Chapter 4 - Movie night.
Filed under: A vampire's story

Det var nu helg och vi hade nästan umgåts med Justin, Chaz, Ryan och Melissa hela tiden. Trots att Seth och jag är vampyrer älskar vi att bete oss som människor, det får oss att minnas tiden när vi var det. Idag var det då lördag och vi alla hade bestämt att vi skulle se på film hemma hos Justin. Jag hörde hur Seth kom gående mot min dörr och han öppnade, vi knackade aldrig på hos varandra då vi alltid hörde när någon kom.

"Har du lust att följa med ut och jaga? Det var en tid sen vi gjorde det sist och vi behöver nog det om vi ska vara med dom hela kvällen." sa Seth och jag suckade, det brände till i halsen och jag suckade igen. Det var en av andledningarna till att det sög att vara vampyr.

"Okej jag kommer." sa jag och slängde kläderna jag höll på att välja tills ikväll, det fick vänta. Vi sprang ner för trapporna och tog på oss skorna.


"Ska inte Anna med?" frågade jag medans vi sprang och letade efter någon människa vi kunde dricka från.

"Nej, hon var inte särskilt törstig än." sa han och vi stannade sen till vid en bro, jag drog ett djupt andetag och kände direkt doften av blod.

"Ska vi ta dom?" frågade jag Seth.

"Ja det gör vi, det är två personer så vi ta varsin och drar med dom till skogen där." sa han och nickade mot skogen lite längre fram. Jag nickade och kände hur törsten växte, nu skulle äntligen odjuret inom mig få blodet det ville ha. Seth och jag rusade fram till människorna innan dom han reagera, vi la handen för deras munnar så att dom inte kunde skrika. Ganska meningslöst, det var ingen här som kunde hjälpa dom, och även om någon skulle vara här så skulle Seth och jag kunna ta dom innan dom hann reagera. Vi drog med dom en bit in i skogen innan vi äntligen satte tänderna i dom och drack. Njutningen som blodet skänkte mig fick mig att rysa, jag drack nu med djupare klunkar. När jag väl blev tvungen att sluta att dricka för att inte skada männiksan suckade jag, jag var fortfarande törstig. Jag slickade över såret så det slöt sig, sen drog jag med handen över munnen för få bort blodet kring munnen. Jag tittade sen bort mot Seth som slöt såret på den han hade druckigt av innan han också torkade sig kring munnan.

"Vi skulle nog ha druckigt tidigare, jag är fortfarande törstig." suckade jag medans vi la tillbaka människorna där vi hittade dom. Människorna hade tuppat av och vi hade gjort så att dom inte skulle minnas något av det när dom vakande.

"Jag håller med, men vi kan nog gå och jaga imorgon ingen." sa han och vi började springa hem igen.

 


Vi knackade på hos Justin någon timme senare och han öppnade dörren leendes.
"Kom in, dom andra är där inne redan." sa han och vi log mot honom och gick in och tog av oss skorna. När vi gick in i vardagsrummet stannade jag och stirrade med öppen mun in i rummet, nästan hela rummet var fyllet med godis, chips, popcorn och läsk!

"Har ni köpt upp allt godis och allt i alla affärer som finns?" frågade Seth och skrattade samtidigt som han gick in och hälsade på dom andra. Jag log prövade innan jag också gick in och hälsade på dom.
image
Allt jag kunde tänka på var hur vi skulle göra nu? Dom skulle säkert märka om vi varken åt eller drack någonting...

Vi hade precis tittat på en skräckfilm som dom andra tyckte var hur läskig som helst, men jag och Seth hade inte kunnat hålla oss för skratt. Det hade varit en vampyr film, och människor hade en riktigt rolig tolkning av vampyrer.

"Kan vi inte beställa pizza? Jag är utsvulten!" sa Chaz och Melissa började att skratta.

"Du är allltid hungrig Chaz, men okej jag ringer och beställer. Vad vill ni ha?" frågade hon.

"Jag vill inte ha något, jag är hur mätt som helst av allt godis." ljög jag och Justin tittade frågade på mig.

"Du åt ju ingenting under filmen." påpekade han och jag log övertygade mot honom.

"Gjorde jag ju, men du var säkert för inne i filmen för att märka det. Jag såg ju hur du hoppade till ibland Bieber." sa jag och blinkade med ena ögat.

"Den var ju äcklig!" utbrast han och jag skrattade lättat, det gick att lura honom. Medans vi väntade på att pizzorna skulle komma satt Seth och jag mest och retade dom för att dom tyckte att filmen var läskig.
"Jag fattar fortfarande inte hur ni inte kan tycka att den var det minsta läskig. Antingen har ni sätt den förr eller så ljuger ni!" utbrast Chaz och precis då knackade det på dörren. Utan att vänta på svar så flög Chaz upp och sprang fram till dörren medans vi andra lungt följde efter honom.

"Tack så mycket." sa Chaz och gav han som serverade pizzorna pengar samtidigt som han tog emot kartongerna. Vi gick till köket och medans vi andra dukade fram så började Melissa att skära upp pizzorna. Jag stelade plötsligt till och kände hur strupen brände till och hur huggtänderna växte, hela kroppen gjorde sig bredd på att anfalla. Blodlukten hade spridit sig och jag såg på Seth som hungrigt tittade på Melissa, hon hade skurit sig på kniven...



Så vad tyx? :D


Men vad tror ni kommer att hända nu? Glöm inte bort att kommentera! :D

Puss!

Comments
Written by: Hanna

Meerr !!!

Snälla en till ikväll !! :))

2011-12-12 @ 21:26:03 - URL: http://Http://bieberflink.blogg.se



Written by: Hanna

Meerr !!!

Snälla en till ikväll !! :))

2011-12-12 @ 21:26:19 - URL: http://Http://bieberflink.blogg.se



Written by: Hanna

Meerr !!!

Snälla en till ikväll !! :))

2011-12-12 @ 21:26:42 - URL: http://Http://bieberflink.blogg.se



Written by: Johanna

GRYMT BRA

2011-12-12 @ 22:47:21 - URL: http://johannaviveca.blogg.se/



Ditt namn:

E-mail: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:

Kom ihåg mig?



Trackback