Ny design!
Filed under: Love is not easy

Hej, nu har bloggen fått en ny design!
Jag älskar den, men vad tycker ni? :D
Tryck F5 om ni inte ser den. Och nästa kapitel ska jag börja skriva nu, så om jag hinner skriva klart kommer den upp idag. :)
Puss!

Nästa kapitel!
Filed under: Love is not easy

Hej ni!
Hade tänkt ta och skriva ett kapitel idag, men man tappar lusten för att skriva när man ser att det bara är en kommentar på förra kapitelt...
Var det så dåligt?
Så kommentara nu vad ni tycker så kommer nästa kapitel troligen upp imorgon!
Puss!

Chapter 35 - I don't want it to end
Filed under: Love is not easy

"Sophie?" jag vände mig om och såg att det var Chaz som hade ropat på mig.,
"Ja?" frågade jag och han tog ett nervöst andetag innan han svarade.
"Kan jag få prata med dig?" frågade han osäkert och jag nickade sakta. Vad var det som han skulle säga som fick honom så nervös? Han började gå en bit bort från dom andra och jag följde efter honom. Han stannade efter en bit och tittade nervöst på mig.


Meningen som Caitlin hade satt under frukosten ekade fortfarande i mina tankar när vi hade kommit fram till den vackra ön. 'Men vi får också gå och skaffa oss varsin snygg kille tjejer.' Ja, bara för att det inte blev något mellan henne och Adam betyder det inte att hon kan falla för någon annan kille. Och jag var inte säker på att jag skulle orka stå ut med det ytterligare en gång...
"Vad är det Chaz?" frågade Caitlin mig då jag stod en bit från dom andra medan tankarna flög runt i mitt huvud.
"Inget." mumlade jag. Lögn.
"Jag ser ju det, ljug inte för mig." sa hon och jag kände hur magen drog ihop sig då jag fick en bild i huvudet hur Sophie kysste en kille.
"Det är inget." upprepade jag och tittade försiktigt på Sophie som tittade sig runt omkring med ett litet leende på läpparna, så vacker... Men jag var tydligen inte så försiktig denna gången då Caitlin såg att jag tittade på henne.
"Vad tittar... Sophie?" sa hon frågades och såg först helt förvirrad innan något gick upp för henne. "Gillar du Sophie?" frågade hon mig och ett leende spreds på hennes läppar.
"Nej det..." började jag protestera men insåg sen att det inte var någon mening. "Ja det gör jag, nöjd?" frågade jag trött.
"Åh vad gulligt! Har du berättat för henne?" frågade hon mig och jag skakade på huvudet och suckade.
"Nej, jag vet redan att hon inte gillar mig på det sättet."
"Jag tycker ändå att du ska gå och berätta för henne, vem vet, du kanske bli förvånad!" sa hon och knuffade mig löst mot Sophie innan hon gick.
 
Skulle jag berätta hur jag kände för henne? Om jag berättade det för henne kanske det blev lättare att acceptera att hon aldrig skulle känna lika dant för mig. Jag bet mig löst i läppen och fattade sen besultet, låt det gå som det gå.
"Sophie?" ropade jag och hon vände sig om och mötte frågades min blick.
"Ja?" svarade hon och jag drog ett nervöst andetag innan jag svarade.
"Kan jag få prata med dig?" frågade jag osäkert och hon nickade. Jag började gå ytterligare en bit ifrån dom andra så att vi kunde få prata ifred och jag kunde höra hur Sophie följde efter mig. Efter en bit stannade jag och vände mig om så att jag kunde möta hennes blick.
"Vad är det Chaz?" frågade hon och jag kände hur hjärtat slog ett dubbel slag när hon uttalade mitt namn.
"Ehum... Jag vet inte hur jag ska säga det..." började jag nervöst och tittade ner på mina händer och såg hur dom darrande svagt. Jag drog ett djupt andetag och försökte berätta hur jag kände för henne men det gick bara inte.
 
"Chaz, Sophie, ska ni med och bada?" ropade Christian och vi båda tittade bort mot honom.
"Ja vi kommer snart." ropade Sophie innan hon vände blicken mot mig igen. "Vad är det Chaz?" upprepade hon och jag suckade.
"Jag säger det någon annan gång, det är ändå inget viktigt." ljög jag. Sophie tittade på mig som att hon inte alls trodde på det jag sa men nickade ändå kort innan vi började gå bort mot dom andra igen.
 
Vi bytte om till badkläder innan vi gick ut ti vattnet.
"Åh så skönt!" sa Sophie och Tilda log mot henne.
Jag tittade tyst på dom båda, visst Tilda var vacker, men Sophie var tusen gånger vackrare än henne. Tilda började skvätta vatten på henne och hon började skratta ett klingade skratt innan hon började skvätta vatten tillbaka.
"Vad tänker du på? Du har varit så tyst den senaste tiden." sa Justin som hade simmat till mig och vi båda stod nu upp då vi bottnade.
"Inget." svarade jag och log svagt mot honom.
"Du vet att du kan berätta allt för mig." sa han och jag nickade och log mot honom, denna gången ett äkta leende.
Vi satt nu runt en brasa och grillade korv och marshmallows. Jag hade haft så roligt idag och jag ville bara inte att dagen skulle ta slut. Jag tittade på Justin och hans ögon såg på något vis vackarare ut än vanligt, allt tack vare glöden från elden.
"Har du haft det roligt idag?" frågade han mig och jag nickade.
"Ja, jag vill inte att den ska ta slut." sa jag och lutade mitt huvud mot hans axel.
"Vad bra." sa han och pussade mig på huvudet. Jag tittade upp och våra läppar möttes i en kärleksfull kyss. Jag förstår inte hur jag kunde tro att jag var kär innan.

Vad tyx? :D
 
Detta kapitlet skrev jag (Fanny) helt själv. Hoppas att ni gillar det! Och kom sen gärna med ideér med vad ni vill ska hända i novellen! :)
Puss!
 

Vad tycker ni?
Filed under: Love is not easy

Hej ni! :)
Jag tycker att ni har blivit lite dåliga på att kommentera... Är det något i novellen ni tycker att jag och Louise ska förändra? Säg gärna vad ni tycker och tänker!
Ska strax börja på nästa kapitel så den kommer nog upp någon gång under kvällen. :)
Puss!

Chapter 34 - I love you.
Filed under: Love is not easy

Jag gick nu brevid Justin till hans och Christian hotellrum. Det hade varit helt okej för Caitlin och Christian att dom delade rum inatt. Fast jag kunde jag inte sluta tänka på det Caitlin fnissandes hade viskat till mig, 'Glöm inte använda kondom.' Var det Justin hade planerat att vi skulle göra ikväll, ha sex? Jag tittade försiktigt på honom, på hans underbara läppar och fantastiska ögon. Han var perfekt och jag litade fullständigt på honom, men jag visste inte om jag var redo för att ha sex. Sex var ett stort steg!

