Chapter 40 - I miss you.
Filed under: A vampire's story

Jag gick längs skolans korridor och kände blickarna på mig, dom flestas var fortfarande förvånade och några arga, säkert beliebers.
 "Strunta i dom." viskade Seth i mitt öra och jag log svagt mot honom.
"Ja, för det är väl det vi har gjort i hela vårat liv, strunta i folk?" frågade jag honom och gick sen till mitt skåp och låste upp det och hämtade penna, suddigum och engelska böckerna.
"Allison..." hörde jag Chaz tveksamt säga bakom mig så jag vände mig chockat om, sen när började dom prata med mig?
"Ja Chaz?" frågade jag honon vaksamt.
"Vad hände mellan dig och Justin igentligen? Han vägra säga till mig vad som hände." sa han och jag kunde se hur mycket han hatade att behöva fråga mig det.
 "Varför skulle jag säga det till dig, du är en varulv! Och en sak jag har lärt mig av er varulvar är att ni inte går och lite på, så varför skulle jag säga det till er?" frågade jag.
 "Och du brydde dig inte om det innan, du blev ju tillsammans med Justin trots att du visste att han var en varulv." påpekade Chaz.
 "Ja, men då var jag så dum att jag trodde att varulvar kunde förändras." sa jag och jag såg hur ilskan gilmtade till i Chaz ögon.
"Du ska inte säga att det är vi som är dom elaka, det är ni som går och mörda människor!" sa han innan han gick iväg med långa kliv, jag tog ett djupt andetag och lungnade ner mig innan jag gick in till klassrummet för en lång och tråkig lektion. Jag satte handen under haken och låtsades att jag var riktigt intresserad av vad vår lärare undervisade om, jag tittade på henne hur hon viftade med händerna när hon ivrrigt försökte lära oss.

Men alla visste att hon var smått galen, hon hade ju jobbat här i all evighet sa alla. Till slut så slutade lektionen och alla reste sig upp från stolarna och skyndade sig ut från klassrummet, jag andades lättat ut när jag kom ut från dörren och gick till mitt skåp för at byta böcker.

Vi hade då so och sen skulle vi ha matte innan lunchen, jag tog mina so böcker och började gå mot klassrummet då jag stötte på Trever.
"Hej!" sa jag och log vänligt mot honom.
"Hej Allison." sa han glatt och gav mig en snabb kram.
"Så vad ska du ha för något nu?" frågade jag nyfiket.
"Matte." sa han och suckade.
"Jag har so, ska ha matte sen innan lunchen." sa jag.
"Jag ska också ha lunch då, lust att äta tillsammans?" frågade han mig och jag nickade.
"Självklart, syns sen då." sa jag och gav honom ett snabbt leende innan jag skyndade mig till lektionen som snart skulle börja. So lektionen gick åteminstonde lite snabbare än engelska lektionen, men ändå blev jag lika lättad när den slutade. Men vem blev inte det, denna skolan hade nog välrdens tråkigaste lektioner! Jag gick då till mitt skåp där Melissa stod, jag tittade förvånat på henne innan jag gick med tveksamma steg fram till henne.

"Hej." sa jag prövande och öppnade mitt skåp och bytte till matte böckerna.
"Hej, vi behöver prata. Kan vi göra det under lunchen?" frågade hon mig och jag nickade förvånat, hon tittade osäkert på mig innan hon öppnade munnen.
"Jag saknar dig." viskade hon innan hon raskt vände sig om och gick iväg. Jag kände hur lyckan spreds inom mig, kanske var jag på väg att få tillbaka min vän. Men ett litet leende på läpparna gick jag till matte salen och satte mig ner på en stol och kort där efter började lektionen. Jag stirrade på talen som fanns i boken och suckade, det var flera stycken tal där och vi skulle vara klara med dom innan lektionens slut. Jag suckade tyst och tog tag i pennan och började att skriva, men det var inte svaret på talen jag skrev utan skrev istället me + you och ett litet hjärta, men jag kladdade snabbt över det.

"Du måste komma över honom Allison, konsentrera dig nu." tänkte jag och tittade ner i boken och började lågsamt att skriva ner svaren på talen i matte boken. 

Vad tyx? :D

Jag vet att kapitlet är väldigt kort och dåligt men måste verkligen plugga. Sen stört jag mig något enormt på att min design är helt förstörd, så snälla kan någon eller vet någon någon som kan göra en ny till mig? Tyvärr så kan jag inte betala för den utan isf en gratis.

Puss!

Ang uppdateringen.
Filed under: A vampire's story

Förlåt att det inte kom upp något kapitel igår, men jag hade börjat skriva sen så kom jag inte in på mon blogg? :s
Jag har ingen aning om varför, men det är fixat nu iaf. Men sen så kommer det nog inte upp något kapitel idag då jag har en redovisning imorgon och två prov på torsdag...!
Men imorgon kommer det säkert upp ett kapitel innan jag blir tvungen att begrava mig i böckerna. :)

Puss!


Hjälp!
Filed under: Gott & Blandat

Hej, jag vet inte vad som har hänt med min design. På min dator är den iaf helt konstig! Så det skulle vara snällt om någon skulle kunna eller om någon vet någon som kan göra en design till mig.
Skulle gärna behöva veta så fort som möjligt!

Puss.

Chapter 39 ligger här under.

Chapter 39 - Don't you remember what she said?
Filed under: A vampire's story


Jag slog in Allisons nummer på min mobil och väntade spänt medans signalerna gick fram, men som väntat svarade hon inte. Jag lämnade frustrerat ett medelande om att vi behöve prata innan jag jag avslutade samtalet och la ner mobilen i fickorna igen. Det knackade på dörren till mitt hotellrum så jag gick fram till dörren och där stod Selena med ett stort leende på läpparna. Helst hade jag velat sparka henne från tourn men vi behövde henne för Overboard, jag ville inte ha henne kvar då alla plågsamma minnen från Allison kom fram. Jag ville bara ha kvar dom lyckliga.
"Hej Justin!" kvittrade Selena och kramade om mig.
I'm breaking free, can't you see?
"Hej Selena." sa jag ansträngt och väntade på att hon skulle avlsuta kramen.
"Är du fortfarande sur? Du vet att du var med på det lika mycket som jag, och säg inte att du inte gillade kyssen." sa hon och tittade strängt på mig och det kändes som ett slag i magen, för hon hade rätt. Jag gillade faktiskt kyssen.
"Varför kom du hit Selena?" frågade jag henne irriterat.
"Jag ville bara prata..." sa hon och tittade sårat på mig.
"Men jag har inte tid." sa jag och hon tittade irriterat på mig nu, den tjejen hade verkligen humörs svängningar.
"Okej, fortsätt du att försöka få tag på henne, men jag ska säga dig att det bara är slöseri med tid. Minns du inte vad hon sa, vi går tydligen inte att lita på." sa Selena innan hon gick och jag suckade innan jag stängde dörren och gick och satte mig i soffan som fanns i hotellrummet.

Medans jag satt där i soffan och tittade på något på tvn så pep min mobil till, jag kände hur mitt hjärta började slå fortare, det kanske var från Allison! Jag tog nervöst upp min mobil och kände hur hoppet försvann, smset var från Ryan. Men jag tryckte ändå upp det och läste det, jag kände hur blanade känslor for igenom mig när jag hade läst smset klart, Allison var i Kanada! Ryan hade smsat mig då han undrade varför Allison var i Kananda och inte var med mig, jag hade inte hunnit prata med dom då all min lediga tid gick till att försöka få tag i henne. Innan visste jag inte var hon var, men nu visste jag. Allt jag ville var att flyga hem till Kanada och prata med henne, men jag visste att det var omöjligt. Mamma eller Scooter skulle aldrig tillåta mig göra det, men så fort jag fick ledig tid skulle jag flyga hem till henne.

Jag tittade mig runt i mitt gammla rum i Kanada, det kändes både bra och dåligt att vara hemma igen. Vi hade flyttat hit då Anna sa att hon hade några ärenden här och dom skulle ta lite tid, men vilka det var ville hon inte säga. Jag tänkte tillbaka på tidigare idag då jag hade varit i skolans, allas förvånade ansikten... Jag kunde inte låta bli utan började flina för mig själv, dom hade sett så roliga ut! Jag började att tänka på Trever och hur han hade sett när han såg mig, så förvånad men så lycklig. Han var verkligen en äkta vän. Melissa hade också sett glad ut men hade fortfarande hållt sig på avstånd. Men det skulle väll alla göra om dom fick veta. Min mobil började att vibrerra och som vanligt var det Justin, han hade ring flera gånger under dagen. Jag lät den fortsätta ringa och snart slutade den, jag stängde då av den då jag inte orkade med att den ringa längre.
"Varför kan du inte bara ge upp Justin?" mumlade jag för mig själv.


Vad tyx? :D

Förlåt för att ni har fått vänta hela helgen på att detta kapitelt skulle komma upp. Men jag har verkligen inte varit peppad till att skriva då jag bara fick en kommetar på det senaste kapitlet. Och det fick mig att bli lite sårad då ni fick tre kapitel den dagen, och jag fick bara en kommentar på det senaste. Så ja... Ni förstår. :/

Puss.


Chapter 38 - Forgiveness.
Filed under: A vampire's story

Jag sprang ända tills jag kom till en gränd, jag satte mig ner lutad mot en tegelvägg och tårarna bara rann längs mina kinder. Jag fattade inte hur han kunde göra så mot mig. Min mobil började att ringa så jag tog upp den och såg att det var Justin, jag stirrade på den ända tills den slutade att ringa. Bara några minuter senare började den att ringa igen. Jag orkade inte med den mer så jag stängde av den igen och la den tillbaka i fickan, jag lutade huvudet mot väggen och Justins och Selenas kyss spelades upp i mina tankar igen. Jag var svag, tänkte jag irriterad. En normal vampyr skulle fatta vad som skulle hända, men svag som var var så insåg jag inte det tillräckligt snabbt. Utan jag lät det gå för långt.
"Allison?" hörde jag Olliver säga och vände blicken mot honom, jag såg hur han kom gående emot mig med ett oroligt ansiktsutryck.
"Ja?" sa jag och suckade.
"Hur är det?" sa han och satte sig ner brevid mig och la armen om mig.
"Jag är svag, jag borde ha insett vad som skulle hända och inte litat på honom. Han är en vampyr för guds skull!" sa jag och lutade ansiktet emot hans axel.
"Han lurade oss alla." viskade han och strök mig över håret.
"Inte Seth, Anna eller Evelina. Dom försökte varna mig men jag struntade i dom, jag svek min egen familj för en varulvs skull." sa jag sorgset.
"Dom är din familj, dom kommer förlåta dig." sa han och jag skakade på huvudet.
"Jag är inte så säker på det." sa jag.
"Men jag kommer finnas där för dig, oavsett vad som kommer att hända." sa han och jag log.
"Tack Olliver." viskade jag och la mina armar omkring honom.

Efter några timmar så var vi på väg tillbaka till hotellet, vi skulle bara dit för att hämta våra väskor. Jag tänkte inte säga ett ljud till Justin, barnsligt kanske men jag var inte säkert på att jag skulle kunna kontrollera mig. Vi gick in i hotellet och gick in i hissen och åkte upp till våran våning och gick in. Vi gick in till sovrummet där våra väskor stod och på sängen satt Justin som hade rödgråtna ögon.
"Allison... Jag..." började han med en förtvivlad röst men Olliver avbröt honom.
"Håll tyst Justin, du behöver inte såra henne mer än du redan har gjort." sa Olliver med en hård röst.
"Men jag..." sa han och Olliver morrade hotfullt emot honom.
"Jag ska håll tyst." väste han och Justin backade genast några steg och jag tog våra väskor.
"Ska vi gå?" frågade jag Olliver tyst.
"Ja det kan vi." sa Olliver och tog några av väskorna, innan vi lämnade rummet så gav jag Justin en sista besviken blick.

"Så vart ska vi ta vägen nu?" frågade Olliver mig medans vi gick längs gatorna.
"Jag vill hem, hem till min familj." sa jag.
"Jag följer med dig, det ska bli kul att träffa din familj." sa han och log mot mig och jag log tillbaka.
"Jag tror att dom kommer att gilla dig." sa jag och hans leende blev större. Då det skulle gå snabbare för oss att springa till Los angeles än att flyga, så vi sprang såklart. När vi stod utanför huset så kände jag hur jag plötsligt blev nervös och Olliver såg det.
"Det är inget att vara nervös över, dom är din familj och kommer att förstå." sa han och tog tag i min hand och kramade den tröstande.
"Hoppas att du har rätt." mumlade jag och vi gick fram till huset och knackade på dörren. Jag hörde hur steg kom emot dörren och den öppnades sedan och där stod en chockad Seth.
"All?" viskade han och tittade på mig som att han inte kunde tro sina ögon, jag hörde hur dom andra direkt reagerade på det han sa så snart stod både Evelina och Anna bakom honom.
"Allison!" skrek Evelina lyckligt och kramade om mig hårt. "Du får aldrig göra om det, fatta du inte hur orolig jag har varit?" fortsatte hon och snyftade.
"Gråter du?" frågade jag förvånat och smekte henne över ryggen.
black and white, friends, stupid, tears, text - inspiring picture on Favim.com
"Ja, du lyckas nästan alltid råka i trubbel så vad tror du?" frågade Seth och gav mig en varm kram så fort Evelina hade släppt mig.
"Men vem är detta?" frågade Evelina och nickade emot Olliver som stod bakom mig.
"Olliver." sa han och log mot alla och skakade hand med dom. Så fort alla hade hälsat på varandra gick vi och satte oss ner i vardagsrummet för att prata om vad som hade hänt sen sist.

"Jag fattar inte hur han kunde göra så mot dig! Jag ska döda honom." morrade Seth och var på väg att resa sig upp men Evelina tryckte honom ner igen.
"Lugna dig, han är inte värd det." mumlade hon och Seth tog ett djupt andetag, men man såg att det inte hjälpte särsilt mycket.
"Ni hade rätt hela tiden, varulvar går inte att lite på." sa jag tyst och tittade ner på mina händer.
"Allison, alla gör misstag." sa Anna varmt.
"Men ni kunde ha råkat illa ut pågrund ut av mitt misstag." sa jag och tittade upp och mötte Annas varma ögon.
"Ja det har du rätt i, men nu vet du vad som kan hända och kommer aldrig att göra om det." sa hon och jag nickade.
"Ja, jag kommer aldrig att lita på honom igen." sa jag bestämt.

Jag kände hur lyckan bubblade i kroppen, Allison var tillbaka! Ett stort leende var på mina läppar och jag tittade på Seth som också såg lycklig ut.
"Det kan inte bli bättre." sa han och kramade om min hand när vi var ute och gick några timmar senare.
"Det har du rätt i." sa jag och han tittade ner på mig och stannade för att ge mig en lätt kyss.
"Jag har varit så orolig för henne, och nu kan jag äntligen slappa av igen. Nu är hon i säkerhet." sa han.
"Ja, fast hon verka ha kunnat klara sig rätt bra på egen hand." påpekade jag.
"Tur det." sa han och skrattade tyst. Min mobil pep till och jag tog upp den och blev alldeles kall inom bord när jag såg vem det var ifrån.

'Du minns väl att du fortfarande står i skuld till oss?'
Beauty in Everything - Photography


Vad tyx? :D

Så nu har ni fått 3 kapitel idag, så hoppas att ni kommentera mycket nu. ;)
Älskar er!

Puss!
 


Chapter 37 - How could he?
Filed under: A vampire's story

Efter flera timmar i bussen så stannade vi äntligen utanför ett hotell, alla gick trött ut ur bussen förutom jag och Olliver då.
"Jag har aldrig varit i Sverige förr." sa Olliver och tittade sig nyfiket runt omrking sig.
"Jag har bott här för några år sedan." sa jag och tittade mig också omkring och såg att det inte hade förändrats särskilt mycket. Vi tog sen våra väskor och gick in till hotellet där vi fick våra rum, jag fick denna gången också dela rum med Justin och Olliver. Vi fick nycklen och tog våra väskor och åkte upp till hotellrummet och gick in. Det var ett riktigt fint och lyxigt rum, vi gick och lämnade väskorna och tittade oss sen runt omkring i rummet.
"Riktigt fint." andades Olliver och jag nickade.
"Jag går och lägger mig, är riktigt trött." sa Justin och gäspade, man såg att han var riktigt trött.
"Okej, sov sött." sa jag och gav honom en godnatt kyss innan han gick och la sig.
"Så hur många dagar ska vi vara här?" frågade Olliver och jag tänkte efter en stund innan jag svarade.
"Jag tror att vi skulle ha en konsert och en intervju här." sa jag och han nickade, min mobil började att ringa så jag tittade och såg att det var Seth. Jag stirrade på skärmen en stund innan jag tryckte på 'svara'.

