Chapter 3 - The Konsert
Filed under: Please don't stop the music

Det var en grå septembertorsdagsmorgon och jag och Will gick över skolgården. Från höger kom The Platinos. Bimbosarna. De tryckte ner alla som inte var "good enough" som de sa. De hade dock aldrig gått på mig eller Will. Men det kan bero på att Jasmine som är "ledaren" är kusin med Will.
Skoldagen segade sig framåt men till slut är den slut. Vi har exakt 3 timmar på oss innan konserten började. Jag och Will rusade ut ur klassrummet när lektionen slutade. Slängde in grejerna i mitt skåp och stack direkt mot bilen. Jag släppte av Will och åkte sen hem till mig. Vi bestämdes att mötas hos mig om en timma.
 
 
Jag slängde väskan innanför dörren och skrek att jag var hemma till mamma. Jag sprang längs med korridoren bort till mitt rum. Jag krängde av mig tröjan och byxorna och hoppade mot badrummet. Där kom jag på att jag glömt sätta på musiken. Jag sprang fram till min radio och satte på den. Jag hade ännu inte fått av mig byxorna helt. Ena byxbenet var fortfarande i. Och tröjan hände runt halsen. Tack och lov att ingen kom in i det ögonblicket. Haha, de hade dött av synen. Jag satte på radion och mitten av Awolnations låt Sail spelades. Jag vred upp volymen och började dansa för mig själv mot badrummet. När jag kollade till på min stora väggklocka insåg jag hur bråttom jag hade. Om 50 minuter skulle Will komma. Jag drog av mig byxorna och tröjan. Tog ur toffsarna ur håret och klädde av mig helt och hoppade in i duschen. Jag tvättade av håret och stog och masserade in shampoot när Want U Back började spelas. Jag log för mig själv. Jag hade så många minnen med den låten. Jag och Will hade tråkigt en dag så vi valde att göra en musikvideo. Helt spontant. Så vi gjorde det. Och ja. Vi kan säga så mycket som att Cher Lloyd såg den och inbjöd oss till hennes konsert där vi fick V.I.P. Jag hade faktist fått hennes nummer. Hon var bara 2 år äldre än mig. Och hon var jättesnäll, vi hade snackat nån gång. Men det var ingen i skolan som fick veta att vi hade hennes nummer, så kunde tyvärr inte skryta med den. Men det behövdes inte. Fast hade varit kul och sätta dit The Platinos.
  Jag sköljde ur shampoot och masserade in balsamet. Jag tog fram rahhyvel (heter det så för er?) Och rakade mig på behövliga ställen. Sköljde ur balsamet och klev ur duschen och lindade en handuk om kroppen och en om mitt hår. Jag kollade in mig i speglen på toaletten och klev ut ur badrummet och gick fram till min garderob och drog med fingrarna på höger sida denna gång. Den sida alla byxor och väskor var på. Jag hade ett stort behov i livet. Och det var handväskor. Jag hade miljontals. Okej, kanske inte bokstavligen men till stor del. Jag tog fram ett par vita trekvartsbyxor med silvriga detaljer på bakfickan. Jag gick över till andra sidan för att leta upp den perfekta tröjan som matchade. Och jag visste redan vilken jag skulle ha. Den svarta paljetttröjan jag fick av Will i födelsedags present. Jag tog på mig kläderna och gick och satte mig vid sminkbordet och sminkade mig. ENkel svart eyeliner och lite glittrig neutral ögonskugga och läppglanset. Sen var jag klar med utseendet. Jag hade en kvart på mig att fixa mitt hår innan Will skulle komma. Jag tog ur handuken ur håret och satte i hårfönen i väggen och satte samtidigt in min locktång. Jag började blåsa håret och en stund senare vad det torrt. Jag lockade ändarna på mitt hår och sen i med lite hårspray i. Jag drog ur sladden och sprang in i garderoben och tog en vit kuvertväska och stoppade i min mobil och lite pengar i den. Jag tog ut ett par vita ballerina skor med en svart rosett på. Sen var jag klar. Jag han precis stänga av radion innan det ringde på dörren. Jag sprang ut med korridoren och ut till entrén.
"Hej!" Sa jag och öppnade. "Ska vi åka?"
"Hej, visst." Will kollade på mig med en broderlig syn. "Fin du är syster" Sa han och log.
"Tack du med bror" Sa jag och log. Vi hoppade in i bilen och åkte iväg.

"Will..?" Sa jag och kollade på honom.
"Aa?" Han kollade undrande på mig.
"Jag måste svänga in på McDonalds. Jag är hungrig" Sa jag och skrattade.
"Hahah, visst. En Drive In då eller?" Will skrattade och log.
"Japp" Jag svängde in på McDonalds Drive in och beställde. Några minuter senare var vi tillbaka på motorvägen och fortsatte mot arenan.

Där stog han. Justin Bieber, hans hade sprungit in och skriken hade varit ännu högre än innan. Om det var möjligt. Will blev helt i extas. Jag kunde inte få kontakt med honom. Jag skrattade och log. Vi stog längst fram till vänster. Tonerna i All Around The World började tonas ut och Die In Your Arms började. Och döm min förvåning när publiken började röra sig i takt till musiken. Alla Beliebers, och jag började sjunga med. Den är väl en okej låt ändå. Även tonerna till denna tonades av och Justin sprang av scenen. Tjejernas skrik blev allt högre. Jag kunde knappt höra min egna tankar. Trycket bakifrån blev större. Tjejerna försökte pressa sig så nära scenen de kunde. Men lika tjurigt som de pressade sig framfåt tryckte jag bakåt. Will märkte också det och började pressa. Sen hörde vi de första tonerna av Be Alright. Och tjejerna skrek så högt så jag trodde jag skulle få tinitus. Okej. Kanske inte. Men nästan i alla fall.