"Damerna först." sa Justin och jag tittade förvånat på honom och såg att vi var framme vid hotelldörren. Jag hade varit helt inne i mina tankar att jag inte hade märkt att vi var framme.

"Tack." flinade jag och gick in där jag tog av mig mina skor. Justin gjorde lika dant innan han tog min hand och ledde mig in till vardasrummet.Jag öppnade långsamt ögonen men och kände hur Justins armar var slingrade runt mig. Men kunde höra på hans djupa andetag att han fortfarande sov, så för att inte väcka honom låg jag kvar.
Jag tänkte tillbaka på vad som hade hänt under gårdagen och ett litet leende spreds på mina läppar. Vi hade bara hånglat lite innan vi la oss, så jag fattade inte vad jag hade varit så nervös över. Jag kunde lita på Justin, han skulle aldrig göra något jag inte ville. Det visste jag.
 
Jag kände hur Justin började röra på sig bakom mig och strax där efter kysste han mig på kinden och jag log stort, bara den enkla berörningen fick fjärilarna i magen att flyga runt.
"Det finns nog inget bättre sätt att vakna på," viskade han och kysste mig ytterligare en gång på kinden, "brevid tjejen som gör mig så lycklig."
Jag vände mig om och mötte hans underbara mjuka ögon. Det finns nog ingen person som har lika fina ögon som Justin. Jag lutade mig fram och våra läppar möttes i en underbar kyss.
"Jag älskar dig." viskade han sedan nervös. Jag visste inte vad det var som fick honom nervös, var det för han var osäker på vad jag skulle svara? Jag kände hur lyckan spreds inom mig när han uttalade dom betydelsefulla orden och jag ville inget annat än att skrika av lycka, han älskade mig. Justin älskade mig!
"Jag älskar dig också." viskade jag och han sken upp ett stort leende, Han lutade sen sen framåt och våra läppar möttes i en passionerad kyss.
"Titta där kommer dom." sa Ryan och pekade på Justin och Bella som kom in i hand i hand. Bella log glatt mot Justin som hade sagt något och dom gick sen och plockade av frukosten.
"Vad glada dom såg ut då." sa Christian.
"Ja, jag är avundsjuk! Men vi får också gå och skaffa oss varsin snygg kille tjejer." sa Caitlin och Tilda nickade instämmande.
Jag tittade försiktigt på Chaz som satt och tittade på mig med ett frustrerat ansiktsutryck innan han vände ner blicken mot frukosten igen. Varför hade han tittat så på mig?
"Sophie, håller du inte med?" frågade Caitlin då jag svarat.
"Jo, självklart." sa jag och hon och Tilda log nöjt av mitt svar.
"Hej, äntligen kommer ni." sa Ryan till Bella och Justin som hade satt sig ner vid bordet. Vi andra sa också 'hej' och vi fick ett 'hej' tillbaka av dom.
 
"Men vad ska vi göra idag då?" frågade Christian när vi alla hade ätit upp.
"Jag har bokat en båt och tänkte att vi skulle åka till en liten ö som finns här i närheten och bada, och sen kanske grilla ikväll. Låter det bra?" frågade Justin.
"Låter ju toppen!" sa Tilda glatt och vi andra instämmde. Vi gick sen till våra rum för att packa ner det vi skulle behöva under dagen.
När alla var klara åkte vi till stället där båten stod, och där stod en man som skulle köra båten då ingen av oss andra kunde.
 
"Vad vackert." sa Bella när vi kom fram till ön. Justin la armarna om henne bakifrån och kysste henne försiktigt i nacken.
"Vad bra att du gillar det." sa han och log.
Jag tittade mig runt omkring och vi stod just nu på stranden och bakom mig fanns det lite skog. Och Bella hade rätt, det var riktigt vackert.
"Sophie?" jag vände mig om och såg att det var Chaz som hade ropat på mig.,
"Ja?" frågade jag och han tog ett nervöst andetag innan han svarade.
"Kan jag få prata med dig?" frågade han osäkert och jag nickade sakta. Vad var det som han skulle säga som fick honom så nervös? Han började gå en bit bort från dom andra och jag följde efter honom. Han stannade efter en bit och tittade nervöst på mig.

Vad tyx? :D
 
Förlåt för att kapitlet inte kom upp när det var planerat men jag hoppas att det inte gör något! :) Och aw, Bella och Justin sa äntligen 'jag älskar dig' till varandra! :D Men vad tror ni det är Chaz ska säga till Sophie?
Kommentera gärna!
 
Puss!

Skriver, igen.
Filed under: Love is not easy

Hej ni, jag hade precis skrivit ett långt kapitel som jag var jätte nöjd med! Och så stängdes datorn av... Och inget sparades! Så just nu är jag riktigt arg, då jag verkligen hade kämpat med kapitelt! Men jag ska försöka skriva om det, men vi får se om det kommer ut idag. Jag är jätte ledsen, men skyll allt på min dator!
Älskar er.

Puss!

Skriver!
Filed under: Love is not easy

Håller på med att skriva på nästa kapitel nu och jag hoppas att jag kommer hinna lägga ut det idag! Annars kommer det imorgon. :)
Kram Fanny.

Chapter 33 - No one can be more beautiful than you
Filed under: Love is not easy


Jag kunde verkligen inte förstå vad som precis hade hänt! Hade Adam kysst Chaz, men gillade inte Adam Sophie? Nej, jag förstod inte något.
"Så... Chaz ska du ta och ringa Adam och bjuda ut honom på en dejt?" skämtade Ryan för att försöka lätta på stämningen.
"Verkligen inte!" utbrast Chaz och gjorde en äcklad grimas. "Jag måste nog gå och tvätta munnen" sa han och reste sig upp och gick med snabba steg till badrummet.
"Detta var nog en av dom sjukaste sakerna jag har varit med om!" skrattade Caitlin sen och vi andra var inte sena med att instämma i skrattet.
"Men vad ska vi hitta på nu då? Jag är iallafall inte särskilt sugen på att fortsätta med sanning och konka." sa Christian sen när Chaz var tillbaka från badrummet.
 
"Kan vi inte titta på film eller något annat? Jag är rätt trött." gäspade Tilda
"Visst, bara jag får välja film." sa Ryan snabbt och flög upp från golvet och rusade fram till alla filmerna och började leta. Vi andra reste oss också upp och gick och satte antingen i soffan eller fotöljerna som fanns i rummet efter att vi hade hämtat popcorn. Justin satte sig ner brevid mig och la armarna om mig där vi satt.
"Så vacker är du." mumlade han och kysste mig på pannan, jag fnittrade tyst.
"Det är du som är det." viskade jag.
"Omöjligt, ingen kan vara vackrare än du. Du fattar inte hur lycklig jag är som har dig." viskade han och kramade om mig hårdare innan han mjukt kysste mig.
"Nu får ni slutade med allt erat gullande, filmen börjar." sa Ryan och vi avbröt kyssen och tittade på våra vänners flinande ansikten.
"Du är bara avis Ryan för du inte har en sån underbar flickvän som jag!" skröt Justin och vi alla började skratta innan vi tittade på filmen.
 
