Chapter 19 - I think i'm falling for you.
Filed under: A vampire's story


"Jag fick precis ett sms från Melissa, hon och Allison är på väg hit nu från träningen så dom borde vara här om en liten stund." sa Ryan och jag kände hur det pirrade till i magen. Jag kunde väl inte vara kär i Allison? Jag hade ingen aning längre, men en sak visste jag och det var att känslan jag kände när vi kysstes var äkta. Vi fortsatte att spela tv-spelet som vi höll på med tills det knackade på dörren, vi stängde av spelet och sprang ner för trapporna och öppande dörren.
"Hej." sa vi och log mot Melissa och Allison.
"Hej!" svarade dom och jag log större då jag såg Allisons underbara leende.
"Så vad ska vi göra?" frågade Chaz.
"Vi kan väl göra något ute, det är så tråkigt att sitta inne." sa Melissa och vi alla höll med så bi bestämde att vi skulle göra något ute så Allison och Melissa lämnade sina träningsväskor inne i huset. Vi började gå och jag höll mig intill Allison och jag kunde inte slita blicken ifrån henne, hon var så vacker.

"Tänk att det snart är jul, vad ska ni göra på julafton?" frågade Melissa oss.
"Jag ska fira den med familjen och släkten." sa jag och det skulle Chaz, Melissa och Ryan göra.
"Men vad ska du göra då Allison?" frågade Melissa då hon inte sa något.
"Åh inga planer, vi firar inte jul direkt." sa hon och rykte på axlarna.
"Firar ni inte jul, varför?" frågade Melissa förvånat.
"Ingen aning, det har bara blivit så." sa hon och log svagt mot oss.

Jag försökte undvika Melissas fråga så mycket som möjligt, för vad skulle jag svara? 'Ja jag är en vampyr och har firat julafton så många gånger att jag har tröttnat.' Glöm att jag skulle säga det! Så jag blev så lättad när Justin bytte samtalsämne. Jag tittade mig omkring då allt nu såg så annorlunda ut med all snö, jag flinade för mig själv då jag kom på världens bästa idé.
Zidne fotografije
Jag stannade till och dom andra märke inte det då dom höll på och prata om något, jag gjorde 3 stycken snöbollar och kastade dom på dom.
"Allison!" skrek Chaz och började hoppa omkring då han fick det innanför jackan. Jag började skratta då han såg så rolig ut! Dom andra började också att göra det vilket var ett misstag då Chaz gjorde en snöboll och kastade den rakt i ansiktet på Ryan.
"Chaz, du ska kasta på Allison det var hon som började!" spottade Ryan fram och tog bort alla snö från ansiktet. Det var då snöbolls kriget bröt ut, och alla som såg oss tyckte säkert att vi var galna.

"Okej fred." flåsade Melissa och Chaz nickade instämmade.
"Fred." flåsade Justin och jag log lite, alla flåsade trött utom jag. När dom hade hämtat sig så började vi gå hem igen, en hand tog tag i min arm och höll mig fast så vi hamnade en bit bakom dom andra. Jag vände blickan åt den som hade hejdat mig och som väntat var det Justin.
"Vi måste prata om det som hände..." sa han tveksamt och jag nickade.
"Jag gillade det, kyssen." sa han.
"Jag med." sa jag och han log ett snabbt leende men blev sen allvarlig igen.
"Jag tror jag börjar falla för dig Allison." sa han och jag kände paniken inom mig, det var inte detta jag hade väntat mig.
Inspiration / LoveQuotesRus


Så vad tyx? :D

Men hur tror ni det kommer att gå nu, och vad kommer Allison att säga? :D
Kom med ideér!

Puss!

Comments
Written by: Anonym

Jättebra ny del nu!

2012-01-02 @ 22:17:47 -



Written by: Anonym

meeeer

2012-01-03 @ 16:01:26 -



Ditt namn:

E-mail: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:

Kom ihåg mig?



Trackback