Chapter 29 - I trust you.
Filed under: A vampire's story

Jag stirrade ner på mobil skärmen, jag hade nyss fått ett sms från Justin där det stod att han ville träffa mig. Jag skrev snabbt in ett svar om att jag såklart ville träffa honom, och i så fall vart. Det dröjde inte länge innan mobilen pep till igen och det stod att jag skulle komma till hotellet han bodde på.
"Vem var smsen ifrån?" frågade Evelina nyfiket och försökte läsa men jag tryckte ner smset.
"En kompis som jag ska träffa." sa jag och Seth tittade undrade på mig.
"Jag visste inte att du kände någon här än." sa han.
"Nej men det gör jag och vi ska träffas nu, vi syns senare." sa jag och gav Evelina en kram, jag tog sen på mig ytterkläderna och började att gå mot hotellet som Justin bodde på. Justin hade smsat mig där det stod vilket rum han bodde i så jag tog trapporna upp dit, att åka hiss tog alldeles för lång tid. När jag kom fram till rummet knackade jag på dörren och kände hur blandade känslor for igenom mig. Jag hörde hur han gick emot dörren och kort där efter öppnades den, Justin tittade på mig och log blygt mot mig.
"Hej." sa han och omfammande mig i en varm kram.
"Hej." anades jag och vi avslutade kramen och jag klev in och tog av mig ytterkläderna. När dom var av tittade vi blygt in i varandras ögon och båda hade ett litet leende på läpparna.
"Ska jag visa dig runt?" frågade han mig sen och jag nickade glatt, han tog tag i min hand och började att visa mig runt i det lyxiga hotellrummet.

"Riktigt fint!" sa jag när han hade visat mig runt överallt.
"Ja det är det väl." sa han våra blickar möttes och jag kände hur det pirrade till i magen, Justin lutade sig fram och våra läppar möttes i en pasionerad kyss. En kyss som berättade om hur mycket vi hade saknat varandra.

När vi avslutade kyssen så log vi stort mot varandra och satte oss sen ner i soffan som fanns på rummet och började att prata om vad som hade hänt sen vi såg varandra sist.
"Jag har mest umgåtts med familjen och såklart med Ryan, Chaz och Melissa." sa han och alla mina tankar gled in på hur Melissa hade reagerat när hon fick reda på att jag var en vampyr.
"Hur är det med Melissa då?" frågade jag då Justin nu hade fått reda på vad som hände mellan mig och Melissa.
"Jag tror att hon faktiskt saknar dig Allison, jag tror inte att hon vågar smsa dig men hon frågar mig ofta om jag har pratat med dig och om hur du mår." sa hanm och jag log, det kanske fortfarande fanns hopp för våran vänskap!
"Vad har du gjort då?" frågade Justin mig sen.
"Inte så mycket, mest har jag gått runt och tittat mig omkring. Sen kom Evelina igår så hela dagen igår var jag med henne." sa jag.

Vi pratade en stund till innan vi bestämmde oss för att bada i bubbel badet som fanns i badrummet.
"Men jag har ingen bikini!" protesterade jag.
"Jag tänkte på det innan jag smsade dig, så här har du." skrattade han och kastade en snygg bikini till mig.
"Du tänker såklart alltid på allt Justin, men jag går nu och byter om." sa jag leendes och gick in till badrummet, jag tog på mig bikinin och satte upp håret i en hästsvans så att det inte skulle bli allt för blött. Jag öppnade sen dörren och Justin klev in då han hade bytt om i rummet. Han tittade på mig och bet sig i läppen och jag tittade på honom, han var verkligen snygg! Vi klev sen i vattnat och jag njöt av det varma vattnet, jag tittade på Justin som också såg ut att njuta. Han log mot mig och jag log varmt tillbaka, han lutade sig fram och kysste mig lätt på kinden.
"Jag älskar dig Allison." viskade han.
"Jag älskar dig också Justin." viskade jag och våra läppar möttes i en magisk kyss som berättade hur mycket vi verkligen älskade varandra.
image
Våra händer började treva över varandras kroppar och jag kände hur båda Justin och jag började bli upphetsade. Jag kände hur jag började att förlora kontrollen över mig själv så jag avbröt försiktigt kyssen och Justin log blygt mot mig.
"Förlåt det var inte meningen, det kanske gick för fort..." började han men jag avbröt honom.
"Nej det är inte ditt fel Justin, jag vill bara inte förlora kontrollen över mig själv. För vem vet vad jag kan råka göra då?" sa jag och grimaserade.
"Allison vi tar det i din takt, jag litar på dig." viskade han och gav mig en mjuk kyss innan vi bestämmde oss för att gå upp.


Så vad tyx? :D

Jag vill passa på att tacka för alla kommentarer jag får, ni fattar inte hur mycket dom betyder för mig! Sen nu vet jag att min uppdateringen inte alltid är den bästa, men jag försöker så gott jag kan. :)

Puss!


Comments
Written by: Anonym

jättebra längtar till nästa del XD

2012-01-13 @ 16:39:47 -



Written by: Anonym

Ny del?

2012-01-15 @ 00:14:31 -



Written by: Mizz Z

JÄTTE BRA :D Du uppdaterar fett ofta, det gillas :D

2012-01-15 @ 12:06:11 - URL: http://smartiez.webblogg.se/



Ditt namn:

E-mail: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:

Kom ihåg mig?



Trackback