När filmen var slut reste oss alla upp för att gå till våra rum för att lägga oss men Justin höll mig kvar hos sig så att jag inte kunde gå.
"Justin, jag måste gå nu." skrattade jag och han skakade på huvudet.
"Kan inte du sova med mig?" frågade han bedjande.
"Det kan jag ju inte, Caitlin vill nog inte vara ensam." sa jag och han tänkte lite innan han svarade.
"Chrisitan kan ju sova med henne inatt så får vi vara ensamma." flinande han och jag slog till honom löst på armen.
"Justin!" skrattade jag då jag mycket väl visste vad han tänkte på.
"Vaddå?" frågade han och tittade oskyldigt på mig och jag suckade bara.
"Okej jag sovar med dig," sa jag och höll upp ett finger då Justin skulle börja prata. "om det är okej för Christian och Caitlin." avslutade jag och Justin log stort innan han gick bort för att prata med Christian och Caitlin.

Jag gick nu brevid Justin till hans och Christian hotellrum. Det hade varit helt okej för Caitlin och Christian att dom delade rum inatt. Fast jag kunde jag inte sluta tänka på det Caitlin fnissandes hade viskat till mig, 'Glöm inte använda kondom.' Var det Justin hade planerat att vi skulle göra ikväll, ha sex? Jag tittade försiktigt på honom, på hans underbara läppar och fantastiska ögon. Han var perfekt och jag litade fullständigt på honom, men jag visste inte om jag var redo för att ha sex. Sex var ett stort steg!

"Damerna först." sa Justin och jag tittade förvånat på honom och såg att vi var framme vid hotelldörren. Jag hade varit helt inne i mina tankar att jag inte hade märkt att vi var framme.

"Tack." flinade jag och gick in där jag tog av mig mina skor. Justin gjorde lika dant innan han tog min hand och ledde mig in till vardasrummet.


Vad tyx? :D

Detta inlägget skrev jag (Fanny), helt själv! Hoppas att ni gillar det och glöm inte att kommentera. Jag måste bara tacka er ytterligare en gång för att ni har stannat trots att uppdateringen inte har varit på topp. Ni är underbara! :'D

Puss!


Förlåt mig!
Filed under: Love is not easy

Hej ni!
Herregud vad länge sen den var jag skrev sist...! Men som tur väl har Louise skrivit vilket jag är riktigt tacksam för! Och jag är riktig tacksam till er läsare som inte har lämnat bloggen! Älskar er!
Men det har hänt så mycket i mitt liv men allt börjar ordna sig nu. Och jag tänkte skriva igår men hade ingen mottagning. Jag och min familj firade midsommar ute i skogen! ;D
Men ska ta och skriva nu så nästa kapitel är nog ute om någon timme! :)
Kram Fanny.

Chapter 32 - Evening In The City
Filed under: Love is not easy

"Vad tror ni ni gör?!" Jag och Ryan ryckte till och Christian åkte med en duns ner i golvet. Vi vände oss om och där stod en arg (?) Caitlin med armarna i sidan. " Det är bara JAG som får kittla honom" Sa hon och alla brister bokstavligt talat ut i skratt. Caitlin tar tre enkla steg fram till honom och sätter sig på honom och börjar kittla honom. Nu ligger Sophie och Tilda i en hög på golvet och skrattar. Alla skrattar. Utom jag. För jag är den enda som hört och sett honom...
 

 
 
Han stod där och jag, jag bara. Nej. Justin tittade hastigt till på mig där jag stod.. Han slutade brottas med Isabelle som han gjort en bra stund. Han stannade till och följde min blick och följde den till, Adam. Den där jävla Adam. (ursäkta om ni inte vill läsa sånt). Han stod där med sitt löjliga ansikte och kollar på när Tilde, Caitlin och Sophie låg i en hög på golvet och skrattade. Jag tittade hastigt till på dem. Men även om min hjärna sa nej åkte min blick tillbaka. För när Sophie låg där, så där, hade hela hennes kjol åkt upp. Och även om jag inte ville, så kollade jag. Men hallå? Jag är kille. Vi gör sådant. Jag vred undan blicken från hennes röda spetstrosor. Då såg jag att jag inte var den ända som kollade. Ryan och Christian kollade också, med stora ögon. Justin stod med sin mobil så han hade nog inte märkt något. Eller så är det precis vad han hade gjort men vill inte kolla. Men vänta? När reste han sig, och var är Isabelle? Isabelle var helt borta.
"Ey, Justin" Jag stötte till han i sidan.
"Ehum, va?" Han tittade upp från mobilen och kollade på mig med en trött blick,.
"Vad är Isabelle?" Jag kollade in i hans ögon och ser hur de spärrades upp och han vred sakta huvudet mot den så kallade "högen" som då bara bestod av Tilde, Caitlin och Sophie. Jag kollade på Justin och såg hur han stelnade till.
"Ey, guys" Justin höjde rösten lite. "Har någon sett Isabelle?" Alla slutade upp med vad de nu än gjorde och letade med blicken efter Isabelle.
"BÖH!" Två armar slingrades om min hals och Justin hals. Justin gav ifrån sig ett skrik som skulle kunna varit från en tjej. Jag snurrade hastigt runt och mötte en lekfull blick från Isabelle, Justin var några sekunder efter mig. Soffan vi stod lutad mot som Isabelle nu sitter, eller nej, ligger i, hoppade Justin smidigt över och landade på Isabelles mage.
"Ouff" var det enda hon hann få ur sig innan Justin börja kittla henne. "Ihihi. Sluta Justin". Isabelles skrattgropar blir tydligare när hon skrattar.

Jag vänder bort blicken från dem. Jag kollar mot receptionen och blicken vandrar vidare över hela rummet.
"Hej, vi har visst inte presenterats än" Adam, glasskillen står framför mig med en hand framsträckt med sitt påklistrade leende. "Adam, Adam Jelsey" 'Äckel Adam, ha! Det ska bli hans nya namn' tänker jag tyst för mig själv.
"Hej, Chaz, Chaz Somers" Svarade jag och försökte att inte låta allt för kaxig.
"Jag vet" Svarade han och log. Vilket gjorde att jag kände mig ännu mer stött.


