Förlåt!
Filed under: Gott & Blandat

Hej ni, förlåt mig för att det inte har kommit ett chapter på länge. Men jag har gått och blivit sjuk!
Jag började skriva på nästa chapter i lördags och skulle skriva klart den i söndags men det var då jag blev sjuk. Jag är fortfarande sjuk och orkar inte skriva klart nästa del då jag har runt 39 graders feber. Så ni får tyvärr vänta tills jag blir frisk. :(

Men jag kan passa på nu att tacka för alla tips jag har fått och alla underbara kommentarer. :')
Vi får hoppas att jag blir frisk så fort som möjligt.

Puss&Kram.

Vem ska spela William 'Wille'?
Filed under: Just cuz i am a celeb it don't mean i can be in love?

Hej sötisar!

Jag behöver fortfarande en massa tips på vem som kan 'spela' William 'Wille'.  Säg vem NI tycker ska spela han, och så fort jag har valt så kommer nästa chapter upp.
Har redan börjat skriva så det ända jag behöver är vem som ska spela honom. :)

Puss&Kram.

Chapter 7 - I'm not in love with you.
Filed under: Just cuz i am a celeb it don't mean i can be in love?

Vi beställde maten och började äta när den kom.
"Jo så här är det. Det skrivs mycket om er i tidningarna nu sen ni började ses tillsammans, dom tror att ni är tillsammans. Och vi har kommit på en sak som kommer höja era karriär yterligare lite och ge bra publicitet för filmen. Om ni inte vill gör det här förstår vi självklart det, vi undra om ni skulle vilja spela att ni är tillsammans?" frågade Stefan och jag hajade till.
Skulle vi spela att Justin och jag var tillsammans? Skulle jag kyssa honom framför alla kameror? Okej, jag gjorde ju det framför filmkameran men där är det anorlunda. Där spelade jag ju en annan person, men framför dom kamerorna är jag bara Demelza...
"Jag vet inte..." sa jag tveksamt och vände blicken och såg att Justin var lika förvånad som jag.
"Vad tycker du Justin?" frågade Scooter.
"Jag vet inte, sa ni att det var bra för publiciteten?" frågade han och Stefan nickade.
"Okej, men vad ska vi göra om vi går med på det?" frågade han.
"Ni kommer spela att ni är kära i varandra, allt ni behöver göra är att göra saker ni skulle göra för dom ni är tillsammans med." sa mamma.

Jag kan fortfarande inte fatta det, ska Justin och jag spela kära? Om det var Lia dom frågade så skulle hon inte tveka en sekund, hon skulle bli överlycklig! Att spela kär... det har jag aldrig gjort! Jo, bara till filmer men det ränknar jag inte med för då spelar jag ju någon annan som är kär.
"Jag är med om du är med." sa Justin och jag tittade upp på honom då jag hade vänt blicken till maten på tallriken.
"Är du? Du vet att det kommer bli svårt." sa jag och tittade tveksamt på honom.
"Jag vet." sa han.
"Vi kommer vara tvungen att spela så fort några är i närheten. Ett ända misstag och dom kommer fatta." sa jag och han nickade.
"Men vi klarar det." sa han och log.
"Vi får väl hoppas det." sa jag och tittade sen på dom vuxna som såg glada men allvarliga ut.

'Nästa dag.'


"Är du klar?" frågade Linnéa mig och jag nickade ocgh tog min väska och vi åkte ner. Där nere väntade Joe på oss för en rolig dag på stan.
Det skulle bli roligt att lära känna Linnéa utanför film inspelningen. Hon hade frågat mig när vi var klara om jag ville följa med henne och shoppa då hon behövde nya kläder. Vi gick in i en affär och jag började leta bland kläderna och hittade en super söt klänning.
"Titta Linnéa!" sa jag och höll upp klänningen så att hon kunde se.
"Åh vad fin!" sa hon och jag log.
"Prova." sa jag och räckte den till henne.
"Vill inte du ha den?" frågade hon och tog tveksamt emot den.
"Nej prova du." sa jag och hon log tacksamt mot mig.

Några timmar senare gick vi runt med minst 4 påsar var med kläder, vi gick nu för att leta upp något ställe som vi kunde fika på.
"Demelza, Linnéa!" hörde vi någon ropa så vi vände oss om.

Där kom Justin och Kenny gående mot oss.
"Hej ni har inte handlat lite." sa han när han kom fram till oss och kramade om mig och sen Linnéa.
"Hej på dig med. Vill ni följa med och fika med oss?" frågade jag och log mot Justin.
"Visst." sa han han och vi började gå för att leta upp något ställe.
"Du är fortfarande med va?" viskade Justin och jag nickade. Jag visste att han menade om jah fortfarande var med på att spela han flickvän.
"Ja det är jag." viskade jag tillbaka och tittade upp på Justin som log.
"Bra." viskade han innan han böjde sig ner och pussade mig på kinden och jag såg hur kamerablixtrar började blixtra, paparazzina hade hittat oss.

Vad tyx? :D

Jo nu är det så att jag behöver lite hjälp då jag behöver någon som kan 'spela' William. Några tips på det? Så fort jag har fått någon som passar så kan nästa kapitel komma upp. Så kommentera och ge tips! :D

Puss&Kram.

Förlorar läsare.
Filed under: Gott & Blandat

Hej ni, statistiken går neråt igen, och sen kommentera nästan inte några längre?
Man förlorar faktiskt skrivlusten lite om inga kommentera. Säg gärna om det är något som ni inte gillar. Men ska nog snart ta och skriva nästa del, så titta in om någon timme typ. :)

Puss&Kram.

Chapter 6.
Filed under: Just cuz i am a celeb it don't mean i can be in love?

'Nästa dag.'


"Har du lust att dra ner till stranden?" frågade Justin mig och log ett gulligt leende.
"Visst, jag ska bara byta om till mina kläder sen kan vi åka till hotellet." sa jag och log tillbaka.
"Okej, stressa bara inte." sa han och flinade.
"Självklart ska jag inte stressa." sa jag och gick sen och bytte om till mina kläder som jag hade när vi kom hit. Vi åkte sen till hotellet och vi åkte upp till rummen och jag bytte om till en lila bikini som jag hade och tog sen en sommrig klänning. Jag packade sen en väska med saker jag skulle behöva under dagen. Det knackade på dörren och jag gick och öppnade och där ute stod Justin.

"Är du klar?" frågade han och log lite och jag nickade.
"Ja, ska bara ta på mig mina skor." sa jag och tog sen på mig dom och tog väskan igen.
"Så nu är jag redo för en dag på stranden." sa jag.
"Äntligen!" sa Justin och skrattade sen.
"Du, så lång tid tog jag inte på mig." sa jag och slog till honom löst på armen och vi gick sen ut ur rummet och åkte ner. Kenny och Joe föjde med oss till straden och dom andra vuxna skulle tydligen prata om något under tiden vi var där. När vi kom dit letade vi upp ett undanskymt ställe och la ner våra saker. Jag la ut handduken och tog av mig klännigen och la mig ner och solade. Jag kände hur någon tittade på mig så jag öppnade ögonen och såg hur Justin tittade på mig och bet sig i läppen.
"Vad tittar du på?" frågade jag och log då jag såg hur Justins kinder blev röda och han vände bort blicken. Jag bludnade igen och hörde hur Kenny och Joe började att skratta.

Efter en stunds solande så kände jag hur ett par arma lyfte upp mig och började sen springa. Jag spärrade upp ögonen och tittade upp till Justins anskite och han flinade.
"Vad gör du släpp mig!" sa jag högt och han skakade på huvudet.
"Inte än." sa han och jag försökte komma låss men det gick inte. Justin sprang ut i vattnet och stannade när han kom ut en bit.
"Du ville ju att jag skulla släppa dig..." sa han och jag spärrade panikslaget upp ögonen.
"Du vågar inte..." sa jag och han släppte mig sen och jag hann inte ta tag i honom utan ramlade ner i vattnet. När jag kom till ytan blängde jag på Justin som skrattade.
"Du kan inte vara arg på mig, jag gjorde ju som du ville." sa han och flinade.
"Du vet vad jag menade." sa jag och tittade irriterat på honom.
"Var inte sur, det var ju bara på skoj." sa han och jag tittade irriterat på honom innan jag började le, Justin skulle få smaka på sin egen medecin.

När han var som minst beredd på det så började jag skvätta vatten på honom, och för Justin som inte hade doppat sig var det nog rätt kallt...
"Vad gör du?" skrek han och jag skrattade.
"Det kan ju inte bara vara jag som är blöt." sa jag och fortsatte skratta och skvätta vatten på honom.
"Nu du." sa han retfullt och började gå mot honom och jag sprang skrattade in mot land och han följde efter mig, kriget var igång.

Jag öppnade dörren efter en rolig dag på stranden, jag tyckte att jag vann kriget mot Justin medans han tyckte att han vann. Så därför sa Kenny och Joe att dom vann vilket Justin och jag inte hade fattat. Dom var ju inte ens med? Så tillslut kom vi överens om att igen vann vilket verken Justin eller jag gillade särskilt mycket.
Jag öppnade dörren till mitt rum och gick in, jag lämnade väskan och gick in i badrummet och tog av mig kläderna och steg in i duschen. När jag hade duschat klart så klev jag ut och fönade håret och satte sen upp det i en knut. Jag öppnade sen dörren och klev ut med handduken lindad runt kroppen och tog på mig nya underkläder och några mjukis kläder. När jag klätt på mig gick jag tillbaka med handduken och tog upp min iphone och tittade om jag hade fått något nytt sms eller om någon hade ringt, men det hade det inte.

Efter en stund så knackade det på dörren och jag gick och öppnade och där stod mamma.
"Hej." sa jag och log mot henne.
"Hej gumman. Vi ska ut och äta med Stefan, Justin, Scooter, Pattie och självklart Kanny och Joe ikväll." sa hon och jag nickade.
"Hur dags ska jag vara klar?" frågade och mamma kollade klockan.
"Du ska vara klar om 1 och en halv timme." sa hon sen.
"Okej, jag är klar då." sa jag och vi sa sen hejdå och jag gick tillbaka in i rummet. Jag började leta bland mina klänningar och hittade sen en rosa klänning som jag tog på mig.

Jag gick sen till badrummet och fixade håret och sminkade mig. När jag var klar så gick jag tillbaka till rummet och tog upp min iphone och såg att jag hade 13 minuter på mig. Jag tog på mig mina svarta klackarskor och tog sen min väska och åkte ner där dom andra väntade på mig.
"Sist igen." sa Justin och flinade.
"Elak du är!" sa jag och skrattade.
"Kom nu barn, ni kan bråka om det där sen." sa Kenny och små skrattade åt oss över vårt bråk. Vi åkte till en resturang där vi sen blev visade till vårat bord.

Vad tyx? :D

Denna delen har jag skrivit nu i skolan så därför är det bara en bild.

Puss&Kram.

Uppdatering.
Filed under: Gott & Blandat

Hej ni, nu kommer det nog vara lite problem med uppdateringen.

Idag kommer det nog inte att komma upp något chapter då jag inte har tid. Sen imorgon börjar jag skolan igen, och jag början i 8:an så jag börjar med betyg. Och jag måste verkligen satsa på skolan då jag vill få ett bra jobb i framtiden. Jag hoppas att ni förstår. :)


Puss&Kram.

Chapter 5 - Let's go shopping.
Filed under: Just cuz i am a celeb it don't mean i can be in love?

'Nästa dag.'


Jag hoppade in i bilen som körde mig, mamma och Stefan till inspelnings platsen. Justin bodde på samma hotell men jag hade inte sett honom en och han skulle ta en annan bil. När vi kom fram kom regissören fram och hälsade på oss.
"Hej, du måste vara Demelza." sa hon och log vänligt med mig och skakade min hand.
"Hej, ja det är jag det." sa jag och log och skakade hennes hand.
"Detta kommer gå så bra! Justin har inte kommit en, men Hanna här kommer hjälpa dig med hår, smink och klädsel så följ du med henne." sa hon och jag nickade och log mot Hanna och följde med henne.
Jag fick sätta mig ner och några började dikret att sminka mig och fixa mitt hår. Under tiden dom höll på kom en tjej fram i min ålder ungefär.
"Hej, du är Demelza va? Jag heter Julia och det är jag som kommer spela Melindas bästavän Linnéa." sa hon och log mot mig.

"Hej, okej vad roligt! Du är ny va? Jag tror inte att jag har sett dig i en film förr..." sa jag och tittade på henne och försökte komma på om jag hade det.
"Nej det har du inte. Justin hade en vad kan man säga 'tävling' där fans kunde vinna några roller. Och där fans rollen som Linnéa, och jag hade turen och fick den." sa hon och man kunde verkligen se glädjen.
"Grattis till rollen." sa jag och log.
"Tack så mycket." sa hon.

"Vi är klara nu, kom så ska jag visa dig till dina kläder." sa en som hade fixat mig.
"Okej." sa jag och reste mig upp och följde med till kläderna. När jag hade bytt om gick jag tillbaka ut till hon som fixade med kläderna och hon rättade till några saker så det skulle se perfekt ut. Det knackade på dörren och hon ropade att personen kunde komma in och jag vände blicken dit och såg att Justin kom in.
"Hej du måste vara Demelza." frågade han och log mot mig.
"Hej ja det är jag det, och du måste vara Justin." sa jag och log tillbaka och han kom fram och skakade min hand.
Efter att vi hade hälsat på varandra var vi sen tvungna att gå då det var dax att spela in. I början var det bara jag, Julia och några som hade mindre roller med och Justin kom först in när vi spelade in konserten.

När vi hade spelat klart för idag gick jag och bytte om till mina kläder jag hade när jag kom och tvättade av lite av smiket. Jag gick sen till mamma som stod och pratade med Stefan och Scooter.
"Vi pratar mera om detta imorgon." hörde jag mamma säga när jag kom fram.
"Hej vad pratar ni om?" frågade jag nyfiket.
"Vi berättar när vi har pratat lite mera om det." sa Scooter och jag suckade, jag ville ju veta!
"Okej ska vi åka eller väntar vi på någon mera?" frågade jag.
"Justin och Scooter åker med oss, det är ju onödigt att ta en extra bil när vi ska till samma ställe." sa mamma och jag nickade som svar.
"Okej." sa jag och det dröjde inte länge innan Justin kom gående mot oss.

Scooter berättade att han skulle åka med oss och han nickade, vi satte oss sen i bilen och körde till hotellet. När vi kom fram hoppade jag ut i bilen och gick in i hotellet. När jag skulle ställe mig i hissen och åka upp till rummet hejdade Justin mig, jag vände mig om och tittade frågande på honom.
"Ville du något?"
"Ja jag undra om du har något särskilt för dig nu?" frågade han.
"Nej det tror jag inte, hurså?" frågade jag.
"Jag undra om du vill hänga med ut till stan, om du inte har något bättre för dig då." sa han.
"Okej jag hänger med, ska bara ringa Joe så han kommer ner." sa jag och Justin log som svar. Jag tog upp min iphone och ringde Joe och frågade om han kunde följa med och Justin ringde hans livvakt.

Det dröjde inte länge innan Joe kom ner och lite senare kom en man som måste vara Justin livvakt Kenny. Vi hälsade på varandra och gick sen ut.
När vi några timmar senare kom hem efter en riktigt rolig dag. Minuset var väl alla paparazzi som hela tiden frågat om vi var tillsammans, eller om vi dejtade, om filmen och en massa annnat. Fans hade ju också kommit fram men det var inte så farligt, vi båda älskade ju våra fans!
"Vi syns imorgon då." sa Justin när vi stod utanför mitt rum.
"Ja det gör vi." sa jag och log mot honom och gav honom en kram innan jag gick in i mitt rum.
Så vad tyx? :D

Förlåt för kort del men hinner verkligen inte skriva mera just nu.
Men vad tror ni det var Scooter, Demelza's mamma och Stefan pratade om?
Säg gärna vad ni vill ska hända och glöm inte att kommentera! :)

Puss&Kram.

Kommentarer?
Filed under: Just cuz i am a celeb it don't mean i can be in love?

Kom igen, kan jag inte få mera än en kommentar?
Kommentera så kommer nästa chapter upp, den är nästan klar! Så kommentera på. ;)

Puss&Kram.

Chapter 4 - Goodbye.
Filed under: Just cuz i am a celeb it don't mean i can be in love?

När jag var klart satt Lia där men öppen mun och stirrade på mig medans Wille bara såg lite förvånad.
"Jag visste inte att han var en skådespelare." sa Wille efter ett tag.
"Inte jag heller." sa jag.
"Dee... sa du nyss att du skulle spela i en film med JUSTIN BIEBER?" skrek Lia och började kastade sig sen i min famn.
"Ehum... Lia vad tog det åt dig?" frågade jag och började att skratta.
"Vet inte, fick bara något ryck. Men kan inte du fixa hans autograf till mig och en bild? Snälla?" frågade hon och tittade bedjande på mig.
"Ja, det kan jag väl." sa jag och hon sken upp och kramade hårt om mig.
"Tack, tack, tack! Du är bäst Dee." sa hon och log åt mig.
"Jag vet redan att jag är det." sa jag och flinade.

"Hallå? Det är sjukt varmt både här och ute, kan vi typ inte gå och bada?" frågade Wille och Lia och jag höll med så jag tog min väska och bikini hade jag redan på mig. Vi gick ner till hallen och tog på oss våra skor och gick ut och satte oss i bilen och körde till stranden. När vi kom fram letade vi upp ett ställe som låg lite undanskymt och la ner våra saker. Jag la ut handduken och tog sen av mig min klänning och la mig ner och solade. Lia la sig brevid mig och Wille brevid henne.
"Jag ska gå och bada, följer ni med mig?" frågade Lia efter en stund och satte sig upp.
"Jag följer med." sa jag och satte mig upp.
"Jag med." sa Wille och vi reste oss upp och gick till vattnet.