Jag stog och gungade i takt till musiken och kollade på scenen där Justin satt på en pall och spelade gitarr och sjöng. Han kollade ut på publiken och sen tittade han åt mitt håll. Och jag kunde nästan svära på att han satt där och sjöng till MIG! Men självklart, alla tjejer och killar kände nog precis samma sak. När tonartshöjningen kom kände jag en hand som pickade på min vänstra axel. Jag vände mig mot personen som hade knackat på min axel. Det var en medelålderskvinna med just hår. Jag tyckte jag kände igen henne. Men kunde inte sätta fingret från vart. Hon vinkade till mig med sitt finger.
"Hej. Skulle du vilja vara på scenen tillsammans med Justin under Boyfriend?"
"Ja! Ja!! Ja, det vill hon absolut. Självklar! Det är klart!" Will som hade följt efter mig som hade fattat vem det var direkt började kippa efter andan och börja ropa. Jag kunde inte annat än skratta åt Will.
"Nja, jag vet inte. Känner inte för att bli mordhotad precis. Och det finns säkert folk som förkänar det mer." Den egentliga orsaken var att jag var rädd att bli igenkänd. Igenkänd för den jag verkligen var. Eller för mitt förflutna.
"Snälla söta underbara Bailey. Gör det här för båda oss? Jag ber dig!" Will tittade på mig och han såg på mig med hundvalpsminen.
"Okej då, för din skull Will" Sa jag och såg hur han sken upp i ett leende. Kvinnan visade mig vägen till backstage. Där sa hon åtmig att vänta lite. Tonerna till boyfriend började och man hörde hur Justin började viska den välkända texten.
If I was your boyfriend,
I'd never let you go
I can take you places you ain't never been before
Baby take a chance or you'll never ever ever  know
I got money in my hands that I'd really like to blow
Swag swag swag, on you

Jag stog där och såg Justin dansa runt på scenen och sjunga. Han hoppade och sprang på trapporna och hans dansade var ena stunden nere på golvet och andra stunden upp i luften. När jag stog här vid sidan av scenen såg jag alla fansen som stog och skrek. Det var fullsatt överallt. Jag tänkte på åren jag var så här stor. Om jag ens var så stor som Justin är nu. Jag tvivlar på det. Jag for in i mina egna tankar. Jag stog och tänkte på mitt kändisliv. Jag undrar hur det hade varit nu. Hade jag kunnat arbeta upp mig från botten? Troligtvis inte. Jag hade nog inte haft någon chans. Men hade nog varit kul. Hade fått arbeta med stora artister. Justin Bieber, Lady Gaga, One direction och så vidare. Jag kom på mig själv med att stå och snurra håret och ha huvudet på sne och kolla in Justin. Haha. Har aldrig känt mig så divig innan.
"Du ska in nu" Sa kvinnan och petade till mig och jag tittade upp och såg att det stog en pall på scenen. Precis som hon informerat gick jag fram och satte mig och jag såg ut över havet att tjejer. Jag möttes av både hat, avundsjuka och glädje. Jag såg Justin komma dansande ifrån höger med en stor bukett med röda rosor. Jag kände genast hur jag började rodna. Han kom framåt medans han sjöng. Jag mötte Wills blick som va helt lyrisk.
 
So give me a chance,
'cause you're all I need girl
Spend a week wit your boy
I'll be calling you my  girlfriend
If I was your man,
I'd never leave you girl
I just want to love you, and treat you right

Justin tog mikrofonen från munnen och höll ut mikrofonen mot publiken. Publiken sjöng med och Justin stog nu bakom mig och han satte mikrofonen i en mirkofonstativ och forsatte sjunga med mikrofonen som han hade framför munnen. Hans högerhand drog längs med min vänster kind. Han stog jämte min vänstra sida och tittade på mig och sjöng. Han överlämnade blommorna och gav mig en kram. Sen hoppade han tre hopp åt höger och triggade i gång publiken. En av hans dansare ledde ut mig backstage och jag kände hur jag skakade. Boyfriend tonades ut och Fall började spelas. Jag klev ut och ur backstage dörren och Will stog och hoppade jämfota av lycka. Jag log och vi gick tillbaka till våra platser och kollade klart på konserten. På vägen ut fick jag höra massor av kommentarer. Både hat och glädje.


Okej, jag kan inte skriva mer. Hihi. Det andra måste komma i ett nytt kapitel. Annars lär detta bli en mil långt.

Men FÖRLÅT. Alltså. Inget internet, tjuriga gravid mamma, o.s.v har hindrat mig från att uppdatera. Men nu är den här! Wohoo.

Kommentera nu annars blir jag ledsen i ögat :'( (Mobba inte hur jag säger, vet att man inte säger så. Men ändå)

Tjo Long Babilong "David"


Comments
Written by: Ewweh

Kapitlet var grymt bra, de är bara att de är så dålig sändning här jag är så de tar tid för att kommentera så tro inget annat du är grym :)

2012-08-01 @ 01:06:34 - URL: http://justbiebzz.blogg.seWritten by: Sara

Bra:D

2012-08-01 @ 10:39:17 -Written by: Janina Englund

Gryyymt :D

2012-08-02 @ 20:49:36 - URL: http://janinaenglund.blogg.seDitt namn:

E-mail: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:

Kom ihåg mig?Trackback