Chapter 27 - I love you.
Filed under: A vampire's story

Jag öppnade dörren hem och klev in och tog av mig ytterkläderna och skorna, jag längtade verkligen efter att det skulle bli sommar men det var nu bara 6 dagar kvar till nyårsafton. Jag gick in till vardagsrummet där Seth och Anna satt och kollade på någonting på datorn.
"Vad tittar ni på?" frågade jag och Anna vände blicken mot mig och man såg ilskan i ansiktet.
"Vad håller du på med Allison?" väste hon och jag gick fram till dom och tittade på datorskärmen där det fanns bilder på mig och Justin och även med rubriken 'Justin Biebers nya tjej?'.
"Förlåt vi visste inte att dom skulle komma." mumlade jag och tittade ner i golvet.
"Allison vill du bli straffade? För sen vi flyttade hit har du bettet dig så." sa hon argt.
"Förlåt Anna, jag är verkligen ledsen." sa jag och mötte hennes arga blick.
"Gå och packa, vi ska flytta." sa hon och stängde av datorn och reste sig upp.
"Flytta? Jag vill inte flytta!" utbrast jag.
"Du ska med Allison, eller tänker du stanna kvar här själv?" frågade hon utmande för vi visste båda att jag aldrig skulle klara mig själv.
"Seth, snälla..." sa jag och tittade bedjade på honom.
"Jag är ledsen All, men Anna har rätt om att det är dags att flytta. Gå och packa nu." sa han och suckade. Jag tittade besviket på dom båda innan jag vände mig om och tog på mig skorna och sprang ut, jackan behövde jag inte då jag inte kände kyla. Jag sprang så fort jag kunde hem till Justin och knackade på dörren, dörren öppnades och där stod en förvånad Pattie.

"Allison kom in, fryser du mycket?" frågade hon oroligt och släppte in mig. Jag skakade på huvudet och tittade efter Justin men såg honom ingen stans.
"Är Justin hemma?" frågade jag stressat.
"Han är uppe på sitt rum..." började hon men jag avbröt henne.
"Tack så mycket, har lite bråttom." sa jag och skynade mig upp för trapporna där jag knackade på dörren och öppnade den sedan. Där satt Justin vid datorn som tittade förvånat på mig när jag kom in.
"Allison vad..." sa han men jag avbröt honom.
"Justin vi ska flytta." sa jag.
"Nej, vi ska inte flytta." sa han förvirrat.
"Nej inte vi, utan jag, Seth och Anna." sa jag tyst.
"Nej det får ni inte, snälla Allison." viskade han och reste sig upp och gick fram till mig och tog tag i mina händer.
"Jag är ledsen Justin, jag försökte prata med dom men dom tycker att tiden är inne." viskade jag och tittade in i Justins tårfyllda ögon.

"Jag älskar dig Allison." viskade han och en ensam tår rann längs hans kind.
"Även om jag vet att det är fel så älskar jag dig också Justin." sa jag tyst och han log ett sorgset leende mot mig.
"När flyttar ni?" frågade han.
"Om någon timme, vi tar bara med det nödvändigaste och lämnar resten." sa jag och han tittade plågat på mig innan han hårt kramade om mig, precis som att han ville hålla fast mig där för evigt. Efter en stund sköt han mig en bit ifrån sig bara för att kunna trycka hans läppar mot mina, jag besvarade hans kyss och drog mina fingrar genom hans hår.
20080618125208_large
Långsamt började tårarna rinna längs mina kinder, jag hade verkligen fallit för Justin. Vampyren och varulven hade fallit för varandra, en förbjuden kärlek. När vi avslutade kyssen tittade vi in i varandras ögon, tårarna rann längs båda kinder.
"Vi kommer att träffas igen, det kan inte sluta såhär." sa Justin bestämt och smekte bort tårarna på mina kinder.
"Farväl Justin." viskade jag innan jag gick.

När jag kom hem ignorerade jag både Seths och Annas blickar, jag hatade verkligen dom då. Jag började vant att packa ner det viktigaste i och lämnade kvar resten. Jag letade upp min mobil och skickade ett sms till Ryan och Chaz där jag bad dom att ta hand om Justin då jag skulle flytta. Jag tvekade men skickade också att sms till Melissa där jag bad om förlåtelse för allt och att jag hoppades att hon kunde förlåta mig någon gång. Sen skrev jag också ett sms till Trever, jag skrev att jag var tvungen att flytta men att jag hoppades att vi skulle träffas någon gång i framtiden. Jag kände hur tåraran rann längs mina kinder igen, varför var det tvunget att vara så jobbigt?

När det var klart tog jag mina väskor och gick ner där Seth och Anna väntade på mig.
"Det är för allas bästa." viskade Seth och jag blängde bara på honom, hur kunde detta vara för allas bästa?


Vad tyx? :D

Men vad tror ni kommer att hände nu mellan alla? Kommer Allison kunna förlåta Seth och Anna efter detta? Och hur kommer det att gå mellan Allison och Justin?
Sen börjar jag skolan imorgon igen, det suger verkligen. Men jag ska försöka att uppdatera så ofta jag kan! :)

Puss!


Comments
Written by: Anonym

längtar till nästa del

2012-01-09 @ 18:29:25 -



Ditt namn:

E-mail: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:

Kom ihåg mig?



Trackback