'4 dagar senare.'


"Demelza, vi måste stiga på planet nu." sa mamma och tittade stressat på mig.
"Ska bara säga hejdå." sa jag och vände mig om till Wille och Lia. Jag tittade på Lia och man såg hur ledsen hon var.

Jag gick fram och kramade hårt om henne.
"Jag kommer sakna dig Dee." sa hon och kramade mig hårt tillbaka.
"Och jag dig." sa jag och kramade sen om Wille.
"Jag kommer också sakna dig Dee." sa han och kramade mig tillbaka.
"Och jag dig Wille." sa jag.
"Demelza, du måste skynda dig." sa mamma och drog mig stressat i armen.
"Jag måste gå nu, jag ringer er när jag har kommit fram." sa jag innan jag vände mig om och följde med mamma. Jag satte mig på min plats, jag satt alltid längst in så att jag kunde titta ut genom fönstret.
"Ännu ett farväl." tänkte jag och torkade bort en tår. Jag har sagt hejdå till dom så många gånger nu att man nästan blir van. Men smärtan kommer alltid finnas där, alltid.

Jag öppnade dörren till mitt hotell och gick in, jag släppte ner väskorna i hallen och stänge dörren och tog av mig skorna. Jag tittade mig sen runt i alla rum, det var riktigt stort och jag skulla ha allt för mig själv. Mammas rum låg ju nära mig om det skulle vara något, men det är riktigt skönt att kunna ha ett eget. Det knackade på dörren så jag gick tillbaka och flyttade på väskorna och öppnade sen dörren och där ute stod mamma.
"Är nu nöjd med rummet hjärtat?" frågade hon mig.
"Ja, det är riktigt stort!" sa jag.
"Vad bra att du gillar det." sa hon och log mot mig.
"Är nöjd?" frågade jag och hon nickade.
"Självklart. Men sov lite nu, det kommer vara en lång dag imorgon." sa hon och kramade mig.
"Godnatt hjärtat."
"Godnatt mamma." sa jag och hon gick sen iväg och jag stängde dörren och tog sen väskorna och bärde dom till sovrummet. Jag letade fram min pyjamas och tog den med mig till badrummet där jag tog en snabb dusch. När jag duschat klart så orkade jag inte föna håret så jag torkade det och satte sen upp det i en knut. Jag tog på mig min pyjamas och gick sen till sovrummet igen och la mig i sängen. Jag tog upp min iphone och skickade ett sms till Lia och Wille om att jag var framme och att jag ringde dom imorgon.
Jag la sen den ifrån mig igen. Imorgon blir det att träffa Justin. Hoppas att han är så snäll som alla säger, annars blir det bara jobbigt eftersom vi kommer att tillbringa så mycket tid tillsammas

Vad tyx? :D
Inte den bästa delen, men i nästa kommer Justin och Demelza träffas. Hur tror ni det går?
Säg gärna vad ni vill ska hända. :)
Sen kommentera ni inte så mycket längre, är det något fel på novellen?

Puss&Kram.

Chaper 3 - Movie.
Filed under: Just cuz i am a celeb it don't mean i can be in love?

"Vad fin du är." berömde Stefan mig när vi kom in i resturangen.

"Tack, du med." sa jag vi blev sen visade till vårat bord. Vi satte oss ner och fick menyerna och vi valde vad vi skulle äta, jag tog valde bara något på menyn då tankarna var någon annan stans. Vad är det som kan vara så bra för min karriär?
När alla hade beställt så små pratade vi lite, men igentligen ville jag bara veta. När maten kom så började vi äta under tystnad tills Stefan började prata.
"Så du har fått ett riktigt bra erbjudade här Demelza." sa han. Äntligen.
"Och vad är det erbjudade för något?" frågade jag nyfiket.
"Ja, det är riktigt bra för din karriär som sagt så jag tycker definitivt att vi ska tacka ja." sa han.
"Och det är?" frågade jag igen och kände hur irriterad jag blev över att han aldrig kunde berätta.
"Jo, det är en film. Och den handlar om Justin Bieber och en tjej. Denna tjejen kommer följa med sin bästavän till hans konsert, hennes bästavän har bieberfever eller vad ni nu kallar det. Hon tjejen heter Melinda och hon gillar han sådär, och hon får bli hans one less lonely girl och sen träffar hon han igen under ett tillfälle och får hans nummer. Och dom blir kära i varandra, men det blir inte enkelt då hon är en vanlig tjej och han är en kändis." sa han och jag nickade som svar.

"Okej, så jag ska spela hon Melinda då om jag tackar ja. Men kommer Justin spela Justin?" frågade jag.
"Ja det kommer han." sa han och jag kände hur förvirrad jag blev.
"Men han är väl ingen skådespelare eller?" frågade jag.
"Nej inte direkt. Men han är väl så duktigt så han kan spela sig själv?"
"Ja, det har du rätt i. Men vart är auditionen?" frågade jag.
"Dom sa att du inte behövde gå på den, dom vet att du är duktigt och sen sa dom att du kommer passa till rollen som Melinda." sa han och jag kände hur jag blev ännu mera förvirrad. Ingen audition?
"Ehm... Okej... Detta blir väl intressant. Men manuset då och när börjar inspelningen?" frågade jag.
"Manuset skickar dom direkt om du tackar ja, och inspelnigen börjar när din ledighet är över. Om 5 dagar då."

Jag gick upp till mitt rum efter en riktigt skum middag, när jag kom in så tog jag av mig klänningen och tog på  mig pyjamasen. Jag gick sen in till badrummet och sköljde bort smiket och satte upp håret i en knut och gick sen in till rummet igen och la mig i sängen. Jag tog min iphone och började att skriva ett sms till Wille och Lia.
'Hej ni! Är hemma från middagen nu som var riktigt skum... Måste prata med er imorgon. Men sov sött och dröm inga läskiga mardrömma. ;)
Puss. <3'
Jag skickade och la mig sen till rätta och somande rätt fort.


När jag vakande nästa morgon tog jag min iphone och såg att klockan var 10.07. Jag la den ifrån mig igne och och knuggade trött ögonen innan jag klev upp ur sägnen och gick in i badrummet. Jag tog och skön dusch och fönade sen håret och gick sen in i min walk in closet och tog på mig ett söt sommarklänning med en bikini under om vi skulle till straden någon gång under dagen. Jag gick in i badrummet igen och sminkade mig snabbt innan jag tog min iphone och gick ner till köket.
"Godmorgon mamma." sa jag och log till mamma som satt vid bordet med en kopp kaffe och läste tidnigen.
"Godmorgon hjärtat, sovit gott?" frågade hon.
"Ja det har jag." sa jag och tog ett glas apelsinjuice och tog sen en skål med flingor. Jag satte mig mitt emot mamma och började att äta.
"Så är du spänd inför den nya filmen?" frågade mamma mig.
"Ja lite är jag." sa jag.
"Känner du den här Justin bra?" frågade mamma.
"Nej, jag har nog bara hälsat på honom någon gång då han är eller har varit Selenas pojkvän. Jag tror att dom gjorde slut för någon vecka sen." sa jag.
"Selena? Det är väl hon den söta tjejen du var med i några avsnitt i serien som också går på disney?" frågade mamma.
"Ja, Selena Gomez." sa jag och tänkte på Selena. Det var ett tag sendan vi träffades nu, hoppas att vi kan träffa varandra någon dag...

"Så vad ska du göra idag då?" frågade mamma och väckte mig ur mina tankar.
"Jag ska säkert vara med Amelia och William." sa jag och log åt tanken på mina bästavänner.
"Du ska vara glad att du har såna bra vänner som dom." sa mamma och log. Jag vet att hon är glad att jag har vänner som jag vet inte utnyttjar mig för kändis skapet.
När jag hade ätit upp ställde jag in disken i diskmasiknen och gick upp till badrummet och borstade tänderna. När jag var klar så gick jag ner och tänkte precis ringa Lia eller Wille när det knackade på dörren. Jag gick till hallen och öppnade dörren och där stod dom.
"Hej, tänkte precis ringa någon av er." sa jag och släppte in dom och gav dom sen varsin kram.
"Hej." sa dom båda och kramade mig tillbaka.
Dom tog av sig sina skor och vi gick upp till mitt rum och satte oss i sängen.
"Så vad handlade mötet om?" frågade Wille och jag såg hur dom båda var nyfikna. Undra hur Lia reagera då hon är en beliber? Hennes bästavän ska spela in en film med honom, en kärleksfilm desutom...
"Dee? Hallå? Vi väntar?" sa Lia och flinade och jag ryckte till och började sen att berätta vad som vi pratade om på mötet.

Så vad tyx? :D
Men hur tror ni det kommer gå nu när dom ska spela in en film?
Och hur kommer Amelia reagera? Och Selena?

Förlåt att det inte kom upp en del igår men jag hade en massa annat för mig och hade ingen tid att skriva en del.

Puss&Kram.

Chapter 2. - Sorry.
Filed under: Just cuz i am a celeb it don't mean i can be in love?

"Är du säker på att du inte vill ha något?" frågade jag samtidigt som jag tog fram det som jag var sugen på till frukost.
"Nej tack. Jag är inte sugen på något." sa Lia.
"Okej, du vet att det är bara till att ta." sa jag och satte mig brevid henne och började äta.

"Oj, du ser verkligen pigg ut." sa Lia och jag såg Wille komma in. Hans bruna hår stod åt alla håll och kanter, han gäspade och ja... han såg helt enkelt otroligt trött ut.
"Ja, du vet man är verkligen pigg när man precis ha vakant." sa han och log ett fejkat leende gick tog ett glass och fyllde det med vatten, och satte sig ner.
"Så vad är planerna för idag då?" frågade han när han efter att han hade druckigt.
"Ingen aning, vad är ni sugna på?" frågade jag och stoppade i en sked till med flingor.
"Hm... jag har saknat och shoppa med dig Dee... och sen behöver hästarna lite ridas." sa hon och log.
"Okej, då går jag hem och sover så syns vi ikävll?" frågade Wille.
"Sömntuta." sa jag och skrattade.

När jag hade ätit upp sa vi hejdå till Wille och gick sen upp till mitt rum.
"Du lånar väl kläder?" frågade jag och öppnde dörrarna till min walk in closet.
"Självklart." sa hon.
Jag tog på mig en söt sommar klänning och Lia tog på sig ett par shorts och en snygg t-shirt.
"Snyggt." sa jag och hon log som svar.
"Tack, du med." sa hon och vi gick sen ut igen.
Jag tog sen en av mina väskor och la ner min iphone, plånbok och allt man behöver ha med sig, Lia hade med sin egen väska igår.
"Är du klar?" frågade jag och hon nickade så vi gick ner och tog på oss våra skor.
"Vänta, behöver inte du ha med dig din livvakt?" frågade hon innan vi gick ut.
"Kanske... Jag ringer honon då." sa jag och suckade.

När jag hade ringt honom la jag ner iphonen i väskan igen.
"Han möter oss där." sa jag.
"Okej." sa hon och vi gick sen ut till bilen och satte oss och körde. När vi kom fram så parkerade jag bilen och gick till platsen där vi skulle möta min livvakt Joe.
"Hej, Joe." sa jag när vi kom fram till honom.
"Hej." sa han och log.
När vi gick så höll han sig alltid en liten bit ifrån oss så vi kunde gå ifred.
"Vilken affär ska vi gå till först?" frågade Lia.
"Du väljer." sa jag och log mot henne.


"Du vi måste ha gått in i varje affär nu, det känns så." sa jag efter några timmar.
"Ja, vi måste det." sa hon.
"Ska vi åka hem? Vi måste spara krafterna till dina hästar ju." säger jag och skrattar.
"Ja, och mina pengar är säkert slut nu." säger hon och skrattar också.
"Joe vi går till bilen nu, vi ska hem." säger jag.
"Ja, ni har väl köpt upp varenda affär som finns." sa han och skrattade åt oss där vi gick runt med flera stycken kassar.
Vi sa hejdå till Joe och gick till bilen och satte oss i den och körde hem till mig.
"Ska vi äta lite innan vi rider?" frågade jag henne när jag hade burit upp mina kasser medans Lias fortfarande stod där nere.
"Ja, kan vi inte beställa pizza eller något?" frågade hon.
"Pizza... Ja det gör vi, jag ringer." sa jag och tog telefonen och ringde och beställde.

"Vad ska vi göra så länge tills dom kommer?" frågade jag och Lia tänkte efter och sken sen upp i ett busigt leende.
"Jag vet, kom." sa hon och efter en stund såg vi båda ut som troll.
"Vad var det här för mening?" sa jag och skrattade åt hur vi såg ut.
"Twitter... alla vet ju redan att vi är galna, så varför inte ge dom ett gott skratt?" sa hon och vi skrattade ännu mera och gjorde sen en posé inför kameran och tog en bild.

Vi tittade på bilen och ingen av oss kunde hålla oss för skratt, vi såg ut som två stycken som borde ligga inne på mentalsjukhus.
"Du Lia... Vi kan inte vara normala, det måste vara något fel på oss." sa jag medans jag skrattade.
"Ja, men vem vill vara normal?" frågade hon med ett busigt leende. Och när vi väl hade slutat la jag ut den på twitter och vi fixade till oss sen så vi såg lite normalare ut, och det var tur att vi gjorde det. För när vi blev klara så knackade det på dörren och vi sprang ner och öppnade dörren och där stod han som leverarade pizza. Lia tog pizzan medans jag hämtade pengarna och gav det till honom.
"Mums... Pizza!" sa Lia medans vi skärde ut varsin bit och la upp det på en tallrik och började äta. När vi hade ätit oss mätta så la jag in resten av pizzan som fanns kvar i kylskåpet och vi gick sen upp till mig där jag tog på mig mina ridkläder jag hade.
"Så nu är jag sugen på att rida. Ska vi köra hem till dig nu?" frågade jag.
"Yes sir!" sa hon och gjorde honnör vilket fick mig att skratta.
"Vad skratta du åt? Skulle vi inte gå?" frågade hon och såg osyldigt på mig.
"Kom då." sa jag när jag hade slutat skratta och vi gick ner där jag tog på mig mina ridskor och hon sina vanliga skor och vi satte oss i bilen och körde.

"Du varför cyklade vi inte?" frågade jag och rynkade pannan lite när vi kom fram till henne.
"För att vi är lata?" sa hon och tittade på mig som om att det inte redan var självklart.
"Just det. Byt om nu så går jag till hästarna." sa jag och gick till stallet. När jag kom in så hälsade jag på hästarna, jag gick in till hästen som jag alltid red på när jag var där. Jag började att borsta den medans jag väntade på Lia, när hon kom in log jag, som vanligt hade vi likadana ridkläder när vi red.

När vi borstat klart sadlade och tränsade vi dom och ledde sen ut dom och satt upp.
"Skogen va?" frågade Lia mig.
"Ja, skogen." sa jag och hon nickade och sen red vi en härlig ridtur ute.

'2 timmar senare.'


Det knackade på dörren och jag hörde hur mamma öppnade dörren och hur någon gick upp för trappen och sen öppnades dörren till mitt rum.
"Hej, Wille." sa båda Lia och jag med ett leende.
"Hej tjejer." sa Wille och gick fram och gav oss varsin kram.
"Snygg bild på twitter, ni är verkligen galna." sa han och himlade med ögonen.
"Ja, några måste ju vara det." sa jag och flinade.
Efter ett tag bestämde vi oss för att titta på film så Wille valde någon skräckfilm så vi la oss i sängen och tittade på den. När vi hade tittat på halva filmen började det knacka på dörren och vi alla ryckte till.
"Du kan komma in." ropade jag och pausade filmen.
"Förlåt gumman, men Stefan sa att vi måste diskutera en viktigt sak så han har bjudit oss på middag." sa hon och log ursäktade.
"Okej, man jag är ledig nu i 5 dagar till så måste jag?" sa jag.
"Ja, det är tydligt bra för din karrär detta." sa mamma och jag suckade.
"Okej, jag ska bara byta om." sa jag.
"Bra, du har en timme på dig." sa mamma och log innan hon stängde dörren.

"Förlåt..." sa jag och tittade på Lia och Wille.
"Det är okej, vi kanske hinner ses efter?" sa Wille.
"Ja, hoppas det." sa jag och suckade. Ibland suger det verkligen att vara känd.
"Kom nu, vi måste hitta något fint att ta på dig." sa Lia och reste sig upp och började att leta bland alla mina klänningar.
"Ehum... Jag sitter här och väntar." sa Wille och satt kvar på min säng medans jag gick fram och började leta med Lia.Så vad tyx? :D
Sen vad tror ni det är som är så viktigt?
Och säg gärna vad ni tycker om novellen än så länge, och vad jag kan göra bättre.

Puss&Kram.


Chapter 1. - Just Friends.
Filed under: Just cuz i am a celeb it don't mean i can be in love?

"Dee!" ropade Amelia. Amelia, William och jag hade smeknamn på varandra, jag blev Dee, Amelia blev Lia och William blev Wille.

"Jag kommer!" ropade jag tillbaka och la ner min mobil i väskan och sprang ner för trappen till Lia och Wille.

"Så nu är jag redo för en dag på stranden." sa jag och log mot dom.

