Chapter 36 - He really likes you.
Filed under: Just cuz i am a celeb it don't mean i can be in love?

"Jag vet inte Justin..." sa jag tveksamt.
"Demelza, jag lovar att jag aldrig kommer att svika dig." sa han och jag kände mig lite förvirrad, hur visste han att det var därför jag tvekade? För att jag var rädd att bli sviken.
"Du kan inte lova mig det." sa jag och han tittade mig djupt i ögonen.
"Lita på mig." sa han och lutade sig sen fram och lätt sina läppar nudda vid mina.
"Okej jag litar på dig." sa jag efter en stunds tvekan innan jag hann ångra mig. Han log stort och lutade sig sen fram och kysste mig djupt, jag besvarade kyssen och alla tvivlade tankar försvann.

Jag satt i stolen och tittade roat på alla människor som sprang stressat omkring, idag skulle det vara en konsert här i atlanta och den skulle börja om någon timme. Och alla sprang redan omkring nu.
"Vad ler du åt?" frågade Justin och kom fram till mig och kysste mig.
"Detta." sa jag och nickade menade åt alla människor.
"Dom ser faktiskt lite roliga ut..." sa Justin och log.
"Som jag sa." sa jag och flinade innan jag lutade mig fram så håret fall framåt innan jag lutade mig tillbaka och rättade till det.

Restan av timmarna gick riktigt fort och innan jag visste ordet av det stod vi i ringen och bad, och sen skulle Justin upp på scen.
"Lycka till!" sa jag och kysste honom innan han sprang upp. Jag stod och tittade på honom medans han sjöng och dansade. Man såg verkligen hur mycket han älskade det! Jag hann inte titta så länge utan sen var jag vungen att fixa det sista innan det var min tur att gå upp på scenen.
När det var min tur så gick jag nervöst upp på scenen, men all nervositet försvann när jag började att sjunga.

"It feels like we've been out at sea, whoa
So back and forth that's how it seems, whoa
And when I wanna talk you say to me
That if it's meant to be it will be..."

"Det gick ju super bra gumman." berömde mamma mig när jag kom ner från scenen med ett stort leende på läpparna. Jag ville bara upp dit igen, det var så roligt!
"Ja du var super duktig." berömde Justin mig, han kysste mig snabbt innan han var tvungen att springa iväg igen.
"Han gillar dig verkligen." sa mamma. Hon och Pattie visste redan att vi var tillsammans på 'riktigt' då dom hade märkt att något var anorlunda när dom kom hem.
"Jag gillar honom med." sa jag och log.


Vad tyx? :D


Förlåt för ett kort och dåligt chapter, men jag hinner tyvär inte skriva mera då jag ska snart iväg. Jag ska till min kompis och sova över där, och vi ska iväg imorgon så jag hinner nog inte uppdatera igen förens på onsdag/torsdag. Jag ska försöka skriva igen så fort jag hinner.

Puss.

Chapter 35 - She always made ​​me smile.
Filed under: Just cuz i am a celeb it don't mean i can be in love?

'Justin's perspektiv.'


Jag följde Demelza med blicken när hon gick, hon var så vacker! När jag inte kunde se henne längre tittade pjag å filmen, men kunde inte konsentera mig då det ända jag tänkte på var Demelza. När vi satt här kunde jag lura mig själv genom att tro att hon gillade mig lika mycket som jag gillade henne. Jag skulle precis luta mig fram och kyssa henne när hon hade rest sig upp och gått. Hade hon besvarat kyssen eller inte? Ville jag veta det eller inte? En massa frågor snurrade runt i huvudet som det alltid gjorde. Aldrig hade jag varit såhär förvirrad eller lycklig när det gällde någon tjej innan. För trots att hon gjorde mig förvirrad kände mig så lycklig när jag var med henne. Hon fick mig alltid att le...

'Demelza's perspektiv.'


Jag satt på sängen när jag hörde hur Justin reste sig upp där nere och stängde av tv:n, och snart kunde jag höra hans fotsteg upp för trappen. Jag hade inte bytt om till pyjamas eller något, utan jag hade bara gått upp och satt mig på sängen. Inget mera.
Jag kände mig så osäker, jag ville kyssa Justin men samtidigt inte... För tänk om allt blev fel efter det? Men var jag kär i Justin? Kanske lite, erkände jag motvilligt för mig själv. Det började att knacka på dörren och jag ryckte till.
"Kom in." sa jag jag och dörren öppnades och Justin kom in.
"Var inte du trött?" frågade han och höjde på ena ögonbrynet.
"Jo..." ljög jag.
"Får jag sätta mig?" frågade jag och jag nickade som svar. Vi satte oss så vi satt mitt emot varandra och jag kunde inte hejda mig utan tittade in i hans underbara ögon.

Jag vet inte hur länge vi satt så, jag märkte hur Justin långsamt kom närmare mig. Mitt hjätra bultade snabbare och hårdare än vanligt, skulle han kyssa mig? Han slöt ögonen och några sekunder efter det mötte hans läppar mina, jag besvarade kyssen. Våra tungor möttes och jag ryste till i hela kroppen, kyssen var perfekt! Jag drog händerna genom hans hår, och hans händer smekte min rygg.
Jag kände hur åtrån växte inom mig, jag ville ha honom! Mina händer drogs ner till hans tröja och jag drog av honom den, och han gjorde lika dant med min tröja. Han började långsamt luta sig ner så jag la mig ner på sängen och han stödde sig över mig. Mina händer smekte hans mage och letade sig sen upp till hans hals.

Han drog av mig mitt linne och jag snurrade runt så att jag log överst. Han smekte min mage och jag njöt, allt kändes så perfekt. Han smekte smekte mina bröst, sen letade sig hans händer runt till min rygg och knäppte upp min bh. Sen letade dom sig tillbaka och smekte brösten försiktigt. Jag kunde inte hejda mig utan stönade tyst, jag började kyssa längs hans hals och nafsade och nu var det han som stönade. Han drog mig tillbaka och kysste mig ivrigt.

'Nästa dag.'


Jag öppnade saka ögonen och tittade på Justin som fortfarande sov, jag tänkte tillbaka på vad som hade hänt igår och log svagt. Vi hade inte gått hela vägen, vilket jag var glad över. Vi var ju inte tillsamans på redigt, eller var vi? Jag visste inte vad Justin tyckte, inte ens vad jag själv tyckte. Ville jag vara tillsammans? Jag visste inte om jag ville för jag var rädd, rädd över att bli sviken vilket jag hade blivit många gånger förr. Efter en stund så öppnade Justin sina ögon och sprack upp i ett stort leende när han såg mig, och han drog min ännu närmare sig.
"Jag trodde att jag hade drömt." sa han hest och kysste mig i pannan.
"Jasså?" sa jag och flinade.
"Ja, jag trodde aldrig att det skulle hända..." sa han och tvekade.
"Vad?" frågade jag och drog mig en bit ifrån honom så att jag kunde möta hans blick.
"Ja..." sa han och tittade osäkert på mig. "Jag undrar bara... Vad händer nu?" frågade han nervöst.
"Jag vet inte, vad vill du?" frågade jag honom.
"Jag vill ha dig." sa han tyst och jag tvekade. Vågade jag ta risken att kanske bli sviken igen?Så vad tyx? :D


Så nu börjar det hända grejer! ;)
Men så nu har ni fått två chapters idag, så nu hoppas jag att jag får massa kommentarer. För ni har faktiskt varit riktigt dåliga på att kommentera den sista tiden. Okej, inte alla men dom flesta av er. Men jag är riktigt ledsen över att behöva skriva detta, men jag är rädd för att om inte jag skriver att jag vill ha ett visst antal kommentarer av er innan nästa chapter, då kommer inga av er att kommentra. Så snälla kommentera så slipper jag göra det, för så joobigt är det väl inte?

Puss.

Chapter 34 - Movie night.
Filed under: Just cuz i am a celeb it don't mean i can be in love?