Allison vanlig text, Seth kursiv text.

"Allison, snälla lägg inte på." sa Seth så fort jag svarade.
"Jag lyssnar." sa jag och Olliver tittade frågandes på mig så jag vände mig om. Det spelade ingen roll om jag gick till ett annat rum, han skulle fortfarane höra.
"Snälla kom hem, vi saknar dig All."
"Varför skulle jag? Jag trivs här." sa jag och det var ingen lögn."
"Men All, vi är din familj! Dom kommer aldrig att förstå dig som vi gör. Du är min syster, jag älskar dig." 
viskade han och en ensam tår rann längs min kind.
"Där har du fel, jag har Olliver." sa jag och jag hörde hur han drog efter andan.
"Vad har du nu gjort..."  började han men jag avbröt honom.
"Olliver var redan vampyr när jag träffade honom." sa jag med hård röst.
"Okej förlåt, det var inte meningen. Men kan du inte snälla komma hem? Det var ett misstag, vi skulle aldrig förbjudit dig att vara med honom."
"Det har du rätt i Seth, men jag kommer inte hem. Jag älskar dig, hoppas att vi syns snart." sa jag och la på, jag torkade bort tårarna som hade runnit längs mina kinder innan jag vände mig om och tittade på Olliver. Han sa ingenting utan omslöt mig bara i en trygg kram.
"Det kommer bli bra." var det ända han sa och strök mig över ryggen.När jag hade lugnat ner mig så bestämde vi oss för att att gå ut och utforska Sverige. Vi gick längs dom tomma gatorna och nersläkta husen och affärerna.

"Vad mysigt det är här." sa Olliver och hans hand fann min hand och så gick vi resten av kvällen. När det började att ljusna så gick vi tillbaka till hotellet och gick in i vårat rum där Justin hade vaknat.
"Godmorgon snygging." sa jag och han log mot mig och gav mig en mjuk kyss.
"Sovit gott?" frågade jag och han nickade.
"Väldigt." sa han och jag gav honom en lätt retsam kyss på halsen innan jag gick till min resväska för att byta kläder inför dagen.
"Så snygg är du." sa Justin när jag kom ut från badrummet efter att ha fixat till mig.
"Du ser inte så dålig ut själv Bieber." sa jag och log mot honom, han omfamande mig i en mjuk kram.
"Jag älskar dig Allison." viskade han i mitt öra och jag kände hur jag blev alldeles varm i kroppen.
"Jag älskar dig också Justin." viskade jag och han tittade mig djupt i ögonen.

Flera timmar senare så gick Olliver och jag längs gatorna, Justin hade idag haft en intervju och förbertt inför konserten som var imorgon. Vi kom precis från en lyxig restrurang där dom andra hade ätit middag, så nu var Seth och jag själva på väg för att äta vår middag.
"Så vad är du sugen på, herrn?" frågade jag flinandes.
"Ja lagom kryddig ska den vara, gärna blodig." sa han och vi brast ut i skratt, för andra så var skämtet inte alls roligt. Men jag och Olliver låg på samma nivå, hade samma humor. Vi hörde hur steg kom emot oss och två som pratade livligt med varandra, Ollivers och min blick möttes och vi nickade menade mot varandra. Mina huggtänder växte fram och jag var redo, törsten i halsen brändes. När dom kom emot dom attakerade vi dom så snabbt att dom inte ens han bli medvetna om det, när dom var medvetslösa så drog vi med dom till ett avskillt ställe.
"Smaklig måltid." sa jag och flinade mot Olliver.

"Detsamma." sa han och vi log mot varandra och man såg tydligt våra huggtänder, vi särade sen på läpparna och våra huggtändera borrades igenom huden på våra offer. Blodet exploderade i min mun och jag drack med djupa klunkar. Jag drog mig sen motvilligt ifrån och slickade mig runt munnen, jag ville inte missa en droppe av blodet.
"Det smakade inte dåligt alls." sa Olliver och tittade på mig med vilda ögon.
"Nej inte alls." mumalde jag och slickade sen över såret på halsen så att det slöts.

Jag gick sen tillbaka till hotellet, Olliver sa att han skulle komma några timmar senare då han ville låta mig och Justin vara lite ensamma. Det vart jag enormt tacksam för då det hade varit lite spänt mellan oss nu ett tag. När jag kom till hotellet tog jag hissen upp till vårat rum, en konstig känsla for igenom mig när jag la handen på dörren för att öppa. Jag ignorerade den och öppnade dörren och klev in, jag gick till sovrummet och stirrade med förvånade ögon på sängen. Där låg Justin och Selena kyssandes, dom båda hade inga tröjor på sig och man såg att Justin var på väg att knäppa upp Selenas bh.

Jag kände hur huggtänderan växte och jag ville inget hellre än att kasta mig fram och slita upp Selenas strupe, med Justin skulle jag prata först innan jag slet upp hans också. Jag tvingade mig själv att lugna ner mig och harklade mig då dom inte hade märkt att jag var där, dom båda rykte till och Justin tittade på mig med stora ögon.
"Hur kunde du, jag litade på dig!" sa jag och stirrade sorgset på honom.
"Allison..." började Justin men jag avbröt honom.
"Dom hade rätt hela tiden, men jag litade på dig. Fast det var väl din plan hela tiden? Men nu har jag lärt mig och kommer aldrig att göra samma misstag igen, er sort går inte att lita på." sa jag argt innan jag gav honom en sista anklagande blick innan jag sprang ut från rummet.


Vad tyx? :D

Men nu börjar det hända saker, så vad tror ni händer nu?
Kommentera så får ni säkert upp ett kapitel till idag. :)

Puss!


Chapter 36 - Sweden.
Filed under: A vampire's story


"Trever vad tänker du på? Du har varit så frånvarandre ett tag nu." sa mamma och tittade oroligt på mig.
"Bara mycket att tänka på, skolan och allt." sa jag och log snett.
"Släpp dom tankarna, vi är på semester nu." sa hon och smekte mig över kinden innan hon la sig ner för att sola igen. Jag slöt mina ögon och kände hur solens strålar smekte mig kropp, jag försökte släppa alla tankar som for igenom huvudet, men hon dök ändå hela tiden upp i mina tankar. Hennes mjuka blonda hår, hennes underbara ögon, hennes perfekta läppar... Jag skakade irriterat på huvudet, precis som om jag kunde skaka henne ur mina tankar. För varför skulle jag gå och tänka på henne hela tiden? Det var hon som flyttade, och efter att hon gjorde det så hade jag inte hört något av henne. Inte ett enda ynka sms hade jag fått, fast tänk om hon hade skadat sig? Jag letade fram min mobil och klickade upp smset som jag hade fått innan hon flyttade och läste igenom det för hundrade gången.

Jag klickade fram hennes nummer men tvekade som alltid, skulle jag verkligen ringa henne? Tänk om hon inte ville höra av mig...

Olliver och jag gick runt backstage och tittade på alla människor som rusade runt för att fixa till konserten ikväll. Detta var sista konserten vi skulle ha här, sen skulle vi åka till Sverige och ha en konsert där.
Det kommer bli drygt och sitta i en buss." sa Olliver och suckade, ja vi skulle åka buss till Sverige.
"Ja, men vi kommer klara det." sa jag och log mot honom.
"Ja jag har ju alltid dig." sa han och gav mig en kram, vi hörde hur någon harklade sig bakom oss och där stod Justin.
"Hej!" sa jag och kysste honom.
"Hej, vad gör ni?" frågade han och la ena armen osm för att visa för Olliver att jag var hans.
"Vi pratar bara lite om Sverige som vi ska till." sa Olliver och log ett oskyligt leende mot Justin.
"Okej, men vi måste fixa inför konserten nu. Vad ska ni göra då?" frågade Justin och tittade ner på mig.
"Vi tänkte gå till stan, om det är okej då?" frågade jag osäkert.
"Det är det väl, vi syns sen då Shawty." sa han och gav mig en lång passionerad kyss.
"Vi syns." sa jag och log stort mot honom innan jag följde med Olliver.
 

"Titta!" utbrast Olliver ivrrigt och pekade på en kamera som visades i ett skyltfönster.
"Vill du ha den?" frågade jag Olliver, han nickade och tittade på den men stora ögon. "Varför köper du inte den då?" fortsatte jag.
"Har inga pengar." sa han besviket.
"Jag köper den åt dig då." sa jag och började gå in till affären, men han hejdade mig genom att ta tag i min arm.
"Nej, den är för dyr Allison!" protesterade han.
"Jag har pengar." sa jag och slet mig ur hans grepp och gick in i affären, några minuter senare kom jag ut med kameran.
"Här får du." sa jag och gav kameran som Olliver tog emot.
"Jag vet inte hur jag ska kunna tacka dig." sa Olliver och gav mig en hård kram.
"Det är lungt." sa jag och log mjukt mot honom. Han tog upp kameran och började att fixa med den, några minuter senare så tog han ett kort på mig.
"Olliver, det är inte mig du ska ta kort på!" utbrast jag och började fixa med mitt hår som säkert såg ut som ett fågelbo.
"Du är så söt Allison." sa han och log ett gulligt leende mot mig. Såklart började jag rodna så jag tog kameran från Olliver och tog ett kort på honom.
image
"Så, nu är det rättvist." sa jag och skrattade.

Vi gick runt en stund på stan innan vi gick tillbaka till arenan då konserten snart skulle börja. Jag och Olliver stod backstage och tittade på hela konserten som Justin gjorde, hela tiden med ett stort leende på läpparna. När konserten var slut så åkte vi tillbaka till hotellet och hämtade våra väskor som redan var backade och lastade in dom i bussarna som stod utanför hotellet och väntade på oss. När allt var inlastat och alla satt i bussarna så bar det av till Sverige. Jag tittade på Olliver som mötte min blick med ett busigt leende på läpparna, jag tittade sen mot Justin som log mjukt mot mig och gav mina läppar en mjuk kyss.

Så vad tyx? :D

Tack för alla kommentarer jag får, ni är för underbara!
Kommentera mycket nu så kommer det säkert upp flera kapitel under dagen, min morfar fyller ju år idag så jag har en massa tid till att skriva. :)
Älskar er!

Puss!

Chapter 35 - Olliver Thorne.
Filed under: A vampire's story

Efter någon timme tröttnade jag på att sitta och titta på Justin när han sov, eller jag tröttnade inte att titta på honom, utan kroppen kände sig rastlös när den inte hade något att göra. Så jag gick till hallen och tog på mig ytterkläderna och smög ut från hotellet, när jag kom ut så drog jag djupt andetag ocn njöt av den svala kvälls luften. Jag började att gå längs dom tomma gatorna som innan under dagen hade varit full med människor. Helt plötsligt så hörde jag ett läte en bit ifrån mig, jag kände igen det men ändå inte. Nyfiken som jag blev så styrde jag stegen dit lätet kom ifrån och tittade försiktigt bakom ett hus där det kom ifrån, jag mötte ett par förvånade ögon som snabbt släppte kvinnan som han hade druckigt ifrån.
"Lugn, jag är som du." sa jag och visade huggtänderna och han stelnade till.
"Förlåt." sa han och slappnade genast av lite.
"Du är en ny vampyr va?" gissade jag då en 'gammal' vampyr skulle lätt kunna skilja på en 'ny' och 'gammal' vampyr.
"Märks det så tydligt?" sa han och log generat.
"Tyvärr så ja, men var är din skapare?" frågade jag då jag han var ensam, eller ja, bort sett från kvinnan som låg medvetslös vid hans fötter.
"Han dog, varulvarna hittade oss och dom dödade honom men jag hann fly." sa han och tittade sorgset ner i marken.
"Det hände mig också, fast det var min brors skapare. Men hur mycket hann han lära dig innan han dog?" frågade jag och han tittade upp igen och mötte min blick.
"Han lärde mig lagarna och hur man ska jaga." sa jag och jag nickade, helt utan kunskap var han inte. Jag granskade nu honom upp i från och ner, han såg ut att vara i min ålder, kanske något år äldre, svar hår, isblå ögon och jag la också märke till att hans kläder var rätt smutsiga.
"Vill du följa med till mitt hotellrum, du kan få låna duschen." frågade jag och han log tacksamt mot mig.
Tack så mycket." sa han och han slöt såret på kvinnans hals innan vi började att gå tillbaka mot hotellet, på vägen dit berättade jag att jag delade rum med min pojkvän, Justin Bieber.

När vi kom tillbaka till hotellrummet sov Justin fortfarande djupt, så jag visade honom badrummet och vad handdukaran och allt låg.
"Föresten vi har glömt att presentera oss, jag heter Allison Mason." sa jag och log mot honom samtidigt som jag sträckte fram handen för att hälsa.
"Trevligt att träffas Allison, Olliver Thorne heter jag." sa han och flinade. Vi skrattade tyst han gick in till badrummet för att ta en dusch, själv gick jag in till sovrummet och tittade på Justin som såg ut att hålla på att vakna. Och rätt hade jag, det dröjde inte länge innan han öppnade ögonen och log trött mot mig.
"Godmorgon." viskade han med sin hesa röst.
"Godmorgon." sa jag och log svagt tillbaka, då la han märke till att duschen var igång då det hördes.
"Varför är duschen igång?" frågade han mig förvirrat och satte sig upp i sängen.
"Jag tog en liten promenad under natten då stötte jag på Olliver, han är en ny vampyr som inte har någon skapare. Och han hade då inte duschat på ett tag så jag erböjd honom duschen." sa jag och log mot Justin som fortfarande såg förvirrad ut.
"Okej..." sa han och vi hörde då hur duschen stängdes av och efter en stund öppnade Olliver dörren med endast en handduk runt höfterna.

"Åh, hej!" sa han och log generat mot Justin då han såg att han var vaken, själv kunde jag inte låta bli att slänga en blick mot Ollivers mage som var riktigt vältränad.
Resultados da Pesquisa de imagens do Google para http://images4.fanpop.com/image/photos/20400000/Dianna-Agron-glee-20450806-500-300.jpg
"Hej." sa Justin och tittade på mig som slet min blick från Ollivers mage och log mot Justin.
"Jag tvättade mina kläder också, där för tog jag inte på mig dom." sa Olliver.
"Men du kan låna kläder från mig om du vill." sa Justin och reste sig upp och började att leta bland sina kläder i resväskan.
"Det behövs inte, ni har varit snälla nog att låna mig duschen." sa han och log ett gulligt leende, men Justin protesterade och gav Olliver ett par kläder.
"Ta dom, det är lungt." sa Justin och Olliver gav sig och gick in i badrummet och tog på sig dom.

En stund senare var vi alla på väg ner för att äta frukost, eller rättare sagt, Justin skulle äta frukost. Vi alla hade kommit på en historia om varför Olliver var med, han var min kusin som hade lite problem hemma, därför var han med nu.
"Men vad är din skapare Allison?" frågade Olliver mig medans vi tog hissen ner, Ollvier hade fått reda på att Justin var varulv, klart så hade han reagerat när han fick reda på det men lungnat ner sig, men det syndes ju att han var lite obekväm i hans närvaro.
"Hon är i Los angeles tillsammans med min bror, och bäsavän." sa jag och bet mig löst i läppen, och han la direkt märke till att jag inte ville prata mer om det. När vi kom ner där frukosten serverades så tog Justin det han ville ha sen så gick vi och satte oss ner tillsammasn med resten ut av crewet.
"Så vem är det här?" frågade Pattie och nickade mot Olliver som satt på min vänstra sida och Justin satt på min högra.

"Detta är min kusin Olliver, han kom i går natt då han inte orkade bo kvar hemma, lite familje problem." sa jag och hon nickade förstående.
"Hej Olliver, jag heter Pattie och är Justins mamma." sa hon och log vänligt tillbaka och alla presenterade sig.