"Ja, och som alltid är du sist." sa Wille och flinade. Jag räckte ut tungan mot honom och tog på mig mina skor och så gick vi och satte oss i bilen och körde till stranden. När vi kom fram hoppade vi ut ur bilen och tog våra saker och letade upp ett lite undanskymt ställe då vi ville vara ifred. Ja, jag älskade mina fans men ibland ville man bara vara i fred och kunna umgås med sina vänner utan att bli attackerad av fans och paparazzi.
Vi la ner våra saker då vi hittade ett bra ställe och la ut handdukarna och började att sola.


"Du Dee, varför tog det slut mellan dig och Taylor?" frågade Lia.

"Jag vet inte, vi tappade väl känslorna för varandra." sa jag och suckade.

Jag och Taylor hade dejtat ett tag och allt verkade vara helt perfekt, men det var det tydligen inte. Jag kommer verkligen sakna honom, och jag hoppades att vi fortfarande skulle kunna vara vänner. Men ett problem som jag inte vågade erkänna för mig själv var att jag fortfarande hade känslor för honom...
"Vad tråkigt! Ni som var så söta tillsammans!" sa Lia såg ledsen ut.

"Ja, plus att han var riktigt schysst också." sa Wille.

"Ja, men jag hoppas att vi fortfarande kommer vara vänner." sa jag.

"Du gillar honom fortfarande va?" sa Lia och titta plågat på mig.
"Kom vi badar!" sa jag för att undvika frågan och reste mig upp och gick till vattnet. Men innan jag hann resa mig upp såg jag blicken Wille och Lia utbytte och att dom sedan tittade sorgset på mig.
"Så är det, vi kommer aldrig att kunna ljuga för varandra." tänkte jag och vadade långsamt ut i den svalkade vattnet. Lia och Wille kom ikapp mig och vi badade ett bra tag innan vi gick upp igen och solade en stund till.


Vi hade det riktigt roligt på stranden och när solen började gå ner för himlen så packade vi ihop sakerna igen och körde hem till mig. Vi öppnade dörren och möttes av mamma som stod och i hallen och hade fin kläder på sig.

"Hej Amelia och Hampus, det var länge sedan." sa hon och hälsade på dom med ett leende.

"Vad fin du är mamma, vart sak du för någonstans?" frågade jag nyfiket.
"Åh, jag ska på middag med Stefan." sa hon och log besvärat, Stefan är min manager så det var ju inget konstigt att dom gick ut och åt.

"Okej, vad ska ni diskutera?" frågade jag.

"Demelza... Jag vet att du har haft det jobbigt sen pappa gick bort men man måste gå vidare. Jag älskar fortfarande honom såklart, men jag vill inte leva resten av livet ensamn. Stefan bjöd ut mig idag och jag tackade ja." sa hon och jag stelade till, skulle min mamma och Stefan gå på... dejt?

"Du skojar med mig va?" frågade jag förvirrat.

"Nej det gör jag inte hjärtat." säger hon och tittade oroligt på mig.

"Okej, ha så roligt då." sa jag stelt och tog mina saker och gick upp. Jag hörde hur mamma suckade och Lia och Wille som följde efter mig. Jag öppade dörren till mitt rum och satte mig i sängen och la huvudet i händerna. Jag kände hur dom satte sig ner brevid mig och hur en av dom strök sin hand över min rygg.
"Hur mår du Dee?" frågade Lia mjukt.
Jag tittade upp och såg in i deras oroliga ansikten.
"Hur bra kan man må när ens mamma går ut på dejt med sin manager? Snart kommer jag väl se dom sitta och hångla framför tvn." sa jag och jag kunde bilder framför mig, jag kände hur illamående kom över över mig.
"Kom vi lägger upp någon rolig bild på twitter eller något." sa Lia hon och jag satte oss vid datorn och startade den.
"Kom Wille." sa Lia och han skakade på huvudet.
"Nej, ni får skämma ut er själva" sa han.
"Tråkmåns." sa jag och tog en bild på oss när vi gjorde en grimas och jag la sen ut den på min twitter.


"Vad ska vi göra nu?" frågar jag sen.
"Vi kan väl ha en filmkväll?" sa Wille och log entusiastiskt över sin egen idé. Jag log lite för mig själv, typiskt Wille att hitta på sådana saker.
"Okej det har vi, ingen dålig idé Wille. Kom vi går ner och hämta allt vi behöver." sa jag och vi gick ner till köket och börjad leta efter allt man behövde till en filmkväll.

Vi letade men hittade nästan inget då vi inte har varit hemma på månader.
"Ska vi göra till affären och köpa godis, chips och läsk?" frågade Lia då vi gav upp.
"Ja, det gör vi." sa jag och vi gick och tog på oss skorna och satte oss i bilen och körde till närmsta affär. Vi gick in och tog det vi behövde chips, godis, läsk och popcorn.
"Vi kommer bli feta av allt det här." sa Emilia skrattades och höll upp påsen efter att jag hade betalt.
"Ja, vi kommer rulla fram." sa Wille och flinade.

Vi gick ut ur affären och möttes av kamera blixtrar, jag höll för ansiketet och vi försökte komma förbi.
"Demelza, är killen där din pojkvän?" skrek någon och jag suckade. När ge upp, Wille är inte min pojkvän.
"Det är min bästavän. Så nej, vi är bara vänner." sa jag och vi fortsatte gå mot bilen men dom följde såklart efter.

"Hur känns det att vara singel eller dejtar du någon ny nu efter Taylor?" skek någon annan.
"Ingen kommentar." sa jag och hoppade snabbt in i bilen när vi kom fram. Jag körde iväg och tittade ursäktade på Lia och Wille.
"Förlåt för det där." sa jag.
"Det är lungt, vi är vana. Men får väl stå ut med det när man har en kändis som bästavän." sa Lia och jag log, kan man ha bättre vänner?Så vad tyx? :D

Detta är första delen så om ni inte tycker att det blev bra, ge den en chans.
Och grattis till Ashley Benson som kommer få 'spela' Demelza. ;)
Sen fick jag bara ett förslag på namn som novellen får heta, så det blev då 'Just cus i am a celeb it don't mean i can be in love?' vad tyx om det? Ska jag byta namn eller ska den få heta det? Om jag ska byta så får ni ge flera förslag.

Puss&Kram.

Om Demelza.
Filed under: You smile, I smile.

Huvudpersonen i novellen heter Demelza Lucy Stewart, hennes mamma heter Charlotte. Demelza är det ända barnet i familjen, och hon har alltid velat ha ett syskon. Demelzas pappa dog när hon var runt 13 år gammal och hon har inte kommit över det.
Demelza har två bästa vänner som heter Amelia och Wiliam, dom har varit bästavänner så länge dom kan minnas. Och när dom var små så hade dom svårt att utala varandras namn så dom alla fick smeknamn. Amelia blev Lia, Wiliam blev Wille och Demelza blev Dee.

Demelza blev känd då hon var runt 12-13 år då hon fick huvudrollen i en disney serie och efter det fick hon små till stora roller i olika filmer. Hon har även en musik kärrier.

Demelza är född 1994-05-23, hennes favorit färg är Lila och blå. Hon har alltid älskat att rida och velat ha en häst, men hon kunde aldrig köpa en då hon inte kommer ha tid för den. Men Amelia har två hästar så när hon brukade dom rida.
På fritiden (även om hon  inte har så mycket.) så var hon  med vänner, shoppar, skriver låtar, rider och bara har allmänt roligt!

Demelzas utseede är att hon har långt blondt hår som hon helst vill färga brunt men får inte för sin manager, hon har stora is blå ögon som hon inte tycker det är något specillet med. Hon är verken lång eller kort, runt 1.67.


Säg gärna till om det är något mer ni vill veta om henne. :)

Sen i inlägget innan fick jag två röster på vem som ska 'spela' henne, och jag tycker båda passa. Så välj mellan domma två:
Ashley Benson.
 
Eller Ashley Tisdale.


Sen har jag fortfarande inte fått något tips på namn till novellen, bara ett att jag kan döpa varje kapitel efter en text ur någon av Justin's låtar. Det kan jag göra, men novellen måste fortfarande heta något.
Någoot/några tips? :)

Så fort jag har fått ett namn och tips kommer förta kapitlet ut.

Puss&Kram.

Prolog till den nya novellen.
Filed under: You smile, I smile.

Jag tittade in i speglen och rättade till mitt blonda långa hår så att det låg rätt.
"Jag önskar att jag kunde färga det brunt." tänkte jag men jag visste att jag aldrig skulle få det för min manager. Jag kände hur trött min kropp var, alldeles utmattad.

"Kom igen, Dee! Du måste klara det, dina fans räknar med dig." tänkte jag. Och ja, vem som helst skulle vara utmattad om dom hade en tour direkt efter att dom hade spelat klart en serie för disney.
"Kom in." sa jag då det knackade på dörren och en ur mitt crew kom in.

"Du ska upp om 5 minuter." sa han och jag nickade som svar och han gick ut igen för att lämna mig ifred dom sista minutrarna. Jag satt kvar tills jag var tvungen att gå, jag tittade en sista gång in i speglen.
"Showtime." sa jag och log till min spegel bild innan jag reste mig upp och tog mikrofonen. Jag ställde mig redo och jag kände hur adrenalinet ökade när muskiken började spela. Jag log, fanns det något bättre än detta?


Jag tackade mina fans för sista gången och gick av scenen och möttes genast av mamma.
"Vad duktigt du är gumman, pappa skulle vara så stolt om han såg dig nu." sa hon och kramade mig.

"Tack mamma." sa jag och kramade henne tillbaka. Min manager kom gående mot oss med ett leende på läpparna.

"Bra jobbat Demelza. Du förtjänar verkligen en veckas semester nu." sa han och kramade snabbt om mig.

"Tack." sa jag och sen tackade jag resten av mitt crew innan jag gick och bytte om till mina vanliga kläder.

"Ska vi åka till hotellet nu och sova några timmar innan vi åker till flygplatsen?" frågade mamma mig och jag nickade bara som svar. För trött för att säga något. Vi gick till bilen och körde sen till hotellet, jag klev in i hissen och mamma tryckte på knappen och hissdörren stängedes. När vi kom in i rummet så bytte jag om till pyjamas och la mig i sängen, innan jag sommande så tog jag upp min iphone och skrev ett sms till Lia och Wille.

'Sista konseren avklarad. Hemma om några timmar! :D
Hoppas att ni har saknat mig. ;)
Puss <3'

Jag skickade det och la den sen ifrån mig och la mig tillrätta i sängen, och föll sen i en djup sömn.Här fick ni en lite prolog om vad som kommer hända i den nya novellen.

Men nu behöver jag hjälp.
Jag kommer inte på något namn om vad novellen kan heta. Ge mig gärna tips.
Sen kan jag inte riktigt bestämma mig om vem som ska 'spela' Demelza. Jag har två stycken som jag kan tänka på spela henne 
Ashley Tisdale och Amanda Seyfried. Säg gärna vem om dom som ni kan tänka er ska spela henne om ni inte kommer på någon bättre. Tänk på att hon ska vara blond.

Sen säga gärna till om jag ska skriva ett inlägg till och berätta lite om vem Demelza är.

Puss&Kram.

You smile, I smile - del 49. THE END.
Filed under: You smile, I smile.

'Några timmar senare.'

Jag tittar nervöst in i speglen på mitt rum. Justin borde knacka på dörren när som helst då klockan snart är 7. Det har tagit mig evigheter att fixa mig. Jag hör hur det knackar på dörren till mitt rum och Selena kommer in.
"Hur ser jag ut?" frågar jag och vänder mig om och tittar osäkert på henne.
"Du ser fantasktisk ut." säger hon och jag ser att hon talar sanning.

"Tack." säger jag och går fram till henne och kramar om henne.
"Jag borde nog gå ner nu, han borde komma när som helst." säger jag och tar min väska och går ner. När jag kommer ner tar jag på mig mina skor. Jag tar en djupt andetag och försöker lugna ner mig själv.
"Det kommer gå bra Mel, det kommer det." tänker jag och tar ett djupt andetag till.
När jag har lyckats lugna ner mig själv så gott som det går så knackar det på dörren och jag öppnar den och ler blygt mot Justin.
"Hej." säger jag.
"Hej, fin du är." säger han tyst och kramar om mig.

'Strunta i bakgrunden.'


Jag ropar hejdå och går sen ut till bilen och sätter oss i den.
"Vart ska vi?" frågar jag nyfiket.
"Får du se." säger han och ler hemighetsfullt, jag suckar han bry sig inte om det utan startar bilen och kör. Efter ungeför 15 minuter kör han in på en stig.
"Vart ska vi?" tänker jag förvirrat.
Efter yterligare några minuter kommer vi ut till den underbaraste plats jag någonsin har sett! Skogen har öppnat sig och där står den sötaste stugan jag någonsin har sett brevid en sjö och en brygga som leder utt till den, och mitt i allt finns ett bord där det är dukat för två. Jag fattar ingenting, har han gjort allt detta för mig...?

"Vad tycker du om det?" frågar han tyst och rycker till då jag väcks ur mina tankar.
"Det är underbart." säger jag och vänder mig om och tittar honom i ögonen.
"Vad bra, ska vi sätta oss?" frågar han och ler mjukt och jag nickar och vi får fram till bordet. Han drar ut stolen till mig och jag tackar artigt. Han går sen och sätter sig mitt emot mig och plötsligt kommer Kenny ut ut stugan och serverar oss maten.
När vi har ätit efterrätten ursäktar sig Kenny säger att han ska låta oss vara ifred, men att vi skulle ringa om det är något. Han kör iväg med en bil som var gömd och jag känner hur nervositeten ökar igen, nur är vi alldeles ensamma...

"Kom." säger Justin och reser sig upp, jag reser mig upp och följer honom ut till bryggan där vi sätter oss kanten och tittar ut. Jag vänder blicken till Justin och tittar på honom som fortfarande tittar ut på sjön, jag kan fortfarande inte fatta att han har gjort alla detta för mig.
"Tack Justin." säger jag och han vänder blicken till mig och tittar förvånat på mig.
"Tack för vad?" frågan han och rynkar på pannan lite.
"För detta dummer." säger jag och skrattar mjukt
"Tack själv för att du följde med." säger han ler. Vi bådar tystnar och tittar in i varandras ögon, hans ögon hypnotiserar mig. Han lutar sig tveksamt mot mig, och till slut känner jag hans mjuka läppar mot mina. Jag besvarar kyssen och vi kyssaer varandra långsamt. Jag avbryter kyssen efter en stund och tittar in i hans ögon igen som har fått tillbaka glimten i ögonen.

"Jag älskar dig Mel." säger han tyst och jag ler och böjer mig fram och kysser honom som svar.
"Mel, vill du ge mig en chans till, jag lovar dig att jag aldrig kommer såra dig igen." säger han och jag tittar på honom och tänker efter. 
"Okej, jag ger dig en andra chans." säger jag och han spicker upp i ett lyckligt leende och kysser mig.

Jag undra hur detta kommer att sluta, Justin har hans kärrier och jag bor i Sverige. Men på något sett måste vi få detta att funka.
Vi får helt enkelt ta en dag i taget.

Så nu är novellen slut. :(

Men vad får jag för slut betyg?
Svara gärna på domma frågorna så att jag vet vad jag ska göra bättre i nästa novell.
Vad har varit bra med novellen?
Och vad kan jag göra bättre i nästa?

Puss&Kram.

Snart är sista delen uppe.
Filed under: You smile, I smile.

Oj, hade rekord på antal sidvisningar igår, nästa 200 st! :D
Sen var det nästan besöksrekord också, riktigt roligt!

Iaf, ska ta och skriva sista delen nu på You smile, I smile lite tråkigt är det att det är slut nu, men det ska bli rolitgt att börja på en ny novell.
Så sista delen borde vara upp om någon timme. :)

Puss&Kram.

You smile, I smile - del 48.
Filed under: You smile, I smile.

*Melody's perspektiv.*


Jag tittar på Justin som ser ut att vara i helt bora i sina tankar. 
"Justin?" frågar jag och han rycker till.
"Ja?" frågar han osäkert.
"Jag har tänk..." säger jag och jag ser hur nervös han blir.
"Jo, jag förlåter dig. Men jag kan nog inte vara mer än din vän just nu för tillfället." säger jag och jag ser hur han tittar ner i sängen och jag ser hur en tår rinner ner för hans kind och han stryker snabbt bort den med handen.
"Det är okej, jag är glad att du förlåter mig. Och jag förstår att du inte vill vara mer än vän med mig." säger han och tittar sen upp.
"Vad bra." säger jag och lutar mig fram och ger honom en snabb kram.

"Men jag borde nog gå nu." säger han och reser sig upp och jag följer med honom ner till hallen där han tar på sig sina skor.
"Vi syns väl?" frågar han när han har tagit på sig dom.
"Ja, det gör vi väl. Jag kommer på här hela sommaren." säger jag och han ler svagt.
"Hejdå." säger han och kramar om mig.
"Hejdå." säger jag och han går öppnar sen dörren och går.
När han har stängt dörren går jag till vardagsrummet där en nyfiken Selena väntar.

"Så hur gick det?" frågar hon mig och stänger av tvn och jag sätter mig ner och ser på henne och det ser ur som att hon ska börja stuttsa av iver.
"Jag har förlåtit honom." säger jag.
"Bra, och?" frågar hon.
"Vi är bara kompisar." säger jag och hon ser genast besviken ut.
"Nej! Ni är ju som menade för varandra." säger hon óch tittar menade på mig.
"Kanske det, kanske inte." säger jag.
"Okej, okej." säger hon och suckar.
Jag tar upp min iphone och ser på klockan och lägger sen ner iphonen i fickan igen.
"Men jag går och lägger mig nu." säger jag och reser mig upp.
"Okej, jag med." säger hon och vi går och säger godnatt till Mandy och Rick som är i köket och sen till Alex som är på sitt rum. Saga kan vi inte säga godnatt till då hon sover hos Eric. Jag går in till mitt rum och byter om till pyjamas och går och lägger mig och sommnar snabbt.