"Hallå allihopa" Justin bryter den spända spänningen mellan mig och Adam. "Limousinen är framme" Ett sorl av glädje och förtjusning låter och hela sällskapet rör sig mot de stora dörrarna. Justin hinner inte mer än slå upp dörren innan vi bländas av 20 kamerablixtar minst.
"Justin" Är det där din flickvän Justin" "Vilka är det andra tjejerna?" "Vem är den där killen?" "Har du och Caitlin gjort slut Justin" Frågorna haglade och Justin puttade undan de flesta paparazzis, jag vet inte hur, men på något sätt lyckades vi ta oss till bilen.
"Är det alltid så där?" Frågade Sophie när vi satt oss i bilen och var på väg in till staden.
"Japp" Svarade jag, Justin och Ryan i kör.
"Haha, då vet du vad du har att vänta Belle." Sa Caitlin och blinkade mot Isabelle.
"Ha! Det klarar jag bara jag får vara tillsammans med Justin" Svarade hon och kysste Justin mitt på munnen där de satt jämte varandra. Kyssen utvecklades till hångel.
"Men hallå?" Christian avbröt tystnaden. "Ni får ju tänka på oss andra?"
"Aww, Chris. Vill du ha en av mig?" Frågade jag och blinkade med ögon.
"Ohja! Kom hit Sexy darling" Svarade Christian och jag lutade mig mot honom och vi körde den klassiska handen-för-munnen-kyssen. Ropen och skratten blev högre. Det blev inte mindre när Chris la sig ner och särade på benen och börja stöna.
"Asså, ni är sjuka!" Fick Caitlin ur sig när hon torkade tårarna mellan skrattaen. Vi satte oss upp efter ett tag.
"FAN CHAZ! Vi glömde att skydda oss?!" Ropade Christian efter ett tag.
"Ajdå, det var inte bra. Ska Dr Butler ta en titt och kolla så det inte blev någon oönskad graviditet?" Ryan var inte sen med vår trend.
"Ja, gör det snälla!" Ropade Caitlin. "Jag vill inte ha en gravid lillebror!" Skratten bröt ut igen och vi låg dubbelvikta av skratt och grät nästan.

"Sååååå, nu är vi framme" Ropade Justin och öppnade dörren och vi hoppade ut.
"Så, vad ska vi göra här då?" Frågade Adam när vi klivit ur bilen. Ryan och de som inte hade tänkt på han innan vände sig om mot honom. "Hej?" Fick hann han få ur sig innan Sophie kom till hans räddning.
"Aa, förresten. Glömde säga det innan. Jag bjöd med Adam. En jätte schyst och söt kille. Eller hur?" Hon kollade på mig med en blick jag inte kunde tyda. Var det hat, längtan, känslan att vara överlägesen? Eller var det kärlek?
"Det är lugnt" Chris var det första som sa något. Alla andra stämmer in.

"Vad bra!" Säger Sophie glatt. "Kan vi inte shoppa?" Sophie koller undrande på Ryan, som tydligen har blivit huvudansvarig för hela dagen.
"Det var det jag hade tänkt. i träffas här om 4 timmar?" Han kollar runt på oss och vi nickar. "GOOD!"

4 TIMMAR SENARE 18:30 ( stäng av musiken)

"Nu ska vi käka något hade jag tänkt. Duger det för de fisförnämda herrskapet?"
"Aldrig i livet" Svarade Caitlin på Ryans fråga. "Jo, klart. Skojade bara"
"Tur för dig kvinna. Annars hade du fått leva på vatten och bröd. Mohahahah" Ryan överdrev som vanligt, men det var Ryan det.
"Men vart ska vi käka då? Klockan är ju faktiskt" Justin som påbörjat sin klocktid pausar och kollar på mobilen och fortsätter att informera oss om att klockan är kvart i sju.
"Vi ska röra oss mot Grebén. Lyxigaste resturangen i staaaaaan. Men, ni måste vara beredda på att gå en bit" Vi nickar och mumlar.
Ryan tar täten och vi går ungefär 10 meter. Sen stannar han.
"Framme!" Säger han och pekar rakt över gatan på en resturang med vitt tegel på utsidan med en mörk svart dörr. Mer såg man inte. Förutom en stor svart skylt med guldfärgad text där det stod Grebén.
"Ingen Bil, Ingen bil, inge krokodil" Sa Justin när han först kollat åt vänster, sedan åt höger och sedan åt vänster igen. "Nu kan vi gå över" Sa han sedan stolt.
"Haha. Du är knäpp min sötkorv" Sa Isabelle och pussade han på kinden.
"Sötkorv?" Man så på Justins blick att han ifrågasatte Isabelles ordval.
"Japp, du är söt och lång och smal" Sa hon och log. Jag och Ryan och Chris brast ut i ett gapflabb.
"På vilket sätt är han lång och smal?" Chris flinade och Justin tog han under armen.
"Jaha, är du nyfiken Chris? Vet du vad? Sånt lär man sig på biologi lektionerna i 8;an. Men du kanske skolkade." Återigen började vi skratta. Vi klev in genom den mörka dörren och möttes av en skog. Ja, en skog! Först trodde vi inte våra ögon men ju mer kan kollade, desto mer såg man att restaurang var gjord i skogstema. Servitriserna var älvor och salladen var grön. Fast vänta. Sallad är ju alltid grön. Vi slog oss ner vid ett bord och beställde maten och åt i lugn och ro. Klockan tickade iväg och vi bestämde oss för att åka hem.

"Klockan är bara halv 10. Vi kan väl inte gå och lägga oss än?" Utbrast Tilde när vi kommit till hotellet.
"Nej, jag håller med" Sa Ryan. Alla nickade instämmande och bytte blickar.
"Sanning och konka på vårt rum?" Frågade jag och Ryan nickade att det var okej.
"Sure. För all del" Sa Justin. " Kom igen nu. Häng på vettja. Du med Adam"
"Okej." Svarade tjejerna och Adam. Vi tog två hissar upp och gick till vårt rum. Vi bildade en ring mitt på golvet och började bestämma regler.
"Allt man säger måste man göra. Vill man inte svara eller göra måste man ta av ett klädesplagg!" Sa Isabelle. Justin bara glodde på henne och hon bara skrattade. "Vadå? Det blir roligare så"
"Okej, det är lugnt" Vi andra gick helt och hållet med på hennes idé. Det gjorde jo trotsallt spelet roligare.

"Jag får börja snurra!" Sophie bedjande med sin vackra ögon så det fick hon. Hon snurrade på flaskan som hamnade på Justin. "Justin, sanning eller konka?"
"Konka" Sa Justin bestämt.
"Ta av Belles bh" Sa hon och småflinade.
"Okej" Justins händer åkte in under Belles tröja och efter ett tag drog han ur en rosa bh med spets. "Tada!" sa han och smålog. "Min tur och snurra."

Spelet höll på ett tag och det blev sjukare och sjukare grejer. Tillslut hände det som inte skulle fått hända. Sophie snurrade återigen och den hamnade på Adam.
"Sanning eller konka Adam?"
"Konka" svarade han efter en stund.
"Börja hångla med den som är snyggast i rummet. Och den måste fortsätta. Eller i alla fall inte protestera." Jag kollade på Sophie som satt jämte mig och sen till höger om mig där Caitlin satt.
"Oj, det här var en lätt en. Han ställde sig upp och gick mot vårt håll. Satte sig mitt emellan mig och Sophie och jag fick klumpar i halsen. 'Jag klarar inte detta om han ska börja hångla med Sophie, jag kla' Mer hann jag inte tänka innan jag kände två läppar mot mina och en tunga som gled in i min mun. Jag satt där som förstenad. Efter ett tag som kändes som en evighet togs läpparna bort från mina och jag vågade titta. Framför mig satt en leende Adam och resten av gänget satt med ögon stora som golvbollar, eller snarare tennisbollar.
"Va? Är du bög" Var det första som kom ut Sophies mun. Hon slog snabbt över händerna över munnen när hon insett att hon lätt väldigt stött.