"Så är du redo för att se på film Bieber?" frågade jag.
"Självklart." sa han och hällde upp chips i en skål.
"Bli inte för rädd bara." sa jag och flinade mot honom.
"Jag rädd?" frågade han och fnös. "Det är nog du som kommer bli rädd." sa han och gick in med chipsen till vardagsrummet som vi hade gjort igordning. Vi hade kuddar, filtar och såklart min nalle bjön som jag alltid hadde när det var film, sen hade vi båda bytt om till mjukare kläder. Vi satte oss ner i soffan och Justin startade filmen som var någon film som Justin hade hört var bra. Filmen började lungt, med desto längre in desto läskigare blev det. Jag stirrade på tv skärmen samtidigt som jag åt massa popkorn.
Efter en stund kunde jag inte hejda mig utan skrek och blundade då en riktigt hemsk scen spelades.
"Vad är detta för film?" frågade jag och tittade på Justin som också såg lite rädd ut.
"Är det inte bra?" frågade han och log svagt.
"Nej usch!" sa jag och vi bestämde oss efter en stund att stänga av filmen då göra något annat.
"Kan vi inte gå ut?" frågade Justin mig och log busigt.
"Nu? Ser du inte vad mörkt det är?" sa jag och tittade menade ut genom fönstert.
"Ja men ändå?" frågade han.
"Okej då, men jag ska bara upp och byta om." sa jag och reste mig upp ur soffan och gick upp till gästrummet som jag sov i. Jag letade fram ett par jeans, linne och en stor mysig kofta. Jag gick sedan ner till hallen där Justin var och tog på mig mina skor och jacka.

Vi började gå längs vägen som var tom, inga männskor eller bilar körde. Jag kände hur Justin tveksamt tog min hand, och jag lät honom hålla den. Vi gick under tystnad, men det var ingen pinsam tystand, vi hade bara inget att säga.
Efter att vi hade gått en stund så började vi att gå tillbaka till huset. När vi kom fram så gick vi in och tog av oss ytterkläderna. Jag tittade på klockan och såg att den var 12, och jag ville inte redan gå och lägga mig då jag inte ens var trött.
"Vill du titta på en film med mig? Men denna gången ingen för läskig." sa jag och han började att skratta.
"Visst, men jag ska bara gå och fixa en sak innan." sa han och log mot mig. Jag log tillbaka innan jag gick till vardasrummet och började att leta bland alla filmer.
"Har du hittat någon?" frågade han och jag ryckte till, jag hade inte märkt att han hade kommit in.
"Skräm mig inte så!" utbrast jag och vände mig om och höll upp två filmer, jag hade inte sett någon av dom men dom såg spännade ut. "Någon av domma kanske?"
"Den." sa Justin och pekade på filmen som jag höll i höger hand.

Vi satte igång filmen och jag satte mig brevid Justin och försökte att konsentera mig på filmen, men jag kunde inte. För av någon andledning var det ända jag kunde tänka på var att Justin satt brevid mig, han hade tagit min hand och satt och lekte med mina fingrar. Varför skulle jag bry mig om det? Vi hade suttit bevid varandra miljontals gånger, man aldrig hade jag reagerat såhär! Jag suckade och försökt att konsentera mig igen.
"Är något fel?" frågade Justin och tittade undrade på mig.
"Nej." sa jag och tittade en stund på Justin innan jag vände blickan tillbaka mot tv:n. Hade han alltid haft sådär fina ögon? Jag skakade på huvudet, höll jag på att bli galen? Jag tittade mot Justin igen som tittade på mig, vi tittade in i varandras ögon och ingen tittade bort. Jag ville kyssa honom. Jag ville kyssa honom på redigt, inte en såndär låtsas kyss som vi hade delat under flera månader. Chocken spreds inom mig över mina tankar, men ändå kändes det så rätt. Precis när jag skulle luta mig fram hejdade jag mig, jag fick inte kyssa honom! Aldrig att jag skulle förstöra den vänskapen vi hade.
"Jag är trött, jag ska gå och lägga mig." mumlade jag och reste mig snabbt upp innan jag han ångra mig, och gick med snabba steg upp till gästrummet.


Vad tyx? :D


Nu är det så att jag skrev detta plus mera, så det skulle ha blivit ett super långt chapter. Men nu gjorde jag så att jag avbröt här, och ska nu ta och skriva lite till. Så det kommer att komma upp ett chapter till senare. Så håll koll och kommentera så länge. :)
Ja, glöm inte att göra det för som jag skrev innan fick jag bara 1 kommentar.

Puss.

Har funderat lite.
Filed under: Gott & Blandat

Hej ni, nu har jag bara fått en kommentar på förra delen. Och det har fått mig att börja fundera, för gilla ni inte denna novellen? Vill ni att jag ska avsluta den så fort som möjligt och börja på en ny...?
Jag vet ju inte vad ni vill.. Så snälla säg vad ni tycker!

Men jag ska ta och börja skriva på nästa chapter nu, och när det är klart hoppas jag att någon har kommenterat.
Puss.


Chapter 33 - I'm overborad and i need your love...
Filed under: Just cuz i am a celeb it don't mean i can be in love?

'Amelia's perspektiv.'


Jag stängde av väckarklockan som hade väckt mig med sitt irriterande pipande. Jag satte mig upp i sängen, gnuggade mig i ögonen och gäspade trött. Jag reste mig upp och gick med tunga steg till badrummet där jag tog av mig pyjamasen och klev in i duschen. När jag hade duschat klart så torkade jag mig och fönade håret innan jag gick till min gaderob och letade fram en outfit som jag kunde ha i skolan. När jag hade hittat en tog jag den på mig mig och gick sen till badrummet och fixade håret och sminkade mig, jag gick sen ner till köket där mamma satt.
"Godmorgon." sa jag och satte mig på en av stolarna i köket.
"Godmorgon gumman, hur är det idag?" frågade hon glatt, mamma var alltid morgonpigg.
"Toppen." sa jag gjorde tummen upp.
image
Mamma skrattade bara, hon visste hur trött jag alltid var under morgon.
"Ska du inte ta och äta lite frukost?" frågade hon mig sen.
"Inte hungrig." mumlade jag och hennes ansiktsutryck ändrades till oroligt.
"Du vet att du måste äta, det är det viktigaste måltiden under dagen." sa hon och tittade strängt på mig.
"Jag är bara inte hungrig, föresten så måste jag gå nu om jag ska hinna med bussen." sa jag och reste mig snabbt upp för att slippa höra mamma prata om hur viktigt det var att äta. Jag gick till hallen och drog på mig ett par skor och min jacka.
"Hejdå!" ropade jag och tog min väska och började att gå till bussen.

"Hej Lia!" sa Wille och kom springade mot mig när jag hade klivit ur bussen. När han kom fram till mig så log han stort och ofamnade mig i en kram.
"Hej Wille." sa jag glatt. Hur lyckades han alltid att få mig på så bra humör?
"William!" hörde vi hur någon ropade och vi såg hur Daniella kom sprinagde mot oss. Hon och Wille kramade om varandra, och sen lutade hon sig fram och kysste honom.

"Så hur är det med Demelza? Jag läste om olyckan i tidningen." sa hon sen och såg ledsen ut. Jag kände hur ilskan spreds genom kroppen när jag såg att hon bara spelade allt, hon brydde sig säkert inte om det alls. Hon var nog inte ens kär i honom. Hon ville nog bara åt berömelsen hon kan få genom att vara med honom.
"Det är bättre med henne." sa Wille.
"Vad bra." sa hon och log.
"Ska vi gå in eller?" muttrade jag och Wille kollade undrade på mig, han undrade väl hur jag lyckades gå från glad till sur så fort.
"Visst..." sa han men jag hade redan börjat gå mot ingången.
"Vad är det med henne?" hörde jag Daniella viska till Wille.
"Ingen aning." svarade han.


'Demelza's perspektiv.'


"Oh, I'm overboard and I need your love, pull me up
I can't swim on my own, it's too much
Feels like I'm drowning without your love
So throw yourself out to me, my lifesaver

Lifesaver, oh, lifesaver
My lifesaver
It's crazy, crazy, crazy, yeah
Lifesaver, oh, lifesaver

Oh, lifesaver, oh, lifesaver
My lifesaver
Lifesaver, oh, lifesaver
Yeah
" sjöng jag borstade genom håret. När jag var klar så öppnade jag dörren och där utanför stod Justin, jag tittade chockat på honom.
"Varför står du här utanför?" frågade jag.
"Jag hörde att du sjöng så då var jag ju tvungen att stanna och lyssna." sa han och tittade oskyldigt på mig. Jag himlade med ögonen och gick förbi honom ner till köket.
"Vadå? Du sjunger ju hur bra som helst, man måste helt enkelt lyssna." sa han.
"Tack, du sjunger inte så dåligt du heller Bieber." sa jag och log lite.
"Jag vet." sa han självsäkert vilket fick mig att börja skratta.
"Vad är det som är så roligt?" frågade han och tittade underade på mig.
"Nej inget." sa jag och gick till köket och tog ett glas och hällde upp lite juice.