'Nästa dag.'

Jag vaknar av att min sms signal piper till och jag tar min iphone och klickar upp smet som är från Emilia.
'Hej, snygging!
Lust att hitta på något idag med mig, Jesper och hans flickvän Sandra? ;) <3'
Jag tittar på klockan och ser att den är 11.12. Jag trycker på 'svarar'
'Hej, sötnos!
Självklart, men du väckte mig så jag smsar dig när jag är klar. Och ja, jag ska skynda mig. ;) <3'
Skriver jag och skickar det. Jag lägger ifrån mig iphonen och går in i badrummet och tar en snabb dusch. När jag är klar så torkar jag mig och fönar håret inann jag går in i rummet igen och tar på mig underkläder och ett par shorts och en t-shirt.  Jag går sen in i badrummet igen och plattar håret lite och sätter upp håret i en hästsvans och sminkar mig snabbt.

Jag går ner till köket där dom andra sitter och äter frukost, jag sätter mig ner börjar att ta för mig av det som finns på bordet.
"Godmorgon." säger jag och ler mot dom andra.
"Godmorgon." svarar dom och vi börjar att äta medans vi småpratar lite. När jag har ätit upp så dukar jag undan och går upp till badrummet och borstar tänderna och går sen in i mitt rum och skickar ett sms till Emilia om att jag är klar och vi kommer överens om att vi ska mötas i parken. Jag stoppar ner iphonen i fickan på shortsen och går ner till hallen och tar på mig mina skor.
"Hejdå!" ropar jag och öppnar sen dörren.
"Hejdå!" ropar dom tillbaka och jag går sen ut och stänger dörren igen.

När jag kommer fram till parken är dom andra redan där, jag hälsar på Emilia och Jesper med varsin kram innan jag tittar på Sandra. Hon är verkligen söt!

Jag kramar lätt om henne med och vi sätter oss sen ner och pratar om allt möjligt.
"Du, Mel titta där." säger Emilia och pekar på något bakom mig och jag vänder mig om och ser hur Jusitn, Chaz och Ryan kommer gående mot oss.
Jag reser mig upp och tittar mot dom.

"Hej." säger jag när dom kommer fram.
"Hej, du." säger Chaz och kramar hårt om mig.
"Hej." säger Ryan och kramar om mig med.
"Hej, Mel." säger Justin och ler svagt och kramar om mig.
"Vad gör ni då?" frågar Chaz sen när alla har hälsat.
"Pratar lite." säger Emilia och tittar på Ryan och biter sig i läppen, jag går fram till henne.
"Kör hårt, han är singel." viskar jag i hennes öra och jag ser hur hon blir lite röd om kinderna.
"Vad sa du?" frågar Chaz.
"Ingenting du behöver veta." säger jag och flinar.
"Men jag vill också höra er hemlighet." säger han och spela sårad vilket får oss alla att skratta.

"Men ska vi gå och köpa glass? Jag är sjukt sugen på det." säger Ryan och alla håller md honom om att det är ett bra förslag, jag kommer plösligt på att jag inte tog med mig några pengar.
"Jag glömde pengarna hemma, så jag köper ingen glass." säger jag.
"Men jag kan köpa till dig." säger Justin och ler.
"Säkert? Jag behöver annars ingen glass." säger jag.
"Såklart att du ska ha glass, och jag har inget emot att köpa det till dig." säger han och jag ler varmt mot honom.
"Tack så mycket." säger jag och kramar om honom och ger honom en puss på kinden.

'2 timmar senare.'


Vi är nu hemma hos Justin och badar i hans pool då vi inte orkar med några papparazzi. Jag går efter en stund upp och lägger mig och solar i en av solstolarna och känner efter hur solen försvinner. Jag öppnar ögonen och tittar in i Justins underbara ögon och han böjer sig ner och ger min en kram.
"NEJ JUSTIN! DU ÄR BLÖT!" skriker jag och jag hör hur alla skrattar.
"Dum du är." säger jag när han äntligen har släppt mig och han flinar som svar. Han hoppar sen in i poolen med dom andra, och jag hoppar i igen efter en stund.
"Du Mel, skulle jag kunna få fråga dig en sak ifred?" frågar Justin mig och biter sig nervöt i läppen.
"Okej." säger jag och vi går upp ur poolen och går en bit bort.
"Så vad är det?" frågar jag och vänder mig mot honom med ett leende.
"Jo... Jag förstår om du kommer tacka nej, men man måste ju chansa." säger han och tittar nervöst på mig.
"Mel... vill du gå ut på en dejt med mig ikväll? Och ge mig en chans till." säger han och det sista viskar han tyst.
"Okej, jag går ut med dig." säger han och han spricker upp i ett lyckligt leende.
"Tack." säger han och ger mig en kram och vi går sen tillbaka till dom andra.
"Är det fel av mig och ge honom en chans till?" tänker jag.

Så vad tyx? :D

Och nästa del kommer vara den sista delen av You smile, I smile. :)
Sista delen kommer upp imorgon då jag inte orkar skriva mera idag.

Puss&Kram.

You smile, I smile - del 47.
Filed under: You smile, I smile.

"Jag kan väl prata med honom." säger jag och ser hur Sel spricker upp i ett lyckligt leende.
"Tack Mel, du är bäst." säger hon.
"Jag vet?" säger jag på skoj och flinar mot henne.
"Men ringer du honom? Jag har inte hans nummer..." fortsätter jag.
"Självklart!" säger hon och tar upp hennes iphone och ringer honom. Jag reser mig upp och tittar ut genom fönstret.
"Han kommer om 20-30 minuter." säger hon efter ett tag.
"Okej, då ska jag bara fixa till mig lite." säger jag och börja gå mot dörren.
"Mel, vänta lite." säger Sel och jag stannar och vänder mig om och tittar frågande på henne, hon reser dig upp och går mot mig och ger mig en kram så jag förvånat besvarar.

"Vad var det där för?" frågar jag och skrattar lite när vi har kramats klart.
"Jag har saknat dina kramar." säger hon och ler oskyldigt.
Jag ler mot henne och går sen in till mitt rum och börjar att leta efter något och ha på mig, jag tar på mig:

Jag går in i badrummet och släpper ut håret ur hästsvansen och kammar igenom det och bättrar sen på sminket lite. När jag är klar går jag i rummet igen och tar upp iphonen och ser att han borde komma när som helst, jag känenr hur nervositeten börja komma.
"Hur kommer detta gå?" tänker jag och går ner till vardagsrummet där Sel sitter och tittar på något. Jag sätter mig brevid henne och hon ler mot mig.
"Jag är glad att du kommer att prata med honom." säger hon och ler mot mig.
"Ja, vi får hoppas att det går bra." säger jag och biter mig nervöst i läppen.
"Det kommer det." säger hon och vi hör sen hur det knackar på dörren.

"Han är här! Gå och öppna nu." säger hon och jag reser mig och går till dörren på skakaiga ben. Jag öppnar och när jag ser Justin känner jag hur det pirrar till i magen. Han ser minst lika nervös ut som jag.
"Hej." säger han tyst och ler tveksamt.
"Hej." säger jag och flyttar på mig så att han kan komma in, han tar av sig skorna och vi går sen upp till mitt rum för att kunna prata ostört.

*Selena's perspektiv.*

Jag hör hur Mel öppnar dörren och att dom hälsar på varandra och att sen går upp till hennes rum. Jag ler för mig själv, jag hoppas att hon förlåtar honom. Dom är ju som gjorde för varandra! Jag tar upp min iphone och skriver ett sms till Demi.
'Mel pratar nu med Justin! Jag hoppas att hon förlåter honom, du har ju sett hur ledsen han har varit. :(
Puss <3'

Jag skicker det till henne får snabbt ett svar, jag trycker upp det och läser.
'Jaa! :D
Vi får verkligen hoppas att hon gör det, skriv sen när du får reda på hur hon gör.
Puss <3'

*Melody's perspektiv.'

Vi sätter oss på sängen och tittar tveksamt på varandra. Justin har inte förändrat mycket sedan sist, det ända är den där glimten i ögat han brukar ha, och leendet. Nu förstår jag vad alla säger, han kan spela att allt är okej men man ser att det inte är. Han öppnar munnen och stänger den igen och suckar och försöker sen igen.
"Jag vill säga så mycket att jag inte kommer på något, förstår du?" säger han och suckar igen.
"Ja, jag förstår." säger jag han tittar upp i taket och sen ner i sägen igen innan han tittar mig i ögonen.
"Jag har nog aldrigt ångrat något som jag ångrar det jag gjorde med Selena. För det misstaget innebar att jag förlorade den mest fantastiska personen jag någonsin har träffat. Och när hon försvann tog hon all min glädje med sig. Vet du, jag trodde att jag visste vad kärlek var. Jag trodde att jag hade varit kär förut tills jag träffade dig. Men när jag är med dig, jag har aldrig varit så lycklig förut. Och när jag var utan dig så saknar jag dig varenda minut. Mel, förstår du? Jag älskar dig verkligen. Jag skulle göra vad som helst för din skull." säger han och jag ser hur han ögon blir blanka av tårar.
Jag tittar ner i sängen och vet inte vad jag ska säga.

"Jag vet inte vad jag ska säga..." säger jag och tittar sen upp på Justin igen.

*Justin's perspektiv.*


Jag tittar på henne och känner hur ont det gör. Hur kunde jag göra så mot henne? 
Jag ser hur allt spelas upp för mig, kyssarna med Selena under matchen, hennes läppar mot mina...
Hur kunde jag?
Det är ju Meldoy jag vill vara med. Henne jag älskar...
Vad ska jag göra om hon inte kommer att förlåta mig? Jag vill ju inte leva utan henne...Vad kommer Mel att göra?
Men vad tyx? :D

Om ni kommentera nu, så kanske, bara kanske kommer jag lägger upp del till idag. 
Så kommentera på! ;)

Puss&Kram.


Svar på kommentar!
Filed under: You smile, I smile.

Hejhej, alla! :D


Fick några frågor här som jag tänkte svara på.
Fick en fråga om jag kommer att börja på en ny novell sen.
Svar: Självklart kommer jag det, har till och med börjat på den lite. ;)

Sen fick jag en fråga när Alex och Mel pratar med varandra om dom gör det på Svenska eller Engelska.
Svar: Dom pratar Svenska. :)

Kom gärna med flera frågor om ni har det, och sen kommer jag nog alledels strax börja att skriva på nästa del så den borde vara uppe om någon timme.

Puss&Kram.


You smile, I smile - del 46.
Filed under: You smile, I smile.

'4 dagar senare.'
"Mel, vi ska landa om 10 minuter." säger Alex och skakar lätt om mig.
"Okej." säger jag trött och gäspar. Jag knäppar säkerhets bältet och dom 10 minuterna går fort. När vi har landat så går vi och hämtar väskorna som kommer fort och går sen och letar upp Mandy, Rick och Saga som kommer och hämtar oss.
"MEEEL!" hör jag Saga skrika och hon springer fram till mig och kramar hårt om mig.
"Jag har saknat dig." säger hon när vi har släppt varandra.
"Jag har saknat dig med." säger jag och kramar sen om Mandy och Rick med. Alex ger dom också varsin kram och sen går vi till bilen och kör hem till dom.

Jag tar av mig skorna och tittar mig runt, det är inte mycket som har förändrats sen jag var här sist.
"Vad ska jag sova?" frågar jag Mandy.
"I ditt rum såklart." säger hon och ler vänligt.
"Vill du ha hjälp upp med väskorna?" frågar Rick.
"Nej, tack." säger jag och ler och tar sen väskorna och går upp till rummet. När jag kommer in så tittar jag mig runt och ser att det ser precis som jag lämnade det.
Jag börjar och packa upp då vi ska vara här hela sommaren, jag vet ännu inte om det är bra eller dåligt.

Medans jag packar upp hör jag hur det knackar den nere och sen hur några pratar, och sen massa steg i trappan och sen öppnas min dörr.
"MEEEEL!" skriker Emilia och kastar sig mot mig och kramar om mig.
"EMLILIA!" skriker jag också och kramar henne tillbaka.
"Gud vad jag har sakant dig gumman." säger hon.
"Och jag dig tönt." säger jag och skrattar.
När vi har kramats klart så går jag till Jesper och kramar om honom med.
"Jag har saknat dig med." säger han och kramar mig tillbaka.
"Och jag dig." säger jag och ler.

"Hörni, vad gör vi här? Vi går till parken och firar att du är tillbaka." säger Emilia upprymt och vi går ner till hallen och tar på oss skorna och går till parken. Vi köper varsin mjukglass och sätter oss i gräset och pratar om vad som har hänt, det som vi inte har pratat om i telefon. Emilia tar upp en kamera ur väsken och tittar leende på mig.
"Nu ska det fotas!" säger hon och käpper massa bilder på mig.
"Nej, usch jag blir inte bra på bild." säger jag och skrattar men hon struntar i det och fortsätter.

"Titta så fin du är!" säger hon och visar några bilder på mig som inte alls är fina.
"Nej usch!" säger jag och skrattar och tar kameran ifrån henne och börjar att fota henne.
"Hämd!" säger jag och flinar och börjar och fota henne och Jesper.


Efter mycket skratt är jag tvungen att gå hem och fortsätta och packa upp. Jag byter om till några bekvämare kläder och sätter upp håret i en hästsvans och går ner till vardagsrummet och sätter på tvn. Jag bläddrar bland kanalerna med hittar inget bra, jag grimaserar mot varendra dåliga program som går.
"Eh, Mel vad håller du på med?" säger Alex och tittar på mig som att jag är sjuk i huvudet.
"Vad ser det ut som? Går det aldrig något bra på tvn längre?" muttrar jag och fortsätter att leta.
Jag känner hur Alex fortsätter att titta på mig innan han brister ut i skratt.
"Vad är det för fel med dig nu då?" frågar jag och vänder blicken mot honom och stirrar på honom. Men han svarar inte utan skrattar bara högre.
"Du borde söka hjälp, du är ju knäpp." säger jag och höjer ena ögonbrynet innan jag fortsätter att leta.
"Du är för rolig Mel, hur kan man inte älska dig?" säger han när han har slutat att skratta.
"Vad gjorde jag nu då som var så roligt?" frågar jag och rynkar lite på pannan och försöker komma på vad det kan vara.
"Lista ut det." säger Alex och ler innan han lämnar rummet.
"Jag hatar när han inte berättar!" muttrar jag och stannar på en kanal och väntar på att Pretty little liars ska börja då det är 3 minuter kvar.

När det är slut så reser jag mig upp och möter Selena i hallen då hon precis har kommit hem.
"Hej Mel." säger hon och ler osäkert mot mig.
"Hej, Selena." säger jag och använder inte smeknamnet på henne som jag alltid brukar.
"Snälla kan vi inte prata?" säger hon och fortfarande oskäker.
"Okej, men räkna inte med att jag kommer förlåta dig." säger jag och vi går upp till hennes rum.
När vi kommer in så sätter vi oss på hennes säng, och hon tittar på mig och ser ut att försöka komma på vad hon ska säga.

"Jag är verkligen ledsen för det jag gjorde, jag kan fortfarande inte förstå hur jag kunde göra så mot dig. Mel, jag älskar dig. Du är som en syster för mig." säger hon och jag ser hur hennes ögon blir blanka av tårar.
"Och Justin, jag har aldrig sett honom såhär förut. Han älskar dig verkligen, han ler inte längre. Och när han gör det kan vem som helst se att det inte är äkta. Mel, du behöver inte vara tillsammans med honom, men snälla förlåt honom." säger hon och nut ser jag hur tårarna börjar rinna längs hennes kinder.
"Snälla..." viskar hon.

Så vad tyx? :D

Detta var det sista kapitlet i novellen...
Nej, men jag skojar det kanske 1-4 delar kvar, för jag har inte riktigt bästemt mig hur det ska sluta. ;)
Jag tror att jag ska börja på nästa del, och det kommer upp när ni har kommenterat på denna delen.

Puss&Kram.

You smile, I smile - del 45.
Filed under: You smile, I smile.

'8 månader senare.'

"2 dagar innan skolavslutningen.'"Melooody?" hör jag Hanna ropa.
"Här uppe!" ropar jag och jag hör hur hon går upp för trappen och kort där efter öppnas dörren och hon kommer in.
"Vad gör du då?" frågar hon och ler samtidigt som hon kommer fram till dig.
"Inte så mycket, kom vi tar en bild." säger jag och hon kommer fram och gör en rolig grimas och jag försöker hålla mig för skratt och rättar till håret samtidgt som datorn tar en bild.

Vi tittar på den och brister ut i skratt.
"Den ska jag ha som profil bild på facebook!" säger jag och loggar in på facebook och lägger till den som profil bild sen loggar jag ut igen.
"Så vad ska vi göra?" frågar jag och tittar på Hanna. Hon öppnar munnen man avbryts av att hennes mobil ringer, hon tar upp den och svarar.
"Vi ska gå till parken, Erika väntar på oss där." säger hon och ler.
"Okej." säger jag och reser mig upp och går till min gaderob och tar på mig en stor randig tröja, en sjal och sen går vi ner och jag tar på mig min älskade mössa jag köpte för någon månad sen och mina skor. Även om man kan säga att det var sommar nu så var det inte varmt direkt.