"Så hur länge ska du stanna?" frågade Scooter och Olliver tittade tveksamt på mig innan han svarade.
"Jag vet inte, jag vill absolut inte vara till besvär." sa han.
"Det kommer du inte alls att vara, du kan stanna hur länge du vill. Sen blir det säkert skönt för Allison också, hon har ju då någon hon kan vara med under konserterna." sa Pattie och Olliver log stort mot henne.
"Tack så mycket!" sa han och jag sken upp i ett leende och tittade på Justin som argt stirrade ner i maten. Jag fattade inte vad det var med honom längre, var han inte glad för min skull? Jag hade ju äntligen någon som förstod vad jag genom gick, så varför var han inte glad?


Vad tyx? :D

Så vad tror ni händer nu? Varför har Justins humör nu helt plötsligt ändrats, och vem är Olliver? Kom gärna med en massa förslag om vad ni vill ska hända! :D
Älskar er!

Puss!

Skriver!
Filed under: Gott & Blandat

Förlåt så mycket för att det har gått några dagar sedan förra kapitlet mom upp, men som ni vet går skolan tyvärr före. :/
Men nu så ska jag vara ledig torsdag och fredag från skolan då min morfar fyller 70, så jag tror att det kommer bli mycket skrivade då!

Men nästa kapitel kommer då vara upp om någon timme eller så. :)
Älskar er.

Puss!


Chapter 34 - I don't think she's the right for you.
Filed under: A vampire's story

Jag hade precis duschat och bytt om från scenkläderna och hela tiden var Allison i mina tankar. Jag var så lycklig över att kunna göra det jag älskade, och ännu bättre blev det av att personen som jag älskade var med. Men ett litet leende på läpparna gick jag fram till speglen och fixade till håret och då knackade det på dörren, genast tänkte jag att det säkert var Allison.
"Kom in." ropade jag och dörren öppnades, och in kom Selena.
"Hej." sa hon och log mot mig.
"Hej Selena." sa jag och hon satte sig ner i soffan som fanns i rummet.

"Hur är det mellan dig och Allison då?" frågade hon och jag tittade förvånat på henne, varför ville hon veta det?
"Jo det är väl bra... Varför undrar du?" frågade jag och höjde lite på ena ögonbrynet
"Justin jag vet att du säkert inte vill höra detta, men efter som att vi är vänner så måste jag... Jag tror inte att Allison är den rätta för dig, tänk, hon är inte känd så hon kommer aldrig att förstå." sa hon och tittade föriktigt på henne, jag kände hur tankarna for igenom mitt huvud, både bra och dåliga.
"Jag vet inte vad jag ska säga..." sa jag och hon reste sig upp och gav mig en kram.
"Du kommer att göra det som är bäst för dig, jag vet det." sa hon och gav mig en puss på kinden innan hon gick ut ur rummet.

Vi alla var nu på väg tillbaka till hotellet, och ända sen Justin kom ut från omklädningsrummet hade han betett sig riktigt konsigt. Han hade bara gett mig en snabb puss, och efter det hade han inte mött min blick. En orolig känsla spreds i min kropp, men jag försökte hela tiden in tala mig själv att inget var fel. Justin var bara lite trött efter konserten. När vi stannade utanför hotellet gick vi tyst till hissen och åkte upp till vår våning och gick in till vårat rum. Vi tog av oss skorna och Justin gick sen och bytte om till sovkläder och jag satte mig förvirrad ner i sängen, jag hade ingen aning om vad som hände längre. Justin kom efter ett tag ut från toalleten och la sig ner i sängen, jag kände hur han tittade på mig men jag tittade åt andra hållet.
"Justin, har jag gjort något?" frågade jag osäkert och mötte hans blick.
"Såklart du inte har." sa han förvånat.
"Men ända sen du kom ut från omklädnningsrummet så har du inte sagt ett ljud till mig." sa jag och han satte sig upp och gav mig en lätt kyss, men denna kyssen kändes annorlunda jämfört med alla våra andra kyssar.
"Har bara haft mycket att tänka på, men jag måste sova nu. Godnatt." sa han och gav mig en kyss på kinden innan han lutade sig tillbaka ner i sängen och somnade kort där efter. Jag tittade ner på honom och tankara for igenom mitt huvud, hade dom andra rätt om att jag borde ha lämnat honom? För det jag frukatade mest kanske höll på att hända, Justin hade kanske upptäckt vilket monster jag var.


Vad tyx? :D

Förlåt för super kort och dåligt kapitel men jag har ju varit på konfirmations läger hela helgen så är verkligen super trött! Ett längre kapitel kommer upp imorgon, men jag börjar också få slut på ideér så kom gärna på några. :)
Älskar er.

Puss!


Chapter 33 - I hate her.
Filed under: A vampire's story

Efter att Justin hade kört igenom alla låtar som skulle vara med på konserten så blev det bestämt att vi skulle gå och äta innan själva konserten började. Vi gick och satte oss i bilarna och körde till en resturang och gick in i den, vi satte oss ner vid ett bord och beställde.
"Ska inte du beställa något Allison?" frågade Scooter mig då jag inte beställde något.
"Nej tack, jag åt lite när jag gick på stan." sa jag och log vänligt mot honom. Vi satt och pratade om hur det hade gått när dom hade tränat innan maten kom, alla huggde genast i maten och såg mycket belåtna ut.
"Men Allison ska du vara med under hela tourn?" frågade Selena mig och log falskt, jag fattade verkligen inte vad jag hade gjort mot henne som fick henne att hata mig!
"Jag ska vara med så länge Justin vill ha med mig." sa jag och hon såg genast irriterad ut men försökte dölja det.
"Okej, vad roligt!" sa hon och hennes leende blev ännu falskare och jag log tillbaka.

"Visst ska det Selena, vi kommer bli såna bra kompisar." sa jag och hon blängde på mig innan hon fortsatte att äta av sin mat.

När alla hade ätit upp så åkte vi tillbaka till arenan för att fixa som dom allra sista sakerna innan konserten började.
"Kom." sa Justin och tog min hand och ledde mig in i hans loge.
"Vad vill du?" fnittrade jag och han log busigt mot mig och stängde dörren innan han kysste mig. Kyssen var passionerad och visade hur mycket vi verkligen älskade varandra, jag ville inte att den skulle ta slut. Men det gjorde den då dörren öppades och där stod en förvånad Selena.
"Förlåt att jag störrde er..." sa hon och jag kunde se hur irriterad och ledsen hon var, men hon döljde det genom att le prövande mot Justin innan hon stängde dörren och gick iväg.
"Okej, det där var pinsamt...!" sa jag och Justin skrattade tyst innan han gav mig en puss på kinden.

När konserten började några timmar senare så stod jag backstage och tittade under hela konserten. Jag såg hur Justin flög över hela scenen och man såg hur mycket han älskade det han gjorde, och alla fansen var som galna. Jag såg när han sjöng One less lonely girl för en överlycklig tjej som grät av lycka, och jag såg hur han och Selena sjöng Overboard med varandra. När konserten var slut så kom Justin backstage med ett trött men ändå lyckligt leende på läpparna, han kom fram till mig och omfamnade mig i en svettig kram.
"Vad tycker du?" frågade han mig och log.
"Du var verkligen jätte duktig!" sa jag och kysste honom lätt på munnen och han log stort.
"Tack." sa han och gav mig en snabb kyss innan han gick iväg för att duscha.

Jag stod och tittade när Allison och Justin höll på att kela med varandra när konserten var slut, avundsjukan brändes inom mig. Jag önskade så innerligen att det var jag och Justin, inte Justin och Allison. Jag fattade inte ens hur han kunde välja henne istället för mig, Allison skulle aldrig kunna förstå hur det var och vara känd, hon skulle aldrig kunne hantera pressen. Och jag skulle göra allt jag kunde för att få Justin att inse att jag var den rätta för honom, och så fort han insåg det skulle Allison försvinan ut ur bilden och det skulle äntligen vara han och jag. Justin och Selena... Jag log stort åt hur perfekt det lät, ännu ett teckan att vi var perfekta för varandra. Jag tänkte på hur det skulle vara att kyssa honom, att ha hans perfekte läppar mot mina...

"Selena?" jag rycktes tillbaka till verkligheten och blängde irriterat på Allison, vad vill hon nu då?
"Ja?" snäste jag och tittade mig runt efter Justin men såg honom ingenstans.
"Jag ville bara säga att du var jätte duktig idag." sa hon och log prövande mot mig.
"Jag vet, till skillnad från dig har jag talang." sa jag och log självsäkert mot henne innan jag vände mig och gick ifrån henne.


Vad tyx? :D

Förlåt men nu under helgen kommer det inte att komma upp något kapitel då jag imorgon åker iväg på konfirmations läger. Så nästa kapitel kommer kanske upp på söndag, annars blir det på måndag. Men kommentera gärna mycket nu då jag bara fick 1 kommentar på förra... För ni klara väl mer än så? ;)

Puss!


Chapter 32 - Be careful.
Filed under: A vampire's story


Jag tittade på mobilen som visade en bild på mig och Seth, det var två veckor sedan jag lämnade honom, Anna och Melissa för att följa med Justin. Jag minndes hur vi alla skrek på varandra, helst Anna var ursinnig över det jag gjorde. Till slut tvingade hon mig att välja, min familj eller Justin. Och jag följde med Justin då jag hatade att dom tvingade mig välja, men nu saknade jag dom något enormt... Min mobil plingade till och jag tryckte upp smset som kom från Seth som försökte få mig att komma tillbaka, men jag kunde inte, jag kunde inte lämna Justin igen. Jag tryckte ner det som alla andra sms utan att svara. Jag tittade på Justin som sov djupt, jag log svagt innan jag reste mig upp och gick fram till fönstret och tittade ut. Vi var nu i Tyskland då Justin skulle ha sin Europa tour. Jag stod kvar vid fönstret resten ut av natten och såg hur solen lånsamt steg på himmlen.
"Vad gör du där borta, kom hit." sa Justin hest och jag vände mig upp och såg hur han tittade på mig och hans hår var alldeles rufsigt efter att han hade sovit. Jag skrattade tyst och gick fram till sängen och la mig ner brevid honom. Han la sig över mig och gav mig en mjuk kyss som jag villigt besvarade, mina händer sökte sig upp till hans hår och rufsade till det ytterligare lite.
Sexual Feelings
Kyssen blev vildare och våra händer började att treva över varandras kroppar, jag kände hur åtrån växte inom mig och jag avslutade direkt kyssen, jag fick inte tappa kontrollen.

"Gjorde jag något fel?" frågade Justin mig oroligt och jag skakade snabbt på huvudet.
"Nej, det gjorde du inte. Men vi måste klä på oss nu, du ska ju snart vara i arenan och du måste hinna äta frukost." sa jag och Justin suckade innan han reste sig upp och gick fram till resväskan för att leta fram kläder. Jag gjorde lika dant och tog på mig en svart vit tröja och ett par jeans. Jag gick sen och sminkade mig snabbt och plattade sen håret.
"Är du klar?" frågade Justin och log mjukt mot mig.
"Ja det är jag." sa jag och tog min väska där pengar och mobilen var, vi gick sen och tog på oss skorna och jacka innan vi gick ner till stället där dom serverade frukost.
"Godmorgon." sa Pattie och log mjukt mot oss när vi slog oss ner vid deras bord efter att ha hämtat frukost, eller rättare sagt, Justin hade hämtat sin frukost.
"Godmorgon." sa Justin och jag och log mot alla som satt vid bordet.
"Ska du inte ha frukost?" frågade Pattie mig och tittade oroligt mot mig.
"Inte hungrig..." sa jag fast det var en lögn, min hals brände av törst.
"Kan du inte ta lite, det är inte bra att skippa frukosten." sa hon och tittade bedjande på mig. Jag suckade irriterat inombords men reste mig upp och gick och hämtade en macka och ett glas vatten, när jag satte mig ner så tittade Justin förvånat på mig. Jag log ett snett leende mot honom innan jag tog en tugga av mackan och tvingade mig själv att svälja hela biten, jag ville bara släppa mackan men jag tvingade mig själv att äta upp hela mackan.

"Du behövde inte göra det..." viskade Justin till mig.
"Jo det behövde jag, din mamma får inte misstänka något." viskade jag tillbaka. När alla hade ätit upp så skulle vi åka till arenan men jag kände att jag inte skulle kunna klara av att vara där, jag behövde dricka först. Jag gick fram till Pattie som stod och knappade lite på sin mobil men slutade genast när jag kom fram.
"Går det bra om jag går runt och tittar lite på stan? Jag skulle behöva shoppa lite." ljög jag.
"Visst men vill du att jag ska föja med Allison?" frågade hon och log vänligt mot mig.
"Tack, men jag klarar mig själv." sa jag och log tillbaka.
"Okej, var försiktig bara." sa hon och jag nickade innan jag gick tillbaka till Justin som tittade förvirrat på mig.
"Varför vill du inte följa med?" frågade han mig.
"Det är inte det Justin, jag behöver dricka." sa jag.
"Åh... Okej, men var försiktigt." sa han och tittade intensivt på mig.
"Det kommer gå bra, jag kommer till arenan så fort jag är klart." sa jag.
"Och du har passet som visar att du får komma in?" frågade han mig och jag skrattade.
"Ja Justin, det liggar i väskan." sa jag och han log mot mig innan han lutade sig fram och gav mig en snabb kyss innan han blev tvungen att gå.

Jag gick runt och letade efter en människa jag kunde dricka ifrån, det var inte lätt då det var en massa folk över allt. Jag gick till ett mer avskillt ställe där det nästan bara var fabriker, jag gick runt och letade efter en människa och till slut såg jag äntligen en stressad kvinna som förvirrat såg sig omrking. Jag gjorde så att hon svimmade och tittade mig sen omrking innan jag särrade på läpparna och lät huggtänderna skära sig igenom huden på hennes hals, ett njutningfullt stön slank ur mig när smaken av hennes blod spreds sig i min mun. Jag började att dricka i djupare klunkar och efter en stund blev jag tvungen att sluta så att jag inte skadade henne, jag slöt igen såret på halsen och flyttade henne sen så att hon satt lutad mot fabrikens vägg. Trots att jag hade druckigt rätt mycket från henne så brände törsten i halsen på mig, jag försökte ignorera den samtidigt som jag skällde på mig själv i tankarna för att jag inte hade druckigt tidigare. Jag rättade till kläderna innan jag började att gå tillbaka till stället där alla affärer låg. Jag gick in i en av dom och köpte en snygg tröja och ett par jeans, jag hade ju sagt till Pattie att jag skulle shoppa. När dom var betalda så skynade jag mig tillbaka till arenan, när jag kom in så såg jag Justin stå och sjunga Overboard med Selena. Jag satte mig ner i soffan som stod backstadge och väntade på att han skulle bli klar, när dom hade sjungit klar sprang han fram till mig och gav mig en kyss. Jag kände hur han plötsligt stelnade till, säkert för att han kände blodsmaken i min mun men jag märkte att han försökte låtsas som ingenting. Jag avslutade efter en stund kyssen och märkte att Selena stod och tittade avundsjukt på mig.
"Hej Selena." sa jag glatt och försökte att låtsas som att jag inte hade sett hennes blick.
"Hej Allison." sa hon gav mig en kylig blick, men vände sig sen om och log stort mot Justin innan hon gick.
A-Beautiful Melody
"Vad är det med henne?" frågade jag Justin och han rykte på axlarna.
"Ingen aning, säkert en dålig dag eller något." sa han och kysste mig på kindern. 


Vad tyx? :D

Men vad tror ni kommer hända nu? ;)
Ge mig gärna massor av förslag på vad ni vill ska hända i novellen, jag vet att den säkert är jätte seg nu men jag tror att jag ha massor av bra ideér på vad som kan hända snart! Så håll ut ett litet tag till. :)

Puss!


Chapter 31 - The stars.
Filed under: A vampire's story

Jag var alldeles varm i hela kroppen när jag började att gå tillbaka till Evelina och Seth. Justin hade ringt mig för att berätta hur mycket han saknade mig sen så hade vi bestämt att vi skulle på dejt imorgon kväll. När jag kom tillbaka till dom så stod dom välidgt nära varandra så jag tittade misstänksamt på dom.
"Har jag missat något här?" frågade jag och höjde på ena ögonbrynet.
"Nej det har du inte." sa Evelina lite för snabbt.
"Vem pratade du med?" frågade Seth för att byta samtalsämne.
"En gammal klasskompis, ni kan säga det till mig när ni är redo, vi låtsas att jag inte vet något." sa jag och skrattade till och började att gå.
"Hur visste du?" frågade Evelina mig förvånat.
"Så dum är du...! Du är min bästavän och Seth är min bror, tror du att jag verkligen kan undgå och att se det då?" frågade jag och skrattade.
"Okej det har du rätt i, men vad ska vi hitta på imorgon?" frågade hon mig.
"Jag är upptagen på kvällen, men på dagen kan vi göra något." sa jag och hon nickade.