"Så vad händer idag?" frågade jag honom efter en stund.
"Inte så mycket faktiskt, vi ska åka och träna till turnen om en stund. Men ikväll händer inget." sa han och då fick jag världens bästa idé.
"Mamma och Pattie skulle på det där spaetm, och sen sla dom väl sova där och allt?" frågade jag honom och han nickade.
"... Så kan inte du och jag ha en filmkväll och kolla på massa skräckfilmer och allt?" frågade jag ivrigt.
"Visst." sa han och vi började direkt att prata om vilka filmer vi skulle se.


Vad tyx? :D


Så här har ni ett extra långt chapter, så nu tycker jag att ni får ta och kommentera en massa! :D
Men vad vill ni ska hände nu, några tips?

Puss.

Chapter 32 - You are so beautiful.
Filed under: Just cuz i am a celeb it don't mean i can be in love?

Jag möttes av deras förvånade ansikten, dom blinkade och gnuggade sig i ögonen, som om dom inte trodde på det dom såg.
"Demelza, hur mår du?" frågade Lia skakigt när hon hade hämtat sig lite, men det såg ut som att hon helst hade velat krama om mig. Jag harklade mig och försökte att prata, men jag var alldeles för torr i halsen.
"Är du törstig?" frågade Wille och jag nickade sakta. Vi hann inte göra något mer innan dörren öppnades och mamma kom in, följt av en doktor.
"Demelza?!" utbrast mamma när hon såg att jag var vaken. Hon sprang fram till mig och tårarna rann längs hennes kinder, men hon hade ett lyckligt leende på sina läppar.
"Jag har varit så orolig för dig! Skräm mig aldrig så igen." snyftade hon och smekte mig över kinden. Hennes ansiktsutryck blev oroligt så hon inte såg att jag svarade.
"Vad är det hjärtat? Varför svarar du inte?" frågade hon.
"Hon är törstig." svarade Wille och mamma suckade.
"Vad dum jag är! Förlåt mig hjärtat, klart att du är törstig." sa hon.
"Förlåt mig om jag stör, men ni måste tyvär lämna rummet då vi måste ta några prover på henne." sa doktorn som hade kommit fram till sängen. Dom lämnade motvilligt rummet, och några andra läkare kom in och började att ta prover. Jag försjönk långsamt in i min egna värld under tiden, jag tänkte tillbaka till tiden då olyckan skedde. Hur bilen hade kommit närmre, hur paniken steg inom mig, smällen och hur jag fall ner på marken, alla människor och sen hur allt blev mörkt. Sen rösterna som jag kunde höra, men som jag aldrig kunde svara.

När jag öppnade ögonen möttes jag återigen av Lias, Willes och Justins ansikten.
"Vill du ha lite vatten?" frågade Lia och jag nickade sakta som svar. Hon reste på sig och gick iväg en stund och kom sen tillbaka med ett glas vatten i handen. Hon gav mig det med ett leende på läpparna som jag tog emot med darrande händer, jag drack långsamt upp det kalla vattnet.
"Hej..." sa jag sen hest.
"Hur mår du?" frågade Justin.
"Sådär, hur är det med mig?" frågade jag.
"Du har varit borta ett tag, du har blåmärken över hela kroppen och stukat vänstra foten. Läkarna sa att du hade tur, för det kunde ha gått mycket värre." sa Wille.
"Okej, var är mamma?" frågade jag.
"Hon ville gärna vara här, men hon behövdes på polisstatione. Det var några fulla personer som körde på dig, men du behöver inte oroa dig. Dom sitter i fängelse nu." sa Lia.
"Vad bra." sa jag och log svagt. Sen tog jag för första gången en riktigt titt i rummet jag låg i, det såg ut som ett vanligt rum på ett sjukhus. Det ända som var anorlunda var alla saker jag hade fått, det var verkligen en massa nallar, godis och blommor.
"Varför allt detta?" frågade jag dom och nickade menade mot alla presenter.

"Dom? Åh, du är värd det." sa Justin. Jag höjde frågande på ögonbrynen, vad menade han?
"Ja Dee, det är inte varje dag man blir påkörd och hamnar på sjukhus." sa Wille och tittade menade på mig. Dom var kvar tills en läkare kom in och sa att dom måste gå, då jag behövde vila. Lia gav mig min iphone innan hon gick för att jag skulle ha något att göra. Det första jag gjorde var att logga in på twitter och jag log då jag såg hur oroliga mina underbara fans hade varit. Jag skyndade mig med att skriva att jag hade vaknat och var okej, och sen tackade dom för hur underbara dom var.

'5 dagar senare.'


Rätt mycket hade hänt under dom här 5 dagarna. Jag hade blivit utskriven från sjukhuset, filmen var klar, jag hade åkt med Justin till Atlanta medans Wille och Lia hade åkt tillbaka hem till LA. Jag hade varit tvungen att följa med honom då jag ju skulle med på hans tour och vara hans stöttande flickvän och sjunga overboard med honom. Men som tur väl var slapp jag att bo på hotell igen, utan mamma och jag skulle faktiskt bo hos Justin och Pattie där vi fick varsit gästrum. Okej, det var inte så farligt att bo på hotell, men man tröttnade efter ett tag och längtade hem.
"Följer du med ut?" frågade Justin mig och jag nickade och log mot honom. Vi gick och tog på oss yterkläder och skor innan vi hand i hand började gå längs gatan.
"Så vad tycker du om att vara här i Atlanta?" frågade han mig.
"Det är ju inte första gången jag är här, men jag gillar det." sa jag och log lite.
"Vad bra." sa han och log tillbaka. Plötsligt tog han upp mobilen och tog ett kort på mig.

"Varför tog du en bild?" frågade jag honom och skrattade till.
"Du är så vacker så jag var tvungen." sa han och log blygt mot mig..
"Vad gullig du är." sa jag fnissade och pussade honom på kinden.Vad tyx? :D


Förlåt för den långa väntan, men jag har haft fullt upp hela helgen. Men som förlåt skrev jag en rätt lång del, så vad tycker ni om det? :)
Tack för att ni står ut med den dåliga uppdateringen. ♥

Puss.


Chapter 31 - Grandma? Is it really you?
Filed under: Just cuz i am a celeb it don't mean i can be in love?

"Tänk om hon aldrig kommer att vakna?" sa Lia med skakig röst.
"Tänk postivit." sa Wille men man kunde höra att han själv inte gjorde det.
"Vi får hoppas att läkarna har rätt om att hon snart kommer att vakan." sa Justin.
Mendans dom pratade började det att kännas som att något drog mig bort från min kropp, paniken kom direkt. Jag var inte redo för att dö, inte redan! Ljuden försvann för en srund och årevände sen och jag la direkt märke till att jag kunde röra mig. Jag öppnade sakta ögonen och paniken blev starkare då jag tittade på mig själv, där jag låg i sjukhus sängen och Justin, Lia och Wille som satt på stolar intill.
"Du kan lungna dig min kära." sa en röst bakom mig, jag vände mig chokat om.
"Mormor?" sa jag med darrande röst och hon log som svar. Jag kastade mig i hennes famn och kunde inte hejda tårarna som rann längs mina kinder.

"Gråter du mitt barn?" frågade mormor oroligt.
"Bara glädje tårar, jag har saknat dig så." viskade jag.
"Jag har aldrigt lämnat dig, jag har alltid vakat över dig." sa hon.
"Är jag död?" frågade jag tyst.
"Nej då, man kan säga att du har tagit en paus." sa hon och log.

"En paus?" sa jag och skrattade.
"Ja det kan man säga." sa hon och log roat. "Det är riktigt fina vänner du har där." sa hon och nickade mot Willes och deras håll.
"Jag vet, dom är bäst." mumlade jag.
"Du kommer alltid att kunna lita på dom, dom kommer alltid att finnas vid din sida. Vilket inte en annan kommer att göra." sa hon och jag tittade oroligt på henne.
"Vad menar du? Vem kommer att svika mig?" frågade jag och mormor skakade sorgset på huvudet.
"Mer kan jag inte säga, men allt kommer att klarna sen." sa hon och plöstligt började något dra i mig igen.
"Du måste gå tillbaka nu, glöm inte att jag alltid kommer att vara vid din sida. Jag älskar dig mitt barn." sa mormor och kysste mig på min kind.
"Jag älskar dig också mormor." viskade jag och kramade hårt om henne.