Medans vi går tänker jag på allt som har hänt sen jag kom tillbaka till Sverige, jag har fortfarande bra kontakt med Emilia och Jesper. Jag träffade dom under påsk lovet, och vi har kontakt varje dag. Jesper har skaffat en flickvän, och det är jag bara glad över. Emilia var tillsammans med en kille bara för någon vecka sedan men dom tappade känslorna för varandra så dom gjorde slut, men dom är vänner nu. Saga är fortfarande tillsammas med Eric. 
Justin har jag läst i tidnigen ler inte så ofta längre. och När jag pratade en gång med Saga på skype så skulle hon hälsa från Selena att dom saknade mig, helst Jusitn.

När vi kommer fram skakar jag av mig tankarna och går fram till Erika och ger henne en kram.
"Det var länge sedan jag såg dig." säger hon och skrattar.
"Ja, det är ju söndag nu och vi såg varandra senast i Fredags." säger jag och skrattar.
Vi släpper varandra och Hanna går fram och ger Erika en kram, och jag kan inte låta bli att le. Liksom hur kan man inte? Jag är med mina underbara vänner och det är snart skolavslutning!'Nästa dag.'


Jag hoppar på bussen och sätter mig brevid Hanna.
"Sista skol dagen, sen imorgon är det skolavslutning!" säger hon glatt.
"Ja, så skönt." säger jag och ler.
När vi kommer fram skiljs vi åt då våra skåp är på olika ställen, jag låser upp skåpet och lämnar in min väska och tar svenska mappen. Jag låser skåpet igen och börjar att gå till Hanna.
"Du, Mel?!" hör jag Tobias ropa och han kommer fram till mig. Tobias är en kille som går i min klass, rätt snäll faktiskt.
"Ja?" frågar jag och ler vänligt.
"Du vet mitt minne är inte särskilt bra, men vi har inget prov va?" frågar han.

Jag himlar med ögonen och skrattar. Tobias är bra nästan all sport och kommer alltid ihåg om han har träning eller något, men när det gällar annat...
"Nej, det har vi inte. Det är sista skol dagen idag, minns du det?" frågar jag och ler retfullt.
"Ja, det kommer jag faktiskt ihåg. Men vi syns på lektionen." säger han och skrattar.
"Ja, det gör vi!" säger jag och går till Hanna.

'När hon har kommit hem.'


Jag låser upp dörren och tar av mig skorna och går upp till mitt rum och öppnar gaderoben och börjar att leta bland kläderna. Hanna, jag och Erika skulle in till stan. Erika har redan köpt skol avslutningskläder men hon är osäker på om hon ska ha på sig dom eller inte så vi ska hjälpa henne och se om hon kan hitta något annat.
Jag tar på mig ett par shorts och ett svart linne och massa smycken. Jag går in i badrummet och borstar igenom håret och bättrar på sminket innan jag går till köket och tar ett äppel samtidigt som jag håller koll på klockan så att jag inte kommer att missa bussen. När jag har ätit upp så går jag till hallen och tar på mig mina skor och tar min väska och går till busshålls platsen.

Vi går in på JC och det måste vara den 5 butiken vi går in i. Erika har inte hittat något hon kan ha på avslutningen med 2 t-shirts och 1 par shorts. Hanna har hittat en kjol och 2 linnen, och jag har hittat 1 linne och ett par shorts.
"Denna då?" frågar Hanna och håller upp en klänning.
"Den var fin, jag provar den." säger hon och tar den och vi följer med och väntar utan för.
Medans hon provar så börjar min iphone att ringa så jag tar upp den och svarar samtidigt som jag går iväg en bit för att kunna prata ostört.


"Ja, det är Mel?" säger jag.
"Hej Mel, det är Saga." säger hon.
"Hej Saga" säger jag glatt.
"Jo, det är så att vi undrar om du och Alex skulle vilja kom upp hit någon gång? Mandy och Rick betalar resan så klart."
"Ehum... Jag är inte hemma nu, men kan jag ringa när jag har pratat med honom?" frågar jag.
"Självklart, ring sen då. Hejdå."
"Hejdå." säger jag och lägger sen på.

Jag går tillbaka till Hanna och Erika som pratar om hur klänningen sitter på henne.
"Vad tycker du Mel?" frågar hon mig och snurrar runt ett varv.
"Den är riktigt fin på dig." säger jag och ler.
"Tack." säger hon och ler mjukt mot mig.

Så vad tyx? :D

Får se om jag kommer att skriva en del till idag. Om ni kommentera duktigt så kommer jag säkert att göra det.  Och glöm inte att ge tips, då novellen börja glida mot sitt slut. :)

Puss&Kram.

Info.
Filed under: Gott & Blandat

Hej sötnosar!

Ska börja skriva på del 45 nu. :)
Och ni får det efter att jag har fått kommentarer på del 44. Sen nu börjar nog novellen nu gilda mot sitt slut, lite tråkigt är det men jag börjar få slut på ideér på novellen.
Så kom gärna med tips på hur ni vill att det ska gå till nu i slutet. 
Och sen efter detta kommer jag såklart börja på en ny novell. har faktiskt börjat skriva lite på den. ;)

Puss&Kram.

You smile, I smile - del 44.
Filed under: You smile, I smile.

Jag stirrade på honom och blandade känslor sköljdes över mig, det kommer bli skönt att sklippa se Selena varje dag och påmminas över vad som hände. Men Jesper och Emilia då? Jag kommer inte få se dom och jag som har börjat gilla Jesper nu...
"Okej... När åker vi?" säger jag tyst.
"Om 3 dagar." säger han.
"Okej, det är bäst att jag går och packar nu då." säger jag och reser mig upp och jag hör hur Alex skjuter ut stolen och tar tag i min axel och vänder mig mot honom.
"Är det okej?" frågar han.
"Blandade känslor." säger jag och ler snett.
"Det kommer bli bra ska du se." säger han och kramar om mig sen går jag upp till mitt rum och börjar att packa.

'3 dagar senare.'

Jag tittar mig runt i rummet och ser hur tomt det är, flyttbilen har redan tagit kommit och tagit med sig mina saker och Destiny och Starlight.
"Meldoy." hör jag Emilia säga och jag vänder mig om och ser henne och Jesper stå där med sorgsna ansikten.
"Hej." säger jag tyst och går fram till dom och ger dom varsin kram.
"Jag kommer sakna dig så mycket!" säger Emilia och snyftar till.
"Och jag dig! Vi måste fortsätta hålla kontaket." säger jag och känner hur tårarna bränner i ögonen.

"Jag ska låta er ta hejdå själva, jag går ner så länge." säger hon och går ut ur mitt rum och ner för trappen.
"Jag kan inte fatta att du ska flytta tillbaka till Sverige." säger han och jag se att ögonen är röda på honom.
"Men vi kommer fortsätta hålla kontakten även om jag inte bor här?" frågar jag tyst.
"Självklart vad tror du?" frågar han och går fram till mig och kysser mig.
"Jag tror på dig nu." viskar jag mot hans läppar.
"Jag älskar dig Meldoy..." viskar han och tittar mig djupt i ögonen.

Vi avbryts av att Alex kommer in i rummet.
"Förlåt att jag stör men vi måste åka nu." säger han.
"Okej jag kommer." säger jag och tar min väska som ligger på sängen och tar Jesper hand och så går vi ner.
När vi kommer ner tar jag på mig mina skor och min jacka och ger sen Emilia en sista kram.
"Vi syns snart väl?" säger hon och snyftar.
"Ja, det måste vi!" säger jag och känner hur tårarna börjar att rinna.
Jag vänder mig sen till Jesper och ger honom en sista kyss.
"Jag älskar dig med." viskar jag i hans öra och sen är vi tvungna att gå. Vi skyndar oss in i bilen då det rengnar och jag vinkar till dom genom fönstret tills jag inte längre kan se dom. Jag suckar och fortsätter titta ut genom fönstret.'Hemma i Sverige.'

Jag tittar mig runt i mitt gamla rum och ler lite. Jag har faktiskt saknat mitt gamla hus, rum ja allt i Sverige trots att jag trivdes där. Men dom flesta saknar ju stället dom växte upp på.

Jag lägger min väska på sängen och går sen ner till köket där Alex står.
"När börjar jag skolan igen?" frågar jag honom samtidigt som tar ett glas och fyller det med vatten.
"Imorgon om du vill det eller i övermorgon." säger han och tittar oroligt på mig.
"Jag mår bra, det är faktiskt skönt i Sverige men jag kommer att sakna Jesper, Emilia och Saga." säger jag och ler.
"Okej, vad bra." säger han och ler mot mig.
"Jag kan börja i morgon så jag går och lägger mig nu." säger jag och ställer glaset i diskmaskinen.
"Okej, godnatt." säger han och ger mig en kram.
"Godnatt." säger jag och kramar honom tillbaka.

Jag går upp till mitt rum och tar av mig mina kläder och tar på mig min pyjamas. Jag  lägger mig i sängen och tar sen upp min iphone och ser att jag har fått 3 stycken nya sms och klickar upp det första som är från Emilia.

'Hej gumman! Saknar dig redan. :(
Men jag hoppas att flygturen gick bra och att du mår bra. Jag ser att Jesper också saknar dig riktigt mycket, han ser riktigt ledsen ut. Men vi får träffa varandra så snart vi kan.
Puss <3'

Jag ler lite och trycker på 'svara.'

'Hej, saknar dig också. :(
Ja, det fick bra och ta hand om Jesper. Vi kanske kan träffa varandra under något lov?
Puss <3'

Jag skickar det och tar sen upp nästa som är från Jesper.

'Hej, jag hoppas att allt gick bra och att du mår bra. Jag saknar dig redan och vi får ta och ses snart igen. Kanske Emilia och jag kan komma till dig och se hur det är i Sverige?
Älskar dig, puss <3'

Jag trycker dirket på svara.

'Ja, allt gick bra och jag saknar dig med. Och det skulle vara riktigt roligt om ni kom till Sverige, men det är inte särskilt varmt här. :)
Älskar dig med, puss <3'

Jag tar det sista mobilen och stelnar till när jag ser att det är från Justin, varför han jag ens kvar hans nummer? Jag trycker upp det ändå och läser det.

'Hej, jag vet att du inte vill höra av mig, men jag undra ändå varför du inte sa till mig att du skulle åka tillbaka till Sverige? Har också hört att du har fått en ny pojkvän. Men du ska veta att jag fortfarande älskar dig och att jag aldrig kommer sluta hoppas på att du kommer förlåta mig.'

Jag tittar tomt på smset och får sen ett ryck och radera alla sms, bilder och hans nummer från mobilen.
"Så nu är det gjort." tänker jag och suckar lättat, även om jag har gjort det så kommer jag aldrig att kunna glömma bort honom. Jag lägger mig ner och somnar kort där efter.


Så vad tyx? :D

Jag tar emot all kritik glöm inte det.
Så var inte rädda för att säga om det är något som inte är bra. ;)

Puss&Kram.

You smile, I smile - del 43.
Filed under: You smile, I smile.

"Han är kär i mig..." tänker jag och ler. Men nu är frågan är jag kär i honom? Jag tittar på honom, han är ju så snäll mot mig och han ser ju inte dålig ut heller.
"Jag vet inte om jag är kär i dig..." säger jag och tittar på honom och till min förvåning ler han ett snett leende.
"Ja, jag vet. Och jag väntade ju mig inte heller att du skulle säga att du var det." säger han.
"Men bara för att jag inte vet så betyder inte det att jag inte gillade kyssen." säger jag och ler då jag ser hur Jesper skiner upp.
"Så jag får göra så här då?" frågar han och lutar sig framåt och kysser mig. Jag besvarar kyssen och vi avbtyts då Jespers mobil börja ringa.

Han tar upp mobilen och svarar, samtalet varar inte så länge.
"Jag måste gå, vi ska äta snart." säger han och suckar.
"Okej." säger jag och vi reser oss upp och går ner till hallen. Jag står och väntar medans han tar på sig skorna och tar sina saker.
"Hejdå." säger jag och ger honom en kram.
"Hejdå." säger han och ger mig en sista kyss innan han går. När han har gått så vänder jag mig om och ser en förvånad Selena som måste ha sett allt.

"Ville du något eller?" frågar jag.
"Kysste du precis Jesper?" frågar hon.
"Får jag inte göra det eller?" frågar jag och blänger lite på henne.
"Men Justin..." säger hon och ser förvirrad ut.
"Ja, men han och min kusin stod ju och hånglade på en match medans jag satt hemma och trodde att dom gjorde annat. Minns du?" frågar jag och går förbi henne och in till vardagsrummet där Alex sitter.
"Hej, vad gör du?" frågar jag och sätter mig brevid honom.
"Letar efter något att se på tvn, men som vanligt finns det inget." säger han.
"Okej, låter roligt." säger jag och flinar.
"Ja, väldigt. Jag hörde att du hade mycket roligare. Har du fått en ny pojkvän syrran?" frågar han och ler retfullt vilket får mig att börja rodna.
"Tyst med dig." mumlar jag och tittar ner.
"Men allvarligt, har du?" frågar han.
"Kanske..." säger jag och tittar upp med ett litet leende.
"Okej..." säger han och ser lite orolig ut.

"Du kan vara lugn, han kommer aldrig att göra som Justin gjorde mot mig." säger jag.
"Det är inte det." säger han och suckar.
"Säg inte att du ska ut igen." säger jag förtvivlat.
"Nej det är inte det. Men nu när jag är tillbaka så bor du ju inte här längre, vi har vårat hur i Sverige." säger han och titttar menade på mig.
"Åh..." säger jag tyst då jag inte kommer på något bättre.
"Men vi får se vad som händer, sen vill inte du visa hur det går med hästarna?" frågar han och ler.
"Jo, det vill jag. Ska bara byta om." säger jag med ett stort leende och skyndar mig upp och byter om till ridkläderna.

'Nästa dag.'


Jag stänger irriterat av väckarklockan och gnuggar trött ögonen och går in i badrummet och tar av mig pyjamasen och ställer mig i duschen. Jag sätter på vattnet och rycker till när jag känner det kalla vattnet och slappnar snart av då vattnet blir varmare. När jag har duschat klart så torkar jag mig och fönar håret, efter det så plattar jag det och går sen in i min walk in closet. Jag tar på mig underkläder och:

Jag går sen in i badrummet igen och sminkar mig och går sen ner till köket där där alla utom Alex sitter och äter, då han har inget jobb att gå till. Jag sätter mig ner och häller lite flingor i en skål och mjölk över och börjar att äta. Det var nästan ingen som orkar att prata så det är rätt tyst, när jag har ätit upp så går jag upp till badrummet och borstar tänderna och går sen ner till hallen där Saga står och väntar.
"Snabb du var idag då." säger jag då det oftast brukar vara jag som väntar på henne.
"Ja, försat gången va?" säger hon och skrattar. Jag ler mot henne och tar på mig skorna och tar sen min jacka och väska. Vi ropar hejdå och går sen till bussen.

När vi kommer fram så går jag till mitt skåp och lägger in allt och tar sen spanska och stänger skåpet.
"Hej, fin du är idag fast det är du ju alltid." jag vänder mig om mot Jesper och ler.
"Tack, fast du har fel."
"Kanske jag inte har." säger han och kysser mig.

"Måste ni stå och hångla i skolan?" hör vi Emilia säger så vi avbryter kyssen och vänder oss mot henne och ler.
"Avensjuk?" säger Jesper.
"Ja, jag vill ju också ha någon att kyssa." säger hon och suckar.
"Du kan ju alltid kyssa mig?" säger jag på skoj och skrattar.
"Tack, det ska jag komma ihåg." säger hon och flinar.
"Ja, alla killar skulle ju bli galna av att se oss kyssas, jag vet inte varför dom tänder på att se två tjejer kyssas. Jesper varför gör ni det?" frågar jag honom och ser hur förvånad han blir och ser ut att inte komma på vad han ska säga.
"Ehum... Ingen kommentar." säger han.
"Killar..." säger Emilia och suckar.

'När hon kommer hem.'


"Så Melody och du ska åka hem till Sverige?" hör jag Mandy säga när jag kommer hem.
"Ja, det är planen." säger Alex.
"Men kan ni inte stanna här?" fårgar hon.
"Nej, mitt jobb är i Sverige och jag tror att Mel tycker att det är jobbigt att se Selena varje dag också." säger han.
Jag ler lite för mig själv, Alex är som vanligt orolig för min skull. Han tror verkligen inte att jag kan ta hand om mig själv.
"Sen har vi kvar vårat hus i Sverige så det är inga problem." säger han lungt.
"Okej, jag kommer sakna henne, man är ju så van vid att se henne gå omkring här nu." säger hon och suckar.

Jag går in till köket och ser dom rycka till när dom ser mig.
"Hej vad pratar ni om?" frågar jag och låtsas som att jag inte har hört något.
"Inget särskilt, vad har du Saga?" frågar Mandy och ler.
"Hon följde med Eric hem." säger jag. Mandy nickar och kort där efter börjar hennes mobil att ringa så hon går till ett annat rum och svarar.
"Hur var det i skolan idag då?" frågar Alex och jag sätter mig i stolen mittemot och rycker på axlarna.
"Som vanligt." säger jag.
"Och det betyder tråkigt?" frågar han och flinar.
"Rätt." säger jag och skrattar.


Vi hinner inte säga så mycket innan Mandy kommer tillbaka.
"Förlåt men jag måste ut på ett ärende." säger hon och ler ursäktade.
"Det är lungt." säger Alex och hon ler tacksamt och går till hallen och vi hör kort där efter hur dörren öppnas och stängs igen.
"Så vad händer nu?" frågar jag Alex.
"Vi ska flytta tillbaka till Sverige Mel." säger han och tittar på mig för att se min reaktion.


Vad tyx? :D
Sen tack för alla underbara kommentarer, jag är riktigt glad att ni gillar vad jag skriver. ♥

Puss&Kram.