"Japp, det är jag." Svarade Adam och log. "Vänta lite, jag måste bara göra en grej" Han drog fram sin mobil och klickade in på en app och början till refrängen på Call Me Maybe började.
"Hey, I just met you and this is crazy. But here's my number so call me maybe." Adam sjöng med i låten och gav mig sedan en papperslapp där hans nummer stod. ”Nähä, jag måste nog gå nu. Tack för en rolig dag" Adam reste sig och gick iväg. Jag satt fortfarande som förstenad.
"Kysste han mig nyss? Frågade jag och stirrade rakt ut i tomma intet.
"Jjjjajjja" Stammade Sophie fram.
"Jag är körd. Visst är jag?"
"Ja, det är du svarade Justin.


Tja, detta blev ett ganska dåligt kapitel. Men hade trots allat bara en och en halv timma på mig. Jag hoppas ni godkännde detta. Jag hade några direktiv jag skulle följa. Men inte mer än så. Så jag hoppas att ni inte hatar mig alltför mycket.

Tack för att jag fick skriva.
David Rydén
(Louise Kompis)

Awesome kapitel
Filed under: Allmänt

Nu är min kompis klar med kapitlet. Sjukt långt. Hoppas ni vill läsa långt? Fannys ska bara läsa igenom sen lägger hon upp det. EN riktigt härligt midsommarläsning hoppas jag ni får.David och Louise

En fråga...
Filed under: Love is not easy

Skulle ni vilja att en KILLE skrev nästa kapitel? För min kompis är jätteduktig på och skriva och han är en boybelieber och han kände för att skriva ett kapitel :)

Så, skulle ni vilja se ur en killes perspektiv? :)

Chapter 31 - Whait, what?
Filed under: Love is not easy

"Justin och Bell har äntligen erkännt att dom är tillsammans. Caitlin och jag tycker vi borde fira det på något sett." viskade hon så att Justin och Bella inte skulle höra.
"Jo, men hur då?" frågade jag.
"Vi vet inte, men vi får planerar mer sen när dom inte är här." viskade Caitlin och jag nickade.
Jag fortsatte sen att diskret fortsätta att titta på Chaz. Varför var han tvungen att vara så underbar?
 

CHAZ PERSPEKTIV
 
"Ska vi inte dra in till staden och fira lite på staden?" Kläckte Ryan ut sig efter en stunds viskande och fnittarnde mellan tjejerna.
"Fira vad?" Frågade jag och kom genast på att det var en dum grej att fråga.
"Att Justin och Isabelle är tillsammans ditt nöthuvud!" Sa Caitlin som satt brevid mig och slog till mig i huvudet. Dock löst.
"Aj, det gjorde ont!" Utbrast jag och gjorde valpminen.
"Lögnare. Haha." Fnissade Caitlin och kramade om min arm lite lätt men jag blev helt kall i magen när jag såg Sophies ansiktsuttryck. Hon stirrad iskallt på Caitlin. Caitlin släppte min arm när hon skulle prata med Isabelle lite.
"Men hallå!" Ryan försökte få uppmärksamheten igen. "Skulle vi dra in till staden? Klockan har ju faktist hunnit bli elva?" Folk riktade uppmärkssamheten mot Ryan och nickade och mumlade saker som 'Visst' och 'Det blir bra'
"Dåså. Då går vi upp och byter om eller? För jag tänker inte gå runt i detta" Sa Ryan och nickade menande mot sina kläder. Allas blickar riktades mot Ryans kläder där han stog och var på väg att gå från bordet. Ett skratt utbrast när tjejerna kollat in Ryans kläder. Han blev helt röd i ansikte och försöker dölja sin Musse Pigg tröja där musse dragit ner byxorna och visar sina kalsonger. Och likaså hans smutsiga militär shorts.
"Hahahah, gör du så. Hahaha" Kom det från Tilda. Ryan nickade och smet iväg från bordet. Några få sekunder komhan tillbaka. Vi var påväg att resa oss när han kom.
"För att komma in i rummet behöver jag nyckeln" Mumlade han generat. Ett skratt utbrast med tanke på att han redan hade sagt att han hade nyckeln.
"Här, varsågod" Jag gav den till honom och han log tacksamt och skyndade sig mot hissen och klev in.
 
Jag slängde blicken mot Sophie som gick mot receptionen. Till. GLASSKILLEN ?! Eller, nej. Förlåt. ADAM?! Aka Glasskillen. Sophie lutade sig över disken och pratade med honom och slängede med håret och skrattade. Den som inte märker på långa vägar att hon flörtar är blind. Det värsta var att Adam inte var sen att fortsätta.
"Haha. Gör du så!" Hörde jag Sophie säga. Hon vred huvudet lite mot mig men när hon såg att jag kollade på henne vred hon snabbt tillbaka huvudet. "Så, om 10 minuter är du klar?" Adam nickade och log. "Dåså. Vi syns om en stund" Sophie log och vände och gick mot Tilda och Isabelle.
"Chaziiiiie" Ropade Justin ut över entrén. "Kommer du?" Justin var uppspelt. Det hörde man på hans röst. Jag skrattade och gick mot hissen och log.
 
Jag bytte om till en enkel vit t-shirt och ett par beiga chinos.
"Ey, är du klar?" Hörde jag Ryan ropa utanför rummet. Han var redan klar. Jag drog handen genom håret och nickade mot spegelbilden.
"Yes!" Jag klev ut genom hotelldörren. "Nu drar vi!" Ryan sträckte upp handen och vi gjorde HighFive och gick längs korridoren bort till hissen och åkte ner. Vi kom ner till entrén och möttes av en tom hall. En stund senare plingade den andra hissdörren till och ut kom Justin och Christian som delade rum.
"Ska jag gå och beställa taxi?" Frågade Justin  och nickade mot receptionen.
"Gör du det" Svarade jag lite nonchalant. "Vi kan roa oss under tiden." sa jag och nickade mot Ryan som skrattade.
"Haha, det tror jag säkert" Sa Justin och gick bort mot receptionen.
"NEEEEEEEEJ. Lämna mig inte med dem Justin!" Ropade Christian efter Justin.
"Vadå? Vi är väl inte farliga?" Frågade Ryan och flinade. Dock på ett snällt sätt.
"Jo! Ni bara kittlar mig!" Muttrade Christian och la armarna över bröstet och gjorde en sur min.
"Du menar, så här?! Sa jag och tog ett kliv fram till honom och började kittla honom.
"Nej. Hihihi. Sluta! Hihihi. Lägg av! Det kittlaaaaaaaaas" Fick Christian ur sig medans jag och Ryan höll på och kittla honom.
"Vad tror ni ni gör?!" Jag och Ryan ryckte till och Christian åkte med en duns ner i golvet. Vi vände oss om och där stod en arg (?) Caitlin med armarna i sidan. " Det är bara JAG som får kittla honom" Sa hon och alla brister bokstavligt talat ut i skratt. Caitlin tar tre enkla steg fram till honom och sätter sig på honom och börjar kittla honom. Nu ligger Sophie och Tilda i en hög på golvet och skrattar. Alla skrattar. Utom jag. För jag är den enda som hört och sett honom...