Jag var nu tillbaka och jag kunde fortfarande inte röra mig, fast en skillnad var nu att jag kunde känna. Jag hörde hur någon kom in i rummet och personen smekte mig över håret.
"Inga förändringar?" frågade mamma, så det måste ha varit mamma som kom in.
"Nej, inga förändringar." sa Lia och suckade.
"Vi får inte ge upp hoppet, glöm inte att hon är stark." sa mamma och smekte mig över håret igen. Jag knöt händerna av frusteration, vänta? Rörde jag precis händerna?
"Hon rörde sig precis!" utbrast Justin, det måste ha varit han som höll mig i handen.
"Demelza? Är du där? Snälla gör om det." sa mamma. Jag använde all min styrka och försökte röra handen men inget hände jag försökte om och om igen men inget resultat.
"Är du säker Justin? Inget händer." sa Wille besviket.
"Helt säker." sa Justin allvarligt.

Jag försökte röra handen igen men som innan gav det inga resultat. Jag rynkade irriterat på ögonbrynen, vänta! Nu hände det igen! Jag kände hur lyckan bubblade upp inom mig, jag kunde röra mig lite igen.
"Såg ni det där!" utbrast Lia och jag hörde hur alla lyckligt instämde. Mamma sprang iväg för att hämta en doktor medans dom andra peppade mig till att röra mig igen. Jag använde all kraft jag hade kvar till att sakta öppna ögonen.

Så vad tyx? :D


Så nu har ni fått 2 st chapter idag. Men vad tror ni händer nu när hon har vaknat? Och vad menade hennes mormor med att en person kommer att svika henne? Säg gärna vad ni vill/tror ska hända. :)

Puss.

Ni är underbara!
Filed under: Just cuz i am a celeb it don't mean i can be in love?

Ni är för underbara!
Jag menar det, ni ska bara veta hur glad jag blir när jag läser era söta kommentarer. :')
Bara för att tacka er ska jag försöka skriva ett chapter till, jag är inte säker på att jag kommer hinna. Men jag lovar att jag ska försöka. Älskar er!

Puss.


Chapter 30 - It could not be her!
Filed under: Just cuz i am a celeb it don't mean i can be in love?

Jag kände hur bilen träffade mig med en hård smäll, en massa människor kom direk springades emot mig.
"Titta den är Demelza!" hörde jag någon skrika.
"Ring en ambulans någon!" skrek någon annan.
"Demelza stå ut, gör det mycket ont?" frågade någon annan. Gjorde det ont? Jag kände efter men kände ingen smärta, jag kände faktiskt inget. Jag försökte säga det men det gick inte, jag var som bort domnad från min egen kropp.
"Kan du svara mig Demelza, kan du röra handen?" frågade en annan mig, men jag kunde inte göra något. Jag kunde bara ligga kvar där på marken.
Efter en stund hörde jag ambulansen komma och någon berätta hur det låg till.

'Wille's perspektiv.'


Det kändes som en dröm där jag gick längs sjukhus korridoren, självklart låg inte Dee där inne. Det kunde inte bara vara hon! Men det var Dee som låg där inne... Men inom mig spelades ändå scenen där hennes mamma helt, hysterisk, kom instormande i rummet och sa att hon hade blivit påkörd. Jag skulle just säga till henne att det var en löngn, när jag såg att hon inte låg i sängen. Jag svalde hårt och sträckte mig efter Lias hand som stöd, hon tittade på mig och tryckte mig hand som svar. Vi båda var livrädda för vad vi skulle se. När vi kom fram till dörren så öppnade vi den och klev in. Dee låg där på sängen och såg så fridfull ut, precis som om hon sov. Men benet var lindat, som ett bevis på vad hon hade varit med om. Hennes mamma satt där på en stol brevid och såg på henne med tårfyllda ögon. Vi tog varsin stol och satte oss brevid henne, vi satt där under tystnat till en doktor kom in.

"Hur är det med henne?" frågade hennes mamma med skakig röst.
"Foten är illa stukad men inte bruten, hon har blåmärken över hela kroppen. Men det som ororar oss är att hon inte har vaknat än." sa han. Dom fortsatte prata men jag slutade lyssna utan tittade bara på Dee, varför vaknade hon inte?

'Demelza's perspektiv.'

'3 dagar senare.'


Det hade nu gått 3 dagar och jag kunde fortfarande inte röra mig, det var hemskt. Jag hörde hur oroliga dom andra var, och de tvar jobbigt att jag inte kunde svara dom att jag var okej. Just nu var jag ensam då dom andra motvilligt hade gått tillbaka till hotellet för att sova. Efter en stund öppnades dörren och någon kom in och satte sig på stolen intill sängen som jag låg i.
"Jag vet inte om du hör mig..." Jag kände dirket igen röst. Justin. "Jag hoppas att du vaknar snart, du skulle bara veta hur oroliga alla är..." sa han och blev sen tyst en stund innan han fortsatte. "Jag önskar att jag kunde var här oftare, men inspelningen tar så mycket tid! Vi är försesten snart klara, längtar inte du också att få se resultatet?" sa han och jag kunde höra hur han log. Dörren öppnades igen och jag kunde höra att det var Pattie.
"Justin du måste gå och sova, jag ser att du är utmattad."
"Okej jag kommer." muttrade han.
"Jag väntar där utanför." sa hon och stängde dörren.
"Som du kanske hörde måste jag går igen, men jag kommer tillbaka så fort jag kan." sa han och reste sig upp från stolen.
"Jag älskar dig Demelza." viskade han innan han lämnade rummet.

Så vad tyx? :D

Men hur tror ni att det kommer gå? Kommer hon att vakna eller vad kommer att hända? Och om hon vaknar vad är det hon har missat?
Sen tack för alla kommentarer, ni är bäst!♥

Puss.

Chapter 29 - Good or bad dream?
Filed under: Just cuz i am a celeb it don't mean i can be in love?

'Amelia's perspektiv.'Och där stod Wille! Jag fattade ingenting, var Wille Linnéas dejt? Han var ju tillsammans med Daniella! Wille glev in och bakom honom stod en kille jag inte kände igen. Han klev också in och hälsade på Linnéa med en kram och en puss på kinden, och bakom honom stod ingen midre än Daniella! Nu var jag riktigt förvirrad, Daniella klev också in.
"Tjejer, detta är Simon min dejt. Simon detta är mina vänner Amelia och Demelza." sa Linnéa leendes och presenterade oss för varandra.
"Ja, Lia du känner ju Daniella, hon är Simons kusin." sa Wille.
"Ja det gör vi." sa jag och Daniella gick leendes fram till Demelza.
"Hej Demelza, jag är Willes flickvän." sa hon och dom hälsade på varandra.
"Men Daniella vad gör du här?" frågade jag sen.
"Jag är kom hit för att hälsa på Simon, sen slog det mig att Wille också var här." sa hon och log oskyldigt.
"Så roligt för er." sa jag och log falskt mot henne.
Daniella gick bort till Wille och kysste honom och jag vände blicken mot Simon istället för att plåga mig med att se dom. Simon var faktiskt riktigt snygg, kanske något år äldre än Linnéa.

Efter en stund pratade gick Simon och Linnéa och sen Wille och Daniella, dom skulle tydligen ochså på dejt men inte tilsammans.
"Ska vi gå och kolla vad Justin och dom gör?" frågade Dee mig.
"Visst." sa jag och log mot henne. Vi gick till Justins och deras rum och knackade på.
"Hej." sa Justin leendes när han öppande, och han log nog lite större när han tittade Dee.
"Har ni lust att hitta på något? Linnea och Wille har gått på dejt." sa Dee.
"Tilsammans?" frågade han och tittade förvånat på oss.
"Nejdå! Linnéa gick på dejt med en kille som tydligen var Willes flickvän som har kommit hit." sa jag.
"Okej... Men visst kom in, vi tänkte precis sätta på en film." sa han och flyttade sig så att vi kunde komma in.

'Demelza's perspektiv.'"Jag älskar dig Demelza." sa Justin och jag tittade leende på honom. Solnedgången fick honom att bli ännu vackrare, om det ens gick!
"Jag älskar dig mer Justin." sa jag och han kysste mig lätt på halsen.
"Omöjligt shawty." sa han och vi fortsatte gå hand i hand längs straden.
"Jag kan inte fatta att du äntligen är min..." sa han efter en stund.
"Det tog mig ett tag att insé hur jag igentligen kände för dig." sa jag leendes.
"Men det var värt att vänta." sa han och vände sig mot mig och kysste mig. Kyssen var perfekt, vi stod på straden och det var solnedgång. När kyssen tog slut så stod jag fortfarande i Justins trygga famn och blundade och njöt av känslan. Han var min, bara min.