You smile, I smile - del 42.
Filed under: You smile, I smile.

"Jag har saknat dig så mycket." säger jag tyst och kramar hårdare om honom.
"Och jag dig." säger han och kramar mig tillbaka.
"Kommer du att behöva ge dig ut igen." säger jag tyst och tittar upp på honom.
"Nej, jag har skaffat ett jobb nu, så jag behöver inte ge mig ut igen." säger han och ler.

Jag tittar mig runt och ser att dom andra har gått iväg.
"Varför gick dom?" frågar jag.
"För att vi ska kunna få prata ifred dummer, jag märker att du inte ha blivit smartare sen sist jag såg dig syrran." säger han och skrattar.
Jag slår löst till honom på armen och ler.
"Har du blivit det då?" säger jag och flinar.
"Du, ska vi stå här och bråka om vem som är smartast, eller ska vi gå ut och så att du kan visa mig runt?" säger och han  ler.
"Okej, om du stå ut med att massa paparazzi kanske följer efter oss." säger jag och suckar.
"Jag står nog ut med det." säger han och ler snett.

Vi går till hallen och jag tar på mig mina skor och tar på mig min jacka och tar mina skor, vi sätter oss i bilen och kör till stan. När vi kommer fram letar vi upp ett café och jag beställer varm choklad med grädde och en kanelbulle och Alex tar det med. Vi sätter oss vid ett ledigt bord och jag smuttar försiktigt på chokladen för att inte bränna mig.
"Så nu får du berätta, du har inte nämnt Justin än, så vad ahr hänt?" frågar han. Jag känner hur det värker till när han säger hans namn...
Jag tar ett djupt andetag och berättar det jag sa för Emilia och Saga.
"Hur kunde dom göra så? Selena din kusin och Justin din pojkvän?" säger han förvånat.
"Det undrar jag med." säger jag tyst och tittar ner i bordet.
"Hur mår du?" frågar han mig mjukt. Jag suckar tyst, såklart skulle Alex se igenom mig.

"Efter som han gjorde så mot mig måste det vara något fel på mig." viskar jag.
"Meldoy, det är inget fel alls på dig." säger han skarpt.
"Men annars skulle han väl inte göra så mot mig?" säger jag och upp på honom och ser att han ser riktigt arg ut.
"Är du arg på mig?" frågar jag.
"Såklart att jag inte är arg på dig, vad fick du det ifrån?" frågar och ser riktigt förvånad ut.
"Jag ser ju att du är arg." säger jag och rynkar pannan lite.
"Jag är arg på dom, inte på dig." säger han och ler mjukt.

"Men nu byter vi samtalsämne, hur går det med dina två älsklings hästar?" fortsätter han.
"Det går toppen." säger jag och så börjar vi prata om dom, skolan, mina nya kompisar och hur jag trivs här. Och under hela denna tiden ängnade jag inte en ända tanke åt Justin.
Efter många timmas prat körde vi hem och jag går upp till mitt rum för att plugga då jag har ett prov i matte imorgon.
"Jag hatar verkligen matte." muttrar jag och öppnar boken.

'Nästa dag.'

Jag öppnar mitt skåp och tar ut matte boken ur väskan då det är min första lektion, och helt plötsligt blir det svart och jag har ett par händer framför ögonen.
"Gissa vem..." viskar Jesper i mitt öra.
"Jesper." säger jag och ler samtidigt som jag vänder mig om.

'Vi säger att killen är Jesper ;)'

"Ett rätt till Mel." säger han och flinar.
"Gud vad smart jag är!" säger jag och ler.
"Här står ni och pratar." hör vi Emilia säga och hon kommer fram till oss.
"Hej." säger jag och ger henne en kram.
"Vad glad jag blir, du ser mycket gladare ut idag." säger Emilia lyckligt.
"Ja, Alex är tillbaka, han kom igår." säger jag och ler stort.
"Vad roligt." säger dom båda och man ser att dom menar det.

Sen blir Jesper och jag tvungna att gå till lektionen så att vi inte kommer för sent.
"Hur gick det för dig på provet?" frågar Jesper mig när lektionen är slut.
"Super dåligt, jag blir inte förvånad om jag får IG." säger jag och suckar.
"Inte jag heller." säger han och grimaserar.

'När skolan är slut.'


Emilia och Jesper hoppar av bussen tillsammans med mig och Saga då dom ska följa med mig hem.
"Hej!" ropar jag när jag har kommit in.
"Hej!" hör jag Alex ropa och han kommer snart till hallen där vi alla håller på att ta av oss skorna. När Saga har tagit av sig sina försvinner hon upp till sitt rum.
"Alex detta är mina bästa vänner tvillingarna Emilia och Jesper. Emilia och Jesper detta är min bror Alexander." säger jag och dom ser hur dom skakar hand med varandra när jag har presenterat dom för varandra.

"Ska vi gå upp?" frågar jag Emilia och Jesper sen.
"Visst." säger dom båda och så går vi upp för trappan och in i mitt rum.

'En timme senare.'

"Förlåt men jag är tvugen att gå. Mamma behöver min hjälp." säger Emilia och suckar.
Jag börjar resa mig upp men hon hindrar mig.
"Titta du klart på filmen, jag hittar ut själv." säger hon ler.
"Okej, hejdå syns imorgon." säger jag och ger henne en kram innan hon går och Jesper och jag tittar klart på filmen som vi började se på mitt rum. När filmen är klar pratar vi lite om skolan och allt möjligt.

"Du..." börjar Jesper men tvekar.
"Ja?" frågar jag nyfiket.
"Jag känner att jag måste säga det nu, för du har rätt till att veta." säger han och tvekar igen och jag ser hur nervös han är.
Jag sitter och bara tittar på honom, har blivit stum. Och jag vet nog vad han ska säga men vet inte vad jag tycker om det. Jag ser hur han gör ett nytt försök men kommer helt av sig, han tittar på mig och lutar sig långsamt framåt för att ge mig chansen att avbryta det. Jag låter det ske och känner snart han varma läppar mot mina, jag besvarar kyssen och känner efter, och det känns inte fel alls.

'Tänk er honom utan tatueringarna. :)'

 Jag känner hur det pirrar till lite i kroppen, och när han avlsutar kyssen tittar han på mig och ler.
"Jag tror nog att du förtstod vad jag ville säga, man jag säger det ändå. Jag är riktigt kär i dig Meldoy, oc hjag har varit det hela tiden." säger han och tittar mig djupt i ögonen.


Omg, vad händer nu?! :o
Men vad tyx? :D

Och tack så hemskt mycket för alla kommentarer! Sen nu är jag nöjd för idag, jag har skrivit 3 delar och har ganska ont i fingrarna.
Så ni får nog vänta tills imorgon för nästa del. ;)

Puss&Kram.


Ett tips.
Filed under: Gott & Blandat

Hejhej, sötnosar!

Jag har nu tänkt ge ett tips på en bra novell blogg som har tappat läsare. Jag måste säga att jag älskar hennes novell, hon skriver verkligen super bra! :D
Ge den en chans tycker jag. :)

http://biebsordie.blogg.se/

Puss&Kram.

You smile, I smile - del 41.
Filed under: You smile, I smile.

Efter en stund reser jag mig upp och går upp till mitt rum och byter om till ridkläder och skyndar mig ner till hagen och går in i stallet och in i Destinys box. Jag sätter mig i ett hörn och Destiny kommer fram till mig och puffar försiktigt på mig.
"Han älskar mig inte Destiny..." viskar jag hest.

Jag tar en djupt andetag och reser mig sen upp och borstar henne snabbt och sadlar och tränsar henne sen och leder henne i ridhuset. Jag tar fram några hinder medans Destiny lydigt följer efter mig, och när det är klart sitter jag upp och skrittar fram henne.

'En timme senare.'

Jag sitter av och leder in Destiny i stallet igen och tränsar och sadlar av henne. Jag borstar av henne och ger en puss på mulen.
"Jag vet att du aldrig kommer att svika mig, jag älskar dig." viskar jag och smeker henne över halsen. Jag går ut ur boxen och stänger efter mig och går där efter in till Starlight.
"Hej hjärtat." säger jag och smeker henne över halsen.
"Du ska få löshoppa idag." säger jag och hon frustar glatt som svar. Jag borstar av henne och sätter sen på henne grimman och knäpper fast grimskaftet och leder in henne i ridhuset och släpper där efter henne fri.

En halvtimme senare leder jag in henne igen i ridhuset efter massa bus och borsar och kelar lite med henne innan jag går upp till huset igen. Där inne möts jag av Saga och Eric.
"Hej..." mumlar jag tyst och in i badrummet och tar en dusch.
Jag går sen in i min walk in closet och tar på mig underkläder och:

När jag har klätt på mig hör jag hur det knackar på dörren.
"Kom in." säger jag och dörren öppnas och Saga kommer in och stänger dörren efter sig.
"Var är Eric?" frågar jag.
"Han gick hem, jag ser ju att något har hänt." säger hon oroligt.
Hon sätter sig på min säng och klappar brevid sig så jag går och sätter mig, jag suckar och börjar att berätta. Om smsen och sen om bilderna jag såg, när jag har berättat klart ser jag hur chockad Saga är. Jag reser mig upp och går in på min dator och klickar upp sidan jag såg och Saga kommer fram och ser på bilderna.

"Jag är så ledsen Mel." viskar hon och kramar hårt om mig och jag känner hur tårarna börjar rinna igen.
"Jag med..." säger jag tyst.

'2 timmar senare.'

"Det är mat!" hör vi Mandy ropar så Saga och jag går ner och när vi kommer in i köket ser jag Selena sitta där och jag låtsas som ingenting.
"Vad gjorde du och Demi idag då?" frågar jag henne och fake ler samtidigt som jag lägger upp mat på tallriken.
"Vi gjorde inte så mycket, höll oss mest inne." säger hon.
Medans vi äter så låtsas jag som att allt är som vanligt och när jag har ätit upp så går jag upp till mitt rum. Jag tar upp min iphone och skriver ett nytt sms till Emilia.

'Jag måste måste prata med dig i skolan imorgon, det är viktigt! :( <3'

Skriver jag och skickar och det dröjer inte länge innan jag får svar.

'Vad har nu hänt? :( Väntar på dig vid ditt skåp då, puss :*'

Jag ler sorgset, undra hur hon kommer att reagera. Jag ser hur bilderna när dom kysser varandra i hjärnan och jag försöker genast att tänka på annat, men det är verkligen svårt. Jag rycker till när det knackar på dörren.
"Kom in." säger jag och stelnar till när Justin kommer in.
"Hej." säger han och ler som att allt är vanligt och går fram till mig för att kyssa mig men jag ryggar tillbaka.
"Vad är det?" säger han förvånat.
Jag blänger arg på honom och går fram till datorn och trycker fram sidan och ser hur Justin stelnar till och blir vit i ansiktet.

"Ja, jag minns inte att jag var på någon match idag, och du var ju i studion." säger jag och kallt.
"Mel, förlåt mig! Jag vet inte varför jag gjorde det." säger han skakar på huvudet och ler sorgset.
"Det suger att falla för nån som inte är rätt för en. Men man faller ändå och tror att han är annorlunda." säger jag.
Strunta i dom andra personerna.

"Gå Justin, jag vill aldrig mera se dig." säger jag och tittar tomt på honom.
"Snälla, förlåt..." viskar jag.
"Gå!" skriker jag och han rycker till och jag ser hur en tår rinner ner för hans kind.
"Jag älskar dig Melody." viskar han och vänder sig sen och går.
Jag tittar efter honom men känner ingenting, ingenting alls. Jag känner hur tröttheten kommer över mig så jag byter om till pyjamas trots att klockan inte är särskilt mycket, och går och lägger mig.

'Nästa dag efter skolan.'

Jag sätter mig i Emilias säng och hon sätter sig brevid mig och tittar oroligt på mig.
"Nu får du berätta gumman, jag ser att något är fel." säger hon.
Jag berättar allt som jag berättade för Saga och känner hur tårarna börja rinna.
"Jag är så ledsen Mel." säger hon och kramar hårt om mig.
"Glöm bort honom, jag vet att du kommer hitta den rätta." säger hon.


'2 veckor senare.'

Jag hoppar av bussen och börja sakta gå hem, det är alltid lika jobbigt att komma hem och se Selena. När jag kom hem från Emilia efter att jag hade berättat för henne satt ju Selena såklart och väntade på mig för att be om förlåtelse. Och hon började ju gråta och sa att hon var så ledsen och ångrade allt, men jag har inte pratat med henne. Jag vill aldrig se någon av dom mer!  När jag kommer fram öppnar jag dörren och tar av mig skorna.
"Jag är hemma!" ropar jag.
"Mel, kom det finns en person här som vill träffa dig." hör jag Mandy ropa tillbaka från vardagsrummet.
Jag stelar till och känner hur paniken stiger, tänk om det är Justin? Jag kommer aldrig orka att träffa honom, allt kommer sluta i tårar. Jag går tveksamt in och när jag kommer fram bara stirrar jag på personen som står där och känner hur tårarna börja rinna.
"Är det verkligen du?" viskar jag.
"Såklart, vem annars?" säger han och ler.
Jag rusar fram till honom och kastar mig i hans famn. Alex är tillbaka, min älskade bror är tillbaka!

Vad tyx? :D

Och oj, hur kommer det gå nu när Alex är tillbaka? Och hur kommer det bli mellan Justin och Mel? :o
Och ni har verkligen tur, idag har jag världens skriv lust! Så jag måste bara vila fingrarna lite och sen kommer kanske nästa del också upp idag. Om det gör det har jag skrivit 3 långa delar idag. :D

Kommentera om ni vill ha en till del idag.

Puss&Kram.

You smile, I smile - del 40.
Filed under: You smile, I smile.

Jag öppnar sakta ögonen och känner hur Justin har sin arm om mig. Jag ler för mig själv, vi har hade det igår och det var underbart! Jag vänder mig om och tittar på hans underbara ansikte, hur kan man älska någon såhär mycket?
När jag är med honom kan jag inte vara lyckligare, och när jag inte är med honom så är det som en sak av mig fattas och bara jag hör hans namn pirrar det till i hela kroppen. Jag vet inte hur länge jag bara låg och tittade på honom men jag såg hur han långsamt öppnade ögonen.
"Godmorgon." viskar jag.
"Godmorgon shawty, tack för igår." viskar han och blinkar med ena ögat.
"Tack själv." viskar jag och kysser honom långsamt.

Efter en stund avlslutar jag kyssen och reser mig upp.
"Vill du duscha med mig?" frågar jag och ler då jag ser hur Justin reser sig ivrrigt upp. Vi går in i badrummet och in i duschen.
"Jag älskar dig." viskar han och kysser mig.
"Och jag dig." viskar jag mot hans läppar och besvarar kyssen.

När vi har dushat klart så fönar vi håret och jag tar på mig underkläderna jag hade igår och fick låna en t-shirt av Justin, när vi har klätt på oss så går vi ner till köket.
"Kan vi inte laga pannkakor?" frågar Justin och ler.
"Du och dina pannkakor." säger jag och himlar med ögonen, och så blir det, vi laga pannkakor.

När vi har ätit oss propmätta så går vi upp och jag tar av mig tröjan och tar på mig klänningen igen och så kör vi hem till mig.
"Hallå?!" ropar jag när vi kommer in, men får inget svar.
"Ser ut som vi är ensama hemma." säger Justin och ler busigt.
"Ja, det ser visst ut så." säger jag och ler mot honom och går upp till mitt rum och in i min walk in closet.
Jag tar av mig mina kläder och tar på mig nya underkläder, ett par shorts, ett linne och en t-shirt. Jag slänger dom gamla kläderna i tvätten och går in i mitt rum där Justin sitter på min säng.

"Ska vi går ner och titta se om det är något på tvn?" frågar jag.
"Visst." säger Justin och reser sig upp och så går vi ner till vardagsrummet.
Vi bläddrar lite bland kanalerna och väljer till slut något gammalt avsnit av Smallville. Men jag märker snart att Justin inte tittar på tvn utan på mig. Jag tittar på honom och ler mot honom och innan jag hinner reagera knuffar Justin mig så att jag ligger ner och han lägger sig över mig.
"Varför gjorde du så?" frågar jag och fnissar.
"För att jag ville." säger han och ler busigt och böjer sig ner och kysser mig. Efter en stund vänder jag mig så att jag ligger över honom och Justin lägger sina armar runt min midja.

Hans händer glider ner så att dom snart ligger på min rumpa.
"Hej, vad gör... Oj förlåt!" hör vi en förvånad Saga säga.
Vi avbryter genast kyssandet och jag sätter mig upp.
"Hej Saga." säger jag och börja rodna och jag ser att Justin också tycker att det är pinsamt.
"Ehum... Ja... Jag går upp till mitt rum." säger hon och springer iväg.
"Oj, det var inte lite pinsamt det där." säger jag.
"Håller med dig." säger Justin och ger mig en lätt kyss.


'3 veckor senare.'

 Den 20 september."Du Melody jag åker till Eric nu." säger Saga och ler stort.
"Har det så roligt." säger jag och ler mot henne.
Saga har äntligen blivit tillsammans med honom, och dom är verkligen söta tillsammans! Jag tar upp min iphone och skriver ett sms till Justin.

'Hej lust att hitta på något? Har inget att göra. :)
Puss <3'

Skriver jag och skickar iväg det, och jag behöver inte vänta länge på ett svar.

'Kan inte, är i studion och jobbar med det nya albumet. :(
Puss <3'

'Okej. <3'
Skriver jag och skickar iväg det, Emilia och Jesper kan jag inte ringa för dom vet jag är hos sin farmor och farfar nu i helgen. Just det, Selena kanske vill göra något!

