Chapter 49 - Be yourself.
Filed under: A vampire's story

"Jag älskar dig Allison." viskade Olliver i mitt öra.
"Jag älskar dig också." viskade jag tillbaka, han log sitt söta leende mot mig innan våra läppar möttes i en magisk kyss. Den kyssen slog alla andra kyssar jag hade varit med om, för denna gången behövde jag inte vara orolig för att jag skulle skada någon. Våra tungor dansade med varanda och mina händer drog igenom hans hår, hans händer smekte min rygg och pressade min närmare honom. Allt var perfekt.

Jag ryckte till och satte mig upp i sängen, hade jag just dagdrömt om Olliver? Jag skakade på huvudet och försökte få bort bilden som hade fastnat i huvudet där vi kysste varandra. Jag hade gått upp till mitt rum då jag inte orkade vara nära dom andra då jag behövde vara själv och tänka på allt som hade hänt den senaste dagarna, och då måste jag ha börjat dagdrömma. Min mobil pep till så jag tog upp den och såg att klockan var nästan 10 så jag måste ha varit här inne ganska länge, jag klickade upp smset som var från Justin och läste det.
Let's destroy the world ❤ - deatheater.pinger.pl
'Hej Shawty, vaknade för en stund sedan så jag undrar om jag kan komma nu?
Älskar dig!
xoxo Justin.'

Jag log och skrev att han kunde komma, jag la sen ifrån mig mobil och gick in till badrummet där jag klev in i duschen och började att duscha. När jag var klar så fönade jag håret, jag gick sen med handduken inlindad runt kroppen in till rummet igen och började att leta i gaderoben efter några kläder att ha på mig. Jag tog på mig ett par mörka jeans och en snygg tröja, jag gick sen in till badrummet igen och satte upp håret i en hästsvans och sminkade mig. Ungefär när jag var klar så knackade det på dörren så jag öppnade dörren till mitt rum och sprang ner för trapporna till hallen och öppnade leendes dörren.
"Hej Justin!" sa jag glatt.
"Hej snygging." sa han leendes, han drog mig intill sig och kysste mig.

Jag hörde hur Allison och Justin pratade ute i hallen och kände hur avundsjukan spreds inom mig, men jag försökte ignorera den och låtsas att allting var som vanligt. Men det var det inte, mot min vilja hade jag fallit för henne, Allison. Men jag visste att det bara var att försöka glömma känslorna för henne och hoppas att dom skulle försvinna, för hon skulle aldrig vilja ha mig. Hon ville bara ha Justin. Men ändå flög tankarna runt i huvudet om att jag kanske skulle försöka vara lite mer som Justin, då kanske hon skulle vilja ha mig. Men som alla säger, man ska vara säg själv och jag ville ju att hon skulle falla för den jag var, ingen annan.

Dom kom in i rummet och Allison satte sig ner brevid mig och Justin satte sig ner på hennes andra sida. Vi började att småprata lite, ingen ville riktigt gå det ämnet som vi hade pratat om dom senaste dagarna, hur vi skulle göra med dom äldsta. Det knackade på dörren och vi alla tittade på varandra men ingen verkade veta vem det var.
"Har någon av er bjudit in någon till?" frågade Allison och alla skakade på huvudet, hon reste sig upp och både Justin och jag flög upp och följde med henne till dörren. Hon öppnade tveksamt dörren och där stod han, vi borde ha väntat oss att han skulle stå där men ändå blev det en chock när Alexander stod där.

"Hej Allison, hur mår du?" frågade han leendes och hatet mot honom blev bara starkare för varje gång jag såg honom.
"Jag mår bra..." sa hon och log tveksamt mot honom.
"Vad bra, denna gången är jag faktiskt inte ute efter att prata med dig utan jag vill istället prata med dig Olliver." sa han leedes och jag tittade vaksamt på honom.
"Vad vill du mig?" frågade jag och han log ett vänligt leende mot mig, men jag lurades inte av det.
"Vi kan väl ta det här ute, det angår bara dig och mig." sa han och jag började osäkert gå mot honom och jag kände hur en hand tog tag i min hand.
"Snälla, stanna här." sa Allison tyst och tittade bedjande på mig, jag blev varm inombords, hon brydde sig om mig.
"Jag kommer tillbaka." lovade jag henne innan jag följde med Alexander ut.


Vad tyx? :D

Kände att jag behövde avbryta där, kapitlet var tänkt att det skulle komma upp igår men jag slog i vänster handen igår så orkade bara skriva början av kapitlet innan det gjorde för ont. Det gör ritkigt ont i dag också, men jag tvingade mig själv att sitta ner och skriva det så hoppas att ni gillar det!
Sen nu förlorar jag läsare, men det är ju mitt eget fel för att uppdateringen verkligen suger. Men det skulle vaara jätte snällt om ni vill sprida bloggen eller göra länkbyten!

Puss!


Comments
Written by: Emelie

Meeeer <3 sjukt bra kapitel :)

2012-02-27 @ 20:05:13 -



Written by: elena

super bra

2012-02-27 @ 20:05:56 -



Written by: Becka

Grymt bra!

2012-02-27 @ 20:13:45 - URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/



Ditt namn:

E-mail: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:

Kom ihåg mig?



Trackback