Några timmar senare så hjälpte jag Evelina att göra sig igordning, då jag hade sagt till dom att jag var upptagen under kvällen så bestämmde dom sig för gå på dejt.
"Allison jag vet inte vad jag ska ha på mig!" sa Evelina upprört och började att rota runt bland alla kläder hon hade med sig.
"Men ta denna då." sa jag och höll upp en snygg svart klänning, Evelina granskade den nogrannt innan hon tog den.
"Okej, den blir bra." sa hon och bytte om. När hon var ombytt så sminkade jag henne och plattade hennes hår, sist så satte jag på henne ett halsband.

"Varför måste du alltid bli så snygg Evelina?" frågade jag och tittade på henne när hon stod och tittade sig själv i speglen.
"Du är snygg Allison, tack så mycket." sa hon och gav mig en hård kram och en puss på kinden innan hon blev tvungen att gå.
"Du får berätta allt sen!" sa jag till henne innan hon gick. När hon hade gått blev jag tvungen att skynda mig så att jag inte kom försent till Justin, jag letade fram en en blå kojl som jag hade köpt för några dagar sedan, jag tog på mig den och ett grått linne, och sen tog jag ett brunt bälte på mig.
♥♥♥ ♥♥♥♥ ♥♥♥♥ ♥♥♥
Jag sminkade mig sen och plattade håret, när det gick jag till speglen och tittade så att allt såg okej ut innan jag sprang ner och tog på mig ett par skor.

När jag kom ut så stod Justin en bit från mitt hus och väntade på mig, han kunde inte komma ända fram då jag var rädd att Seth, Anna eller Evelina skulle se honom.
"Hej, vad snygg du är, fast det är du alltid." sa han och kramade om mig.
"Du ser inte så illa ut själv Bieber." sa jag och log, han gav mig en lätt kyss innan vi satte oss i bilen och åkte. Justin hade vägrat att säga vad vi skulle så jag hade ingen aning, det kunde vara vad som helst! Vi stannade och jag log stort när jag såg vad vi hade stannnat, vid en nöjespark!
"Gillar du det?" frågade han och jag nickade.
"Självklart!" sa jag och han log mot mig och vi gick mot inträddet. Justin betalade för båda, trots mina protester.

Efter två timmar av skoj så bestämmde vi oss för att åka, inte hem utan Justin ville visa mig en sak.
"Vad ska vi?" frågade nyfiket, jag ville veta...!
"Du ska få se." sa jag och log hemighetsfullet, jag tittade mig omkring och såg att vi började lämna stan bakom oss. Efter ytterligare en stund så stannade han bilen och glev ut, han tog min hand och vi gick upp för en kulle som fanns här. När man stod uppe på den så såg man ut över hela stan, det var verkligen vackert.
"Hur visste du att den fanns här?" frågade jag och tittade på Justin som mötte min blick.
"En gammal kompis till mig visade mig platsen." sa han och jag log mot honom innan jag kysste honom. Efter att vi avslutade kyssen så la vi oss ner och tittade upp mot stjärnorna och jag kände hur lycklig jag var, att vara med Justin gjorde mig så lycklig.
Efter en stund gick vi motvilligt tillbaka till bilen, vi båda ville hellrer stanna kvar men vi visst båda att vi var tvungna att gå hem. Justin körde mig hem och jag kysste honom hejdå innan jag klev ut ur bilen och gick in.
"Allison, kom hit!" väste Anna när jag kom innan för dörren, jag tog av mig skorna och gick förvånat in till vardasrummet där hon stod.
"Vad är det?" frågade jag och hon tittade argt på mig.
"Jag trodde att vi kom överrens om detta!" väste hon hon innan hon visade mig datorn där det fanns bilder på mig och Justin från våran dejt.


Vad tyx? :D

Men vad tror ni händer nu? Ge mig gärna tips på vad ni vill ska hända, och glöm inte att kommentera. För ni vet att jag älskar när jag ser att jag har fått nya kommentarer. :)

Puss!


Chapter 30 - I was not worth them.
Filed under: A vampire's story

Justin och jag hade precis tittat klart på en film när jag tittade på klockan på mobilen och såg att den redan snart var 8, tiden hade flugit iväg.
"Justin jag måste hem." sa jag motvilligt, jag ville inte alls gå.
"Okej..." suckade han, han visste att jag var tvungen. Jag reste mig upp och han
följde efter mig och jag tog på mig ytterkläderna.
"Hejdå." sa jag och han lyfte handen och smekte bort en hårslinga från ansiktet.
"Hejdå." sa han och böjde sig sen och kysste mig passionerat. "Jag älskar dig." sa han tyst när vi hade avslutat kyssen, jag log stort mot honom och kysste honom på kinden innan jag blev tvungen att gå.

"Så hur var det hos din kompis då?" frågade Anna och tittade misstänksamt på mig när jag kom hem.
"Vi hade roligt, tittade på film också." sa jag undvikade, vad skulle jag göra om hon kom på att jag hade varit hos Justin?
"Okej, jag litar på att du inte gör något dumt Allison." sa hon och spände blicken i mig. Jag kände en klump i magen började att växa, jag hatade att ljuga för dom.
"Vad är Evelina och Seth för någon stans?" frågade jag då jag värken såg eller hörde dom i huset.
"Ute och jagar, dom väntade på dig men du kom aldrig." sa hon och jag nickade innan jag gick upp till mitt rum. När jag kom dit letade jag fram en låda jag hade under sängen, jag öppnade och log sorgset. Där i låg en gammal bild på mig, Seth och våra riktigt föräldrar. Där låg även ett halsband som jag hade fått av mamma och pappa 3 dagar innan olyckan hände. Jag tog upp bilden och smekte med pekfingret över mamma, jag sakande mina föräldar något enormt. Jag hörde hur dörren öppnades där nere så jag la snabbt ner fotografiet i lådan igen och stängde den och la ner den under sängen igen, jag letade sen fram en bok och la mig ner i sängen osm jag höll på att läsa. Jag hörde hur setg kom emot dörren och kort där efter öppnades dörren och där stod Evelina som log mot mig.
"Äntiligen är du hemma, sugen på att ha roligt?" frågade hon mig och log busigt.

"Självklart." sa jag och la ifrån mig boken och följde med henne ner.
"Vart ska ni?" frågade Seth oss.
"Ut, vi ska se om vi kan hitta på något roligt. Vill du följa med?" frågade hon och Seth nickade så vi tog på oss ytterkläderna och började gå runt för att se om vi kunde hitta något att göra.

Jag kände hur hatat inom mig växte, hur kunde jag göra så mot dom? Allison var min allra bästa vän och hade varit det i evigheter, och Seth ja, jag visste inte riktigt hur det var mellan oss. Medans vi hade jagat hade vi kyssts, och det hade absolut varit den bästa kyssen jag hade varit med om. Jag tittade på dom och det var inget svårt beslut att fatta, jag skulle göra allt för att stoppa det.
"Evelina hur är det?" frågade Allison oroligt då hon såg att det var något.
"Inget, bara lite mycket i tankarna." sa jag och log snett. Seth tittade oroligt på mig och jag tittade ner i marken, jag var inte värd dom. Allisons mobil började att ringa så hon började snabbt att gå iväg så att vi inte skulle kunna höra.
"Evelina, jag är ledsen om du inte..." började Seth men jag avbröt honom direkt.
"Det är inte det, jag gillade kyssen." sa jag och log blygt.
"Jag med." sa han tyst och tveksamt lutade han sig mot mig och båra läppar möttes för andra gången.
American Psycho


Vad tyx? :D

Förlåt för att uppdateringen har sugit denna helgen! Men jag har verkligen haft fullt upp, så det har inte funnits någon tid till att skriva. Men om ni kommentera mycket och peppar mig så ska jag försöka hinna skriva ett till kapitel idag, annars blir det säkert två imorgon. :)

Puss!

Chapter 29 - I trust you.
Filed under: A vampire's story

Jag stirrade ner på mobil skärmen, jag hade nyss fått ett sms från Justin där det stod att han ville träffa mig. Jag skrev snabbt in ett svar om att jag såklart ville träffa honom, och i så fall vart. Det dröjde inte länge innan mobilen pep till igen och det stod att jag skulle komma till hotellet han bodde på.
"Vem var smsen ifrån?" frågade Evelina nyfiket och försökte läsa men jag tryckte ner smset.
"En kompis som jag ska träffa." sa jag och Seth tittade undrade på mig.
"Jag visste inte att du kände någon här än." sa han.
"Nej men det gör jag och vi ska träffas nu, vi syns senare." sa jag och gav Evelina en kram, jag tog sen på mig ytterkläderna och började att gå mot hotellet som Justin bodde på. Justin hade smsat mig där det stod vilket rum han bodde i så jag tog trapporna upp dit, att åka hiss tog alldeles för lång tid. När jag kom fram till rummet knackade jag på dörren och kände hur blandade känslor for igenom mig. Jag hörde hur han gick emot dörren och kort där efter öppnades den, Justin tittade på mig och log blygt mot mig.
"Hej." sa han och omfammande mig i en varm kram.
"Hej." anades jag och vi avslutade kramen och jag klev in och tog av mig ytterkläderna. När dom var av tittade vi blygt in i varandras ögon och båda hade ett litet leende på läpparna.
"Ska jag visa dig runt?" frågade han mig sen och jag nickade glatt, han tog tag i min hand och började att visa mig runt i det lyxiga hotellrummet.

"Riktigt fint!" sa jag när han hade visat mig runt överallt.
"Ja det är det väl." sa han våra blickar möttes och jag kände hur det pirrade till i magen, Justin lutade sig fram och våra läppar möttes i en pasionerad kyss. En kyss som berättade om hur mycket vi hade saknat varandra.

När vi avslutade kyssen så log vi stort mot varandra och satte oss sen ner i soffan som fanns på rummet och började att prata om vad som hade hänt sen vi såg varandra sist.
"Jag har mest umgåtts med familjen och såklart med Ryan, Chaz och Melissa." sa han och alla mina tankar gled in på hur Melissa hade reagerat när hon fick reda på att jag var en vampyr.
"Hur är det med Melissa då?" frågade jag då Justin nu hade fått reda på vad som hände mellan mig och Melissa.
"Jag tror att hon faktiskt saknar dig Allison, jag tror inte att hon vågar smsa dig men hon frågar mig ofta om jag har pratat med dig och om hur du mår." sa hanm och jag log, det kanske fortfarande fanns hopp för våran vänskap!
"Vad har du gjort då?" frågade Justin mig sen.
"Inte så mycket, mest har jag gått runt och tittat mig omkring. Sen kom Evelina igår så hela dagen igår var jag med henne." sa jag.

Vi pratade en stund till innan vi bestämmde oss för att bada i bubbel badet som fanns i badrummet.
"Men jag har ingen bikini!" protesterade jag.
"Jag tänkte på det innan jag smsade dig, så här har du." skrattade han och kastade en snygg bikini till mig.
"Du tänker såklart alltid på allt Justin, men jag går nu och byter om." sa jag leendes och gick in till badrummet, jag tog på mig bikinin och satte upp håret i en hästsvans så att det inte skulle bli allt för blött. Jag öppnade sen dörren och Justin klev in då han hade bytt om i rummet. Han tittade på mig och bet sig i läppen och jag tittade på honom, han var verkligen snygg! Vi klev sen i vattnat och jag njöt av det varma vattnet, jag tittade på Justin som också såg ut att njuta. Han log mot mig och jag log varmt tillbaka, han lutade sig fram och kysste mig lätt på kinden.
"Jag älskar dig Allison." viskade han.
"Jag älskar dig också Justin." viskade jag och våra läppar möttes i en magisk kyss som berättade hur mycket vi verkligen älskade varandra.
image
Våra händer började treva över varandras kroppar och jag kände hur båda Justin och jag började bli upphetsade. Jag kände hur jag började att förlora kontrollen över mig själv så jag avbröt försiktigt kyssen och Justin log blygt mot mig.
"Förlåt det var inte meningen, det kanske gick för fort..." började han men jag avbröt honom.
"Nej det är inte ditt fel Justin, jag vill bara inte förlora kontrollen över mig själv. För vem vet vad jag kan råka göra då?" sa jag och grimaserade.
"Allison vi tar det i din takt, jag litar på dig." viskade han och gav mig en mjuk kyss innan vi bestämmde oss för att gå upp.


Så vad tyx? :D

Jag vill passa på att tacka för alla kommentarer jag får, ni fattar inte hur mycket dom betyder för mig! Sen nu vet jag att min uppdateringen inte alltid är den bästa, men jag försöker så gott jag kan. :)

Puss!


Chapter 28 - New home.
Filed under: A vampire's story


Jag tittade mig runt i mitt nya rum som faktiskt var riktigt fint, men jag ville inget hellre än att kasta runt allt som fanns i rummet. Jag kände en sådan sorg inom mig, varför var kärlek så plågsamt men samtidigt så underbart? Jag tog min laptop och satte mig ner i sängen med den och startade den, jag loggade in på skype och kollade om Justin var inne men det var han inte så jag loggade ut igen. Men vad hade jag väntat mig, han var säkert upptagen. Jag stängde av datorn och la ifrån mig den, jag la mig sen ner i sängen och slöt mina ögon. Jag hörde hur Anna satt och spelade på pianot, hur Seth bläddrade i någon bok, och hur en hund började skälla. När rastlösheten kom ikapp mig så reste jag mig upp och gick ner, jag gick till hallen och tog på mig ytterkläderna.
"All, vänta!" ropade Seth och jag suckadde.
"Vad vill du?" sa jag och tittade frågande på honom.
"Vart ska du?" frågade han mig.
"Ut?" sa jag, var inte det självklart?
"Får jag följa med?" frågade han osäkert. Jag tittade på min bror, vi som stod så nära varandra gjorde inte det längre. Nu efter flytten gled vi bara längre och längre ifrån varandra. Jag saknade min Seth, han som jag kunde prata om allt med och som verkligen förstod mig.
"Okej..." sa jag och han log ett litet leende mot mig innan han också tog på sig ytterkläderna och vi gick ut.

"All, det är väl inte så farligt här?" frågade han mig medans vi gick längs Los angeles gator.
"Nej det är det väl inte, men det hade varit mycket bättre om jag inte hade blivit tvungen att flytta hit," sa jag kallt.
"Du vet att jag är ledsen, men vi var tvungna." sa han och stannade, jag tittade på honom och såg att han inte ljög, han var verkligen ledsen.
"Jag vet att du är ledsen, men det betyder inte att jag förlåter dig för det ni gjorde. Jag älskade honom Seth." sa jag tyst.
"Jag vet, men jag har en överrasking som nog finns där hemma. Jag hoppas att du förlåter mig då." sa han och log ett snett leende. Vi började att gå hem då jag blev nyfiken på vad Seth nu hade hittat på.

"Allison!" skrek någon jag mycket väl kände igen.
"Evelina!" skrek jag och vi omfammnades i en hård kram.
"Det var länge sen, och vad jag har hört så har det hänt en del sen jag besökte er sist." sa hon och log busigt mot mig.
"Ja en del har hänt." sa jag och tittade ner i golvet innan jag mötte hennes blick.
"Kom nu vill jag se ditt rum, sen går vi ut för att slippa att Anna och Seth hör vad vi säger." sa hon glatt.
"Kom då." sa jag och vi gick upp för trappen och in i mitt rum.
"Snyggt." sa hon och tittade sig runt. "Så ska vi ut nu? Först pratar vi sen kanske vi går och skaffa oss lite mat." fortsatte hon och jag nickade. "Så om jag har förstått allt rätt så har du blivit kär i Justin, det var han och hans kompisar som attakerade mig, eller hur?" frågade hon mig efter att jag hade berättat allt.Tumblr_lhpo8mguxo1qdlthio1_500_large
"Så om jag har förstått allt rätt så har du blivit kär i Justin, det var han och hans kompisar som attakerade mig, eller hur?" frågade hon mig efter att jag hade berättat allt.
"Ja." sa jag.
"Du lyckas alltid att göra allt så komplicerat, du har lyckats med att kära ner dig i en varulv. Vampyrers största fiende." sa hon och jag log snett.
"Ja, jag är hopplös eller hur?" sa jag och hon skrattade.
"Ja, men jag älskar dig ändå Allison." sa hon och kramade om mig. "Men ska vi gå och leta upp lite mat?" frågade hon mig sen och jag nickade. När vi hade hittat en kvinna och en man så drog vi med dom till ett övergivet ställe, jag tittade på Evelina och såg hur hon särade på läpparna så att huggtändera blottades, hon sänkte sig sen över mannen och började att dricka.