Jag satte mig upp i sängen och skakade på huvudet, hade jag verkligen drömt det där? Om Justin och mig? Jag försökte skaka av mig drömmen med scenen när vi kysstes spelade om och om igen. Var det en bra eller dålig dröm? Efter ett tag tog upp min mobil och kollade klockan och såg att det var mitt i natten. Jag försökte att somna om men efter en stund gav jag upp. Jag satte mig upp och smög förbi dom andra och letade fram att par kläder som jag drog på mig. Jag gick sen till hallen och tog på mig yterkläderna och ett par skor och öppnade försiktigt dörren och gick ut.
När jag  kom ut började jag gå längs gatan och stannade när kom till en park, jag började gå över vägen till den efter att ha sett att ingen bil kom. När jag stod mitt i gatan hörde jag någon som tutade så jag vände mig om och stelnade till. Mot mig kom en bil i hög hastighet, den visade inga tecken på att stanna och jag skulle aldrig hinna över i tid. Jag kände hur panik kom, vad skulle jag göra?!Vad tyx? :D


Så hur tror ni att det nu kommer att gå? Glöm inte att kommentera sötnosar! :)

Puss.

Chapter 28 - Never say never!
Filed under: Just cuz i am a celeb it don't mean i can be in love?

'Amelia's perspektiv.'
'Nästa dag.'Medans Justin och Dee spelade in filmen så runt lite på stan, det var meningen att Wille och Chaz också skulle följt med, men dom ville se någon film på bio som inte vi ville se.
"Så ni har då känt varandra länge?" frågade han mig och jag nickade leendes.
"Ja, hela våra liv kan man säga. Dee och Wille har känt varandra sedan dom föddes då deras mammor kände varandra, sen kände jag och Carro varandra sen vi föddes av samma anledning. Sen så träffades vi på en lekpark när vi var runt 3 tror jag, och sen dess har vi alla varit bästavänner." sa jag och log stort.
"Tycker inte du att det är lite svårt att vara vän med Demelza? Jag menar då hon är känd, är det inte många som har försökt utnytja dig?" frågade han mig försiktigt.
"Jo ibland är det lite svårt..." erkännde jag. "Men det är det värt, jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan henne. Det finns dom som har försökt att utnytja mig och försöker fortfarande, men jag vet vilka som är äkta och som finns där för mig. Tycker inte du det?" fortsatte jag sen.
"Jag håller med dig, det är svårt men det är värt det." sa han och vi log sen mot varandra. Vi hade tur, vi hade dom bästavännerna vi hade önskat oss. Justin och Demelza var dom kända, och Chaz och William höll oss nere på jorden. Jag log för mig själv och tittade ner i marken.


Vi satte oss ner på en bänk som stod i en liten park och jag drog jackan tättare runt mig då en kall vind blåste till.
"Fryser du sötnos?" frågande Ryan mig och jag nickade. Han la försiktigt ena armen runt mig och drog mig tättare intil dig, och jag protesterade inte. Ryans mobil pep till så han tog upp den och skrev sen in ett svar och la tillbaka den.
"Filmen och klar så Chaz och William kommer." sa han.
"Okej så vi skulle vänta här?"
"Ja dom var i närheten så dom kommer nog snart." sa han. Han hade rätt, det dröjde bara några minuter innan vi såg Chaz och William komma gående mot oss.
"Hej!" sa jag glatt till dom.
"Hej." sa Chaz och jag tittade sen på William som tittade förvånat på Ryan som satt med armen runt mig.

'Demelza's perspektiv.'


"Sluta Linnéa, snälla!" sa jag skrattade mendans hon fortsatte att kittla mig där jag låg ner på golvet.
"Ge tillbaka mig mobil då." sa hon och jag skakade på huvudet.
"Aldrig!" sa jag och försökte komma loss men hon höll hårt fast mig.
"Har du inte hört vad Jusitin har sagt? Never say never!" sa hon flinades.
"Okej jag ge mig." sa jag och gav tillbaka hennes mobil samtididigt som hon slutade kittla mig. Jag satte mig upp och rättade till mina kläder och hår. Linnéa tittade ner på sin mobil och läste klart smset som var anledningen till att jag hade tagit den.

När hon hade fått smset log hon stort och ville inte berätta varför vad som stod, så då hade jag tagit sakerna i egna händer och tagit mobilen och sprungit iväg. Såklart hade Linnéa sprunigt efter mig och skrek att jag skulle ge tillbaka den och hon hade tillslut kommit ikapp mig och brottat ner mig och börjat kittla mig.
"Jag han inte läsa, så kan du säga vad det är som står?" frågade jag henne nyfiket.
"Nej men det är bara en kille..." sa hon ock rodnade.
"En kille...?" frågade jag ännu mera nyfiket.
"Ja... jag träffade honom här om dagen och han frågade om jag ville gå ut med honom, men jag vet inte." sa hon och jag tittade förvånat på henne.
"Men såklart du ska träffa honom! Jag ser ju att du gillar honom också." sa jag och hon log blygt mot mig.
"Tycker du verkligen att jag ska gå?"
"Ja!" utbarst jag och hennes leende bleknade lite sen.
"Jag har inget att ha på mig!" sa hon och tittade panikslaget på mig.
"Jag tror jag har den perfekta klänningen du kan ha på dig." sa jag.

Jag tittade nöjt på Linnéa som såg perfekt ut i klänningen.
"Vad tycker du?" frågade hon mig och snurrade ett varv framför mig.
"Du ser super snygg ut." sa Lia som också hade hjälpt till att fixa henne inför sin dejt.
"Ja han kommer att dregla när han ser dig." sa jag och flinade då Linnéa rodnande.

Det knacka till på hennes hotelldörr och vi gick nyfikna efter en nervös Linnéa till dörren. Hon hade inte sagt mycket alls om hur han såg ut eller något. Så Lia och jag hade hunnit bli riktigt nervösa på att se hur han såg ut. Linnéa öpnnade sakta dörren...Vad tyx? :D

Förlåt för väntan men nu är den äntligen uppe! Men vad tror ni och vill ni ska hända nu då? Kommer det bli någonting mellan Ryan och Lia eller håller hon sig till Wille? Och vem är det som Linnéa ska träffa?
Glöm inte att kommentera. :)

Puss.


Imorgon kommer nästa chapter :)
Filed under: Just cuz i am a celeb it don't mean i can be in love?

Hej ni, idag ska jag och fira min kusin, så inget inlägg kommer idag då. Men jag ska försöka skriva ett imorgon.
Jag lovar! :)

Puss.


Ledsen.
Filed under: Just cuz i am a celeb it don't mean i can be in love?

Hej, nu är jag lite förvirrad. Jag har bara fått 1 kommentar, är det så dåligt för inga kommenterar ju?

Jag är ledsen men jag har tappat inspirationen lite nu. Så jag är ledsen men jag vet faktiskt inte när nästa chapter kommer. :(

Puss.


Chapter 27 - Korida.
Filed under: Just cuz i am a celeb it don't mean i can be in love?

"Du är så duktig Dee! Jag önskar också att jag hade sån talang som du har." sa Lia drömande.
"Det är inte alla som har allt. Nej men jag skojar, du har också talang Lia." sa jag och log uppmuntrade mot henne.
"Som vad då?" sa hon.
"Som att rida, du rider riktigt bra." sa jag och log.
"Gör jag inte alls, du rider bättre." sa hon och suckade. Vi stannade framför ett café där vi snart skulle möta Carro. Vi hade bestämt att efter inspelningen skulle vi gå hit och möta henne och sen rida, Carro gillade också att rida och hade hästar.
"Titta där kommer hon!" sa Lia och vinkade till Carro som gående mot oss.

"Hej tjejer, redo att rida?" frågade hon oss leende när hon kom fram.
"Självklart." svarade vi och började sen att gå till ett stall där hon hade sina hästar.
"Så du har ridkläder där som vi kunde låna?" frågade jag henne osäkert.
"Ja, det är ett omklädningsrum där som jag alltid byter om i." sa hon. Vi började sen att prata om vad som hade hänt sedan vi träffades sist.
"Så här är det." sa hon när vi kom fram.
"Vad fint." sa jag och tittade, det fans ett fint stall, ridhus, paddock och några hagar. Vi gick sen till omklädningsrummet och bytte om till ridkläder, vi gick sen till stallet där hon visade oss sina hästar.
"Detta är Tiffany och hon ska du rida Lia." sa hon och visade oss en underbar brun häst. Vi hälsade på Tiffany och gick sen vidare till nästa häst som var en söt svart häst.
"Detta är Mistral och han ska jag rida." sa hon och vi hälsade på honom också innan vi gick vidare till den underbaraste hästen av dom alla!