Så. Detta kapitlet har jag skrivit helt själv. Rubriken var jättesvår och sätta tycker jag. Och förlåt för att ni inte fått kapitel tidigare. Men jag har inte haft tid. Och Fanny vet jag inget om. Men för att kompensera detta får ni ett till lite senare ikväll. Det är färdiskrivit och så. Bara att publicera.

KRAMAR Louise

Kapitlar (?) klara! :D
Filed under: Allmänt

Nu så har jag (Louise) skrivit klart 2 kapitel. Så, Fanny ska läsa igen det första. Det andra får ni senare ikväll :) Bra deal ? Eller vill ni ha det senare i veckan? :)
Tumblr_m4lxt5tf5q1rsby6jo1_500_large

5 kommentarer för nästa?
Filed under: Love is not easy

Ni är rätt dåliga på kommentera tycker jag. NI vet väl att man får pepp genom kommentarer? Från 5 olika ip-adresser denna gången ;)

Chapter 30 - At last!
Filed under: Love is not easy

"Men hej igen" Hörde jag en röst bakom. Jag vände mig om och där var Joseph. Han kom gående mot mig. Men denna gång var han inte ensam. Nu hade han en livvakt med sig. Och det var nog tur det.
"Hej" Svarade jag och bemötte hans kram. Jag blev lite förvånad.
"Hur är det?" Frågade han och nickade menande mot min rygg.
"Haha, det är lungt. Gjorde bara ont för stunden" Jag tittade in i hans ögon och log.
"Så, vad gör du här nere?" Joseph tittade ut mot havet.
"Nä, jag bara funderade lite. Du då? " Svarade jag och tittade på honom.
"Jag med" Svarade han och log gåtfullt mot mig.


Vi hörde hur någon ropade mitt mitt namn. Vi vände oss om och såg hur Justin kom gåendes emot oss med ett leende på läpparna.
"Hej," sa han glatt och hälsade på Joseph och det verkade som dom kännde varandra sen innan.
Han vände sig sedan om till mig och kysste mig lätt på läpparna innan han la armarna om mig och tittade på Joseph.
"Så ni är tillsammans?" frågade Joseph och pekade på oss.
"Det är vi väl?" frågade Justin och tittade frågade på mig.
"Ja det är vi," sa jag och han log stort och pussade mig på pannan.
"Vad ska jag säga... Du får alltid alla dom snygga tjejerna," skrattade han och jag kände hur mina kinder hettade till. "Men jag måste gå nu, vi syns," sa han och kramade om mig och gjorde sen något handslag men Justin innan han gick.

"Hur känner ni varandra?" frågade Justin mig när vi började gå längs stranden.
"Vi gick in i varandra," skrattade jag och tänkte tillbaka på vårat 'lyckade' första möte. "Sen träffade vi varandra här på stranden."
"Okej," sa han och log mot mig och flätade samman våra händer. "Men ska vi gå tillbaka till hotellet? Är lite hungrig och dom andra har säkert vaknat," sa han.
"Visst." sa jag och log mot honom.

När vi kom tillbaka till hotellet så såg vi dom adnra redan sittades vid ett bord. Vi tog lite frukost och satte oss n3ner vid dom.
"Vad har ni varit?" frågade Tilda nyfiket.
"Ute på en promenad vid stranden," svarade jag.
"Så romantiskt," suckade Caitlin.
"Just det, gick det bra med erat spannade efter killar igår?" frågade jag flinandes.
"Ja, Caitlin hittade ju en riktigt snygging!" skrattade Sophie och jag såg hur Chaz tittade på henne.
"Han var läskig ju! Han bara stirrade på mig hela tiden," sa hon och rös till.
"Det är lungt älskling, jag skyddar dig," skrattade Tilda.
Jag tittade förvånat på dom, nyss tålde dom inte varandra och nu kallade dom varandra för 'älskling'? Jag visste inte alls vad jag tyckte om det.

Jag tittade på Caitlin och Tilda som höll på att skratta åt något dåligt skämt som Tilda hade berättat. Jag vände blicken mot Christian, Justin och Ryan som diskuterade något helt ointressant. Jag tittade sen på Bella som såg ut att vara helt inne i sin egen värld och sist tittade jag på Chaz. Han tittade ner i sin mat och såg riktigt dyster ut, jag skulle jag vad som helst för att få reda på vad han tänkte på. I mina tankar kunde jag föreställa mig hur det skulle vara om vi var tillsammans. Hur det skulle kännas att kyssa honom...
"Sophie håller du inte med?" frågade Tilda och knuffade löst till mig då jag inte svarade.
"Vad?" frågade jag förvirrat.
"Justin och Bell har äntligen erkännt att dom är tillsammans. Caitlin och jag tycker vi borde fira det på något sett." viskade hon så att Justin och Bella inte skulle höra.
"Jo, men hur då?" frågade jag.
"Vi vet inte, men vi får planerar mer sen när dom inte är här." viskade Caitlin och jag nickade.
Jag fortsatte sen att diskret fortsätta att titta på Chaz. Varför var han tvungen att vara så underbar?

Vad tyx? :D

Detta kapitlet skrev jag (Fanny) helt själv. Det blev kanske inte det bäst men jag kunde inte riktigt konsentrera mig då jag är så lycklig! Jag ska äntligen få en häst, helt otroligt! :'D
Men nu strunt i det, inte särskilt intressant för er! :)

Puss!