'Hej, lust att göra något? :) <3'
Skriver jag och skickar iväg det, och hon svarar efter bara några minuter.

'Kan tyvärr inte, är med Demi. <3'
Jag suckar, har alla något och göra förrutom jag?
"Vad ska jag göra nu då?" tänker jag och suckar.  Jag reser mig upp från sängen där jag satt och sätter mig vid datorn och startar den. Medans jag väntar tänker jag på Justin, för några veckor sedan gick vi ut med att vi var tillsammans. Jag har såklart fort massor med hat-mejl men jag bryr mig inte så mycket om det, jag visste ju att jag skulle få det.
När den är klar går går jag in på internet och bara för skojs skull går jag in på en blogg om Justin och jag hajar till på den seanste inlägget.

'Justin är på en basket match med flickvännen Melody.'

"Jag är inte på en basket match nu, och har aldrig varit..." tänker jag förvirrat. Jag läser artiklen och stirrar sen på bilderna som finns.


Jag känner hur tårarna börjar rinna längs kinderna.
"Han älskar mig inte..." tänker jag och känner hur ont det gör.
Jag sänger det internet och sätter datorn på vänteläge och går ner till vardagrummet, jag sätter mig i soffan med en filt om mig och sätter på tvn. Jag stannar vid en film som går men kan inte konsentrera mig. Jag torkar bort tårarna med det envisas hela tiden med att komma flera.

"Han älskar mig inte, men jag älskar honom." tänker jag.


Åh, stackar Melody! :(
Men vad tyx?
Jag blev rätt nöjd med denna delen, men ni kanske tycker anorlunda? :)

Och wow, är på del 40 nu! Trodde aldrig att det skulle gå såhär bra!
Och bara för att att det är del 40 så ska jag snart börja skriva på nästa del som kommer upp lite senare.
Sen får ni inte glömma att kommentera, ska vi säga såhär, kommentera extra mycket så blir nästa del kanske extra lång? ;)

Puss&Kram.

You smile, I smile - del 39.
Filed under: You smile, I smile.

"Ehum... wow, du ser fantastisk ut." säger han och fortsätter stirra på mig.
"Tack." säger jag och ler varmt mot honom och ger honom en snabb kyss.
"Ska vi gå?" säger jag sen och han nickar som svar.
Vi går ut och sätter oss i bilen och kör iväg.
"Vart ska vi?" frågar jag nyfiket.
"Du får se när vi kommer fram." säger han och skrattar då han ser hur otålig jag blir.

Efter vad som känts som evigheter, men som igentligen inte kunde gått mer än en kvart så stannar han.
"Kom så går vi in." säger han och vi kliver ut ur bilen och går in i en resturang.
Jag tittar mig runt och det ser verkligen lyxigt ut, en kvinna kommer fram och visar oss till vårat bord och vi sätter oss ner och hon kommer sen tillbaka med menyerna.


'2 timmar senare.'


"Ska vi gå?" frågar Justin mig och ler mjukt.
"Ja, det kan vi." säger jag och ler tillbaka.
När Justin har betalt så går vi tillbaka till bilen och sätter oss i den och kör iväg.
"Kan inte du följa med mig hem och sova där? Mamma är hos någon kompis och sover över där." säger han och tittar bedjande på mig.
"Jag kan ringa och fråga om jag får." säger jag och tar upp min iphone ur väskan och ringer till Mandy.

"Hej, det är Mandy." säger hon när hon svarar.
"Hej Mendy! Det är Mel." säger jag.
"Hej Mel, hur har ni det?"
"Jo, det är bra. Vi åker precis från resturangen. Men du jag undrar om jag kan få sova hos Justin ikväll?" frågar jag.
"Ja... det kan du väl få. Men gör inget dumt." säger hon.
"Tack så mycket. Hejdå."
"Hejdå." säger hon och jag lägger sen på.

"Jag fick!" säger jag glatt.
"Vad bra." säger han och ler stort.
När vi kommer hem till Justin så kliver vi ut ur bilen och in i huset ocb tar av oss skorna.
"Ska vi titta på en fim?" frågar han.
"Ah, det kan vi." säger jag och vi går in i vardagsrummet och Justin börja genast leta bland dom massa filmerna han har.
Jag börjar också leta och hittar nästan direkt en film jag vill se.
"Kan vi inte titta på denna?" säger jag och hålle upp The last song.

"Kan vi inte titta på en annan?" säger Justin och tittar bedjande på mig.
"Snälla?" viskar jag och lutar mig fram och börja kyssa honom längs halsen. Han stönar tyst till då jag kommer åt hans svaga punkt.
"Snälla, för min skull?" viskar jag igen.
"Okej då." säger han och suckar.
"Tack!" säger jag och kysser honom snabbt och sätter mig sen i soffan.

När det sorgliga i filmen kommer så börjar jag att gråta som alla andra gånger som jag har sett den.
"Varför gråta du?" viskar Justin och strycker bort några tårar.
"Det är så sorligt ju." viskar jag tillbaka och.
När filmen är slut så sätter jag mig gränslad över Justin för att lättare kunna kyssa honom. Han besvarar ivrrigt kyssen och det leder snart till hångel, när han börjar att dra av mig klänning avbryter jag kyssen.
"Gjorde jag något fel?" frågar han oroligt samtidigt som han andas anfått.
"Kan vi inte gå upp till ditt rum?" frågar jag och ler busigt.
"Självklart." säger han och innan jag hinner säga något så lyfter han upp mig och bär mig upp till hans rum trots att jag protesterar.

När vi kommer in så lägger han mig försiktigt ner och lägger sig sen över mig men stödjer sig så att han inte blir för tung. Han drar av min klänning och knäpper upp min bh innan han drar av sig sin egen tröja. Han börja sen kyssa mig och stryker sin hand över min mage och sen upp till brösten, när han smeker över mina bröst så stönar jag tyst till och känner hur bröstvårtorna styvnar. Jag känner något hårt mot mitt lår och ler lite.

Jag smeker honom över magen och ner till byxorna, där jag knäpper upp dom och drar av dom. Jag låter min hand försvinna in i kalsongerna och börja försiktigt smeka honom. Han stönar högt medans jag runkar honom och när han är påväg att komma slutar jag genast, och han slutar kyssa mig och tittar förbryllat på mig.
"Varför slutade du?" frågar han.
"För att du får ju inte komma än. Han du kondom?" frågar jag och ler sexigt.
Han börja leta i byrån han har jämte sängen och håller sen upp en kondom och ler busigt. Jag tar den ifrån honom och drar av hans kalsonger och sätter på den. Han drar av mina trosor och sen känner jag hur han försiktigt kommer in i mig.

Omg, jag har aldrig skrivit något sånt här förut! :o
Men vad tyx?

Ni får inte glömma att kommentera sötnosar! :D

Puss&Kram.

You smile, I smile - del 38.
Filed under: You smile, I smile.

När jag jag har sköljt av allt går jag tillbaka till dom andra och blänger på dom.
"Var det inte skönt?" frågar Jesper och flinar retfullt.
Jag svarar inte utan tar upp min iphone från väskan och ser att Justin ringde mig för några minuter sedan. Jag letar upp hans nummer och ringer på honom.
"Hej shawty!" säger han galtt när han svarar, han måste ha sett att det var jag som ringde.
"Hej snygging, du hade ringt mig." säger jag och ler.
"Ja, ska du göra något särskilt ikväll?"
"Nej det tror jag inte?"
"Bra, jag hämtar dig klockan 7 då."
"Okej, vad ska vi göra då?" frågar jag nyfiket.
"Vi ut och äta, sen får vi se." säger han sen hör jag hur någon ropar på honom.
"Men jag måste gå nu, älskar dig." fortsätter han sen.
"Okej, älskar dig med." säger jag och lägger sedan på.

"Var det Justin?" frågar Saga och tittar nyfiket på mig.
"Ja, vi ska ut ikväll" säger jag och ler, undra vad han har hittat på till ikväll.
"Åh, vad roligt! Vad ska du ha på dig?" frågar Emilia.
"Ingen aning, snälla kan ni inte hjälpa mig?" frågar jag och tittar bedjande på Saga och Emilia.
"Självklart!" säger dom båda glatt.
Medans dom diskutarar vad som skulle se bra ut på mig, tittar jag på Jesper som sitter tyst och tittar ner i marken. Var han ledsen?

"Hur mycket är klockan?" frågar Emilia, jag tar upp min iphone igen och kollar.
"13.12" säger och Emilia och Saga börja genast att prata igen.
"Men kan vi inte gå hem nu, äta lite och sen börja fixa dig?" föreslår Saga.
"Okej, så gör vi." säger jag och reser mig upp och packar ihop mina saker.
"Jag går nog hem." säger Jesper när vi har packat ihop.
"Okej, vi syns sen då." säger Emilia.
"Hejdå, vi syns." säger jag och ger honom en kram.

När vi kommer hem så fixar vi mat och sätter oss och äter.
"Så vad kom ni fram till innan?" frågar jag med mat i munnen.

"Eeeww! Mel, tänk dig för!" säger Emilia äcklat men skrattar. Jag tuggar klart och tittar ursäktade på dom.
"Förlåt." säger jag och ler oskyldigt.
"Ja, gör bara inte så med Justin." säger Saga och ler.
När vi har ätit upp så dukar vi undan och går upp till mitt rum och in i min walk in closet och börja leta efter något jag kan ha på mig. Jag hör min ring signal så jag springer genast och letar upp min iphone och svarar.

"Ah det är Meldoy." säger jag.
"Hej, syrran." jag känner hur ögonen tåras, Alex...
"Hej, det var ett tag sedan." säger jag och ler sorgset.
"Förlåt, jag vet." säger han och jag hör hur han suckar.
"Jag önskar att du kunde ringa oftare..." viskar jag och känner hur tårarna börja rinna längs kinderna.

"Jag med gumman, jag med." säger han tyst.
"Hur mår du?" frågar jag och strycker bort tårarna.
"Jag mår bra, lite trött bara. Hur mår du själv?"
Jag kommer på att jag inte har sagt något om olyckan, och när jag var borta hade dom inte fått tag i honom. Så jag börjar genast att berätta.
"Wow, du har visst varit på äventyr syrran. Men hur mår du nu då?" frågar han och han låter verkligen förvånad.
"Jag mår bra, och vet du... läkarna sa att att jag inte fick rida än... men jag red igår ändå." säger jag tyst så att Saga och Emilia inte ska höra.
"Varför är jag inte förvånad?" säger han och låter road.
"Jag visste att du inte skulle bli arg."
"Men du är försiktigt va?" säger han och jag kan höra att han är lite orolig.
"Självklart, det är jag väl alltid?" säger jag oskyldigt.
"Vi säger det, men Mel jag måste gå nu. Jag älskar dig, jag ska försöka att komma hem snart."
"Var försiktigt, älskar dig med." viskar jag och lägger sen på.

Jag tittar på mobilen en stund innan jag reser mig upp och går in i badrummet, jag tittar in i speglen och grimasera.
"Så vacker du är Melody." säger jag.
Ögonen är alldeles röda och jag har svara ränder längs kinderna, jag suckar och sköljer ansiktet några gånger. Jag tittar in i speglen och ler prövande.
"Bättre." säger jag och går sen tillbaka till dom andra.
"Hur mår du?" frågar dom oroligt när jag kommer tillbaka.
"Det är okej." säger jag och jag ser att dom inte riktigt tror på mig.

"Okej..." säger Saga prövande.
"Har ni hittat något?" frågar jag.
"Ja, någon av domma 3 kanske?" säger Emilia och håller upp 3 klänningar.
Efter mycket om och men har vi valt en klänning så jag går in i badrummet och duschar, jag passar även på att raka mig där det behövs. När jag och klar så tar jag på mig underkläderna som jag tog med mig in och fönar håret tort.
"Så sätt dig ner." säger Emilia när jag kommer in i rummet och drar ut en stol.
När jag har satt mig så börja dom dirket att fixa mitt hår och sminka mig, och dom har gjort så att jag inte får se mig förens dom är klar.
"Så nu är vi klara." säger Saga och ler stolt.
Jag reser mig upp efter vad som känts som en evighet och går fram till en spegel och gapar, det ser verkligen inte ut som jag!

Håret och sminket på henne.


"Vad tycker du?" frågar Emilia och ler.
"Wow, ni är verkligen duktiga." säger jag och ler mot dom och ger dom varsin kram.
"Tack, men klä på dig nu. Han borde vara här när som helst." säger Emilia.
Dom går ut ur rummet och så att jag kan klä på mig ifred. Jag tar på mig klännigen och tittar in i speglen igen, och ler nöjt.

Jag tar mina skor som vi har valt och min väska och går ner till hallen, där tar jag på mig skorna och tittar på Saga och Emilia.
"Vad tycker ni?" frågar jag och snurrar ett varv.
"Visst har vi gjort ett bra jobb Emilia?" säger Saga och ler stort.
"Ja, verkligen! Du ser fantastisk ut Mel." säger hon och ler lika stort som Saga.
"Tack." säger jag och kramar hårt om dom.
Vi slutar kramas då det börjar att knacka på dörren.
"Lycka till!" säger dom och går till ett annat rum.
Jag öppnar dörren och ler stort då jag ser Justin. Han tittar chockat på mig och biter sig i läppen.
"Vad tycker du?" säger jag och ler mot honom.

Vad tyx? :D

Detta var väl ett ganska lång del?
Och hur tror ni att det kommer gå på dejten?
Och det är alldrig fel att säga vad ni vill ska hända, så kommetera på! :D


Puss&Kram.

http://myjdbstory.blogg.se/
Filed under: Gott & Blandat

Hon som äger den bloggen heter Fanny och hon är en otroligt snäll tjej!

Det är hon som har gjort denna fina designen åt mig, och hon skriver otroligt bra med. Jag läser hennes novell och jag älskar den, så om ni inte gör det borde ni verkligen det.
Jag kommer följa denna bloggen tills hon slutar skriva helt. :')

Det är bloggen - http://myjdbstory.blogg.se/

Puss&Kram.


Varsegod :)
Filed under: You smile, I smile.

Varsegod Fanny , designen insatt :) //Fanny  xxx


You smile, I smile - del 37.
Filed under: You smile, I smile.

"Meloooodyy, Juuuustin det är mat nu!" hör vi Mandy ropa så vi sätter oss snabbt upp och jag tar på mig min bh och tröjan.
"Tur att hon inte kom upp för att säga till oss." säger Justin som också har tagit på sig sin tröjan.
"Ja, verkligen." säger jag och ser bilder framför mig hur Mandy öppnar dörren och ser oss, tänk om vi hade gått längre? Vi reser oss upp och går ner till köket där dom andra sitter och har redan börjat att äta.
"Hej Demi." säger Justin och ler mot henne.
"Hej Justin." säger Demi och ler tillbaka.

När vi har ätit upp så går vi upp till mitt rum igen och sätter på tvn som finns i mitt rum och tittar på någon film. Eller ja, Justin tittar på filmen medans jag tittar på honom, hur kan någon som är mänsklig vara så underbar?
"Varför tittar du inte på filmen?" frågar Justin och ler, då han märker att jag inte gör det.
"För att du är mycket roligare att titta på?"
Justin ler bara som svar och böjer sig ner och kysser mig mjukt. Jag besvarar genast kyssen men vi avbryts av att Justins mobil börjar att ringa, han suckar och tar upp den och svarar. Jag lyssnar inte på samtalet utan vänder blicken till tv där filmen precis har slutat.

"Det var mamma, jag måste hem." säger Justin besviket.
"Okej, men syns vi imorgon?" frågar jag.
"Självklart." säger han och ger mig en snabb kyss. Jag följer sen med Justin ner till hallen där han tar på sig sina skor.
"Vi syns imorgon då." säger jag och ler.
"Ja," säger Justin och ger mig en sista kyss innan han är tvungen att gå.


'Nästa dag.'


"Godmorgon." säger Saga redan sitter vid bordet i köket och äter.
"Godmorgon, var är dom andra?" frågar jag medans jag häller flingor i en skål och sen mjölk.
"Sel har ett möte eller vad det var idag, så Mandy och Rick följde med."
"Okej, men vill du följa med mig till stranden idag, det är ju sjukt varmt idag." säger jag och sätter mig på stolem mitt emot henne.
"Självklart, man måste ju passa på innan det bli kallt." säger hon och ler mot mig.

När vi har kommit ner lägger vi ut handukarna och tar av oss kläderna så att vi bara har bikini på oss och går ut i vattnet.
"Gud vad skönt!" säger Saga.
När vi har badat ett stund så går vi upp igen för att sola en stund.


Jag känner hur solen smeker min kropp och gör den torr igen.
"Skönt?" hör jag någon säga och jag öppnar genast ögonen och ser Jesper och Emilia.
"Hej!" säger jag glatt och ställer mig upp och ger dom varsin kram.
"Hej." säger Saga också.
"Kom ni kan lägga er här också." säger jag och dom lägger genast ut sina handukar och byter om så att dom bara har badkläderna på er.
"Visst är det varmt? Tur att det är lördag för jag skulle aldrig orka gå i skolan nu." säger Emilia.
"Jag håller med dig." säger Jesper.

"Sover hon?" hör jag någon viska, fast det känns som att personen är riktigt långot bort.
"Mel, sover du?" hör jag någon viska igen.
"Ja, det gör hon."
Jag förstår ingenting, sover jag eller inte?
"Gör det nu innan hon vaknar."
Helt plötsligt känner jag hur någon häller is kallt vatten och sen något som känns som sand. Jag spärrar upp ögonen och ser Emilia som håller i en vatten flaska och Saga som står och häller sand på mig.