(Tänk er att hästen stod i ett stall.)

"Detta är Korida och hon ska du rida Dee." sa hon och jag gick fram och smekte henne över den silkeslena mulen.
"Hej tjejen, ska jag rida dig idag." viskade jag och Korida skakade på huvudet och frustade till. Vi gjorde igordning hästarna innan vi red på dom. Ridturen var magisk! Jag har nog aldrig ridit på en sådan underbar häst förut, när vi var tvungna att gå var det riktigt jobbigt att säga hejdå till Korida då jag hade fäst mig vid henne på så kort tid.
"Hejdå tjejen, hoppas att vi syns snart igen." viskade jag och gav henne en puss på mulen innan jag gick.

"Så var det roligt att vara med Carro?" frågade Ryan oss nyfiket när alla satt i deras rum.
"Ja det var det, hon har en underbar häst." sa jag mendans mina tankar vandrade tillbaka till Korida.
"Ja, men vad har ni gjort då?" frågade Lia.
"Du vet det vanliga, spelat lite." sa Chaz och log oskyldigt.
"Är det de ända ni gör eller?" frågade Lia och log retfullt.
"Är det inte alls!" utbrast Wille och jag skrattade till.
"Jag håller faktiskt med Lia där." sa jag och flinade.
"Ja och det ända ni gör är att shoppa, titta er i speglen och sminka er." sa Ryan och jag och Lia blängde på honom.
"Gör vi inte alls." sa vi surt.
"Och där håller jag med Ryan." sa Justin och flinade.
"Jag med." sa Chaz och Wille samtidigt.


Vad tyx? :D


Förlåt men nu har jag nästan inga ideér kvar. Så säg hemskt gärna vad ni vill ska hända , för då kan jag skriva nästa del snabbare. :)
Men sen vad tror ni? Det var ju så länge sedan dom träffade Carro, har hon förändrats eller är hon fortfarande 'samma gamla vanliga' Carro?

Puss.


Chapter 26 - Are you kidding with me?
Filed under: Just cuz i am a celeb it don't mean i can be in love?

"Bra jobat allihopa." berömde filmreissören.
"Tack så mycket." svarade nästan alla. Jag gick och bytte om till mina kläder jag hade på mig när jag kom till inspelningen, jag gick sen bort till mamma och Stefan som stod och kramades.
"Demelza vi har tänkt att åka till en resturang nu och diskutera om vad du ska göra här efter." sa mamma när jag kom fram.
"Okej, ska vi åka nu?" frågade jag och Stefan nickade. Vi gick till bilen och satte oss i den, vi körde sen till resturangen. En massa paparazzi stod och väntade på oss när vi kom fram och tog bilder och ställde en massa frågor, men vi trängde oss förbi dom utan att svara. Vi blev visade till ett bord och beställde sen vilken mat vi ville ha.

"Så Stefan... Vad var det du vill att jag ska göra sen då? En till film, eller kanske ny musik? frågade jag nyfiket. Jag var faktiskt riktigt ivrrig på att skriva ny musik, så jag hoppades verkligen att det skulle vara det!
"Inget av det kan man säga." sa Stefan och jag tittade förvånat på honom, vad menade han?
"Vad menar du med det?" frågade jag osäkert.
"Ja... Scooter och jag har pratat mycket om det här, det är bäst om du och Justin fortsätter att spela kära. Så du ska med på hans tour som är kort här efter inspelningen." sa han och jag stirrade på honom.

"Skojar du med mig?!" utbrast jag när jag kunde prata igen. "Vad ska jag göra där, mer än att spela hans flickvän som stöttar honom?" frågade jag och rynkade irriterat pannan.
"Du ska sjunga hans låt overboard men honom." sa han. Jag tittade ner i tallriken och kunde inte riktigt förstå att jag skulle följa med Justin - fortfarande som hans flickvän - och sjunga med honom!
"Demelza, jag tycker att det är en bra idé. Sen om du vill kan du ju alltid skriva låtar där." sa mamma försiktigt.
"Okej då, jag gör väl det." mumlade jag trött.
"Bra tjejen! Jag ska medella Scooter det så fort vi har ätit klart." sa Stefan glatt.


"Så om jag har fattat det rätt... Du ska följa med Justin på hans tour och sjunga med honom?" frågade Wille mig förvirrat.
"Tydligen." muttrade jag och begravde huvudet i kudden.
"Men så farligt är det väl inte då?" frågade Lia.
"Ja det skulle väl ha varit värre om det inte var någon du gillade?" frågade Wille. Han hade rätt, tänk om det var någon annan? Justin och jag var ju faktiskt vänner, så lite roligt måste det ju vara.
"Ja ni har rätt i det, man jag hade hoppats på att få vara hemma. Skriva musik och vara med er." viskade jag.

Vad tyx? :D


Kanske inte världens bästa eller längsta del, men här har ni ju något att läsa! Glöm inte att kommentera, för jag älskar verkligen att få kommentarer! ;)

Puss.

Happy! :D
Filed under: Gott & Blandat

Som rubirken säger, jag är så glad! Jag har nu fått tid över, och gissa vad jag ska göra då? ;) Jag ska titta på tv... Nej men jag skojar såklart, jag ska skriva nästa chapter! Nu blir ni glada va? :D Så titta in igen om en stund så är den uppe. Puss.

Ang uppdateringen.
Filed under: Just cuz i am a celeb it don't mean i can be in love?

Hej ni, jag är verkligen ledsen men jag tror inte att jag hinner skriva förens på onsdag. Jag har verkligen mycket prov och läxor nu, så jag hinner inte med något längre.

Jag kan också passa på och tacka er, ni är verkligen världens bästa läsare. :')
Puss.


Chapter 25 - The kiss.
Filed under: Just cuz i am a celeb it don't mean i can be in love?

'Demelza's perspektiv.'"Titta där är Chaz och Ryan." sa Wille så jag tittade upp från skålen och vände blicken åt det hållet Wille pekade och kunde se Ryan och Chaz som valde bland frukosten. Jag tittade runt men kunde inte se Justin någonstans, vad var han? När dom hade valt vad dom ville ha kom dom mot oss och satte sig vid vårat bord.
"Hej." sa dom när dom hade satt sig ner och log mot oss.
"Hej, vad har ni gjort av Justin då?" frågade Wille och Ryans leende bleknade lite.
"Han är kvar uppe på rummet, han sa något om att han inte var hungrig." sa han och rykte på axlarna som att det inte var något allvarligt och tog sen ett bett av sin smörgås. Dom bytte sen samtals ämne så jag slutade lyssna och började att tänka på Justin. Tänk om det var mitt fel att han var kvar på rummet?

"Hörni, jag ska gå och fixa en sak inför inspelningen." sa jag och reste mig upp och gick iväg. Men tänk om jag hade fel, tänk om jag inte alls var anledningen till att han inte följde med? Men strunt i det, vi måste fortfarande prata om det som hände igår. Jag stannade framför Justins hotellrum och tvekade i några sekunder innan knackade på dörren. Det dröjde rätt länge innan en förvånad Justin öppnade dörren.
"Demelza..." andades han och jag log tveksamt.
"Hej Justin får jag komma in?" frågade jag och han nickade sakta och flyttade sig så att jag kunde kliva in. Jag tog av mig skorna sen gick vi och satte oss i soffan, jag tittade på Justin och snurrade håret med fingrarna och försökte komma på hur jag skulle börja.

"Varför kom du hit? Efter att du sprang iväg från mig trodde jag att du aldrig skulle vilja umgås med mig friviligt." sa han och såg lite förvirrad ut.
"Förlåt för att jag bara sprang iväg så igår, men jag visste inte vad jag skulle säga eller göra så det ända jag kom på var att springa iväg." sa jag.
"Det är lungt..." sa han och jag skakade på huvudet.
"Nej det är det inte! Det är inte rättvist att vi fortsätter spela kära om du är kär i mig." sa jag.
"Jag vill bara veta en sak, hur känner du för mig?" frågade han och tittade intensivt på mig. Jag tittade ner på mina händer och försökte komma fram till ett svar, hur kände jag för honom?
"Jag vet faktiskt inte, jag gillar att kyssa dig och jag gillar dig, men jag vet inte om det är mer än som än vän." sa jag och tittade sen försiktigt upp på honom.
"Okej..." mumlade han.