Vem vill ni?
Filed under: Allmänt

Vem vill ni se skriva nästa kapitel? :)


Chapter 29 - Breakfast and Joseph Night
Filed under: Love is not easy

När filmen tog slut torkade Justin försiktigt bort mina tårar som jag inte hade kunnat hålla inne under filmen. Men det hade jag aldrig kunnat göra. Jag vet inte hur många gånger jag hade sett filmen, men den var fortfarande lika underbar och sorlig som första gången jag såg den.
"Varför var du tvungen att välja denna filmen? Jag börjar alltid gråta till den," skrattade jag och reste mig upp och stängde av tv:n innan jag satte mig ner i Justins trygga famn igen.
Justin skrattade lågt och lutade sig sen fram och våra läppar möttes i en mjuk kyss. Mina händer la jag på hans hals. Han lutade sig långsamt över mig och jag lutade mig bakåt så att jag sen låg i soffan med honom över mig. Det pirrade inom mig och det ända som existerade var jag och Justin. Inget annat.Lyssna medans du läser
Céline Dion – I'm Alive - Spotify


Nästa gång jag vaknade var på morgonen. Jag satte mig upp och möttes av solens strålar som strålade igenom balkongdörren. Jag reste mig upp försiktigt och försökte att inte väcka Justin. Jag stötte till hans näsa och han grymtade till lite. Jag kunde inte låta bli att fnissa. Jag la snabbt handen över munnen. Jag ställde mig upp och gick mot toaletten, jag låste dörren och gick fram till speglen. Jag satte på kranen och tog vatten och sköljde ansiktet med det. Jag kände mig stark. Den här dagen kunde inte gå fel, jag kände det på mig. Jag gick ut från toan och gick mot dörren.
"Vart ska du" Hörde jag en hes röst bakom mig säga. Jag rös, Justin, hans röst. Jag vände mig om och mötte Justins blick. Jag gick fram till soffan och satte mig på kanten.
"In till rummet och byta om" Jag kollade på mobilen som låg på bordet. Jag tog upp den och tryckte på skärmen. 06:43 visade den. Jag höjde ögonbrynet. Så tidigt? Och jag är pigg? "Men Justin, hon är bara tjugo i sju. Så sov du" Jag log mot honom och lutade fram och kysste hans panna.
Han slöt sina ögon och vred sig och drog upp filten han hade om sig. Det tog inte långt tid innan jag hörde djupa andetag. Jag log och reste mig försiktigt. Jag gick bort mot dörren och tog mina skor i handen, låste försiktigt upp dörren och sprang längskorridoren till mitt och Caitlins rum. Jag stoppade in kortnycklen och öppnade dörren så försiktigt som möjligt för att inte väcka henne. Jag gick in och la mina skor på skohyllan och smög fram till väskan och öppnade den. Jag blickade bort mot sängen där Caitlin låg och sov, djupt drömmande med ett leende på läpparna. Jag tog ut ett vitt linne och en vit strandkjol och satte på mig det. Jag gick in på toaletten och bortsade håret och sminkade mig lätt. Jag kollade mig i speglen och puffade till håret. Jag gick ut och ner till resturangen.

"Godmorgon fröken" Sa den lite äldre hovmästaren. "Ensam idag?" Han log och man kännde sig trygg med honom, han kändes som min pappa, eller snarare farfar.
"Ja, tyvärr, Mason." Sa jag efter en snabb titt på hans namnbricka.
"Jaså? Varför är du ensam idag då? Och förresten, det är Jason, inte Mason" Sa han och blinkade medans han visade mig till ett bord.
"Alla andra sover, det är tydligen inte populärt att vara vaken klockan sju på morgonen" Sa jag och skrattade och slängde med håret.
"Haha, nej. Det förstår jag" Sa Jason och skrattade " Varsågod" Sa han och drog ut stolen till ett bord för två.
"Tackar" Svarade jag och satte mig ner vid bordet.
"Ingen orsak, vi ses..." Han tittade menande på mig som om han ville att jag skulle fortsätta med mitt namn.
"Isabelle" Jag sträckte fram handen och han tog den och vi skakade han. " Hejdå" Ropade jag till han när han gick tillbaka till dörren. Han vinkade tillbaka och log.
Jag reste mig och gick fram till frukostbuffén och tog lite youghurt och macka. Jag satte maten på bordet och hämtade lite juice. När jag hade ätit upp gick jag fram till tekannan.

"Aj!" Ropade jag ut högt när jag fick en armbåge i ryggen.
"Oj, förlåt" Hörde jag en röst bakom mig säga. Jag vände mig om och tittade rakt in i ett par djupblå ögon. Killen jag tittade på är ingen mindre än Joseph Night. Joseph Night, en världskänd skådespelare, min kändiskärlek. Jag kom på mig själv med att stirra in i hans ögon.
"Oj, ursäkta. Det är lungt" Svarade jag och vek undan blicken.
"Nejdå, hur gick det, på riktigt? Jag slog i dig ganska rejält" Joseph tittade oroligt på mig. Och visst, det gjorde han. Men man säger väl inte bara till en superkändis ' Ja, du smällde i mig så nu kommer jag ha ett blåmärke, tack för den!' Man gör det bara inte...
"Haha, det är lungt" Jag försökte skratta bort det.
"Säker?" Han tittade oroligt på mig.
"Jadå" Svarade jag och log. Jag vände mig om och gick till min plats och satt där och hyperventilerade en stund. Jag lugnade ner mig efter ett tag och drack upp mit te. Jag reste mig och gick bort mot utgången. Jag mötte Jasons blick och log. Jag gick ut från matsalen/resturangen och blickade ut mot havet som man såg precis ovanför hotelltaken. Solen värmde min rygg bakifrån och jag stog där ett tag. Vinden blåste i mitt hår och jag kände mig fri. Jag klev upp på muren och hoppade ner och småsprang och skrattade ner till stranden. Jag gick där och vinden blåste i håret och jag älskade livet. Jag älskar livet !

"Men hej igen" Hörde jag en röst bakom. Jag vände mig om och där var Joseph. Han kom gående mot mig. Men denna gång var han inte ensam. Nu hade han en livvakt med sig. Och det var nog tur det.
"Hej" Svarade jag och bemötte hans kram. Jag blev lite förvånad.
"Hur är det?" Frågade han och nickade menande mot min rygg.
"Haha, det är lungt. Gjorde bara ont för stunden" Jag tittade in i hans ögon och log.
"Så, vad gör du här nere?" Joseph tittade ut mot havet.
"Nä, jag bara funderade lite. Du då? " Svarade jag och tittade på honom.
"Jag med" Svarade han och log gåtfullt mot mig.

Denna delen har jag (Louise) skrivit helt själv, tog lite tid då jag skrev uppsats samtidigt. Men, färdig och klar.

Säg gärna vad ni tyckte. Och helst inget "bra" bara. men, ni väljer ju som sagt.

Kram! :)

Chapter 28 - A walk to remember.
Filed under: Love is not easy

Jag berättade vad Justin och jag hade gjort mendan jag drog på mig den lila klänningen och rättade till sminket och håret. När jag var klar så var det dax att gå ner och möta dom andra så vi drog på oss skorna och gick ner där dom andra väntade på oss.
"Sena som vanligt." flinade Ryan.
"Tyst med dig, det är ni som är tidiga." sa Caitlin.

Vi gick förbi där man checkade in och där stod en söt kille som log gulligt mot oss.
"Ha det så roligt." sa han och glatt.
Jag tittade på både Chaz och Sophie ryckte till när dom såg honom och jag tittade frågade på Sophie som såg förvirrad ut.
"Vad är det?" viskade jag.
"Det är han... Glasskillen!" viskade hon.