Jag vände blicken mot kvinnan och gjorde lika dant som Evelina, jag särade på läpparna och böjde mig ner och började att dricka.

Vad tyx? :D

Jag vet att detta kapitlet var väldigt kort och så, men jag har massa läxor occh allt. Och sen blir jag inte heller så peppad när jag bara fick en kommentar på förra kapitlet?
Men nästa kapitel kommer upp så fort jag hinner. :)

Puss!

Chapter 27 - I love you.
Filed under: A vampire's story

Jag öppnade dörren hem och klev in och tog av mig ytterkläderna och skorna, jag längtade verkligen efter att det skulle bli sommar men det var nu bara 6 dagar kvar till nyårsafton. Jag gick in till vardagsrummet där Seth och Anna satt och kollade på någonting på datorn.
"Vad tittar ni på?" frågade jag och Anna vände blicken mot mig och man såg ilskan i ansiktet.
"Vad håller du på med Allison?" väste hon och jag gick fram till dom och tittade på datorskärmen där det fanns bilder på mig och Justin och även med rubriken 'Justin Biebers nya tjej?'.
"Förlåt vi visste inte att dom skulle komma." mumlade jag och tittade ner i golvet.
"Allison vill du bli straffade? För sen vi flyttade hit har du bettet dig så." sa hon argt.
"Förlåt Anna, jag är verkligen ledsen." sa jag och mötte hennes arga blick.
"Gå och packa, vi ska flytta." sa hon och stängde av datorn och reste sig upp.
"Flytta? Jag vill inte flytta!" utbrast jag.
"Du ska med Allison, eller tänker du stanna kvar här själv?" frågade hon utmande för vi visste båda att jag aldrig skulle klara mig själv.
"Seth, snälla..." sa jag och tittade bedjade på honom.
"Jag är ledsen All, men Anna har rätt om att det är dags att flytta. Gå och packa nu." sa han och suckade. Jag tittade besviket på dom båda innan jag vände mig om och tog på mig skorna och sprang ut, jackan behövde jag inte då jag inte kände kyla. Jag sprang så fort jag kunde hem till Justin och knackade på dörren, dörren öppnades och där stod en förvånad Pattie.

"Allison kom in, fryser du mycket?" frågade hon oroligt och släppte in mig. Jag skakade på huvudet och tittade efter Justin men såg honom ingen stans.
"Är Justin hemma?" frågade jag stressat.
"Han är uppe på sitt rum..." började hon men jag avbröt henne.
"Tack så mycket, har lite bråttom." sa jag och skynade mig upp för trapporna där jag knackade på dörren och öppnade den sedan. Där satt Justin vid datorn som tittade förvånat på mig när jag kom in.
"Allison vad..." sa han men jag avbröt honom.
"Justin vi ska flytta." sa jag.
"Nej, vi ska inte flytta." sa han förvirrat.
"Nej inte vi, utan jag, Seth och Anna." sa jag tyst.
"Nej det får ni inte, snälla Allison." viskade han och reste sig upp och gick fram till mig och tog tag i mina händer.
"Jag är ledsen Justin, jag försökte prata med dom men dom tycker att tiden är inne." viskade jag och tittade in i Justins tårfyllda ögon.

"Jag älskar dig Allison." viskade han och en ensam tår rann längs hans kind.
"Även om jag vet att det är fel så älskar jag dig också Justin." sa jag tyst och han log ett sorgset leende mot mig.
"När flyttar ni?" frågade han.
"Om någon timme, vi tar bara med det nödvändigaste och lämnar resten." sa jag och han tittade plågat på mig innan han hårt kramade om mig, precis som att han ville hålla fast mig där för evigt. Efter en stund sköt han mig en bit ifrån sig bara för att kunna trycka hans läppar mot mina, jag besvarade hans kyss och drog mina fingrar genom hans hår.
20080618125208_large
Långsamt började tårarna rinna längs mina kinder, jag hade verkligen fallit för Justin. Vampyren och varulven hade fallit för varandra, en förbjuden kärlek. När vi avslutade kyssen tittade vi in i varandras ögon, tårarna rann längs båda kinder.
"Vi kommer att träffas igen, det kan inte sluta såhär." sa Justin bestämt och smekte bort tårarna på mina kinder.
"Farväl Justin." viskade jag innan jag gick.

När jag kom hem ignorerade jag både Seths och Annas blickar, jag hatade verkligen dom då. Jag började vant att packa ner det viktigaste i och lämnade kvar resten. Jag letade upp min mobil och skickade ett sms till Ryan och Chaz där jag bad dom att ta hand om Justin då jag skulle flytta. Jag tvekade men skickade också att sms till Melissa där jag bad om förlåtelse för allt och att jag hoppades att hon kunde förlåta mig någon gång. Sen skrev jag också ett sms till Trever, jag skrev att jag var tvungen att flytta men att jag hoppades att vi skulle träffas någon gång i framtiden. Jag kände hur tåraran rann längs mina kinder igen, varför var det tvunget att vara så jobbigt?

När det var klart tog jag mina väskor och gick ner där Seth och Anna väntade på mig.
"Det är för allas bästa." viskade Seth och jag blängde bara på honom, hur kunde detta vara för allas bästa?


Vad tyx? :D

Men vad tror ni kommer att hände nu mellan alla? Kommer Allison kunna förlåta Seth och Anna efter detta? Och hur kommer det att gå mellan Allison och Justin?
Sen börjar jag skolan imorgon igen, det suger verkligen. Men jag ska försöka att uppdatera så ofta jag kan! :)

Puss!


Chapter 26 - Paparazzi.
Filed under: A vampire's story

Jag var nu ombytt och var på väg hem till Justin igen, när jag kom fram så knackade jag på dörren och Justin öppnade den genast med ett stort leende på läpparna.
"Hej." sa han och kysste mig på kinden.
"Hej." sa jag och log mot honom och klev in, jag tog av mig ytterkläderna och följde med honom upp till hans rum.
"Justin du vet att allt detta inte innebär att vi är tillsammans?" frågade jag honom osäkert.
"Jag vet." sa han och suckade och satte sig ner brevid mig på sängen.
"Vi har lagar även om ni kanske inte vet det, vi får abolut inte göra vad vi vill." sa jag och han tittade förvånat på mig, han trodde säkert att vampyrer fick göra vad dom ville.
"Och vad är det för lagar då?" frågade han mig.
"Jag har redan brutit mot dom flesta, men vi får inte avslöja vad vi är för någon som inte är en vampyr, vi får inte bli kär för någon som inte är en vampyr, vi får inte förvandla någon om inte dom äldsta godkänner det, vi får inte bli fäst vid att döda. Det är bara några få av reglerna." sa jag.

"Vilka är dom äldsta och vad menar du med 'inte bli fäst vid att döda?" frågade han mig.
"Dom äldsta är 5 vampyrer som har makt över alla vampyrer. Det är dom som är äldst i vampyrvärlden även om det inte ser ut så, deras kroppar ser ut att vara 17-20 år gammla men dom själv är hur gammla som helst. Och med att man inte får bli för fäst vid att döda menar jag att man får döda om det är nödvändig. Och ibland händer det att man inte kan kontrollera sin törst så att man inte kan sluta dricka och att männisan dör, det är okej om det inte händer för ofta. Sen om man bryter mot lagarna så straffas man." det sista sa jag tyst.
"Vilka straff har ni?" frågade Justin mig.
"Det finns bara ett sätt att straffa en vampyr även om straffet går att göra på olika sätt, döden." sa jag och rös till.
"Så om man bryter mot en av reglerna dör man?" sa han chockat.
Ja." sa jag.
"Jag vet ett sätt att döda en vampyr på, finns det fler?" sa han och höjde på ena ögonbrynet.
"Ja, vad lite ni vet om vampyrer igentligen." sa jag lite förvånat, jag trodde att varulvar visste mycket mer om vampyrer.
"Vilka då?" frågade Justin nyfiket och jag hajade direkt till, varför ville han veta det.
"Varför vill du veta det?" frågade jag och tittade vaksamt på honom.
"Bara nyfiken, jag ska inte berätta det för någon annan. Men om du inte vill så behöver du inte säga." sa han snabbt och log mot mig.
"Okej... Ett varulvs bett dödar en vampyr precis som att ett vampyr bett dödar en varulv, sen om man stötter en trä påle rätt så dödar det också, sen om en vapmpyr är utan blod tillräckligt länge dör den också. Det sista är abslout värst." sa jag och ryste.

Klockan var nu 6 och Justin hade besämt sig för att bjuda mig på bio.
"Tar ni bilen dit, jag vill inte att ni ska gå hem i mörkret." sa Pattie och tittade strängt på oss.
"Okej mamma, vi tar bilen så var lugn." sa Justin skrattades och kysste Pattie på kinden innan vi gick och tog på oss ytterkläderna.
"Måste vi ta bilen, det går så mycket snabbare att springa." sa jag och tittade bedjande på Justin.
"Jag är ledsen men vi måste ta bilen." sa Justin och jag suckade och klev in i bilen. När vi äntligen var framme hoppade jag snabbt ut bilen och tog ett djupt andetag, det var riktigt jobbigt att sitta instängd i bilen med Justin. Trots att jag bara drack för någon timme sedan så törstade jag fortfarande efter hans blod.
"Mår du bra Allison?" frågade Justin mig oroligt.
"Ja, det är ingen fara med mig." sa jag och log mot honom. När vi kom in fixade Justin våra biljetter sen gick vi in och satte oss i biografen. Medans vi satt där inne och väntade på att filmen skulle börja så kom det 3 tjejer fram tilll oss.
"Du är Justin Bieber va?" frågade den ena och log mot honom.
"Ja det är jag." sa han och log tillbaka.
"Kan vi få varsin autograf och en bild? Vi är dina största fans!" frågade en av dom andra. Och Justin som var så snäll ställde självklart upp och sen fick jag hjälpa till genom att ta bilden

"Så vad tycker dom om filmen?" frågde Justin mig medans vi reste oss upp från stolarna och tog på oss ytterkläderna, Justin slängde även popkorn kartongen som hade han köpt.
"Den var väl bra, vad tycker du själv?" frågade jag.
"Den var ju riktigt bra." sa han och när vi kom ut från biografen fick jag mig en riktigt chock, där stod en massa paparazzi som direkt började att skrika och ta en massa bilder när vi kom ut. Det ända som for igenom huvudet var att jag inte alls visste vad jag skulle göra nu, ända till då hade jag lyckats hålla mig från tidnigarna. För Anna skulle ju direkt förbjuda mig att umgås med Justin om jag syndes på framsidan av flera tidningar.
Terry Richardson's Diary
"Justin?" viskade jag och han tog tag i min hand och drog mig till bilen medans jag försökte skymma mitt ansikte så mycket jag kunde. Vi satte oss i bilen och Justin körde oss försiktigt där ifrån för att inte råka köra på någon.
"Förlåt Allison, jag är så ledsen." sa han.
"Du vet detta kommer jag aldrig att kunna dölja för Anna, så jag har ingen aning om vad som händer nu." sa jag och suckade.
"Jag är så ledsen..." sa han igen men jag avbröt honom.
"Det är lungt Justin, jag kommer på något." sa jag och log mot honom.


Vad tyx? :D

Men hur tror ni att det går nu när dom hamnar i tidnigen och allt? Hur kommer alla att reagera? :)

Puss!


Svar på kommentar.
Filed under: Gott & Blandat

Hejhej, fick en fråga om vem som är starkast, en vampyr eller varulv. Och man kan säga om varulven är förvandlad så är dom lika starka. Annars är vampyrerna starkare.
Hoppas att du förstod vad jag menar. :)

Sen ska börja skriva på nästa chapter nu, så om någon timme är den säkert uppe.
Älskar er.

Puss!

Inget kapitel idag.
Filed under: Gott & Blandat

Förlår så hemskt mycket men jag tror inte att det kommer upp ett nytt chapter idag.
Jag var 2010 med om en ridolycka vilket gjorde att jag typ krossade 5 kotan i nacken. Det är jätte svårt att förklara men det hände i början av oktober och jag fick gå med en krage fram till december. Sen fick jag inte hålla på med någon sport fram till februari. Och nu dom senaste dagarna så ha jag börjat få ont i nacken igen och det gör mig väldigt rädd för att läkarna sa att det var ett mirakel att jag inte blev helt förlamad. Så hoppas att ni förstå varför jag inte orka skriva idag.
Jag älskar er.

Puss!

Chapter 25 - You can't be in love with her.
Filed under: A vampire's story

Jag tittade på Justin som låg och sov och kunde inte låta bli att le, så söt var han när han sov! Under tiden som jag tittade på honom så hörde jag plötsligt steg som kom mot dörren så jag rättade till täcket och låtsades att jag låg och sov. Dörren öppnades och någon tittade in,Justin rörde då på sig lite och la armen om mig.
"Titta så söta dom är!" hörde jag Pattie säga.
"Ja det är dom verkligen." sa Jeremy. Dom tittade på oss en liten stund till innan dom försiktigt stängde dörren, jag öppnade direkt ögonen och krånglade mig försiktigt ur Justin grepp utan att väcka honom. Jag kunde inte ligga för nära honom då törsten brände i strupen, jag borde ha druckigt tidigare, det var nog flera dagar sedan jag drack sist. Jag tittade på klockan som visade 8, han kunde få sova en liten stund till. Men jag reste mig upp och letade fram mina kläder som låg på golvet och drog av mig Justin's tröja som jag låtsades sova i. När jag var påklädd så gick jag fram till speglen som stod i Justins rum och rättade till håret som hade blivit lite rufsigt. När det var klart så satte jag mig i sängen igen och väntade på att Justin skulle vakna, runt halv 10 så vaknade han äntligen.

"Godmorgon." sa han hest och jag log mot honom.
"Godmorgon." sa jag och han satte sig långsamt upp, fortfarande med blicken på mig.
"Din mamma och pappa tittade in här tidigare idag, dom sa att vi såg söta ut." sa jag och skrattade tyst."Du är söt." sa han och lutade sig fram och kysste mig. Jag besvarade kyssen och hörde hur steg kom emot dörren men orkade inte bry mig om det, dörren öppnades och jag hörde hur någon drog efter anden. Jag avslutade kyssen och både Justin och jag tittade mot dörren och där stod Ryan och Chaz.
"Ehm, jag går ner och ser om dom behöver hjälp där nere." sa jag och reste mig upp och gick förbi Chaz och Ryan och ner för trappen.

"Godmorgon Allison." sa Pattie och log mot mig när jag kom ner.
"Godmorgon." sa jag glatt.
"Träffade du Chaz och Ryan?" frågade Jeremy mig.
"Ja det gjorde jag, så jag beslutade att killarna skulle få vara ifred en stund." sa jag och då kom Jazmyn springade emot mig, hon hade inte sett mig tidigare då hon tittade på något barnprogram på tvn.
"Allison!" kvittrade hon och kramade om mig.
"Hej Jazmyn." sa jag och kramade om mig tillbaka. Jag frågade sen om dom behövde hjälp med någonting vilket dom inte behövde så jag gick upp igen för att se vad killarna höll på med. När jag stod en bit från dörren hörde jag hur dom pratade så jag lyssnade nogranare för att kunna höra.

"Justin har du blivit galen, hon är ju en vampyr!" sa Ryan upprört.
"Ja jag håller med Ryan, Justin du kan inte vara kär i henne." sa Chaz och jag väntade spänt på att höra vad Justin sa.
"Men killar, ni gillade ju henne i början. Men så fort ni fick reda på att hon var en vampyr så hatar ni henne? Hon är fortfarande samma tjej." sa Justin.
"Om man ens kan kalla henne för tjej, hon är död Justin." sa Chaz.
"Kom Chaz, vi försköte varna honom." sa Ryan och jag hörde hur dom reste sig upp så jag låtsades att jag precis kom upp för trappen.
"Hej..." sa jag till dom när dom öppnade dörren men dom bara blängde på mig. Jag suckade och gick fram till Justin som satt på sängen och jag såg att han var besviken.
"Dom hatar mig fortfarande." sa jag.
"Jag fattar inte hur dom kan göra det." sa han och drog mig intill sig.
"Du borde också hata mig." sa jag tyst och han tittade på mig som om jag hade blivit galen.
"Omöjligt." sa han sen och kysste mig på pannan.
"Det är inte omöjligt, Chaz, Ryan, Melissa och massa andra hatar mig." sa jag och Justin tittade förvånat på mig.
"Melissa, varför hatar hon dig?" frågade han och jag kom på att jag inte hade berättat om vad som hände under träningen.
"Berättar någon annan gång, nu borde du gå ner och äta." sa jag och reste mig upp. Justin suckade men reste sig också upp och letade fram kläder som han tog på sig.