"Men vi kan väl fortsätta att vara vänner?" frågade jag. Han nickade som svar och vi log prövande mot varandra innan jag lutade mig fram och kramade om honom. Jag skulle ge honom en lätt puss på kinden men han vred på huvudet så våra läppar möttes, jag stelnade till men drog mig inte tillbaka. Våra tungor möttes efter en stund och min ena hand vilade mot hans kind mendans den andra lekte med hans hår. Jag flyttade mig att jag satt gränslad över honom och hans händer var på min rygg. Jag kände hur det pirrade till i kroppen och det ända jag kunde tänka på var Justins och hans händer och läppar. Allt det andra var oviktigt.
"Vad håller ni på med?" Jag flög dirket bort från Justin och tittade upp på en förvånad Ryan och Chaz, fast det var något mer i Chaz blick men jag kunde inte riktigt komma på vad.
"Jag måste gå." mumlade jag och reste mig stressat upp och gick med snabba steg ut till hallen och tog på mig mina skor och sprang bort till mitt rum.

"Vad har hänt? Du ser helt uppskruvad ut." sa Lia när jag kom in.
"Justin och jag kysstes och helt plötsligt kom Ryan och Chaz in." sa jag och Wille skakade på huvudet.
"Sånt lyckas bara hända dig." sa han och jag blängde på honom.
"Dee... han har faktiskt rätt, sånt händer aldrig mig." sa hon och jag suckade.
"Ni har rätt." sa jag och slängde mig ner på sängen och stirrade upp i taket.
"Kom Dee vi lägger upp en rolig video, du ser ut att behöva komma på bättre humör." sa Dee och jag log.
"Du har rätt." sa jag och reste mig upp och satte mig brevid henne som hade datorn på.
"Kom Wille." sa jag och han skakade på huvudet.
"Nej det får ni göra själva." sa han.
"Tråkmåns." sa Lia och sen startade vi den och gjorde en video där vi gjorde en massa roliga grimaser.

"Ni är nog dom mest sjukaste personerna jag någonsin har träffat, men jag älskar er ändå." sa Wille och flinade mot oss.

Så vad tyx?

Men hur tror ni att Chaz tänker nu när han såg Demelza och Justin? Och kommer det att någonsin bli något mellan Justin och Demelza, Lia och Wille?

Puss.

Chapter 24 - Does she know?
Filed under: Just cuz i am a celeb it don't mean i can be in love?

Jag tittade ner i skålen och rörde om lite i med skeden och såg hur flingorna föll sönder yterligare lite.
"Dee du måste äta lite." sa Wille oroligt.
"Jag har bara ingen aptit." sa jag och log svagt. Jag fortsatte att röra om lite till, jag kunde inte hejda mig utan gäspade till. Jag hade inte fått någon sömn under kvällen då jag bara hade legat och tänkt, hur skulle vi göra? Trots att jag hade legat och tänkt på det i flera timmar så hade jag inte kommit fram till en lösning. Chaz visste jag inte hur jag kände för, jag visset inte heller hur Chaz kände för mig. Justin trodde jag bara att jag gillade som en vän... Men jag gillade att kyssa honom, och Justin visste jag ju att han gillade mig. Sen om jag gillade någon av dom skulle jag aldrig kunna vara tilsammans med någon av dom, för dom var bästavännder, som bröder. Jag suckade, varför måste livet bara så komplicerat?

'William's perspektiv.'


Jag tittade oroligt på Dee, hon såg så trött, förvirrad och ledsen ut. Lia hade berättat vad som hade hänt igår, trots det var jag glad. Sen vi kom hit hade hon börjat prata med mig, men jag märkte att det forfarande fanns något som inte stämde. Jag önskade att allt hon kunde berätta det för mig så att jag kunde hjälpa henne. Min mobil vibrerrade till i fickan så jag tog upp den och tryckte upp smset jag hade fått.

'Hej snygging, längtar tills du kommer hem igen. Jag saknar dig otroligt mycket.
Din Daniella. :* <3'

Jag suckade tyst och struntade i att svara och la tillbaka mobilen i fickan. Igentligen var jag rätt förvånad, varför kunde jag inte gilla henne? Vad var felet? Hon var ju snäll, såg inte dålig ut helle och hon gillade mig. Så vad var felet? Men när jag kysste henne eller var med henne fick jag aldrig dom där otroliga känslorna som man inte kunde beskriva... Det var känslorna som saknades, så hur skulle jag kunna säga det till henne? Om det var något jag inte ville göra så var det att såra hennnes känslor.


'Justin's perspektiv.'


"Justin kom nu, vi ska dra ner och äta frukost innan det är dags att dra och spela in." sa Ryan.
"Nej jag är inte hungrig, ni kan gå." mumlade jag och fortsatte att blunda. Jag hörde hur han suckade innan han och Chaz gick. 
Jag öppnade ögonen och tittade upp i taket och mina tankar vandrade iväg till Demelza som dom alltid gjorde, 99.9 av mina tankar bestod nog av henne, det kändes i alla fall så. Men varför kunde hon inte älska mig som jag älskade henne? Om hon blev min skulle jag göra allt för henne, visste hon det? Visste hon hur hårt mitt hjärta bankade när hon var nära mig? Visste hon hur mycket jag älskade henne?

Allt spelades upp i mitt huvud igen, Demelzas ansiktsutryck när jag berättade om hur jag kände för henne... När hon sprang iväg... När Chaz kom och pratatade med mig och jag var så nära på att slå ner honom... När Ryan kom och förskte trösta mig och sa att det finns miljoner andra tjejer som vill ha mig. Ja det kanske finns miljoner andra tjejer, men ingen av dom är henne. Jag såg framför mig hur Demelza kysste Chaz igen och nästa gång kanske det är någon annan kille. En kille som kommer att få berätta om hur underbar hon är, får kyssa henne, få vara med henne hela tiden, en kille som kommer att få säga att Demelza är hans. Jag kände hur mitt hjärta värkte av tanken och jag visste att om det händer kommer det att krossa mig.

Så vad tyx? :D

Men vad tror ni, kommer Justin att någon gång att få Demelza? Eller kanske blir det Chaz eller någon annan kille? Och kommer Lia någon gång att berätta allt för Demelza och Wille. Om om hon inte gör det kommer dom att glida ifrån varandra? Eller kanske det till och med händer om hon berätta det. Men kom ingen och ge mig lite tips på vad ni vill ska hända. :)

Puss&Kram.

Chapter 23 - How could you?
Filed under: Just cuz i am a celeb it don't mean i can be in love?

'Chaz perspektiv.'Jag såg hur Demelza och Justin stod och pratade med varandra, men hur mycket jag än ville så kunde jag inte höra vad dom sa. Jag förde upp min högra hand till mina läppar, läpparna som nyss hade kysst Demelzas. Jag kunde inte låta bli att le och vara glad över att det hände, trots att jag visste hur Justin kände för henne. Jag tittade bort mot dom igen och såg hur Demelza upprört skakade på huvudet för något sa. Dom fortsatte sen att prata med varandra till Demelza plötsligt vände sig om och sprang.
"Demelza!" sa jag när hon hon sprang förbi mig, men hon stannade inte utan fortsatte att springa.

Jag tittade bort mot Justin som slet sig i håret och sparkade frustrerat i marken.
"Fan!" skrek han och satte sig sen ner på marken och begravde huvudet i händerna. Jag gick med snabba steg steg bort till Justin.
"Bro..." började jag men tittade chokat på Justin när han tittade upp på mig. Hans ögon var alldeles tår fyllda, det var länge sedan jag hade sett honom såhär förtvivlad.
"Jag har aldrig trott att du kunde göra såhär mot mig. Du visste att jag var kär i henne, nej... Du visste att jag älskade henne. Så hur kunde du?" sa han med en tom röst.
Vad skulle jag göra? Hur skulle jag kunna förklara detta?


'Demelza's perspektiv.'Jag sprang in i huset och började att leta bland alla dansande kroppar efter Lia eller Wille, jag behöve verkligen någon av dom. Jag kände hur tårarna brände, hotade men att svämma över.
"Inte börja gråta nu Demelza, leta bara upp någon av dom." intalade jag mig själv. Min blick stannade på en soffa där jag såg Lia sitta med någon kille, jag gick med snabba steg bort dit. Lia tittade förvånat upp på mig när jag kom fram då hon direkt såg att något var fel.
"Det var trevligt att träffa dig men jag måste gå nu." sa hon till killen, hon reste sig upp och följde med mig. Vi gick upp för trappan och gick in i ett rum dom såg ut att tillhöra Carro. Jag satte mig ner på sängen som stod i rummet och tårarna började dirket att rinna.