"Du skojar med mig va?" viskade jag till Sophie och hon skakade på huvudet.
"Nej det är han," viskade hon och tittade snabbt på glasskillen innan hon vände blicken mot mig igen, "vad ska jag göra?" frågade hon mig.
"Jag vet inte, men kom nu så går vi," sa jag och tog tag i hennes arm och vi gick efter dom andra som hade börjat gå.
Vi kom till en fin resturang där vi satte oss och fick varsin meny. Jag läste igenom mig men kunde inte bestämma mig, allt lät så gott!
"Vad ska du ha?" frågade Justin som satt brevid mig.
"Ingen aning, kan inte bestämma mig," suckade jag. "Men vad ska du ha?" frågade jag sen.
Han läste upp vad han skulle ha och jag bestämmde mig att ta samma då jag verkligen inte kunde välja. Jag tittade mot Sophie som satt och pratade med Christian, och jag tittade sen mot Chaz som satt och tittade på Sophie. Jag hoppades verkligen att Chaz kännde lika dant för Sophie som hon kände för honom, för dom skulle vara perfekta tillsammans.
"Vad tänker du på?" frågade Justin mig och jag vände blicken mot honom igen.
"Inget särskilt, vad tänker du på?"
"Dig," sa han och jag sken upp i ett leende.
"Gullig du är," sa jag och han log mot mig och lutade sig framåt så våra läppar möttes.

När vi kom tillbaka till hotellet splittrades alla för dom ville göra olika saker. Chaz, Ryan och Christian gick upp till deras sovrum för att se någon skräckfilm och Tilda, Caitlin och Sophie bestämde sig för att gå ut en runda för att leta efter killar.
"Så... Ska vi göra något?" frågade Justin mig då vi var dom ända som stod kvar.
"Visst, som vad?" frågade jag och log.
"Vi kan väl se på någon film i Caitlins och dit hotellrum? Ingen skräck då," sa han och jag nickade.
"Visst." sa jag.
Vi gick upp till hotellrummet och Justin valde film som han satte igång. Jag gosade ner mig i soffan och Justin satte sig ner brevid mig och la armarna om mig.
"Åh, jag älskar denna filmen!" kvittrade jag när jag såg att han hade valt filmen 'a walk to remember'.
"Jag med," sa Justin och kysste mig på pannan innan vi båda koncentrerade oss på filmen.

När filmen tog slut torkade Justin försiktigt bort mina tårar som jag inte hade kunnat hålla inne under filmen. Men det hade jag aldrig kunnat göra. Jag vet inte hur många gånger jag hade sett filmen, men den var fortfarande lika underbar och sorlig som första gången jag såg den.
"Varför var du tvungen att välja denna filmen? Jag börjar alltid gråta till den," skrattade jag och reste mig upp och stängde av tv:n innan jag satte mig ner i Justins trygga famn igen.
Justin skrattade lågt och lutade sig sen fram och våra läppar möttes i en mjuk kyss. Mina händer la jag på hans hals. Han lutade sig långsamt över mig och jag lutade mig bakåt så att jag sen låg i soffan med honom över mig. Det pirrade inom mig och det ända som existerade var jag och Justin. Inget annat.


Vad tyx? :D

Detta korta kapitlet skrev bara jag (Fanny) och jag hoppas att ni gillar det! Har troligen fixat en som kan göra en ny design så förhoppningvis kommer det upp en ny design snart! :)

Puss!


Chapter 27 - Trouble.
Filed under: Love is not easy

Jag och Justin tog täten och gick mot hotellet. Efter oss gick Ryan och Christian och sen tjejerna.
"Du måste säga det Chaz!" Justin puttade till mig i sidan och viskade.
"Jag kan inte! Det är inte mig hon gillar" Jag flackade med blicken och fästte blicken på en skata som hoppade på vägen.
"Jag berättade ju för Belle? Och du ser ju hur det gick?" Justin tittade på mig och hans ögon lyste och han fick ett löjligt leende på läpparna.
"Fjant" muttrade jag och ökade takten och klev en stund senare in på hotellet. Jag gick fram till receotionsdisken och bad om rumsnycklen. När receptionisten vände sig om fick jag en våg av stötar egenom kroppen.
Det var han! Killen från glassbaren! Varför var han här? Visste han att Sophie bodde här. Eller jobbade han här?

"Hej!" Sa han med ett glatt leende. Hans hår hängde fortfarande ner hans ögon. "Nå?" Han frågade och log fortfarande. Jag stog och stirrade på honom och kom på mig själv.
"Jo, ehum. Nycklen till rum 372, tack" Jag mummlade fram och låtsade att få ett sms och tog upp min mobil ur fickan.
"Varsågod och ha en fortsatt trevlig dag" Adam, som han hette som sagt, gav nycklen och log.
"Tack" Jag tog nycklen och gick till hissen och åkte upp till våningen.


Adam's Perspektiv

Efter jag gett killen nyckeln drog jag upp mobilen och smsade min bästa vän, Annie.
'Annie! Kris! Fett söt kille på hotellet. Hur ska jag göra?'
Killen i rum 372. Jag tog upp bokningarna på datorn och såg att de skulle stanna en hel månad! Överlycklig kille där ja.


Justin och min kyss avbröts av att det började rassla i dörren och in kom Chaz och Ryan.
"Oj, avbröt vi nåt?" flinade Ryan när han såg mig och Justin.
"Nej då, men jag borde gp nu... Hejdå!" sa jag snabbt och kunde inte låta bli att rodna.
Jag lämnade hotellrummet med snabba kliv men kunde ändå höra hur Chaz och Ryan brast ut i skratt och Justin som skällde på dom för att dom avbröt.
"Killar." skrattade jag och öppnade Caitlins och mitt hotellrum.

"Hej." sa jag och log mot henne då hon hade klivit ut från badrummet.
"Hej, hur var det med Justin?" frågade hon och log retfullt.
"Toppen, tills Chaz och Ryan kom in och avbröt allt." skrattade jag.
"Så... Ni är tillsammans nu?" frågade hon nyfiket.
"Jag vet inte, men allt känns rätt." sa jag lyckligt.
Jag berättade vad Justin och jag hade gjort mendan jag drog på mig den lila klänningen och rättade till sminket och håret. När jag var klar så var det dax att gå ner och möta dom andra så vi drog på oss skorna och gick ner där dom andra väntade på oss.
"Sena som vanligt." flinade Ryan.
"Tyst med dig, det är ni som är tidiga." sa Caitlin.
Vi gick förbi där man checkade in och där stod en söt kille som log gulligt mot oss.
"Ha det så roligt." sa han och glatt.
Jag tittade på både Chaz och Sophie ryckte till när dom såg honom och jag tittade frågade på Sophie som såg förvirrad ut.
"Vad är det?" viskade jag.
"Det är han... glasskillen!" viskade hon.

Vad tyx? :D

Lousie skrev början och jag avslutade det. Men vad tror ni händer nu då? :)
Ni har blivit lite dåliga på att kommentera... men det bättra sig väl? :)

Puss!