Ny novell?
Filed under: Gott & Blandat

Hej ni, ärligt talat känner jag att inte riktigt kommer fram i novellen. Jag ska försöka avsluta den så fort som möjligt, och sen kommer jag såklart börja på en ny novell. Har faktiskt börjat skriva lite på den!
Här är vad den kommer handla om, om ni inte tycker att den värkar bra eller har idéer, säg det då! :)

Novellen kommer att handla om Allison Mason, hon är ingen vanlig tjej, utan hon är en Vampyr! Hon blev det år 1642 och är nu fast i 16 års åldern. Allison och hennes bror Seth som också är vampyrer dödar inte människor, utan dom dricker lite för att inte skada människan. Vampyrer kan ute i solen fast dom sover inte. För människor är vampyrer väldigt vackra fast man håller sig ändå undan från dom. Vampyrer har 'krafter' som att kunna läsa människors tankar om dom vill, 'hypnotisera' dom, och dom är väldigt snabba och starka. Sen får vissa vampyrer fler krafter och det har Allison fått. Hon kan se in i framtiden.

Justin Bieber har en hemlighet, och det är att han är en varulv. I hans familj har det gått i arv så nu är det han. Ryan, Chaz och några till är också varuvlar, det är en av anledningarna som dom står så nära varandra. Det är svårt för honom kunna dölja att han är det, men än så länga har han lyckats. Men hela hans värld skakas om när han möter den vackra flickan Allison.

När Allison och Justin möts för första gången så förtrollas Justin direkt av Allisons skönhet. En vänskap mellan dom båda börja, men hur kommer vänskapen att hålla då det är så många hemligheter mellan dom? För sanningen kommer till slut alltid fram, och hur ska dom då göra? För Vampyrer och Varulvar är gamla svurna fiender.

Så vad tycker ni? Låter den bra? :)


Comments
Written by: Anonym

Wannabe twilight?

2011-11-25 @ 16:12:12 -



Written by: C

sjukt bra! snälla skriv den så snart som möjligt!! längtar! :D ♥

2011-11-25 @ 17:06:02 -



Written by: Johanna

LÅTER JÄTTEBRA :D:D:d

2011-11-25 @ 17:34:06 - URL: http://johannaviveca.blogg.se/



Written by: Mizz Z

Alltså. Jag tycker denna skulle varit en utan Justin. Hade varit bra att få en liten paus av han. Tycker jag personligen. Hade kunnat handlat om någon av Chaz eller Ryan. Med Justin på ett hörn. Annars låter det jättebra :)

2011-11-25 @ 17:57:24 - URL: http://smartiez.webblogg.se/



Ditt namn:

E-mail: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:

Kom ihåg mig?



Trackback