"Vad är det som har hänt gumman?" frågade Lia mig med orolig röst, hon la armarna tröstande runt mig.
"Chaz och jag kysstes där ute... Och Justin fann oss." sa jag och trots att jag inte ville spelades allt upp i mitt huvud igen.
"Han drog med mig en bit bort och sa att han ville prata med mig. Lia du hade rätt hela tiden! Justin sa att han var kär i mig." sa jag och snyftade.
Jag grät för att jag var så förvirrad, grät för att Justin var kär i mig och jag visste själv hur ont obesvarad kärlek var... Jag grät för att jag visste att jag nog aldrig skulle kunna besvara Justin kärlek.Vad tyx? :D


Okey, inte världes längsta men ska vi göra såhär... Om ni kommentera mycket så kan ni få chapter 24 idag med? Det är snart klart så med lite kommentarer får ni ett till. Allt är upp till er. ;)

Puss&Kram.


Svar på kommentar.
Filed under: Just cuz i am a celeb it don't mean i can be in love?

Fick precis en kommentar om att jag hade hoppat från chapter 19 till 22. Och som jag förklarade innan har dom andra på något sätt hamnat under 19.
Hoppas att du kan hitta dom nu. :)

Puss&kram.


Chapter 22 - Let's party!
Filed under: Just cuz i am a celeb it don't mean i can be in love?

"Jag vet vad vi gör idag." utbarst Lia helt plötsligt när vi satt vi vårat rum med Chaz, Ryan och Justin.
"Vad då?" frågade jag nyfiket.
"Jo minns du Carro?" frågade hon mig.
"Självklart jag minns Carro." sa jag och log smått. Carro hade varit med i vårat 'gäng' när vi var mindre med hon hade flyttat strax innan jag blev känd. Carro hade ju då också ett smeknamn då vi alla andra har det, hon heter då igentligen Caroline.
"Hon bor faktiskt här och ska ha fest ikväll, hon smsade mig nu och frågade om vi ville komma." sa hon, mitt leende blev större. Kunde det bli bättre? Att få träffa Carro efter så länge, plus att få festa!
"Jag är med." sa Wille entusiastiskt.
"Jag med såklart." sa jag glatt, vi tittade på dom andra killarna och dom såg lite besvärade ut, helst Justin.
"Följer ni med?" frågade Wille.
"Jag vet inte, Demelza vi ska ju filma imorgon." sa Justin.
"Ja med först 11.20 eller?" frågade jag.
"Ja, men hur bra puplicitet blir det om dom hittar dig full?" sa han och jag suckade.
"Jag ska inte drick mycket." sa han.
"Jag är med." sa Ryan.
"Jag med, vad skadar det att festa lite Justin?" frågade han och Justin suckade.
"Okej jag följer med, vem ska annars hålla koll på er?" sa han och Lia gav ifrån sig ett litet glädjetjut.


Jag tittade mig nöjt in i speglen, jag hade en snygg lila klänning på mig, hade plattat håret och en snygg sminkning.
"Vad tycker du?" frågade jag Lia och hon stirrade på mig som svar.
"Vad är det? Är något fel?" frågade jag oroligt och hon skakade trött på huvudet.
"Kan jag får ditt utseende Dee? Du är så jäkla snygg!" sa hon och jag skrattade.
"Bara om jag får ditt snygging." sa jag och blinkade åt henne och vi båda brast ut i skratt.
Vi gick till Justins rum där alla killarna bytte om, till och med Wille. Vi knackade på dörren och det dröjde inte länge innan Justin öppnade dörren och han stirrade på oss och bet sig i läppen.
"Vem är..." mer han inte Ryan säga innan han också stod och stirrade på oss.
"Vad är det med er killar?" sa jag och skrattade.
"Ingenting." mumlade Justin med stirrade fortfarande på oss.
"Är ni klara? För Dee och jag tänker gå nu." sa Lia och dom rykte till.
"Ja vi är klara." sa Chaz som också hade kommit. Dom tog på sig sina skor sen åkte vi till Carro.

"Hej gud vad länge sen det var." utbrast Carro när vi kom innan för dörren. Hon kramade hårt om Lia, sen Wille och sen jag.
"Ja det var det verkligen." sa jag och tittade sen på Carro och såg att hon nästan inte hade förändrats något sen jag såg henne sist.

"Efter så många år träffas vi igen... Denna gången måste vi hålla kontakten." sa hon och log mot oss.
"Ja det måste vi verkligen." sa Wille och log han med. Först nu verkade Carro lägga märke till att vi hade flera med oss.
"Vilka är det?" frågade hon nyfiket.
"Detta är Justin, Ryan och Chaz." sa jag och presenterade dom.
"Just det, jag läste att ni var tilsammans." sa hon och hälsade sen på dom, efter det visade hon oss till köket där all drick var.
"Let's party!" halvskrek Lia sen och log stort.


'Justin's perspektiv.'


Jag kände hur det snurrade lite i huvudet.
"Nu får det räcka för idag." mumlade jag för mig själv och tittade sen ut över alla dansande kroppar för att se om jag kunde se någon av dom andra, men såg inte en ända. Jag började gå runt och hittade först Amelia som satt och hånglade med någon kille och en bit bort kunde jag se Ryan och någon tjej och ännu längre bort William. Jag bestämde mig för att inte störta dom, jag fortsatte att leta men hittade inte Demelza eller Chaz någonstans. Jag öppnade dörren ut då dom inte var någonstans inne, jag tittade mig runt i trädgården och min blick stannade på ett par som stod och hånglade och jag såg att det var Demelza. Jag kände hur det brände till av avundsjuka. Jag tittade på kille och stirrade chockat på honom när jag såg att det var Chaz. Chaz och Demelza? Hur kunde han? Chaz visste hur jag kände för henne. Jag skakade trött på huvudet och gick fram till dom och harklade mig. Båda ryckte till och tittade chockat på mig.
"Åh, hej Justin." sa Demelza och log prävande mot mig, men jag kunde se att hon hade druckigt.
"Justin." mumlade Chaz och tittade ner i marken.
"Kom Demelza vi måste prata." sa jag och tog tag i hennes arm och drog henne med mig.

"Så vad är det?" frågade hon mig när vi hade stannat.
"Vad håller du på med?" nästan skrek jag då jag inte kunde hålla känslorna innom mig längre, jag såg hur hon ryckte till men struntade i det.
"Vad pratar du om?" mumlade hon.
"Hur kunde du stå och där och hålla på med Chaz? Chaz av alla människor...  Tänk om någon såg er?" sa jag och hon tittade trotsigt på mig.
"Jag får väl 'hålla på' med vem vi vill? Och ingen såg oss." sa hon. Jag drog mig frustrerat i håret, vad skulle jag göra?
"Demelza..." mumlade jag och hon tittade frågande på mig.
"Hur kan du inte har sett det? Hur jag tittar på dig..." sa jag och hon skakade på huvudet och jag kunde se tårarna i hennes ögon.

"Nej sluta, du kan inte känna så för mig! Justin vi ska spela att vi är tilsammans inte vara tilsammans." viskade hon.
"Jag kan inte hjälpa det, hur kan man inte falla för dig? Du är underbar." viskade jag och jag såg hur en tår rann ner för hennes kind.
"Jag måste gå." mumlade hon och gick sen men snabba steg ifrån mig.

Så nu är det äntligen uppe efter ett tags väntan.
Men vad tyx? :D

Men vad tror ni/vill ni händer nu då? Demelza har hånglat med Chaz och Justin har äntligen berättat om hur kan känner för henne.

Puss&Kram.


Ang uppdateringen.
Filed under: Gott & Blandat

Förlåt så hemskt mycket för att uppdateringen suger.
Men just nu är dete väldigt jobbigt i mitt liv då min morfars bror som jag står rätt nära dog natten mellan fredag och lördag. Min mamma och morfar hälsade på honom i fredags, men dom kunde inte prata med honom då han låg nersövd för att han hade så ont. Men dom fick veta att han skulle dö om några dagar, och så dog han bara några timmar senare... Och nu säger dom att jag inte få gå på hans begravning så jag vet inte vad jag ska göra. :(
Men jag ska ta och skriva chapter 22 nu, sen hoppas jag att ni förstår varför jag inte har uppdaterat. ♥

Sen om ni inte har märkt så är chapter 20 & 21 under 19. Ingen aning om hur det blev så. :s


Puss&Kram.