"Kommer du?" frågade han sen och jag nickade och vi gick ner. Han hälsade på alla när han kom ner innan han tog av pannkakorna och jordgubbarna som stod framme, alla andra hade redan ätit.
Dashing Dish, Healthy Alternatives to the Food you Crave - Part 2
"Justin, gästerna först." sa Pattie och tittade strängt på Justin.
"Nej tack, är inte hungrig." ljög jag, strupen brände plågsamt och det blev bara värre när jag kände lukten alla i huset.
"Okej..." sa hon förvånat då hon inte hade sett mig äta något under gårdagen heller. När Justin hade ätit upp så gick vi upp till hans rum igen.
"Så vad vill du hitta på?" frågade han mig och satte sig ner i hans säng men jag stod forfarande upp och tittade på honom.
"Fast du kanske har andra planer...?" frågade han mig osäkert.
"Du och jag kan inte göra något förens jag har ätit." sa jag..
"Åh... Okej, och jag kan inte följa med eller hur?" frågade han och jag skakade snabbt på huvudet.
"Aldrig." sa jag snabbt.
"Okej, men kommer du tillbaka sen?" frågade han mig.
"Om du vill så." sa jag och han log mot mig.
"Självklart så vill jag det." sa han och reste sig upp och gav mig en lätt kyss innan jag blev tvungen att gå.


Vad tyx? :D

Vet inte om det kommer upp något till kapitel idag då jag snart ska iväg. Men om jag hinner så lovar jag att det kommer.
Sen tack för alla underbara kommentarer jag får, ni vet inte hur mycket det betyder för mig att ni gillar det jag skriver! Jag tycker själv inte att jag skriver bra, för det finns ju många som skriver så mycket bättre än mig!
Älskar er.

Puss!


Chapter 24 - I wish you were mine.
Filed under: A vampire's story

Efter att jag hade hälsat på alla som var där var det dags att äta.
"Justin... Vad ska jag göra?" viskade jag tilll honom.
"Säg att du redan har ätit hemma?" föreslog han och jag nickade, Justin och jag satte oss ner brevid varandra och Jazmyn satte sig ner brevid henne och jag var glad att
hon verkade gilla mig.
När alla hade satt sig ner blev det dags att ta av maten och dom märkte dirket att jag inte tog något.
"Gillar du inte maten?" frågade Pattie mig.
"Nej det är inte det men jag har redan ätit hemma." ljög jag och hon nickade.
"Okej men om du ångrar dig så kan du alltid ta, men ta lite och dricka åteminstode." sa hon och log.
"Det kan jag ta." sa jag och hällde upp lite dricka i glaset. Motvilligt lyfte jag upp glaset och tog en klunk av drickan, jag kände hur smaken spred sig i munnen och jag svalade det snabbt och ställde ner glaset.
"Äckligt?" viskade Jusitn tyst i mitt öra så att ingen annan hörde.
"Usch ja." sa jag.

När alla hade ätit upp disken var fixad så satte sig Justin och jag ner i soffan och Jazmyn och Jaxon väntade spänt på att tomten skulle komma.
"Justin när kommer tomten?" frågade Jazmyn och kröp upp i mitt knä.
"Snart får vi hoppas." sa Justin och log mot henne och lyfte upp Jaxon till sitt knä.
"Vad önskar du dig då Jazmyn?" frågade jag nyfiket.
"En massa saker, du vet den där nya dockan?" frågade hon mig och jag nickade och låtsades förstå vilken hon menade. "Den önskar jag mig." fortsatte hon och började sen att rabbla upp en massa andra saker hon önskade sig.
"Då får vi hoppas att du får dom då." sa jag och hon nickade glatt.
"Vad önskar du dig då Justin?" frågade jag då jag inte kunde fråga Jaxon för han halvsov i Justins knä.
"Det jag önskar mig får jag säkert inte." sa han och log snett.
"Vad är det då?" frågade jag nyfiket.
"Hemligt." sa han och jag hann inte fråga honom mer då det knackade på dörren och Jazmyn flög upp och sprang till dörren och lika så Jaxon som vaknade till. Lungt följde Justin och jag efter dom och som väntat var det tomten som kom. Han började att dela ut alla presenter och det var en hel del kan jag säga.
Mobile Uploads
När alla hade öppnat sina presenter var Jazmyn överlycklig då hon hade fått sin älskade docka.
"Titta Allison, visst är hon fin?" frågade hon mig och höll upp dockan.
"Ja det är hon verkligen." sa jag och log mot henne och hon log stort tillbaka innan hon började att springa runt för att visa alla dockan.
"Tack så mycket Justin." sa Pattie och gav honom en kram, hon hade fått ett par dyra öronhängen av honom.
"Du är värd dom mamma." sa han och log mot henne innan han tackade för sin present. Och så fortsatte det då alla gick runt och tackade varandra för det dom hade fått.

"Kom ska vi gå upp till mig?" frågade Justin mig sen.
"Visst." sa jag och följde med honom upp till hans rum.
"Så är du nöjd men dina presenter, fick du det du önskade dig?" frågade jag honom och satte mig ner på min säng.
"Nej jag fick det inte, men det hade jag väntat mig." sa han och satte sig ner brevid mig.
"Men vad är det du önskar mig, jag kan ju ge dig det för du fick ingen present av mig." påpekade jag och han skakade på huvudet.
"Fattar du inte det Allison? Det jag önskade mig var att du var min." sa han tyst.
"Åh..." andades och jag tittade ner i sängen.
"Så du kan inte ge mig det jag önskar." sa han och jag tittade fortfarande ner i sängen innan jag tittade upp och in i hans underbara ögon. När jag tittade in i hans ögon kände jag hur känslan att jag ville kyssa honom växte. Jag ville verkligen det, och en kyss kunde väl inte skada någon? Långsamt lutade jag mig mot honom och jag såg hur Justin tittade förvånat på mig men lutade sig också fram. När våra läppar möttes så sköljde en massa känslor över mig, mina händer letade sig upp till Justin hår och jag drog fingrarna igenom det. Justin lutade sig långsamt över mig och jag följde med i rörelsen så jag låg sen i sängen med Justin över mig. Mina händer smekte sig ner över hans rygg och hans händer började smeka min mage. Vi båda avbröts då det knackade på dörren och vi båda flög upp och rättade till våra kläder innan dörren öppnades.
"Jag ville bara fråga dig Allison om du ville leka med mina dockor med mig?" frågade Jazmyn och log gulligt mot mig.
"Tyvärr med Allison och jag ska titta på film, ni kan säkert göra det en annan gång." sa Justin.
"Okej." sa hon och stängde dörren.
"Detta var min bästa present idag." sa Justin och log mot mig. Jag rodnade och tittade ner i sängen.

"Du rodnar!" sa Justin och la sin hand under min haka och lyfte upp mitt huvud så att våra blickar möttes. "Du borde inte dölja dig, det får dig bara att bli vackrare, om det ens går." sa han vilket såklart fick mig att rodna ännu mera.
Jag förstod inte hur Justin lyckas, ingen kille har förr fått mig att känna som Justin fick mig. Inte ens David. Jag tittade på honom och lutade mig fram och kysste honom igen, jag orkade inte följa regelerna längre.
Facebook


Så vad tyx? :D

Hoppas att ni gillar novellen, och kommentera gärna. :)
Puss!

Chapter 23 - Christmas Eve.
Filed under: A vampire's story

"Allison... Vad håller du på med?" frågade Melissa mig skakigt och stirrade på min hand som jag höll vid munnen. Jag skulle enkelt kunna gå fram till henne och redera minnet om vad hon just såg, men hon var ju min vän och sånt gör man inte mot sina vänner. Jag svarade inte utan förde ner handen och satte på vattnet och tvättade bort det blod jag inte hade slickat bort.
"Antingen håller jag på att bli galen eller så slickade du precis på Emilias blod." sa hon och rös till.
"Vad vill du att jag ska säga Melissa?" frågade jag och vände mig om och tittade på henne, hon tittade förskäckt på mig. Hon måste ha sett hunggtänderna som jag hade glömt, jag anstängde mig så att dom växte tillbaka. Det var alltid mycket svårare då törsten fortfarande brände inom mig.
Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
"Har... Har du huggtänder? Jag såg dom!" det sista nästan skrek hon och jag såg paniken i hennes ögon, detta kunde inte sluta väl.
"Melissa lugna ner dig." sa jag men rörde mig inte då jag inte ville pressa henne genom att komma närmare.
"Vad är du för något?" frågade hon mig. Jag tog ett djupt andetag och försökte att rensa tankarna, hur mycket skulle jag berätta för henne?
"Jag är inte mänsklig Melissa, eller jo... En del av mig är mänskligt, den andra delen av mig är hemsk." sa jag tveksamt, jag hade aldrig förr försökt förklara den delen av mig för en människa. Med Justin, Chaz och Ryan var det ju annorlunda för dom visste ju redan en del av det.
"Så var är du då?" frågade hon mig.
"Jag är en vampyr, men inte som vampyrerna i böcker, filmer eller legender. Bara en del ut av det är sant." sa jag och hon drog efter andan och började se riktigt rädd ut.

"Så du dricker blod?" viskade hon.
"Ja, det gör jag. Men det dödar inte människor." sa jag och det sista var en lögn, det dödade människor om man drack för mycket.
"Men hur kan du vara ute i solen?" frågade hon mig och jag kände mig nöjd, än så länge hade hon inte sprungit iväg.
"Det är en myt, vi kan gå ute i solen utan problem." sa jag och hon nickade.
"Är Seth... Är han också en vampyr?" frågade hon mig tveksamt.
"Ja." sa jag och hon nickade sakta och jag såg att hon var förvirrad, rädd, chockad och en massa andra känslor såg jag. Sakta gick jag fram till henne och hon tittade panikslaget på mig och backade ut genom dörren som var öppen.
"Snälla bara håll sig borta från mig." sa hon innan hon sprang iväg. Jag tittade på platsen där Melissa innan stod och kände hur en anorlunda smärta spreds inom mig, jag hade aldrig förr varit med om att en vän till mig sprang iväg för hon var rädd för mig. Seth hade nog rätt, jag hade fäst mig för mycket vid dom. Jag gick fram till speglen och fixade till mig innan jag gick ut till resten ut av laget.
"Värst vilken tid det tog, vad gjorde du där inne?" frågade Amelia mig.
"Jag blev tvungen att hjälpa Melissa då hon började att må illla." ljög jag och laget trodde på mig då Melissa inte kom tillbaka till träningen. Vi tränade en liten stund till innan vi gick till omklädningsrummet och bytte om. När jag var klar så gick jag ut där Trever stod och väntade på mig.
"Är alla era träningar sådana?" frågade han mig och jag skrattade.
"Nej detta har jag aldrig varit med om förr." sa jag.
"Vad bra, jag vill ju inte att du ska skada dig." sa han och log, men jag kunde ändå se att han var allvarlig.
"Tack, jag vill inte heller att du ska skada dig, du är ju min vän." sa jag och jag kunde se hur han blev besviken när jag sa 'vän.'
Efter det hann vi inte prata så mycket mera då vi båda behövde gå hem och vi skulle till olika håll.
"Hej då, vi syns imorgon då." sa jag och kramade om honom.
"Ja och då är det näst sista dagen i skolan, och 5 dagar kvar till julafton." sa han glatt och kramade om mig tillbaka.


Jag gick längs gatorna som nästan var tomma, det var julafton idag så dom flesta var nog hemma och firade den med familjen och släkten. Mina tankar gled in på Melissa och jag suckade tyst, hon hade undvikit mig och jag såg paniken i ögonen på henne så fort jag försökte prata med henne. Det var väl därför man inte skulle berätta det för människor för dom klarade inte av det. Jag gick en stund till innan jag gick hem till Seth och Anna.
"Jag tänkte att vi kunde gå ut och jaga ikväll? Det blir våran julmiddag." sa Anna och log.
"Visst, men tror du att det finns några människor ute nu då?" frågade Seth.
"Ja någon kommer vi säkert att hitta, följer du med Allison? Det var väl ett tag sedan du drack nu." sa hon och jag nickade. Jag satt och läste en bok när det knackade på dörren, jag reste mig upp och öppnade dörren och där stod Justin.
"Hej." sa jag förvånat då vi inte hade pratat sedan jag avisade honom sist.
"Hej, jag ville bara säga god jul och ge dig den här." sa han och log osäkert och gav mig en liten present.
"Tack, men jag har inte köpt något till dig." sa jag och han gav mig presenten ändå.
"Det behövs inte." sa han och jag öppnade den försiktigt och inuti den låg ett underbart halsband.
"Tack den är underbart." sa jag och kramade om Justin. Jag tog upp halsbandet och han hjälpte mig att sätta på det.
"Vad bra att du gillade den, men vill du ut och gå en runda med mig?" frågade han mig osäkert.
"Visst men borde inte du fira julafton med din familj och släkt?" frågade jag.
"Jo men dom kan vänta en liten stund." sa han och jag log mot honom och tog på mig ytterkläderna och följde med honom ut. Vi gick en stund under tystnad men det var skönt för tystnaden var verkligen obehaglig eller pinsam.

"Du..." började han men blev sen tyst igen.
"Ja?" frågade jag och han tittade på mig innan han vände blicken mot vägen framför oss igen.
"Jag bara undrar varför du avisade mig, finns det någon annan eller är det något med mig?" frågade han mig tyst.
"Justin vi kan bara inte vara tillsammans, det vet du." sa jag och tittade på honom.
"Jag vet... Men jag kan inte hjälpa hur jag känner." sa han fortfarande tyst.
"Jag vet, men borde du inte vara glad? Det är ju julafton." sa jag och log svagt. Jag tittade fortfarande och såg hur han log ett litet leende.
"Kan inte du följa med mig hem, du kan fira jul med oss?" frågade han mig hoppfullt.
"Justin..." började jag tveksamt.
"Bara som vänner." avbröt han mig.
"Okej men om det inte funkar gå jag hem." varanade jag honom men han sken upp i ett stort leende.
"Kom då så går vi hem till mig." sa han och vi började gå hem till Justin. Inom mig skällde jag på mig själv, jag borde ha varit starkare och sagt nej. Men jag kunde inte, jag ville ju verkligen följa med honom hem. När vi kom hem till honom öppnade han dörren och vi gick in, direkt kom en liten flicka och kramade om honom.
"Bieber är äntligen hemma, men vem har du med dig?" frågade hon och tittade blygt på mig.
"Detta är min vän Allison, Allison detta är min syster Jazmyn." sa jag och jag såg hur stolt han var när han presenterade henne.
"Hej Jazmyn." sa jag och log mot henne och hon log tillbaka.
"Hej Allison!" sa hon och hon var verkligen super gullig!
"Kom nu ska du få träffa resten av min familj." sa han och lyfte upp Jazmyn och jag följde osäkert efter dom.


Så vad tyx? :D

Hur kommer det att sluta med Melissa nu när hon vet och hur kommer jualftonen att sluta nu när Allison är hos Justin? :)
Glöm inte bort att kommentera!

Puss!


Information!
Filed under: Gott & Blandat

Hej sweeties, nu har jag skaffat en ny design som http://taylorfever.nu/ har varit jätte snäll att göra. Visst är den fin? :D
Om ni inte ser den tryck då på f5.

Sen nu håller jag på att skriva på nästa kapitel och glöm inte bort det jag skrev, destå fler kommentarer jag får destå längre är kapitlet. ;)
Älskar er!

Puss!