"Vad gör ni?!" halv skriker jag.
"Du... skulle... sett din min!" får Jesper fram medans han skrattar.
"Vad elaka ni är!" säger jag och reser mig upp och går ut i vattnet för att skölja bort all sand.


Så vad tyx? :D
Kom gärna med ideér som ni vill ha med i novellen.

Puss&Kram.

You smile, I smile - del 36.
Filed under: You smile, I smile.

"Vad är det som är så roligt?" frågar Sel nyfiket.
"Eller ja... det är inte så roligt men Justin fick en liten paus så han och överraska mig, men nu var ju inte jag där." säger jag och skriver ett svar till Justin.

'Förlåt att jag förstörde din plan, men jag är påväg in till stan med Sel :D
Puss <3'


"Stackars Justin." säger Sel och flinar.
"Ja, jag förstörde ju hans plan." säger jag rycker till då jag hör min sms signal igen.

'Du är skyldig mig en massa kyssar ikväll! ;)
Puss <3'


Jag himlar med ögonen och skriver snabbt tillbaka.

'Okej, inga problem. ;)
Puss <3'


När vi kommer fram så väntar Sel's livvakt där på oss, vi parkerar på en ledig plats och hoppar ut ur bilen.

 

'3 timmar senare.'"Det var riktigt roligt!" säger Sel entusiastiskt.
"Ja, det var det." säger jag glatt.
Vi båda hade minst 6 kassar var, sen har vi hunnit med att fika och alla paparazzi har hållit sig på avstånd. När vi kommer hem går jag upp med mina kassar och går sen ner till köket och dricker ett glas med vatten. Jag hör hur Sel går ner för trappan och kommer snart in i köket.
"Du, Demi kommer hit om en stund." säger hon ler stort.
"Okej, vad roligt." säger jag och kan inte låta bli att bli glad för hennes skull, jag vet att hon har saknat henne.

Efter en stund hör vi hur det knackar på dörren och Sel flyger genast upp och springer till hallen och jag går lite saktare efter.
"DEMI!" skriker Sel när hon har öppnat dörren.
"SELENA!" skriker Demi och dom kramar hårt om varandra.

"Jag har verkligen saknat dig." säger Demi när dom har kramats klart.
"Jag har saknat dig med. Och det är Meldody." säger hon och pekar på mig.
"Hej Melody." säger Demi och ger mig en kram.
"Hej Demi, men du kan Mel." säger jag.

'4 timmar senare.'

Demi och jag kom verkligen bra överrens, jag var med henne och Sel tills Saga kom hem för då var jag med henne för att dom skulle få vara ensama. Saga och jag sitter nu på varandras rum och pratar om allt möjligt.
"Så har du sett någon snygg kille i skolan då?" säger jag och ler retsamt.
"Kanske det..." säger Saga och tittar ner i sängen och jag ser hur hennes kinder bli lite röda.
"Åh, det finns! Hur ser han ut, vem?" säger jag nyfiket.
Hon tittar bort och piter sig lite i fingret innan hon tittar på mig igen."Okej, han heter Eric och vi har Engelska och idrott tillsammans. Han har nästan svart hår och är ganska vältränad, alltså riktigt snygg! Sen är han verkligen snäll och omtänksam..." säger hon och ler drömmande.
"Naw, jag tror du håller på att bli kär!" säger jag och ler sött.
"Ja... men så fort vi pratar vet jag inte vad jag ska säga." säger hon och suckar sorgset.
"Du kommer nog på något ska du se! Och så söt och snäll som du är så blir jag inte förvånad om han inte redan är det snart blir kär."

Vi hinner inte säga så mycket mer innan hur vi hör att det knackar på dörren och jag att Mandy strax efter det ropar på mig och säger att Justin är här. Jag reser mig snabbt upp och öppnar dörren till Sagas rum och går snabbt ner för trapporna och möter Justin i hallen där han håller på att ta av sig skorna.
"Hej, snygging." säger jag och ger honom en puss.
"Hej baby." säger han och ler sitt underbara leende och följer med mig upp till mitt rum där vi sätter oss på sängen.
"Du var visst skyldig mig något?" säger han och blinkar med ena ögat.
"Ja, jag var visst det." säger jag och kysser honom.

Han besvarar ivrrigt på kyssen och lutar sig bakåt så att han ligger ner i sängen med mig över honom. Han snurrar sen runt så att han ligger över mig men stödjer sig lite på armen så att jag inte får hela hans tyngd på mig. Jag smeker honom över magen med ena handen och drar andra handen genom håret på honom. Vi avbryter kyssen för några sekunder då jag drar av honom hans tröja och han drar av min tröja och bh.
Han smeker mig över magen och sen upp mot brösten och jag kan inte hindra mig utan stönar tyst.


Vad tyx? :D
Men hur långt tror ni att dom kommer gå?

Och glöm inte att kommentera. :)

Puss&Kram.


You smile, I smile - del 35.
Filed under: You smile, I smile.

'Nästa dag.'
"Hej mina älsklingar!" säger jag när jag kommer fram till hagen.
Starlight och Destiny galoppera emot mig och gnäggar välkommnade.
"Naw, har ni saknat mig?" säger jag och går in i hagen och smeker över halsen.
Medans jag står där så kommer suget över att rida och bara glömma bort allt annat.
"Men läkarna sa att du måste vila." viskar mitt förnuftiga jag, men suget vinner.
Jag leder in Destiny i stallet och fixar henne inför hoppning i paddocken. När hon är klar så leder jag ut henne och in i paddocken och sitter upp.Efter att ha ridit i ungefär en timme så sitter jag av och leder in henne i stallet och fixar henne och släpper sen ut henne i hagen igen. Där tar jag Starlight och leder in henne i stallet och fixar henne för tömkörning i paddocken.


'1 timme senare.'


Jag känner hur vattnet smeker min kropp och kan inte göra något annat än att njuta. Det hade gått toppen med mina söta hästar idag, även om jag inte har gjort något med dom på några dagar. Jag sköljer ut balsamet ur håret och kliver sen ut ur duschen. Jag torkar mig och fönar sen mitt hår och låter det vara i naturliga lockar. Jag går in i min walk in closet och tar inte på mig något särskilt då jag nog bara ska vara hemma idag.
Jag går in i badrummet igen och tar lite mascara på ögonfransarna, när jag är klar går jag ner till vardagsrummet och sätter igång tvn. Jag bläddrar lite bland kanalerna men hittar inget jag vill se på, jag hör hur dörren öppnas i hallen och stelnar till.

"Vem kan det vara? Ingen ska komma hem än!" tänker jag panikslaget.
"Melooody? Är du hemma?" hör jag Selena ropa.
Jag suckar lättat och kan inte låta bli att flina lite.
"Ja, jag är här inne!" ropar jag och jag och ser snart hur hon kommer och sätter sig brevid mig i soffan.
"Vad gör du?" frågar hon med ett leende.
"Inget, har hur tråkigt som helst! Men vad gör du hemme? För du ska väl inte komma hem än?" frågar jag förvirrat.
"Nej igentligen inte. Men jag tänkte att du inte ville sitta helst ensam hela dagen. Så vill du följa med till stan?" frågar hon glatt.
"Självklart!" svarar jag och ler stort.

Jag springer upp och hämtar min väska och sen går jag ner till hallen och tar på mig mina skor. Vi sätter oss i Sels bil och pratar om allt möjligt.
"Det känns nästan som förr." tänker jag lyckligt och hör sen hur min sms signal piper. Jag tar upp min mobil ser att jag har fått ett sms från Justin, jag klickar upp det och ler stort och börja att skratta när jag har läst det.¨Så vad tyx? :D
Vad tror ni att Justin har skrivit?
Glöm inte att kommentera sötnosar! :*

Puss&Kram.

Mitt fel!
Filed under: Gott & Blandat

Oj, råkade skriva del 35 när det skulle vara del 34 på förra delen.
Men det är ändrat nu. :)

Och om ni kommentera duktigt så kanske ni får en del till idag? :D

Puss&Kram.

You smile, I smile - del 34.
Filed under: You smile, I smile.

Vi avbryter kyssen då vi hör hur någon öppnar dörren där nere.
"Mel?! Kom jag har några som vill träffa dig!" hör jag Saga ropa.
Jag reser mig upp från Justins knä och han följer mig ner till hallen och jag ler stort då jag ser att Jesper och Emilia står där. Jag går fram och ger dom varsin kram och dom tittar sen förvånat på Justin.
"Hur mår du?" frågar Emilia och vänder blicken till mig en kort stund innan den åker tillbaka till Justin.
"Jag mår bra." säger jag.
"Vi blev riktigt oroliga när vi såg att du var med i tidinigen." säger Jesper.
Emilia vänder blicken till mig igen och öppnar munnen men avbryts av att dörren öppnas och Selena kommer in.


*Emilia's perspektiv.*


Herregud jag försår ingentig!
Först så kommer Mel ner tillsammans med Justin Bieber och sen nu öppnas dörren och Selena Gomez kommer in. Vem är den här tjejen? Fast hon heter ju Gomez och hon är sjukt lik Selena, dom skulle ju kunna vara tvillingar! Men det kan dom väl inte vara eftersom Selena är äldre, och jag minns inte att Selena har några syskon...
Jag kommer på mig själv med att stirra på Selena men öppen mun, så jag stänger den och och tittar på Mel men en blick som säger att hon har mycket att förklara.

"Oj, här var det många personer." säger Selena förvånat.
"Ja... Sel det här är Emilia och Jesper." säger Mel.
"Hej..." mumlar jag.
"Hej." säger Jesper och jag kan också höra att han är förvånad.
"Okej, men jag ska upp nu. Saga, Justin ni kanske ska hänga med så att dom kan prata utan att vi lyssnar." säger Selena och så går dom alla upp för trappan.

"Så... Hur känner du dom?" frågar jag Mel.
"Selena är min kusin och Justin lärde jag känna igenom Selena."
"Varför sa du inget?" frågar Jesper tyst.
"För att jag först ville veta om ni var med mig pågrund ut av dom." säger hon lika tyst.
"Förlåt, jag tänkte inte så långt." säger Jesper och Mel ler svagt mot han.
"Ni blev lite förvånade va?" säger hon.
"Inte så lite!" säger jag och Mel börjar att skratta.
"Komma du till skolan imorgon?" frågar Jesper.
"Får inte för läkarna, men jag kommer på måndag."
"Okej, men vi ska nog gå nu för dom andra väntar nog." säger jag och ger Mel en kram och lika så Jesper.

"Hejdå." säger vi och går sen ut.
Efter att vi har gått en bit tar Jesper upp ett cigarett paket och tar ut den och tänder den.

"Jag trodde att du hade slutat men allt sånt?" säger jag och tittar anklagande på honom.


*Meldoy's perspektiv.*När dom har gått går jag upp för trappan och in på Sel's rum där dom sitter på hennes säng.
"Så, hur gick det?" frågar Saga.
"Bra." säger jag och Justin kommer fram till mig och vi säger hejdå till dom andra och går in på mitt rum igen.
"Så nu får du berätta, vad sa dom?" säger han och tittar nyfiket.
"Vad händer om jag inte säger då?" säger jag och tittar retfullt på honom.
"Du ska berätta för mig." säger han och ler.
"Tänk om jag inte vill?"
"Då händer detta." säger han och flinar och knuffar mig så att jag ligger ner i sängen och börja kittla mig.

"Justin, SLUTA!" skriker jag samtidigt som jag skrattar och försöker komma låss.
"Berätta du då?" säger han och tittar hotfullt på mig.
"Ja!" säger jag och då slutar han och ler nöjt.
Jag sätter mig upp och Justin och tittar fortfarande nöjt på mig.


Jag berättar vad vi pratade om och efter det ger Justin mig en puss på kinden.
"Det var väl inte så farligt?" säger jag och ler.
"Nej, och det sa jag aldrig att det var heller." säger jag och skrattar.


Okej, inte den bästa delen men vad tyx? :D

Jag måste tacka för alla underbara kommentarer jag får.
Ni är helt fantastiska! :*

Puss&Kram.

You smile, I smile - del 33.
Filed under: You smile, I smile.

*Melody's perspektiv.*


Han tittar ner på mig och spricker upp i ett underbart stort leende.
"Jag har varit så orolig! Hur mår du?" frågar han och struntar i att svara på min fråga.
"Jag mår bara bra. Men hur mår du då? Du ser riktigt trött ut, hur länge sedan var det du sov?" frågar jag oroligt och smeker honom över kinden.
"Strunt i det, huvudsaken är att du mår bra." säger han och böjer sig ner och ger mig en puss på kinden.
"Var är dom andra?" frågar jag och ler.
"Dom är här, men dom är nog och äter lite. Just det! Jag måste smsa dom och säga att du är vaken." säger han och tar upp sin mobil och skriver.
"Varför går du inte bara ner och säger det till dom?" frågar jag.
"För att jag inte kommer lämna dig igen?" säger han och häjer på ena ögonbrynet som att det var självklart.


Några minuter senare öppnas dörren och en orolig Mandy och Saga kommer in.
"Du får aldrig skrämma oss sådär igen!" utbrister Mandy och kommer fram och ger mig en kram.
"Förlåt, det var inte meningen. Men var är Sel och Rick?"
"Rick körde hem Sel då hon var riktigt trött." säger Saga och ger mig också en kram.
"Okej, men vilken dag är det?" frågar jag då jag inte kommer på det.
"Det är Onsdag så du har varit borta ett tag." säger Justin.
"Okej..." säger jag förvånat. "Jag måste verkligen ha sovit mycket." tänker jag.

"Jag går bara och hämta en doktor så att vi får se när du kommer hem." säger Mandy och går ut.


*Selena's perspektiv.*

'Några timmar senare.'

Jag hör hur dörren öppnas där nere och hur det börjas prata. Jag sätter mig upp i sängen och går fram in i min walk in closet och tar på mig:


Jag går in i badrummet och borstar genom håret och går sen ner. När jag kommer ner blir jag lite förvånad när jag ser vilka det är men ler stort. Jag går fram till Mel och kramar om henne.
"Förlåt att jag har varit så elak mot dig den senaste tiden." säger jag tyst så att det är bara hon som hör.
"Det är okej." viskar hon och kramar mig tillbaka.
"Så... orkar du berätta vad det var som hände?" frågar pappa och Mel nickar och vi går och sätter oss i vardagsrummet.

"Det jag minns är att Starlight och jag galopperade i skogen, och helst plötsligt så hörde vi ett skott så hon blev rädd och stegrade sig och jag rammlade av. Sen tror jag att en av Starlights hovar träffad mig i magen och jag tror att jag svimmade då. Sen någon gång senare så vaknade jag och jag frös och hade riktigt ont i huvudet, men efter något försök så stog jag upp och började gå men kom inte så långt för jag svimmade nog sen igen. Och sen vakande jag igen och då började jag gå igen och kom sen till stugen som poliserna hittade mig i någon gång." säger hon.
"Oj, jag skulle ha varit hur rädd som helst." säger Saga.
"Det var jag... men hur är det med Starlight?" säger Mel och ser orolig ut.
"Starlight mår bara bra. Dom hittade henne på en gård en bra bit här ifrån, men hon är ute i hagen med Destiny nu." säger mamma.


*Melody's perspektiv.*

'Nästa dag.'"Så skönt att vakan i sin egna säng." tänker jag och tar upp min gamla mobilen då min andra är borta, och ser att klockan är 10.12. Jag sätter mig upp i sängen och sträcker lite på mig.
"Sån tur jag har som är ledig tills på måndag, jag skulle aldrig ha orkat gå till skolan idag. Alla slulle säkert ha tusentals frågor till mig." tänker jag och reser mig sen upp och går in i badrummet och duschar av mig. Jag gör det vanliga och går sen in i min walk in closet och tar på mig underkläder och:

Jag sätter upp håret i en knut och går sen ner till köket och fixar frukost och sätter mig och äter. När jag har ätit upp så sätter jag in disken i diskmaskinen och sätter mig i soffan i vardagsrummet. Jag tar upp min mobil och ser att det är en halvtimme tills Justin kommer, han kunde inte komma tidigra då han måste jobba. Men jag förstår det. Jag sätter på tvn och bläddra mellan kanalerna och stannar då jag ser att det går ett gammalt avsnitt av Smallville.

'Knack, knack' jag stänger av tvn och skyndar mig till hallen och öppnar dörren.
"Hej." säger Justin och ler mot mig.
"Hej." säger jag och kan inte låta bli att också le. Jag aktar mig så att han kan komma in och stänger sen dörren, jag väntar medans han tar av sig skorna och sen går vi upp till mitt rum.
"Så hur mår du?" frågar han mig när vi sitter på min säng.
"Bara bra, hur mår du själv?" frågar jag.
"Jag kan inte må bättre när jag är med dig." säger han tyst och lutar sig fram och kysser mig. Jag känner hur det pirrar till i kroppen och jag besvarar kyssen. Jag flyttar mig så att jag sitter gränslad över honom och lägger min ena hand på hans hals och Justin lägger sin arm runt min midja.

Justin avslutar kyssen efter en stund och tittar mig djupt in i ögonen.
"Jag älskar dig Melody." viskar han och jag spricker upp i ett stort leende. Det är första gången han säger det till mig.
"Jag älskar dig med Justin." viskar jag och hen ler lyckligt och börjar kyssa mig igen.

Så vad tyx? :D

Kommentera gärna vad ni vill ska hända mellen dom. Jag har lite ideér själv men tar gärna emot flera.
Sen har jag förlorat några läsare... är något fel med novellen eller var läsarna här för att läsa det Emma skrev? Så svara gärna på detta: är det roligare att läsa när Emma skriver, när jag skriver själv eller när båda skriver?

Puss&Kram.