Chapter 22 - Sometimes I wish I could be more like him.
Filed under: A vampire's story

Jag gick till mitt skåp och lämnade historia boken i skåpet, det måste ha varit den längsta lektionen jag hade varit med om. Jag behövde inte hämta någon ny bok då vi hade lunch nu, jag stängde igen skåpet och väntade på att Seth skulle komma, han slutade bara någon minut senare än mig. Medans jag stod där kom två helt okänd tjej fram till mig, den ena tjejen hade nästan svart hår och den andra var brunett. Ja la direkt märke till armbanden dom hade på armarna där det stod Bieber, detta skulle bli intressant.
hey angel in the snow
"Hej är det du som har umgåtts med Justin Bieber den senaste tiden?" frågade brunetten.
"Hej, ja... Hur så?" frågade jag.
"Du vi ska vana dig redan nu, bli inte tillsammans med honom. Han är våran, alla beliebers." sa hon som nästan hade svart hår.
"Ni kan lugna ner er, jag gillar inte Justin på det sättat." sa jag och dom log mot mig.
"Vad bra, hejdå." sa dom och gick pratades iväg. Efter att dom hade gått så dröjde det inte länge innan Seth kom, han log mot mig och öppnade sitt skåp och la in böckerna.

"Så hur var lektionen?" frågade jag honom medans vi gick mot matsalen.
"Som vanlig, hur var din?" frågade han och höll upp matsalsdörren åt mig.
"Nog den segaste lektionen jag har varit med om." sa jag och suckade men Seth skrattade bara.
"Det säger du nog om alla dina lektioner." sa han och jag blängde på honom.
"Men denna var nog det, tiden har aldrig förr gått så sakta." sa jag och han bara flinade mot mig. Vi tog våran mat och satte oss sedan ner vid ett tomt bord och började tyst att prata om seriösare saker.
"All, jag vet att du älskar att bo här men fäst dig inte för mycket vid människorna." viskade han.
"Jag vet..." mumlade jag.
"Jag ser redan att du har fäst dig vid Melissa och dom andra, sen har du nu börjat att umgås med han den där Trever." sa han och jag blängde på honom.
"Seth jag är ingen bebis, jag vet reglerna. Så fort någon av oss fäster oss för mycket så flyttar vi. Jag vet." sa jag och han nickade.
"Du är min syster All, jag vill bara inte se dig ledsen." sa han och tittade oroligt på mig. Ibland önskade jag faktiskt att jag var som Seth, han hade det mycket enklare än mig att stänga av känslor. Vi bytte samtalsämne då jag inte orkade prata om det längre, vi pratade en stund till innan vi blev tvungna att gå till skåpen och hämta våra böcker och gå till nästa lektion.

Resten av dagen segade sig fram men till slut slutade vi äntligen och då var det dags för träning, Trever stod redan och väntade på mig när jag kom fram till mitt skåp.
"Så du bestämde dig för att titta?" frågade jag och flinade mot honom samtidigt som jag öppnade skåpet.
"Ja, vem skulle inte vilja?" frågade han och skrattade. Vi pratade lite under tiden som vi gick till omklädningsrummet.
"Vi syns efter träningen då." sa jag.
"Ja, gör ditt bästa nu." sa han och skrattade. Jag flinade mot honom innan jag öppnade dörren och gick in i omklädningsrummet där Melissa väntade på mig.
"Vem pratade du med?" frågade hon och jag ställde ner min väska och började att byta om.
"Trever, han kommer att kolla på träningen idag." sa jag.
"Då måste vi göra vårat bästa då, är du klar?" frågade hon och jag nickade och rättade till kläderna innan vi gick ut till resten ut av laget.


Första delen av träningen gick bra, men sen vänade allt. Vi skulle prova en ställning och då rammlade Emilia och skakade sig, jag kände blodlukten innan någon annan hann märka det. Jag kände hur odjuret inom mig vaknade till och hur törsten brände i strupen och huggtänderna var redo. Jag blundade och tog ett djupt andetag innan jag öppnade ögonen igen och såg hur alla var framme vid Emilia och hjälpte henne.
"Hur gick det Emilia?" frågade jag och gick fram till henne och satte mig ner brevid. Det ända jag nu kunde göra var att låtsas att allt var som vanligt och försöka behålla kontrollen.
"Det gick okej, knät blöder lite bara." sa hon och log svagt, Melissa kom springade emot oss då hon hade sprungit iväg för att hämta plåster.
"Jag kan sätta på det." sa jag och tog plåstret som Melissa gav mig och jag satte på det på Emilias knä. Det var först när plåstret var på som jag märkte att jag hade råkat få lite blod på händerna.
"Jag måste bara gå och skölja av mig." mumlade jag och gick med snabba steg mot omklädningrummet. När jag kom fram så gick jag till toaletten och stirrade in i speglen och tog ett djupt andetag.
"Du klarar det Allison, skölj bara av händerna och gå sen ut till laget." viskade jag och skulle just sätta på kranen när odjuret inom mig protesterade, för det skulle väll inte skada att bara smaka på blodet? Ingen skulle märka. Jag förde upp handen och andades in lukten och sträckte sakta ut tungan smakade. Smaken exploderade i munnen och jag började att slicka i mig resten.
"Allison?" hörde jag Melissa säga och hon öppnade dörren. Jag stelnade till och kände paniken inom mig, hur skulle jag kunna förklara detta och varför var jag så dum att jag kunde glömma att låsa dörren?


Så vad tyx? :D

Jag tror att det kommer komma upp ett kapitel senare ikväll, vi kan väl säga såhär, om jag får många kommentarer kommer det kapitlet att bli extra långt.
Säg gärna vad ni vill ska hända. :)

Puss!


Chapter 21 - Just friends.
Filed under: A vampire's story


"Ehm... Varför inte Ryan, Chaz och jag gillar varandra är väldigt komplicerat och jag orkar verkligen inte prata om det just nu. Och det Justin och jag pratade om vet jag inte hur mycket jag får säga för Justin." sa jag och Melissa tittade besviket på mig.
"Litar du inte på mig eller vågar du inte säga för mycket för vad Justin skulle säga?" frågade hon.
"Jag litar på dig, det gör jag." sa jag och jag talade sanning, jag litade faktiskt på Melissa.
"Okej vad bra, men kan du inte säga lite av det?" frågade hon och jag log svagt mot henne.
"Vill du verkligen veta?" frågade jag och hon nickade ivrrigt.
"Såklart, annars skulle jag inte frågat dig." sa hon och skrattade.
"Okej, Justin och jag har kysst varandra, 2 gånger." sa jag och hon log stort.
"Åh, ni kommer att bli ett underbart par. Nej vänta lite, varför såg han helt förstörd ut då?" frågade hon och såg nu förvirrad ut.
"För han sa att han börjar gilla mig, och jag gillar inte honom." ljög jag.
"Men Allison, jag känner Justin och han tar verkligen hand om sina flickvänner och om han nu sa det till dig så vissar det ju att han verkligen gillar dig. Men om du nu inte gillar honom så var det ju bra att du sa det till honom, men en fråga bara, varför kysste du honom?" frågar hon mig.
"Vet inte, det kändes bra då men nu är han bara en vän för mig." sa jag och rykte på axlarna. Melissa nickade och då plingade hennes mobil till som hon tog upp och suckade.
"Jag måste gå hem." sa hon och jag nickade och vi reste oss upp och gick ut."Hejdå, vi syns imorgon." sa hon och kramade om mig.
"Hejdå!" sa jag och kramade henne tillbaka, jag började sen att gå hem.

Skolan var nu äntligen slut och jag kännde mig verkligen lättad, Chaz och Ryan hade kastat blickar efter mig hela dagen vilket var riktigt jobbigt. Jag öppnade dörren till skolan och Justins och min blick möttes direkt, jag var inte direkt förvånad för han var säkert här för att hämta Chaz eller Ryan. Jag tittade snabbt ner i marken och bröt ögonkontakten men innan jag hann göra det så såg jag smärtan i hans ögon även om han var väldigt duktig på att dölja den.
"Hej Allison, vänta!" hörde jag Trever ropa på mig så jag stannade och vände mig om och såg honom komma gående emot mig från skolan.
"Hej." sa jag och gav honom en snabb kram.
"Så vad ska du göra efter skolan?" frågade han.
"Ingen aning." sa jag och han sken upp.
"Lust att göra något då?" frågade han och jag nickad och hans leende blev större.
"Vad bra, ska vi gå hem till mig?" frågade han.
"Visst." sa jag och vi började genast att gå hem till han. Vi gick in i ett hus som inte var jätte stort men inte litet heller, lagom.
"Så här bor jag." sa Trever och öppnade en dörr som ledde in till hans rum.
"Fint." sa jag och tittade mig omkring, en hund kom in springande i rummet som jag måste ha missat innan.
"Detta är min hund Chester." sa han och böjde sig ner och klappade hunden.

"Så söt!" sa jag och gick fram till honom och började att klappa Chester.
"Han gillar dig, det är rätt konsigt då han oftast brukar hålla sig undan när vi har gäster här." sa Trever och log då Chester höll sig intill mig hela tiden.
"Det kan man inte tro att han gör." sa jag och skrattade. Vi pratade en stund till innan vi bestämde oss för att gå ut en runda.

"Men vad ska du göra på julafton då? Det är inte många dagar kvar nu, 9 är det va?" frågade han mig och jag suckade innombords, nu var jag tvungen att dra samma lögn som igår.
"Vi firar inte direkt jul hemma och ja, det är nog 9 dagar kvar." sa jag och log.
"Okej då är det ingen mening att köpa en julklapp till dig?" frågade han och och log.
"Nej det är det inte." sa jag och log tillbaka.
"Men så du är med i cheerleading laget har jag hört?" frågade han och jag nickade.
"Ja det är jag." sa jag.
"Så varför har du inte berättat det förr?" frågade han.
"Har jag inte gjort det? Förlåt mig då Trever, inte visst jag att det var viktigt." sa jag och skrattade.
"Nej men det är inte viktigt, men får jag se någon träning någon gång?" frågade han nyfiket.
"Visst, vi har träning imorgon direkt efter skolan. Du kan komma då om du vill." sa jag och han nickade.
"Det ska jag komma ihåg." sa han och log.


Vad tyx? :D

Men vad tror ni Melissa kommer att göra nu, kommer hon att nöja sig med det Allison sa eller kommer hon att fortsätta att leta efter sanningen? Och hur kommer det att bli mellan Justin och Allison? Kommentera gärna för ni vet att jag älskar kommentarer! :)

Puss!


Svar på kommentar.
Filed under: A vampire's story

Hej ni, fick en fråga om Justin är känd i novellen och ja det är han. :)
Han har bara tagit en paus över julen och då han är hemma och är med sina kompisar så är fansen lite 'lugnare' än i vanliga fall.
Hoppas att ni förstår vad jag menar. ;)

Puss!

Har skrivit nästa chapter.
Filed under: A vampire's story

Som rubriken säger har jag skrivit klart chapter 21, men jag skulle gärna vilja någon kommentar till innan den kommer upp. För det klarar ni väll? :)

Älskar er.

Puss!

Chapter 20 - I have questions.
Filed under: A vampire's story

Jag stannade till och han stannade också och tittade oroligt på mig då jag inte sa något. Men vad skulle jag säga, vad väntade han sig att jag skulle säga?
"Allison snälla säg något!" sa han och tittade både oroligt och plågat på mig.
"Justin vad vill du att jag ska säga?" frågade jag tyst.
"Vad du känner!" utbrast han.
"Vad jag känner? Ja, vad ska jag känner när jag precis har fått reda på detta? Justin vi kan aldrig bli tillsammans och det vet du!" sa jag och han tog tag i mina händer och kramade om dom.
"Det kan vi visst, om vi vill så kan vi." sa han och tittade hoppfullt på mig. Jag kände hur alla möjliga känslor for igen om mig, och trots att jag inte ville det så hade jag börjat att falla för honom också. Så därför var jag tvungen att göra det som var bäst för oss båda, ljuga.
"Justin bara för vi kysstes betyder inte det något, vänner kan kyssa varandra." sa jag och Justin tittade på mig precis som jag hade slagit till honom.
"Så du kännde ingenting, ingenting alls?" sa han hest och jag nickade.
"Säg det till mig, säg att du inte känner någonting för mig och titta mig i ögonen." sa han och tittade mig intensivt i ögonen. Jag drog ett djupt andetag och tittade honom i ögonen.
"Justin jag känner ingenting för dig mer än en vän." sa jag och jag såg hur hans ögon fylldes av tårar.
"Bra att veta." viskade han och gick bort till Ryan, Chaz och Melissa som hade stannat en bit bort och pratat då dom hade märket att vi hade stannat. Jag följde honom med blicken innan jag sprang hem. När jag kom hem så rann tårarna längs mina kinder och jag rusade upp på mitt rum, förbi Seth och Anna som tittade frågandes på mig. Jag la mig ner i sängen och torkade bort tårarna och suckade, varför var allt tvunget att bli så jobbigt? Hur skulle jag kunna se på Justin och stå upp för min lögn? Jag visste att jag var tvungen att klara det på något sett för som sagt var det bäst för alla.

"Hur tror ni det är med Justin?" frågade jag Chaz samtidigt som vi satte oss ner i soffan hemma hos Ryan.
"Ingen aning, såg ni hur han såg ut efter att han hade pratat med Allison? Inte bra." sa han och vi nickade.
"Kan du ge henne sin väska imorogon som hon har här, jag vill helst inte prata med henne." sa Ryan och jag tittade irriterat på honom.
"Vad är det med er och Allison? Dom första dagarna gillade ni henne men sen blev jag sjuk och efter det hatar ni henne. Jag vill veta vad som händer!" nästan skrek jag.
"Lugna ner dig Melissa." sa Chaz och jag blängde på honom.
"Jag lungnar ner mig så fort jag har fått reda varför ni hatar henne." sa jag och Ryan suckade.
"Det är komplicerat och vi får tyvärr inte berätta." sa Ryan.
"Synd, jag trodde att vi var bästavänner, men jag hade visst fel för bästavänner berättar allt. Jag går nu och jag tar med Allisons väska så ni slipper prata med henne." sa jag och lämnade rummet och gick till hallen där jag tog på mig ytterkläderna.

"Melissa vänta, sluta bete dig som ett barn." sa Ryan då dom kom till hallen.
"Förlåt om jag beter mig som ett barn, men jag går nu så slipper ni mig." sa jag och tog min och Allisons väska och gick.

Jag orkade inte gå hem så jag började gå mot Allisons hus då hon kanske behövde sin väska. När jag kom fram gick jag fram till dörren och knackade på, dörren öppnades och där stod Seth, jag log mot honom och kände mig plötsligt lite blyg. Men vem skulle inte göra det? Han och Allison såg ju perfekta ut!
"Hej Melissa." sa han och log tillbaka mot mig.
"Hej är Allison hemma?" frågade jag.
"Ehm ja, det är hon. Men jag vet inte om hon är särskilt sugen på att prata med någon." sa han och log besvärat.
"Åh... Okej men det är ganska viktigt." sa jag då jag tänkte att jag kunde passa på att fråga henne varför Ryan, Chaz och hon hatade varadra och vad hon och Justin prata om.
"Okej, men vänta här så kan jag gå upp och fråga henne." sa han och släppte in mig så att jag kunde vänta i hallen medans han gick upp och pratade med Allison. Det dröjde inte alls länge innan dom båda kom ner och jag log mot Allison som log svagt tillbaka.
"Hej Melissa." sa hon.
"Hej Allison, jag behöver prata lite med dig." sa jag och hon nickade.
"Visst ska vi gå till ett fik och göra det så vi kan prata ostört?" frågade hon och jag nickade. Jag gav henne sin träningsväska som hon tog emot och la undan och sen tog hon på sig sina ytterkläder och vi började att gå mot ett fik.
"Jag har lite frågor till dig." sa jag när vi hade beställt och satt oss ner vid ett bord, och Allison såg genast besvärad ut.
"Okej vilka frågor då?" frågade hon
"Varför verkar du, Ryan och Chaz hata varandra? Och vad pratade du och Justin om?" frågade jag och Allison suckade.


Vad tyx? :D

Så hur tror ni att det kommer att bli mellan Justin och Allison nu? Och hur kommer det att gå mellan Ryan, Chaz och Allison? Och hur kommerdet att gå nu när Melissa vill ha svar på sina frågor?
Ge mig gärna tips på vad som ni vill ska hända. :)

Puss!


Chapter 19 - I think i'm falling for you.
Filed under: A vampire's story


"Jag fick precis ett sms från Melissa, hon och Allison är på väg hit nu från träningen så dom borde vara här om en liten stund." sa Ryan och jag kände hur det pirrade till i magen. Jag kunde väl inte vara kär i Allison? Jag hade ingen aning längre, men en sak visste jag och det var att känslan jag kände när vi kysstes var äkta. Vi fortsatte att spela tv-spelet som vi höll på med tills det knackade på dörren, vi stängde av spelet och sprang ner för trapporna och öppande dörren.
"Hej." sa vi och log mot Melissa och Allison.
"Hej!" svarade dom och jag log större då jag såg Allisons underbara leende.
"Så vad ska vi göra?" frågade Chaz.
"Vi kan väl göra något ute, det är så tråkigt att sitta inne." sa Melissa och vi alla höll med så bi bestämde att vi skulle göra något ute så Allison och Melissa lämnade sina träningsväskor inne i huset. Vi började gå och jag höll mig intill Allison och jag kunde inte slita blicken ifrån henne, hon var så vacker.

"Tänk att det snart är jul, vad ska ni göra på julafton?" frågade Melissa oss.
"Jag ska fira den med familjen och släkten." sa jag och det skulle Chaz, Melissa och Ryan göra.
"Men vad ska du göra då Allison?" frågade Melissa då hon inte sa något.
"Åh inga planer, vi firar inte jul direkt." sa hon och rykte på axlarna.
"Firar ni inte jul, varför?" frågade Melissa förvånat.
"Ingen aning, det har bara blivit så." sa hon och log svagt mot oss.

Jag försökte undvika Melissas fråga så mycket som möjligt, för vad skulle jag svara? 'Ja jag är en vampyr och har firat julafton så många gånger att jag har tröttnat.' Glöm att jag skulle säga det! Så jag blev så lättad när Justin bytte samtalsämne. Jag tittade mig omkring då allt nu såg så annorlunda ut med all snö, jag flinade för mig själv då jag kom på världens bästa idé.
Zidne fotografije
Jag stannade till och dom andra märke inte det då dom höll på och prata om något, jag gjorde 3 stycken snöbollar och kastade dom på dom.
"Allison!" skrek Chaz och började hoppa omkring då han fick det innanför jackan. Jag började skratta då han såg så rolig ut! Dom andra började också att göra det vilket var ett misstag då Chaz gjorde en snöboll och kastade den rakt i ansiktet på Ryan.
"Chaz, du ska kasta på Allison det var hon som började!" spottade Ryan fram och tog bort alla snö från ansiktet. Det var då snöbolls kriget bröt ut, och alla som såg oss tyckte säkert att vi var galna.

"Okej fred." flåsade Melissa och Chaz nickade instämmade.
"Fred." flåsade Justin och jag log lite, alla flåsade trött utom jag. När dom hade hämtat sig så började vi gå hem igen, en hand tog tag i min arm och höll mig fast så vi hamnade en bit bakom dom andra. Jag vände blickan åt den som hade hejdat mig och som väntat var det Justin.
"Vi måste prata om det som hände..." sa han tveksamt och jag nickade.
"Jag gillade det, kyssen." sa han.
"Jag med." sa jag och han log ett snabbt leende men blev sen allvarlig igen.
"Jag tror jag börjar falla för dig Allison." sa han och jag kände paniken inom mig, det var inte detta jag hade väntat mig.
Inspiration / LoveQuotesRus


Så vad tyx? :D

Men hur tror ni det kommer att gå nu, och vad kommer Allison att säga? :D
Kom med ideér!

Puss!

Chapter 18 - I want details!
Filed under: A vampire's story

Jag rusade ner för trapporna med träningsväskan hängade över axlen, det var cheerleading träning efter skolan. Seth stod redan och väntade på mig vid dörren så jag drog snabbt på mig skorna och ytterkläderna.
"Så ska vi gå nu?" frågade jag när jag var klar.
"Ja det var ju dig jag väntade på." sa han och öppnade dörren. När dörren öppnades fick jag ett liten chock, allt var täck av snö!
"Vilket datum är det?" frågade Seth mig och jag drog upp mobilen och tittade.
"Redan den 14 december." sa jag och Seth stängde dörren av oss.
"Redan? Men okej då är det ju bara 10 dagar kvar till julafton." sa han och jag nickade som svar. Vi firade inte jul längre då ingen av oss orkade, vi hade redan varit med om för många. När vi kom till skolan så roade några killar sig med att kasta snöbollar på varandra och jag log svagt, så mänskligt! När vi kom in så stod Chaz och Ryan och väntade vid mitt skåp.
"Så du och Justin?" frågade dom mig och jag tänkte tillbaka på igår, ja vi hade kyssts men vi hade aldrig pratat om vad den bettyde.
"Hur så?" frågade jag och hängde in ytterkläderna.
"Jag vet inte vad för något spel du spelar, men snälla låt bara Justin vara." sa Ryan och jag tittade förvånat på honom.
"Ryan jag spelar inget spel, det ända jag försöker göra är att vara mänsklig precis som ni, inget mera." sa jag och tittade menade på dom.
"Ja men om vi..." började Chaz men jag avbröt honom.
"Ingenting kommer hända, okej?" sa jag och dom nickade och gick sen iväg. Jag letade fram biologi boken och gick sen till klassrummet där Melissa stod och väntade.

"Hej det känns som evigheter sist." sa hon skrattades och kramade om mig.

"Ja verkligen." sa jag och kramade om henne tillbaka.
"Så vad har du gjort i helgen då?" frågade jag henne.
"Inte så mycket, blev tvungen att följa med familjen så jag missade festen. Du själv?" frågade hon och jag kunde höra hur besviken hon var över att ha missat festen.
"Ja jag gick ju till festen, sen på väg hem från det så träffade jag en kille som heter Trever, sen så har jag umgåts med honom resten ut av helgen." sa jag och hon tittade nyfiket på mig.
"Trever? Vem är det, är han snygg?" frågade hon mig och jag log hemlighetsfullt.
"Ja han är riktigt snygg!" sa jag och hon tittade plågat på mig.
"Jag vill ha detaljer!" sa hon och jag skrattade och plötsligt kom ett par händer framför mina ögon. Jag vände mig snabbt om och mötte Trevers busiga blick.
"Trever? Vad gör du här?" utbrast jag och kramade om honom.
"Jag går här också vet du, undra hur vi inte ha kunnat se varandra tidigare." skrattade han och kramade mig tillbaka.
"Trever det här är min kompis Melissa, Melissa det här är Trever." presenterade jag dom för varandra och jag såg hur Melissa intresserat tittade på Trever.
"Hej, trevligt att träffas." sa Melissa och log mot Trever.
"Hej." sa Trever och log svagt tillbaka, han vände sig sen om mot mig och fortsatte att prata. "Men har du lust att göra något efter skolan?" frågade han mig.

"Åh, jag kan inte, har fullt upp." sa jag och han såg besviken ut.
"Okej men måste gå nu, vi syns." sa han och log mot Melissa och gav mig en kram innan han gick.
"Wow, han är verkligen snygg...!" sa Melissa så fort han hade gått.
"Visst är han, men han är inte min typ." sa jag och försökte i tankarna se oss som ett par, nej det skulle aldrig gå.
"Okej så du skulle inte bli sur om jag tog honom då?" frågade hon och bet sig tveksamt i läppen.
"Nej då, han är din." sa jag och flinade. Då kom vår lärare och släppte in oss och jag satte mig ner på platsen brevid Melissa.

Melissa och jag gick ombytte genom korridoren på väg till cheerleading träningen.
"Så vad ska du göra efter träningen?" frågade hon mig.

"Plugga." ljög jag, efter att ha gått i skolan så många år som jag har gjort så kunde man redan allt.
"Okej men om du vill så kan du vara med mig, Justin, Chaz och Ryan. Sen kan ju självklart Seth också få vara med om inte han redan ha planer." sa hon och jag nickade, jag behövde nog prata med Justin om igår.
"Visst, jag kan ringa Seth sen efter träningen." sa jag och hon log stort mot mig.
"Så bra!" sa hon och sen blev vi tvungan att sluta prata och lägga undan alla våra saker då vår tränare ropade på oss. 


Så vad tyx? :D

Hoppas att ni gillar novellen så här långt, och glöm inte att kommentera sweeties!

Puss!


Chapter 17 - Memories ...
Filed under: A vampire's story

När jag kom in möttes jag av Anna som hade en blick som jag inte riktigt kunde tyda.
"Vad är det?" frågade jag.
"Varför kysste du den där pojken Allison? Han är inte ens av din ras, du vet att du kan få vilken kille du vill, bara han är en vampyr." sa hon.
"Jag vet, jag hade bara lite kul." mumlade jag.
"Minns du sist du bara hande 'lite kul?" frågade hon vilket fick min ilska att blossa upp.
"Kom vi inte överrens om att vi inte skulle prata om det där mera?" väste jag. Utan att vänta på svar tog jag på mig skorna igen och rusade ut. Jag hörde hur Anna ropade på mig men jag struntade i henne, hon fick skylla sig själv. Jag stannade inte förens jag kom till stranden som jag var på första dagen vi kom hit, jag satta mig ner och minnena som jag hade försökte glömma kom ikapp mig.

"Jag har aldrig sätt någon som är lika vacker som du." viskade han i mitt öra och jag fnittrade.
"Så snäll är du!" sa jag och log mot honom samtidigt som jag drog in hans underbara doft. Jag hade inte riktigt vant mig vid det än, att människorna nu var som mat för mig.
"Vad skulle din familj säga om dom kommer på oss?" viskade han.
"Dom skulle förbjuda att vi någon gång får träffas igen, dom är så dumma som tror att jag inte kan klara mig själv." sa jag och suckade tyst.
"Varför litar dom inte på dig?" frågade han och fortsatte sen kyssa mig längs halsen.
"Dom tror att jag kommer göra något dumt, ett misstag." andades jag och han skrattade lätt mot min hals och nafsade till.
"Så detta är ett misstag?" frågade han sen och jag skakade på huvudet.
"Du har aldrig varit ett misstag och det vet du." sa jag och drog upp honom så att jag kunde titta in i hans ögon.
"Jag vet att vi inte har känt varandra så länge men jag älskar dig Allison." viskade han och tittade intensivt in i mina ögon.
"Jag älskar dig också David." viskade jag och lutade mig fram så att våra läppar möttes, han la sin ena hand mot min kind och jag pressade mig närmare mot honom.

Hans doft berusade mig och gjorde det svårt att behålla kontrollen, men jag skulle aldrig kunna skada David, jag älskade ju honom! Våra tungor dansade med varandra och vi andades tungt, mina händer letade sig neråt och sen under tröjan. Våra läppar skilldes åt för några sekunder bara för att dra av varandrs tröjor, och sen mötte dom hungrit varandra igen. Jag smekte han över ryggen och fram till magen, jag avbröt sen kyssen bara för att istället börja kysse honom längs halsen. Jag nafsade till och hörde hur han stönade och rös till, jag log och fortsatte sen att kyssa honom. När jag kom till stället där pulsen bultade stannade jag till, jag kände hur blodet pulsade där och en annan hunger växte inom mig. Hungern som odjuret hade inom mig , törsten efter blod. Jag kunde inte hejda mig utan huggtänderna växte och läpparna särdes och borrade sig igenom huden på Davids hals. När blod smaken spreds i munnen kunde jag inte hejda stönet av njutning som kom ur mig, jag började att dricka djupare klunkar och allt som existerade var David som låg i min famn och njutningen som hans blod gav mig.

Jag kved till när fortsättningen av minnet kom, hur Seth, Stefan och Anna hade hittat mig, hur dom hade slitit David ur mitt grepp och försökt rädda honom. Men det var försent, jag hade druckigt för mycket. Tårarna började rinna längs mina kinder, det var aldrig meningen! Jag hatade odjuret inom mig som inte kunde kontrollera sig, jag hatade det! Ett tyst plågat skrik slank ur mig och jag tystnade direkt, hoppades att ingen hade hört mig. Spänt lyssnade jag efter steg emot mig, vad som helst, men jag hörde inget som tur väl var. Jag reste mig upp och gick fram till vattnet och tittade på spegelbilden som reflekterades, allt jag såg var en misslyckad tjej som var en mördare. Hur många kunde tro det när dom såg mig, att jag var en mördare? Inte många. Jag vände mig om då jag inte orkade se mig själv och satte mig ner i sanden igen. Tanken på hur enkelt det skulle vara att ta mitt eget liv nu var for igenom mitt huvud, det ända jag behövde göra var att leta upp varulvarna. Men det skulle vara för enkelt. Jag hörde plötsligt hur steg kom emot mig, musklerna spändes då jag hörde på stegen att det inte var Seth eller Anna. Jag vände mig och såg att det var Justin, jag suckade och vände blicken ut över havet igen, jag hörde hur han satte sig ner brevid mig men ingen av oss sa något. Jag kände hur han tittade på mig sen hur han tveksamt höjde handen och torkade bort några tårar från kinden som jag inte hade tagit bort.

"Hur är det?" frågade han mig tyst till slut.
"Jag överlever." sa jag med samma tonfall.
"Får jag fråga varför du sitter här helt själv och har gråtit?" frågade han mig osäkert.
"Får jag fråga varför du kommer hit mitt i natten när du borde sova?" frågade jag och han skrattade tyst innan han svarade.
"Jag kunde inte sova så jag går hit som alltid när jag behöver tänka, så tänker du svara på min fråga nu?" frågade han mig.
"Det är en lång historia." sa jag efter en stunds tvekan.
"Jag är inte trött och så älskar jag långa historier." sa han och jag kunde höra hur han log.
"Okej, Anna och jag hade ett vad man kan säga ett litet gräl när jag kom hem efter att ha varit ute med Trever, så jag sprang hit för att tänka. Och när jag kom hit så kom en massa minnen ikapp mig, ett misstag som jag gjorde i början när jag var vampyr. Jag och en kille som heter David hade ett förhållade kan man säga, vi höll det hemligt för en massa av anledningar, ett av dom var för att jag var vampyr. Vi var hemma hos mig då Anna, Seth och Stefan var ute och vi ja... Hånglade kan man säga och det slutade med att jag inte kunde kontrollera mig längre utan började dricka från honom. Anna och dom kom hem då och slet David direkt ur min famn men jag hade druckigt för mycket från honom så han gick inte att rädda. Fattar du Justin? Jag dödade honom, jag är en mördare!" det sista skrek jag och nu märkte jag att jag hade börjat gråta igen.

"Såja Allison, lungna dig." sa han och strök bort mina tårar, det förvånad mig väldigt mycket, jag trodde att han skulle börja skrika om att varulvarn hade rätt om att vampyrer var mördare.
"Varför säger du inte att ni hade rätt? Om att vampyrer är mördare?" frågade jag honom då jag kände att jag blev tvungen att veta.
"För vi kanske hade fel, alla vampyrer är kanske inte mördare. Du gjorde ett misstag som du sa, ett misstag gör dig inte till en mördare." erkännde Justin.
"Men jag dödade honom Justin, det var jag som drack från honom." sa jag smått förvirrat.
"Ja men som du sa själv, du gjorde ett misstag." sa han och tittade mig djupt i ögonen. "Du skulle aldrig kunna vara en mördare." sa han och höjde handen och smekte den över min kind.
"Allison..." började han och jag tittade nyfiket på honom och väntade på att han skulle fortsätta men han gjorde det inte. Han tittade mig bara in i ögonen utan att säga något.
"Vad är det Jusitn?" frågade jag då han inte sa något.
"Du gör mig så förvirrad, jag har aldrig haft domma känslorna förrut som jag har när jag är med dig." sa han tyst och tittade mig intensivt in i ögonen.
"Vilka känslor?" andandes jag utan att bryta ögonkontakten.
"Dom går inte beskriva med ord." sa han och ingen av oss sa någonting. Allt som hördes var vinden, vattnet, djuren och våra andetag. Justin lutade sig långsamt mot mig och jag lät det hända, våra läppar möttes i en magisk kyss. 


Vad tyx? :D

Så nu fick ni ett litet extra långt chapter för att fira att det är nytt år! Så nu kanske ni kan kommentera lite extra mycket? ;)

Puss!

Håller på att skriva!
Filed under: Gott & Blandat

Som rubriken säger så håller jag på att skriver på chapter 17. Och det kapitlet kommer att vara extra långt som jag har skrivit. Jag har snart skrivit klart det, ska bara skriva lite till sen läsa igenom det och rätta lite saker.

Men jag hoppas att ni firade ordentligt igår, det gjorde i alla fall jag. ;)
Ni får titta på denna bilden så länge, är den inte för söt?Puss!